Näytä yksittäinen viesti
  #7  
Vanha 17.10.2004, 20:14
L-200:n Avatar
L-200 L-200 ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 28.07.04
Sijainti: Äänekoski, Finland.
Viestit: 2.155
Perusasetus

Aikas humoristisesti toteutettu, mutta asia on piilossa "gore-huumorin" sisällä. Todellisuudessa trukilla saa pahaa jälkeä aikaan kunhan vain sopivan huonolla tuurilla 1+1 asiaa osuu "kohdilleen"

Trukista katsottuna pikku kolhu voi näyttää mitättömältä mutta viereen kun menee katsomaan niin huomaa mitä todella on tapahtunut.

Hyvä esimerkki oli siinä alussa henkilönosto joka tapahtui kuormalavan kanssa.

Mikään vakuutus ei korvaa tuollaisessa nostossa tapahtunutta vahinkoa, oli vahinko sitten mikä hyvänsä. Syy on selkeä, kuormalava ei ole henkilönostoon tarkoitettu laite, sitä varten on henkilönosto kori.
Samoin levykuormat on sidottava kiinni, juuri mahdollisten äkkijarrutusten vuoksi, liikkuvan levyn reuna toimii giljotiinin tavoin, levyn massa ja liike-energia tekee kyllä tuhonsa jos kohdalle osuu.

Noin ihan ilmiselvänä pääsääntönä, alueella jossa trukki työskentelee, siellä EI ihminen kävele. Kypärästä ja turvakengistä on hyvin vähän lohtua jos trukki nostossa pudottaa taakan ja es. pelkkä kuormalava saati painavampi taakka kopsahtaa päähän, siinä on vakava loukkaantuminen selviö ja pahimmassa tapauksessa ruumisautolla keikkaa.

Toinen mikä aiheuttaa kylmiä väreitä on kun rengas puhkeaa ajon aikana ja taakka vie koko konetta ja kuski vain matkustaa, nimim. kokemusta on.

Paasausta, juu tiedän mutta en pyydä anteeksi.


-- Wannabe OFF-roader --
Vastaa lainaten