Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja sisua45
4 tuntia paistoin tuota omaa pientä luutonta nyssäkkää. Uunin oman paistomittarin piikin työnsin (sian) perseeseen pystyyn, sisälämpö oli 75-77 huiteissa kun otin ulos.
On se kätevää kun uuni piippaa, kun lämpötila on saavutettu. Samalla sammuttaa lämmityksen. Ekaa kertaa tuota ominaisuutta kokeilin, kun en sitä tavallista mittaria mistään enää löytänyt.
|
Aika hifi systeemi ja uskaltanee sitten yöksikin jättää jotain paistumaan, vaikka ihan varma ei ajasta olisikaan.
Mulla oli viime ja joinain edellisinäkin vuosina toimiva paistomittari hukassa, niin noin sitten piti tehdä...
Tänä vuonna investoin kotitalousmittaustekniikkaan ja nyt tuommoinen hieno langaton mittari. Testatessa näytti 99, kun todellinen lämpötila oli 100 astetta, mutta kun asetus asteen alempana, niin kai se oikeaan aikaan piipittää. Myös uuniin ostin lämpömittarin, kun tuollaisen vanhan uunin lämpötila-asteikko on aika suuntaa-antava. Tuo mittari vaan näyttää 5 astetta liian vähän, mutta sekin nyt huomioitu.
Sen verran aamuväsymystä aiheuttavaa tämä kinkun paistaminen on, että tyttärelle koitin ehdotella, että jos aikaisin herää, niin mua ei tarttisi ihan heti herättää. Jos vaikka kahdeksaan saisi nukkua...