View Full Version : Tästä lähtien käyn kotipitsassa
Rekisteröimätön
12.03.2011, 01:38
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011031113342883_uu.shtml
Pitseria oli juuri ottanut syyskuun lopussa suuren vahinkovakuutuksen, jota varten sen arvo ilmoitettiin vakuutusyhtiölle todellista suuremmaksi. Vääristely tapahtui muun muassa tekaistuilla kuiteilla, maksamalla palkat pimeästi ja lyömällä kassaan ylimääräistä myyntiä.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011031113344543_uu.shtml
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011031113345894_uu.shtml
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011031113344893_uu.shtml
Vuonna 2009 perustettu pitseria päätyi nykyiselle omistajalleen erinäisten vaiheiden kautta. Pitsojen paistaminen ei ollut missään vaiheessa osoittautunut kovin kannattavaksi liiketoiminnaksi, ja lopulta nykyinen omistaja kyllästyi koko touhuun ja halusi riippakivestään eroon.
Ensin Julietia oli kesällä 2010 yritetty myydä, mutta kaupat eivät ottaneet syntyäkseen. Myöskään kauppahinta ei olisi auttanut saamaan ravintolaan sijoitettuja rahoja takaisin.
- Hänellä (omistajalla) oli käsissään ravintola, jota hän ei oikeastaan halunnut, kertoo johtava kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen.
Tuhotyön motiiveja on selitetty esitutkinnassa muun muassa sukulaisuussuhteilla. Yksi syytetyistä oli pitserian omistajalle kiitollisuudenvelassa, minkä hän halusi korvata auttamalla.
Toinen pitserian omistajaveljeksiä tuhopoltossa auttaneista miehistä oli saanut aiemmin käännytyspäätöksen Suomesta. Pitserian omistaja oli kuitenkin luvannut auttaa tätä jäämään maahan ilmeisesti avioliiton kautta.
Mä oon ihan varma että suurimmalla osalla pakolaisuusomistus pitserioissa ei oo kaikki ihan ok.
Tästä lähtien käyn kotipitsassa, ilomielin maksan sen 1-2€ enemmän tuosta rasvaletusta kun tiedän että se menee varmasti hyvään tarkoitukseen...
Rekisteröimätön
12.03.2011, 01:42
Joo se on fakta että ei varmasti käydä enää noissa paska lafkoissa vaikka "ois paremman makusia" pitsoja. Kannatetaan kotimaista, vai mitä? Eikös me olla näin koko ajan tehtykin? Haluan että tähän topikkiin jokainen pitsan syöjä ilmoittaa kun on käynyt kotimaisessa pitseriassa.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011031113342883_uu.shtml
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011031113344543_uu.shtml
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011031113345894_uu.shtml
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011031113344893_uu.shtml
Mä oon ihan varma että suurimmalla osalla pakolaisuusomistus pitserioissa ei oo kaikki ihan ok.
Tästä lähtien käyn kotipitsassa, ilomielin maksan sen 1-2€ enemmän tuosta rasvaletusta kun tiedän että se menee varmasti hyvään tarkoitukseen...
joo muuten tiesittekö ettei ulkomaalaisen tarvi maksaa veroja yrityksestään kahtena ensimmäisenä vuotena, jostain kumman syystä kahden vuoden jälkeen kyseinen yritys lopetaa toimintansa ja uusi yrittäjä tulee tilalle, ihmetyksen suurin aiheuttaja onkin se että se saatanan karvakäsi paviaani on vielä samassa paikassa kymmenen vuoden jälkeen, onkos tähän ikinä kukaan kiinnittänyt minkäänlaista huomiota
Käytän ainoastaan Suomalaista lätyn tai ruuan (entiseen aikaan Ruoan) tekijää hyväkseni, kun siirrän nälkääni eteenpäin
Laitetaan tännekin: http://www.youtube.com/watch?v=8GE7F_ewz1U&feature=player_embedded
Ja mielestäni kotipizza on parempaa, kuin karvakäsi. Ei vaan aina jaksa ajaa 15 km sinne kotipizzaan.
Rekisteröimätön
12.03.2011, 02:08
Laitetaan tännekin: http://www.youtube.com/watch?v=8GE7F_ewz1U&feature=player_embedded
Ja mielestäni kotipizza on parempaa, kuin karvakäsi. Ei vaan aina jaksa ajaa 15 km sinne kotipizzaan.
eihän sitä pitsaa pidä joka päivä syödäkään ja sitä voi kai kuulemma tehdä itsekin? mut jos joskus haluaa toisen tekemää niin 15km ei oo paha matka jos tekee muitakin asioita siellä suunnalla, mitä se 15km on, joku 15-20min? puolet vähemmän mitä jotkut nyhveröt käyttää aikaansa katsomalla salattuja elämiä mtv3:lta
Ja mielestäni kotipizza on parempaa, kuin karvakäsi.
Tosta erimieltä,ennen pelkästään kotipizzan asiakas,nykyään karvakäden asiakas...maku parempi(ainakii LPR:ssä,omasta mielestä),isommat pitsat ja hinta/laatu kohillaa...mutta nää on vaa makuasioita.
Tosta erimieltä,ennen pelkästään kotipizzan asiakas,nykyään karvakäden asiakas...maku parempi(ainakii LPR:ssä,omasta mielestä),isommat pitsat ja hinta/laatu kohillaa...mutta nää on vaa makuasioita.
Olen samaa mieltä, mutta kun katson heidän toimintaansa jne. yms. niin mieli tekee silti enemmän kotipitsaan, ei se kotipitsa nyt niin paljon pienempi eikä huonomman makunen oo että pitäs mukamas käydä ulkomaalaisessa "ravintolassa". Ja kuulosti aika härskiltä että olet karvakäden asiakas.
Tosta erimieltä,ennen pelkästään kotipizzan asiakas,nykyään karvakäden asiakas...maku parempi(ainakii LPR:ssä,omasta mielestä),isommat pitsat ja hinta/laatu kohillaa...mutta nää on vaa makuasioita.
Meikälle uppoo molemmat ihan ilman mitään suomalainen vs. karvakäsi kiihkoilua.
Ainaki mun mielestä täällä Kajjjaanissa on yks parempi karvakäsi kuin kotipizza.
Hinnat siellä toki likellä kotipitsaa mutta pitsa parempi.
Ko. lafkassa on suomalainen vaimo ja joku turkkilainen äijä pyörittämässä.
Sitten on niitä muutamia mistä saa 5€:lla sen lätyn ja laatu sen mukanen.
Kotipitsan lätyt on vain niin säälittävän pieniä ja aina pihdataan täytteissä. Maku on jees
...jotkut nyhveröt käyttää aikaansa katsomalla salattuja elämiä mtv3:lta
Mitä vittua!? Eikö tuo olekaan kovien jätkien ohjelma? Onko nyt pakko lopettaa katsominen, että pääsee pois nyhverökirjoista?
Niitä pitsoja sitten syödään, missä hyviä on. Sitä vaan ei oikein tiedä aina, kun ei minkään vakioasiakas ole ja niin harvoin tulee syötyä niitä muutenkin.
susiraja2
12.03.2011, 21:00
kyllä jää noi kotipitsat ostamatta tulee käytyä pitsalla pienessä pubissa väli matka ei oo kun 40 km
miksi noi kaukana pitsa on hyvää paikan ilma piiri on rentoja siellä aika unohtuu ja mieli rentoutuu
aika harvoin tulee syötyä pitsaa jos sentakia ajelee vähän pitemmällä niin ei ole väliä :)
Tänään tuli käytyä kotipizzassa, kun oli ajelua samaan suuntaan. Ikaalisten kylpylässä tehdään uusia ihmisiä. Jos oikein näin, niin mikko hirvonenkin oli siellä.
Burgerpizza tuli testattua, eipä ole ihmeellinen elämys. Mexicana on kyllä hyvä lätty, mutta pieniä ne on. 9v poikani veti koko pizzan samalta istumalta.
akinpaja2
13.03.2011, 02:24
aivan pakko laittaa nyt.. harvemmin tulee pitsaa syötyä mut sama matka on kaikkiin paikkohin..on mutiaisten paikkoja 2 vierekkäin ja koti pissasiinä vieresä..normi rillejä on 3kpl kilsan säteellä ja kaikki hemmetin kinkit ja hesraflat päälle..nii ja salen halpapuoti.. kukin valihtee omasa.. silti kaikille näyttää olevan omat asiakkaansa. en pistä yhtään vastaan mutta kilpailu pitää hengissä..:D ja onhan se kiva nähä aina kuka siihen konkkaan menee :):p
Pitsat tulee syötyä Popinossa. www.popino.fi
Aivan suvereenisti parasta pitsaa kuin missään ikinä.
Voin suositella, jos sattuu nälissään Hämeenlinnan ohi ajelemaan. Muuta oikein ei historiallisten nähtävyyksien lisäksi Hämeenlinnasta voi suositellakkaan.
Racingrabbit
13.03.2011, 08:41
Kyllä minulla jää lounaspaikkoina väliin nämä suurten ketjujen paikat (Kotipizza,Hesburger,McDonalds,Rax,Buffa...)
Varmaan tasalaatuista (massatuotetta),mutta aivan ylihinnoiteltua kokoon ja makuun nähden.Pienemmissä paikoissa saa yleensä parempaa ruokaa samalla rahalla ja eihän sitä tarvitse toista kertaa mennä samaan paikkaan,jos toteaa että ruoka/palvelu on ollut huonoa?
Olen samaa mieltä, mutta kun katson heidän toimintaansa jne. yms. niin mieli tekee silti enemmän kotipitsaan, ei se kotipitsa nyt niin paljon pienempi eikä huonomman makunen oo että pitäs mukamas käydä ulkomaalaisessa "ravintolassa". Ja kuulosti aika härskiltä että olet karvakäden asiakas.
No jokainen ymmärtäköön ton "härskiyden"miten haluaa:rolleyes:Mut enivei,kyllä se kotipitsan läpyskäkin uppoo mutta jos vaa mahdollista ni enemmin käyn "karvakäden asiakkaana":D...kun se pitsa vaa sattuu omasta mielestä olemaan paremman makunen...
Kotipitsan lätyt on vain niin säälittävän pieniä ja aina pihdataan täytteissä. Maku on jees
2vuotta moisessa paikassa työskennelleenä voinen kertoa, että täytteiden määrät tulee ylemmiltä tahoilta, gramman tarkkuuteen Wuhuu :D Ja itte pohja on juurikin samankokoinen kuin karvakädellä, se vain jätetään pienemmäksi (tahi ainakin samoista pakastepohjista ne tehdään, eri laatikoissa vain)
Tästä lähtien käyn kotipitsassa, ilomielin maksan sen 1-2€ enemmän tuosta rasvaletusta kun tiedän että se menee varmasti hyvään tarkoitukseen...
Tääl ne on entisten neuvostoliittolaisten puljuja...
Joutuu siis vissii syömää Grandiosaa, jos meinaa muutamalla eurolla selvitä.
edit: rasistiseksi tulkittavat termit poistettu...
Tääl ne on entisten neuvostoliittolaisten puljuja...
Joutuu siis vissii syömää Grandiosaa, jos meinaa muutamalla eurolla selvitä.
edit: rasistiseksi tulkittavat termit poistettu...
Rasistituus on joskus ihan saatanan hauskaa. Ja miten totuuden alleviivaaminen (vaikkakin tietysti kärjistetysti) muka olisi rasistista?
Ei meidän ole pakko käydä kotipitsassa, vaan semmoisessa missä on suomalaiset työntekijät
2vuotta moisessa paikassa työskennelleenä voinen kertoa, että täytteiden määrät tulee ylemmiltä tahoilta, gramman tarkkuuteen Wuhuu :D Ja itte pohja on juurikin samankokoinen kuin karvakädellä, se vain jätetään pienemmäksi (tahi ainakin samoista pakastepohjista ne tehdään, eri laatikoissa vain)
Päälikkö Uffe kertoi Dokumentissä telkussa miten liikatäytteet eivät anna "lisäarvoa" asiakkaiden mielestä eli siitä mittailu ja punnitus täytteille.
Hyvänä lisänä samassa ohjelmassa Martti Suosalon laastarilisä pitsaa tehdessä. :)
Dethlock
16.03.2011, 12:53
Alkaa väsyttämääm nämä karvakoura/pakolaisjutut tällä foorumilla mutta meillä on kylällä kaksi hyvää pizza/hampparipaikkaa joista toisesta saa myös kebabia. Kummassakin on hinta/laatu kohdillaan, kummankin omistaa suomalainen/suomen kansalainen ja pakolaisia en ole koskaan töissä nähnyt kummassakaan paikassa. Ei tulisi mieleenkään ajella ylimääräistä siksi että saa jonkun 'suomalais' ketjun paskaa koska nämä paikalliset pesevät ne mennen tullen laadussa ja maussa.
Rasistituus on joskus ihan saatanan hauskaa. Ja miten totuuden alleviivaaminen (vaikkakin tietysti kärjistetysti) muka olisi rasistista?
Ei meidän ole pakko käydä kotipitsassa, vaan semmoisessa missä on suomalaiset työntekijät
Itseasias mitä mie oon seurant, niin suorittavan portaan työntekijät taitaa olla kaik silti suomalaisia.
Jos Suomen valtio tarjoaa mahdollisuuden kyseisen tyyppiseen yrittämiseen, mihin kebabbilat melkeinpä kaikki pohjautuu, niin tyhmiä olisivat, jos eivät sitä hyödyntäisi.
Yhtään Ibrahim Iskenderiä en ole pyytänyt tänne muuttamaan, enkä myöskään aio pyytää jäämään, "A2keltasissa" sama homma muuten, paitsi muutamaa olen ystävällisesti suositellut palamaan lähtöruutuun.
Se on selvä, et jos ei tilanne vääristäisi hinnoittelua, niin eipä kebabia tulisi varmaan paljon mussutettua, nyt kelpaa eli välillisesti suoritettuna samasta porsaanreiästä hyötymistä.
Heti voin siis lopettaa syömisen, jos tohon lainsäädäntöön tulee tolkkua.
Ääneenhän sitä ei rohkene vaatia, että Suomen kansalaisia kohdeltaisiin tasa-arvoisesti mamujen kanssa, koska silloin olet rasisti.
Eikä valtion rahat piisais siihen mitenkään, eli tasa-arvo vaatisi heikentämistä vertailupuolelta, ja sekin olisi taas rasistista...
Mistä näitä rasisteja oikein tulee...:eek:
Heittäkää nuo saatanan karvakäsi touhut pois ja syökää sitä aitoa Suomalaista kotiruokaa, samoiten nuo helevetin hampparipaikat perseestä kaikki tyynni. Kyllä ite tehty kotiruoka on ihan varmasti kaikkein parasta, vai onko joku jotain erimieltä tästä asiasta. Luulen että jos on, ei ole oikeaa kotiruokaa maistanutkaan.
Se on se Pedron lätty on vaan toisinaan niin hyvää.
Ja tulee kyllä kokattua kotona melkoisesti...
Heittäkää nuo saatanan karvakäsi touhut pois ja syökää sitä aitoa Suomalaista kotiruokaa, samoiten nuo helevetin hampparipaikat perseestä kaikki tyynni. Kyllä ite tehty kotiruoka on ihan varmasti kaikkein parasta, vai onko joku jotain erimieltä tästä asiasta. Luulen että jos on, ei ole oikeaa kotiruokaa maistanutkaan.
Tai sit on teht ite...:D
Laiskuudesta tai kiireestä nois karvakäsi touhuis kans on kyse.
Vaik kyl hyvä kebab miu suus hyvältki maistuu...
mut jos pitäs valita söisinkö kuukauden perunalaatikkoa vai kebabia, niin ei kyl paljon trvetulo udellen! korvissa sois siin kuus...
Lalli bj40
17.03.2011, 23:11
aina lasketaan että lopetan tupakan polton ja niin säästän rahaa noin paljon vuodessa ja nyt ostan tupakka rahoilla boggerit
pizzan lakolla voit säästää esim jos syöt joka päivä pizzan+juoman maksaa se 3000euroa vuodessa lopetankin nyt pizzan syönnin ja tilaankin heti hyvillä mielin räikkä warnin pitkällä narulla :)
http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=3200&pictureid=76949
http://www.youtube.com/watch?v=0sCghw8QI0Y
Racingrabbit
18.03.2011, 18:06
Kotiruoka on varmaan hyvä vaihtoehto sellaiselle,jolla on kokki (kotiäiti) kotona sellaista tekemässä.Aina on lihapata odottamassa kun ovesta sisään kävelee ;)
Meidän kahden aikuisen taloudessa molemmat tekee pitkää päivää töissä (n.10-11 tuntia työmatkoineen) ja lyhyet illat käyttää mieluummin johonkin mukavempaan tekemiseen kuin keittiössä ahertamiseen.Päivällä kun käy syömässä lounaalla,niin aika pienellä iltapalalla sitten pärjää.
Ikävä kyllä pitemmän päälle nuo "kotiruoka" lounaspaikat käy myös tympimään.Samaa perunaan tai pastaan tehtyä mössöä päivästä toiseen.Onneksi työssä saa reissata sen verran laajalla alueella,ettei tarvitse samassa paikassa kahta kertaa syödä saman viikon aikana.
aina lasketaan että lopetan tupakan polton ja niin säästän rahaa noin paljon vuodessa ja nyt ostan tupakka rahoilla boggerit
pizzan lakolla voit säästää esim jos syöt joka päivä pizzan+juoman maksaa se 3000euroa vuodessa lopetankin nyt pizzan syönnin ja tilaankin heti hyvillä mielin räikkä warnin pitkällä narulla :)
Kannattaa silti jotain syödä,ei ilman ruokaa vuotta kyllä elä :D
.
lavanelikko
18.03.2011, 19:08
On se vaan valitettavasti niin, että ulkomaalaiset tekee paaljon paremman makuista pikaruokaa kuin kotimaanelävät. Ja HUOM. puhutiin pikaruuasta. Silloin harvoin kun tulee mentyä ravintolaan syömään pitkän kaavan mukaan niin kyllä se on kotimaisessa omistuksessa oleva paikka, joka munkin eurot tienaa...
Rekisteröimätön
18.03.2011, 22:48
Jokainen typerys joka ei "kerkee" huushollistaan huolta pitämään ja
kakaroitaan syöttämään oikeella ruoalla JA BULSHITTAA JOKAISELLA
IHMISMIELEN KEHITTÄMÄLLÄ SOSIAALISELLA MEDIALLA YLI 2 TUNTIA PÄIVÄSSÄ, TYÖNTÄKÄÄ NAKKI PERSEESEENNE JA HYSSYTELKÄÄ SIELLÄ!!!!
Jokainen typerys joka ei "kerkee" huushollistaan huolta pitämään ja
kakaroitaan syöttämään oikeella ruoalla JA BULSHITTAA JOKAISELLA
IHMISMIELEN KEHITTÄMÄLLÄ SOSIAALISELLA MEDIALLA YLI 2 TUNTIA PÄIVÄSSÄ, TYÖNTÄKÄÄ NAKKI PERSEESEENNE JA HYSSYTELKÄÄ SIELLÄ!!!!
Tuota nakkia perseessä ei ole tullu kokeiltua, onko se hyvää?