PDA

View Full Version : Jojotzu mainos


Nerd-O
22.01.2005, 20:46
Tuossa satuin huomaamaan että jojotzu mainostelee uutta cruiseria missä olisi maailman ensimmäisenä alamäkihidastin ja mäkilähtöjä helpottava järjestelmä. Ei ihan taida pitää paikkaansa. Eikös land-roverissa ole tuollaista alamäkihidastinta saanut jo vähän pidemmän aikaa? Subaruissa taas tuo mäkilähtöjä helpottava järjestelmä on ollut jo 80-luvulta.

Ellei ne sitten yritä päteä että kumpikin järjestelmä on samaan aikaan vakiona.. Mutta eikös uudessa discoveryssä ole nuo kumpikin? Tai uudessa rangessa?

-- Ford ja jokainen käynnistys on yllätys --

Nerd-O

PaJeRo
22.01.2005, 20:59
Mä luulen, että tarkoitetaan molempia vakio varusteena. Empä ole kuullut onko uudessa rangessa nuita vakiona.

" King of the road & OFFROAD "
Mitsubishi Pajero 2.8TD
BFGoodrich AllTerrain T/A 31*10,5 R15

Nerd-O
23.01.2005, 13:17
Muistelisin että rangessa olisi nuo vakiona. En kyllä ole varma. Joku rooveri heppu varmaan tietää paremmin?

-- Ford ja jokainen käynnistys on yllätys --

Nerd-O

JF
24.01.2005, 00:44
Jos kuuntelee tarkkaan, ja katsoo sitä kiikkua joka on koko homman juju, niin siinä taidetaan mainostaa että ensimmäisenä maailmassa myös taaksepäin. Mitä lie markkinamiesten juttuja.

Subarussa on kuulemma ollut jo ikiajat sitten hill helperi, liekö toiminut vain eteenpäin sitten? Ikääntyneemmät osaavat varmaan kertoa paremmin.

jjjlaunonen
24.01.2005, 07:58
Varusteen vakioluonteesa en tiedä, mutta pari vuotta sitten ajoin Discoa, jossa oli alamäkihidastin. Semmoinen kuva mulla on, että se kuului vakiovarustukseen. Näissä autoissa on muuten kiva juttu tuo, että mikä on vakiovaruste. Jos ostaa auton jollakin executiveluxuryroyallimitededition-varustepaketilla, niin ne kaikki hilvitkuttimethan tulevat messiin, eli ne ovat sitten vissiin vakiovarusteita.
Land Roverin ja Toyotan hidastimet eroavat toiminnaltaan hieman toisistaan, sillä Lantikassa hidastin alkaa jyllittämään vasta kun auto liikkuu mäkeä alas 13 km/h. Olisi muuten ollut hauskan näköinen tuo kiikkumainos Lantikan versiona, kun auto olisi syöksähtänyt ensin jonkun metrin ja alkanut sitten jarruuttaa rajuhkosti.

MK
24.01.2005, 08:08
Subarun mäkijarru toimii vaan kun keula on ylämäessä. Kytkimen ollessa pohjassa kun painaa jarrua niin sen jälkeen voi päästää jarrupolkimen irti ja jarrut on silti päällä. Jarrut irtoaa sitten kun nostaa kytkintä. Tolla saa aika hyvin nostettua kierroksia ennen lähtöä <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

www.alanmiehet.com #2

Nerd-O
24.01.2005, 09:11
Miten joku osaa suunnitella noinkin huonot sivut kuin http://www.landrover.fi. Kerrassaan sekavat sivut ja ainakaan minä en löydä sieltä mitään tietoa vakiovarusteista tai lisävarusteista.

Pitääkin lukea tuulilasista testiajo tuosta uudesta discoverystä. Muistelisin että siinä oli ainakin tuo mäkilähtö juttu. Tai sit se on jokin lisävaruste. Uusi rankku taitaa olla jo niin hienostunut malli että siinä ei noita maasto-ominaisuuksia paljon taideta painostaa? Ainakin mitä noilta sivuilta katseli.

-- Ford ja jokainen käynnistys on yllätys --

Nerd-O

pee
27.01.2005, 22:20
On muuten yllättävän pätevä peli (uus RR) maastossa kertovat kokeneet...

-pee-

ei se satu...