PDA

View Full Version : Renkaiden nastoittaminen


Revolver
02.01.2005, 12:34
Tiedän että tästä aiheesta on ollut vähän keskustelua jo aiemmin. Esim että pitää olla vähintään 9mm pintaa jäljellä niin että voisi nastoittaa renkaan. Mutta semmoseen en löytänyt vastausta että voiko jo kerran nastoitetut renkaat nastoittaa uudelleen? Että kun sielä valmiita kuoppia jo on, haittaako? Niin ja jos joku tietää hintoja niin saa toki kertoa, vaikka jotain infoa löytyi aiemmista keskusteluista, esim 60e/4kpl. Pitääkö paikkansa, koska 60e ei ole paha hinta?
Ja arvasitte oikein, uakkerin vakiorenkaisiin niitä nastoja suunnittelen <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> Niissä on nyt vielä vähän nastoja jäljellä mutta en tiedä paljonko on talven jälkeen. Mutta ei ne mitkään huonot renkaat ole, pidoltaan siis. Ainakin oli parempi pito jäisellä pikkutiellä (peilijää) kun tavallisilla mutiasilla.

UAZ-315126
"Ulyanovsky Avtomobilny Zavod"

PikkuF
02.01.2005, 15:12
Nastoitus vaatii aina uuden,neitseellisen(kivettömän) reijän. Eli jos nappulassa on tilaa porata uusi reikä tai kaksi niin itse nastoitus kyllä onnistuu edellyttäen että kumia on myös korkeussuunnassa riittävästi.
Itse olen piikityttänyt rinkuloitani Porvoon Vianorissa hyvällä (=riittävän pitkillä nastoilla)menestyksellä.
Hinta on vähän vaihdellut tilanteiden mukaan....<img src=icon_smile_approve.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_approve.gif border=0 align=middle>

Cruiseri: hyvä peli,niit ol vähä talvisovas...
http://www.slck.net