PDA

View Full Version : Vihjeitä raskausajalle (miehelle)


KariSalmelainen
27.01.2005, 20:16
Kertokaapas nyt rakkaat "mies" toverit kullan arvoisia vihjeitä minulle siitä kuinka parhaiten kestän raskaana olevaa avovaimoani.. myös vinkkejä siihen minkälaista käytöstä minun tulee väittää jne.

Kaikki vinkit ovat tervetulleita ;)

- Silloin tällöin PetriSimolin.COMissa järjestetään megachatteja. Megachat tarkoittaa suomeksi illan pituista chattia jossa tietyin väliajoin jaetaan ilmaista tavaraa pois pienien tehtävien viihdyttämänä. -

tuska
27.01.2005, 20:23
Jossain vaiheessa tulee eteen se tilanne, kun on ihan sama mitä sä teet niin ei kelpaa. Esimerkiksi jos vaikka imuroit, niin emäntää vituttaa se imurin ääni. Jos taas et imuroi, niin nalkutetaan siitä kun et voi koskaan imuroida.
Ihan turha on myöskään kysellä mitään - vastaus on aina ei tai jyrkkä ei.

---------------------------------------------------------
http://koti.mbnet.fi/arjala/pics/sig.jpg

Laskos
28.01.2005, 13:14
Ihan oman edun kannalta kannattaa kaappeihin varata kaikkea mahdollista syötävää. Peruskamaa ovat suklaa, erilaiset rehut ja säilykkeet, mutta myös kaikkea eksoottista. Meillä tarvittiin esimerkiksi huomattavat määrät HK Sinistä. Kaikkeen ei voi varautua, mutta jos kerrankin törmään tilanteeseen, että kuulet sanottavan "haluan NYT sitä ja sitä", niin seuraavalla kauppareissulla osta sitä varastoon. Todennäköisesti sitä tarvitaan taas lähiaikoina. Tällä tavalla menettelemällä _saatat_ välttyä ainakin joskus yöllisilltä ruuanhakureissuilta.

Ja tuohon mitä tuska sanoi, ei ole paljoa lisättävää. Se vain menee niin, että teit tai jätit tekemättä mitä tahansa, niin pieleen menee. Se on vain kestettävä.

Kannattaa varautua myös siihen, että makuuhuoneen puolella joutuu ihan tosissaan töihin, joten se itsensä hipsuttelu kannattaa jättää ehkä vähemmälle. Tämä on kuitenkin kovin yksilöllistä, joten tätä tilannetta kannattaa tarkkailla. Tähän saattaa liittyä myös runsasta kausivaihtelua kvartaalista riippuen.

Muista myös se, että raskaana olevaa naista kauniimpaa näkyä ei ole olemassakaan. Osaa nauttia siitä ja kerro se myös rakkaallesi. Pikkuhiljaa pyöristyvä maha ja kaikki siihen liittyvä on kerrassaan mahtavaa.

- Laskos -

"Voittajat eivät luovuta, luovuttajat eivät voita"
- Juhani Tamminen

kumikana
29.01.2005, 12:16
onko venlis pieniin päin?? [:o)

Onnea!!!!

>>ensin tuli kumi, sitten kana ja sitten muna<<

Venlis
17.02.2005, 20:52
Hahaha... Ihania vinkkejä... Mikse Kari le ottanut oppia siis esim Laskoksen ohjeista :duh:
Olen varmaan tosiaan rasittavaa seuraa nykyään *naureskelee* laiska ainakin oon :D HK:n sinisestä tulikin mieleeni... *hmm*

-se mitä en muista, sitä en tarvitse-

kharju
27.02.2005, 08:50
Selän, hartiotten ja jalkojen hierominen auttaa aina. Esmes jos sulle räjähdetään siivouksen tarpeesta, ota sellanen koiranpentu ilme ja kysy voisitko vaikka hieroa jalkoja. Meillä toimii aina ;). Seksistä kannattaa nauttia, ja siihen pitää olla aina valmiina. Lapsen syntymän jälkeen sekin pitää erikseen suunnitella. Älä unohda naisen kauneutta! Onnea odotukselle !!!

nim. Toisen lapsen laskettu aika 11.6.

-Pajerolla metsään ja Zetorilla pois- http://www.petrisimolin.net/gallery/data/images/kharju-autofahrer.gif

SohNah
03.05.2005, 17:02
"Jossain vaiheessa tulee eteen se tilanne, kun on ihan sama mitä sä teet niin ei kelpaa."

Tuo on _NIIN_ totta. Silloin ei auta kuin kestää ja esim. tuo hierominen on hyvä. Kannattaa muutenkin näyttää, että välittää ja kehuminen on sallittua. Kyllä se siitä sitten ohi menee kun hormonit tasoittuvat. Varsinkin raskauden alkuvaihe on arkaa aikaa ja silloin ei kannata turhaan suuttua pienistä!!

-SohNah

Laskos
04.05.2005, 08:24
Huoh, ja taas mennään. Toinen tenava tulee meille sitten syyskuussa, joten kaikki tässä luetellut neuvot tulevat taas tarpeeseen...

- Laskos -

"Voittajat eivät luovuta, luovuttajat eivät voita"
- Juhani Tamminen