Viestiketju: Ab3:n seepra RJ
Näytä yksittäinen viesti
  #46  
Vanha 20.04.2015, 21:48
PunisherFIN:n Avatar
PunisherFIN PunisherFIN ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 29.07.13
Sijainti: Savonlinna
Viestit: 1.883
Perusasetus

edelleenkin se ohjausiskari ei korjaa välyksiä kääntöpäistä, huonoja pyöränlaakereita, tai loppuun ajettuja niveliä, tai paskana olevia puslia. se kyllä rauhottaa niitä oireita, sitä ei käy kiistäminen, mutta vikaa se ei yksinään korjaa.

ohjausiskari voi rauhottaa menoa, tai muuttaa oireet viellä salakavalammaksi, kuten itellä kävi aikanaan Mörrin kanssa. loppuun ajettu ohjausiskari, ennen woblausta tuntu ratissa sellanen pieni nykiminen, josta ties, et kohta mennään ja pysty himmaamaan hiukan vauhtia ja välttis ei woblannukaan. uudella ohjausiskarilla ei mitään oireita ja 70kmh vauhdista auringontarkasti monttuun ajaessa keskiviiva tai ojan penkka tuli tutuksi puolenkymmentä kertaa, kunnes vaihdoin riippujen puslat ja uusin laakerit etupäähän, jollon auton ajopuoli parani niin hyvin, että sai vetää rauhassa vaikka sataan neljäänkymppiin mutikat alla ilman turhia vaaputteluja.

Ab3, ne iskarit maksaa satasen kahta puolta uutena, jonkuu 150 voit varata johku dobinsoniin/OME:en, käytettynä emt, miulki on käytettynä joku patrollin piikki-piikki ja jeepin lenkki-lenkki ja sit joku bränd new toitsun return to centeri hallilla, voin tonkia huomenna paremmin ku muutenki vähä siivoiltava nurkkia
__________________
Mercenaries never die, they just go to HELL for regrouping!
Vastaa lainaten