Näytä yksittäinen viesti
  #42  
Vanha 21.07.2014, 12:01
Bj 40:n Avatar
Bj 40 Bj 40 ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 26.09.09
Sijainti: Ilomantsi
Viestit: 201
Perusasetus

Kiitoksia kehuista! Eilen ajelin tallin kautta pikaisesti ja ilman ylimääräisiä hätäilyjä ja mietteitä vilkaisin tuota spacer tilannetta, ja tulos oli ettei mitään väliä toyotassa minkä malliset spacerit siellä on!

Oishan tuon tajunnut heti kun ei olis tarvinnut hätäillä ja puhelin ei ois pirissy vähän väliä, vetarithan tulee vain tuon lockerin reunimmaisen "coupler" osan sisään ja tuo sisempi hammastettu "driver" jolle voima välittyy pitää tuon spacerin sisällään. Vetarin pää voi toki tulla hieman yli mutta kun spacer on kuitenkin malliltaan kuppi niin mitään ongelmaa ei pääse syntymään.

Ja taas tässä esimerkki kuvassa jolla kuppimaisuutta esitellään on se toisenlainen spacer jolla tätä pohdintaa ei olisi edes syntynyt..



Mutta toimii siis tuolla pienempireikäiselläkin spacerillä, mallasin vetareita akseliin paikoilleen kun perä oli malliksi paikoillaan ja vetarit menee huomattavasti syvemmälle missä kohden ne aiemmin on majaillut! Onneksi on nuo uudet vetarin stefat on mallia "parannettu malli" jossa stefan tiivistys sattuu uudelle kohtaa, sen verran selkeät merkit oli suorat stefat jo jättäneet vetareihin!

Mutta edelleen en siis ymmärrä mihin tuota koko osaa tarvitaan fullfloater perässä! Mutta ei pidä miettiä turhia vaan annetaan nyt osien olla tuolla varmassa tallessa niin eivätpähän ainakaan katoa jos tuon vaikka joskus joutuisi kasaamaan c-klipsi perään tai vastaavaa! Heh!

Nyt siis akselia pääsee niputtamaan oikeasti kasaanpäin, tällä viikolla ei tallissa tule kuitenkaan aikaa juurikaan vietettyä johtuen tietyistä syistä joten edistystä tämän osalta ei mahdottomasti tule.. Henkisesti olen jo siis varautunut että lauantain makkaranpaisto safarilla autossa palvelee edelleen vanha akseli rumpalijarruineen ja ilman etulukkoa.. Mutta hei! Ei se tarkoita ettei kivaa voisi noinkin olla! Ajatus ja fiilis on tärkeintä eikä se että auto etenee mahdollisimman kitkatta ja ilman apuja eteenpäin!!

Ensi viikolla menee siis akseli paikoilleen ja sitäkin ennen varmaan jotakin fiilistältävää voi löytyä, jos ei muuten niin tuolta ensi lauantailta viimeistään!

Viimeksi muokannut Bj 40 : 21.07.2014 12:05
Vastaa lainaten