PDA

View Full Version : Miksen pääse käyttäjän profiiliin

Heguli
15.03.2011, 18:51
Kun koittaa mennä käyttäjän valkoen julkiseen profiiliin saa seuraavan ilmoituksen ???

Heguli, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

Rytari
15.03.2011, 22:56
onks sulla saman lailla ku mullakin että kaikki vasarajutut on ignorelistalla, silloin ei ainalkaan pääse

Heguli
16.03.2011, 07:18
onks sulla saman lailla ku mullakin että kaikki vasarajutut on ignorelistalla, silloin ei ainalkaan pääse

Ei ole lekaa bannattu, eli pitäisi toimia normaalisti. Koitin aamusta uudestaan ja sama juttu.

Operaattorit ????

offroadjouni
16.03.2011, 07:39
Käyttäjän tunnusta ei ollut vielä hyväksytty. Hyväksymisjonossa olevat tunnukset jäävät näköjään tilaan jossa normaalit käyttäjät eivät pääse näkemään profiilia. Nyt se on hyväksytty joten pitäisi toimia normaalisti.

Heguli
16.03.2011, 15:37
Toimii. Kiitosta.....

VonLeka
17.03.2011, 18:41
Kun koittaa mennä käyttäjän valkoen julkiseen profiiliin saa seuraavan ilmoituksen ???

Heguli, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

Et pääse kyttää mun profiilii, koska bannasin sut. Olet ignore listallani

VonLeka
17.03.2011, 18:42

Hoho ai sä bannasit mut? Nyt ymmärrän sit miksi et vastannu mulle ku olin sulta ostamassa tuota "lehmä blazee"
Meinas jo hermot mennä ku et vastannu mulle kävin vielä asiakseen monta tonnia pankista nostamassa rahaa. No sijotin ne rahat sitten järkevämmin.

Heguli
18.03.2011, 18:50
Et pääse kyttää mun profiilii, koska bannasin sut. Olet ignore listallani

Oli kysymys käyttäjästä VALKOEN, ei sinusta. Vai oletteko sittenkin yksi ja sama henkilö :D

Asialla sinänsä ei ole merkitystä mutta miksi olen arvon Lekan bannilistalla ?

markus_69
17.04.2011, 14:17