Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja lavanelikko
Todettakoon tähän sen verran, että tuo rosteri pönttö on ihan ok pienille lihasmäärille, mutta tuo lampaan viulu rupee jo pyytämään joko savusaunaa tai savustuskotaa, jotta saadaan kypsäksi pahasti kuivumatta. Tässäkin taas pätee sanonta pitkään ja hartaasti niin hyvä tulee...
Ja sokerilla saa kyllä kalaan ja muihinkin tuotteisiin kauniin värin ja muutama katajan oksa antaa kanssa kivaa lisäaromia lopputulokseen.
|
Ja savusaunassa sellainen jekku että siinä vaiheessa kun kiuas on kuuma ja lihat kantaa sisään niin kovalla kädellä löylyä, tällä pitäisi tulla sellainen pinta lihaan ettei kuiva niin paljoa.
__________________
Joku tahtoo vaihtaa nimeään, jos se siihen jää tiedetään,
Se joku tahtoo olla ihminen,
Minä en!
Timo Rautiainen & Neljäs sektori
|