PDA

View Full Version : Vanhat ja myydyt ilmot?? Turhia??


ImacInnes
03.04.2010, 08:37
Miksihän noita montavuotta vanhoja ilmoituksia ei voisi poistaa ja samaten myytyjä ilmoja??
Nyt meinaa hermo mennä kun klikkailee ilmoja ja 5 peräkkäistä on joko myytyjä tai 6 vuotta vanhoja ja kukaan ei vastaa jos niitä sattuu kyselemään?? Päivitys olisi paikallaan ilmoituksiin aika ajoin.

Saiskos ilmoituksen otsikkoon näkyviin päiväyksen automaattisesti milloin se on jätetty, niin ei tarvis turhaan klikkailla noita iän kaikkisen vanhoja ilmoja.

...tai saiskos myytyjä ja parivuotta vahoja ilmoja siirtymään vaikka alaotsikon alle "myydy ja vanhat" selkeytys mielestäni tämä sekamelska?

Tämähän on vain minun mielipide eikä välttämättä oikea.

Hyvää pääsiäistä vaan kaikille!

t.Ismo Ämmä

-MAKE-
03.04.2010, 09:23
Sanoisinpa, että hakutekniikassasi on viilaamisen varaa.
Tarkennetulla haulla voit valita ilmoituksen tyypit mitä haet. Jos olet ostamassa valitset prefixit "myydään, myydään/vaihdetaan ja myydään/annetaan" Lisäksi voit valita viestin iän ja viestien järjestyksen eri tavoin. Ja vielä foorumin valinnoilla voit valita vaikka pelkät renkaat. Siihen vielä hakusana niin jo alkaa tulokset rajautua.

Esimerkkinä kuukauden sisällä myyntiin tulleet, vielä myymättömät renkaat ja vanteet hakusanalla toyota. Tulos neljä riviä.
http://forums.offipalsta.com/search.php?searchid=1862995

Jos prefixit ovat väärin niin se on ihan alkuperäisen postaajan vika ja hakujen helpottamiseksi siitä pidetään kovaa kuria.

offroadjouni
03.04.2010, 09:41
Hyvä vastaus Makelta, kiitokset siitä. Yleensä nettipalstoilla on käytäntö että vanhat ilmoitukset poistetaan, mutta offipalstalla ollaan tässä(kin) eri linjoilla. Hyödyksi tavoitellaan sitä että ihmiset pystyvät vertaamaan vanhojen ilmoitusten lukumäärää ja hintatasoa. Toisille tällä tiedolla ei ole mitään arvoa mutta toisille se antaa hintahaarukkaa mitä kannattaa maksaa tai pyytää.

Haittana on tietysti että foorumilta tehokaasti hakeminen vaatii pari askelta enemmän kuin jollain muilla kauppapaikoilla. Suomenkielisen käyttöliittymän kautta se ei kuitenkaan pitäisi olla iso ongelma kenellekään.

ImacInnes
03.04.2010, 09:47
Kiitoksia ripeistä vastauksista.

Täytyypä siten koittaa kehittää omaa haku tekniikkaa.

t.Ismo Ämmä

Jari
03.04.2010, 11:46
vaikka tämä kommentti ei ketään sinänsä hyövää, niin silti.

Asialliset perustelut, ja ns. "pidän tästä" palstan tyylistä... sillä esimerkiksi kiskaiseppa jostain hintahaarukka susukin etuakseliputkelle.. tai hjn levyjarru kilkkeille.