PDA

View Full Version : Ja sitten avaruusukot tuli ovesta omalla avaimella


007
11.12.2004, 20:53
Rakas päiväkirja,
Kirjoitan tapahtumista päivän myöhässä. Mutta en voi kirjoittamatta ohittaa eilisen illan tapahtumia.
Jännittävä päivä oli jo kääntynyt iltaan, kun päätin karistella työhaastattelun kauhut mielestä. Vietin iltaa sopivasti huppelissa ystävieni kanssa.
Kokkasimme makaroonia ja tonnikalaa deluxe. Ruoka meni tosin syömäkelvottomaksi väärin annostellun chilin takia, mutta ruokaviini kyllä maistui.

Mutta sitten se tapahtui! Aivan meidän huomaamattamme kiiri hälytys katossa olevaa johtoa pitkin jonnekkin ties minne. Musiikki soi niin ettei hälytys käytävästä kuulunut sisällä ja minun palohälyttimessä hätätilanteen ilmaisi vain pieni vilkkuva punainen valo.

Ja sitten avaruusukot tuli ovesta omalla avaimella kesken kaiken. Täydellisissä avaruusvarusteissa kaksi palomiestä asteli sisään niinkuin kotiinsa. Kamuni koetti pidätellä yllätävn tilanteen tuomaa hilpeyttä ja vihainen palomies murjaisi, että täällä on neljä paloautoa meidän tupakoinnin tai ruanlaiton takia.

En tosin tunne syyllisyyttä asiasta - hyvä se on että palomiehet saa liikuntaa ja harjoitusta.

0,07 (jostain täytyy säästää)

KariSalmelainen
15.12.2004, 13:33
Hehee jopas jotain ;) Kauhealta kyllä kuulostaa että tuollain vain tollaisen asian takia tullaan sisälle toisten asuntoon! Nostakaa syyte seksuaalisestahäirinnästä (vähintään)!

- Silloin tällöin PetriSimolin.COMissa järjestetään megachatteja. Megachat tarkoittaa suomeksi illan pituista chattia jossa tietyin väliajoin jaetaan ilmaista tavaraa pois pienien tehtävien viihdyttämänä. -