Viestiketju: Kuivaliha
Näytä yksittäinen viesti
  #12  
Vanha 01.11.2015, 17:55
Rak Rak ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 15.03.04
Sijainti: Oulu
Viestit: 1.551
Perusasetus

Mitkä Bakteerit?
Oletus lienee että liha on oikein säilytetty ja käsitelty jolloin siihen ei muodostu bakteereita liikaa. Ja tappanee suolaus ja kuivauskin niitä vähemmäksi.
En ole kuullut että kukaan olisi tyhjää potkaissu kuivalihan syönnin jälkeen

Se unehtu lisätä tuohon että suikalointivaiheen jälkeen asennan lihoihin puuvillanarusta lenkit joista saa roikkumaan.
Ja se että suikaloiko poikki- vai pitkinsyytä riippunee nauttimistavasta, itse suikaloin pitkin syytä ja tangosta vuollaan puukolla viipaleita.

Possussa on se "ero" muihin lihoihin se että siinä voi olla trikiini. Afaik suomessa sitä ei nykyään tuotantoeläimillä tavata. Siitä en ole ihan varma testataanko kaikki vai pelkästään osa possunlihasta sen varalta.
Toinen kysymys on se että vaikuttaako possun rasvapitoisuus lopputulokseen.
__________________
www.OFFROADOULU.com
Vastaa lainaten