PDA

View Full Version : Ilmoituksen editointi


JariKoo
07.03.2011, 17:04
Neuvokaahan tietämätöntä... Kuinka esim. myyntiilmoitusta saa muokattua? Ohjeitten mukaan pitäisi olla EDIT painike mutta kun ei ole?? Sain tavarat myytyä mutten saa ilmoitustani muutettua myydyksi. Kun aukaisen oman ilmoitukseni niin sivun alhaalla jossakin laatikossa lukee jotain etten voi muokata ilmoitustani ja joku helvetin HTML koodi pois päältä. Onko jotkut asetukset pielellään vai mistä mättää??? Kiitokset etukäteen jos joku osaa neuvoa!

harrim3
07.03.2011, 17:31
itellä oli sama homma,en ollu rekisteröiny sähköpostin kautta tunnusta tai jotain..laita yvtä jollekki modelle??:)

Masi
13.08.2011, 08:07
Mulla samaa ongelmaa, mut oon muutenkin pihalla näitten värkkien kanssa

JiiPee
14.08.2011, 19:50
Tämä johtuu tunnuksen vahvistamisen puuttumisesta. Kun olette rekisteröineet tunnuksenne, on antamaanne sähköpostiosoitteeseen lähetetty vahvistusviesti. Siinä on ohjeet, miten tunnuksen vahvistaminen tehdään. Nyt se on jäänyt todennäköisesti tekemättä ja siksi teillä on rajoitetut käyttöoikeudet.

Jos tunnuksenne on uudehko, niin voitte löytää sen vahvistusviestin vielä sähköpostistanne. Se on siis siinä postissa, jonka ilmoititte rekisteröityessä. Jos viestiä ei ole enää tai se ei toimi, niin ottakaa vaikkapa privaviestillä yhteyttä, niin katsotaan, mitä voidaan tehdä.