PDA

View Full Version : Elisa


Luomu
09.02.2005, 18:17
Elisa, uusi ystäväni, joka ei ole vielä tullutkaan vaikka olen jo tovin odottanut.

Tilasin 1.2 innoissani toimeliaisuudestani elisan kaapelimodeemi laajakaistayhteyden. "Yhteytesi on heti auki, kun liität tietokoneen kaapelimodeemin kautta kotisi tv-antennipistorasiaan."-he lupasivat, joka kuulosti siltä, ettei kestäisi tilauksen vahvistuksen saamisessa edes kovin kauaa. nyt on 9.2 ja toistaviikkoa kestäneen odottelun jälkeen, voin vaan kiittää elisaa kun ei ole tunkeutunut kotiini, netin nälkääni tyydyttämään vieläkään.

Syvästi nettiä kaivaten Luomu

kumikana
13.02.2005, 12:24
elisa on saatanasta

>>ensin tuli kumi, sitten kana ja sitten muna<<

Luomu
14.02.2005, 19:35
Hahaa...
Nyt näyttää siltä, että Luomu-Puolukka-vanilija-juqurttiin-tykästynyt-viinin-nuolija on joutunut elisan mainonnan uhriksi, nimittäin taloyhtiöni eteisessä ilmoitustaululla lukee että "tässä taloyhtiössä toimii elisan kaapelimodeemio yhteys". Kuitenkin tänään elisan asiakaspalvelussa hieman kierrellen sanottiin, ettei taloyhtiössäni edes olisa kaapeliverkossa. Saan kuulemma ilmaiseksi vaihtaa modeemin ja yhteyden toiseen, mutta luultavasti kerjään myös jotain hyvitystä koska minua näin on huijattu tässä asiassa. Netin piti toimia 11.2 kannettuani kaapelimodeeemin kotiini.
Näin aluksi 3kk maksutonta netin käyttöä olisi hyvä, sit vois pyytää vaikka karkkia loppu vuodeksi.

Syvästi nettiä kaivaten: Luomu

offroadjouni
14.02.2005, 19:37
Hohoo... Ilmankos siihen modeemiin ei oikein saatu eloa. <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

/* Life Begins at 35" */

Luomu
16.02.2005, 18:38
Kävin valittamassa mainonnan uhriksi joutumisestani keskustorin elisa shoppiin. Hyppäsin jonon ohi (tai ainakin puolet jonosta) ja saan netin toimimaan tiistaina kun joku karvanen mies tulee asenteleen jotain juttuja... :D Nyt se ei sitten ole kaapelimodeemi internetyhteys mut ei se mitään... Lisäks sain 40e lahjakortin mäkitorppaan tai sinne elisa myymälään... mutta missä on irtokarkit.

kumikana
17.02.2005, 14:55
quote:
Kävin valittamassa mainonnan uhriksi joutumisestani keskustorin elisa shoppiin. Hyppäsin jonon ohi (tai ainakin puolet jonosta) ja saan netin toimimaan tiistaina kun joku karvanen mies tulee asenteleen jotain juttuja...



Älä nyt nuolase ennen kun tipahtaa!

kumi "nukuin päikkärit jonottaessani Elisan asiakaspalveluun" kana

&gt;&gt;ensin tuli kumi, sitten kana ja sitten muna&lt;&lt;

KariSalmelainen
18.02.2005, 12:26
Meille tuli vihdoin tänään elisan ADSL kuukauden odotuksen jälkeen. Hyvin rokkaa :)

- Silloin tällöin PetriSimolin.COMissa järjestetään megachatteja. Megachat tarkoittaa suomeksi illan pituista chattia jossa tietyin väliajoin jaetaan ilmaista tavaraa pois pienien tehtävien viihdyttämänä. -

Luomu
22.02.2005, 10:03
TÄÄ ROKKAA KANS!