![]() |
Miksi alkoholia tulisi tarjoilla työpaikalla
1. On hyvä syy tulla aamulla töihin ajoissa.
2. Stressi vähenee. 3. Kommunikointi on rehellisempää. 4. Palkasta valittaminen vähenee. 5. Krapulan takia ei tarvitse jäädä pois töistä. 6. Lämmityskuluissa syntyy säästöjä. 7. Töihin tullaan mieluummin kimppakyydillä tai joukkoliikenteellä, joten pysäköintitilaa tarvitaan vähemmän. 8. Tyytyväisyys työpaikkaan lisääntyy. 9. Lomien tarve vähenee, koska töissä on mukavampaa. 10. Työkaverit muuttuvat mukavammiksi. 11. Palavereista tulee mielenkiintoisia. 12. Ylitöitä tehdään mieluummin, koska ei ole kiire töitten jälkeen kapakkaan. 13. Omia ideoita kerrotaan helpommin, ja ne ovat luovempia. 14. Työn jälki on sitä parempaa, mitä enemmän tarkastelija on juonut. -^-^-^--^-^-^-^-^-^-^-^-^- <bono length="190" weight="100"> **<email> -bono-@city.fi </email> </bono> |
Sivu luotu: 18:51 (GMT +2). |