| 
				  Hauduttamiseen on pata, ja grillaamiseen grilli 
 
			
			Kyllä tuo nopea/suurella lämmöllä tapahtuva "pinnan kiinniotto" tarkoittaa juurikin sitä, että lihas nesteet ei niin helposti pääse läpi k.o grillauspinnasta.
 Ja sitten se toinen puoli; sekin pitäisi "ottaa kiinni", ja kypsentää pihvi valmiiksi, ainakin nuo ohuet.
 
 Itse pyörittelen noita pihvejä vaihtelevalla tapaan; Kun on hyvä kastike lisukkeilla, niin ylikypsä, kuiva pihvi on paikallaan.
 
 Ja jos haluan puolikypsää pihviä, niin grilli, joko tuo nestekaasu-, tai tuo koivuhaloilla toimiva; on vaan osa totuutta: joko grilliin lämmintä lihaa, taikka sitten jälkikypsennys uunissa...
 p.s pitkään ollut hankintalistalla pihvihaarukka, missä on piikin nokassa lämpömittari...
 
 Ja aika hyvin otti "tuulta" wanha topiikki.
 |