PDA

View Full Version : ECM-koodi Vetteen


duke
22.04.2003, 13:04
Olisko kellään kuvaa vikakoodi pistokkeesta tai osoitetta mistä sen löytäisin. Täytyisi löytää pistokkeen A ja B Liitin... Samoin itse ECM-koodien lista olis kans tarpeellinen. Vuosimalli 87..Kiitoksia.

22.04.2003, 13:57
Katso vaikka tälläisestä osoitteesta noita koodeja http://www.corvettedoctor.com/1985-91_Codes.htm -84 mallissa pistoke on siinä ratin oikealla puolella jalkatilassa ja nastat on merkitty. Sinun tapauksessasi en osaa ihan varmaksi sanoa löytyykö se pistoke sieltä, toiset voinevat valaista asiaa lisää...

Jari

Note! This message was posted anonymously!

22.04.2003, 15:13
liitin aikaisemmasta foorumikeskustelusta tähän tekstin, kuinka luet vikakoodia. Pistoke on polven yläpuolella oleva musta rasia, jossa on liiti nastat A ja B myös muita.
Vikakoodi pitää lukea, jotta se kertoo missä piirissä vika mahdollisesti on. Vika koodi luetaan kotikonstein niin, että kojetaulun alareunassa oleva koodinpurku pistokkeen A ja B napa yhdistetään johdonpätkällä, jolloin Checkengine valo rupeaa vilkuttamaan kojetaulussa. Ensin vilkku 1 hidas ja kohta perään 2nopeaa. Tämä tapantuu 2kertaa peräkkäin ja se on kontrollikoodi joka tulee aina on vikaa tai ei. Näiden jälkeen tulee vikakoodit, esim 3 hidasta ja kohta 4 nopeaa, ne tarkoittaa vikakoodia 34. Eli ensin tulee kymmenet ja sitten ykköset. Jos et omista manuaalia, josta näkee vikakoodipistokkeen navat,mikä on A napa ja B napa, kysy joltain kellä on manuaali.

Note! This message was posted anonymously!