Viestiketju: Kylmäsavustajia?
Näytä yksittäinen viesti
  #2  
Vanha 26.06.2014, 11:46
kingfisher:n Avatar
kingfisher kingfisher ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 22.06.08
Sijainti: inkoo
Viestit: 224
Perusasetus

kylmäsavustuksesta


Aikoinaan savustamolla töissä ollessa meillä oli ihan tavallinen kylmähuone
n.+4C jonne savu tuotettiin perinteisellä peltilaatikkosavustimella johon oli modattu ISO suppilo päälle purujensyöttöä varten, alla polttimen virkaa toimitti 1 levynen hella josta otettiin kaikki teho irti eli hohkasi punasena .
Pöntöstä savu johdatettiin n.2-2,5m pitkää ilmastointiputkea pitkin kylmähuoneeseen lattiatasossa. Kylmäsavulohen "kypsennys" aika .10-15h .
Itse suosittelen kokeilemaan Aurajuuston kylmäsavustusta se on hyvää.
Vastaa lainaten