Viestiketju: Savustus
Näytä yksittäinen viesti
  #3  
Vanha 07.06.2013, 22:00
Eskimo Eskimo ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 06.10.03
Sijainti: Kajjjaani, .
Viestit: 3.320
Perusasetus

Itte oon kalaa savustellut perus savulootassa kaasugrillillä.
Kourallinen purua ja vähän sokeria savun tuottoon.

Mää tykkään vähän kuivahkosta kalasta niin pidän kantta jonkun aikaa raollaan ennen pois ottoa.
Hyvää se on ku perkele.

Suomalaisesta oikeesti tuoreesta kirjolohesta tulee mun mielestä perempi kuin norjan vetisestä löllöstä.

Haaveissa joskus "kun ei yhen mitään muuta tekemistä" -aikakaudelle hirsinen käryytin.
Ehkä jopa kylmäsavusysteemikin...
__________________
- eskimo kaenuusta
Vastaa lainaten