PDA

View Full Version : humalahakuinen juominen


Elmo
20.02.2002, 13:14
mikä mua vaivaa kun en ole kahteen kuukauteen juonut viinaksia humalahakuisesti ja kaikki juopuneet ihmiset ovat mielestäni hirveen kauheita?

KariSalmelainen
20.02.2002, 15:04
Niimpä.. ymmärrän sua täysin. Onneks itse ei tuu oltua kovinkaan paljon selvin päin. VARSINKAAN BAARISSA! Vai menikö se noin?

ozz7pp.. ke?

Hannu
20.02.2002, 15:34
Hei Elmo!

Toivottavasti kevät on alkanut mukavasti ja on ahti ollut myöden ja runsaskätinen. Varsinkin runsaskätinen. Minua henkilökohtaisesti alkaa jo suuttuttamaan kun kaikki naiset joita koitan baarissa lähestyä, ovat niin tiukkapipoja.

Sitten ongelmaasi:
Kuvailemasi kaltainen olotila on vakava. Tällä hetkellä nuorten keskuudessa liikku ns. torstin syndrooma. Yleensä syndrooma-epidemia on voimakkaimmillaan näin alkuvuonna.

Syndrooma aiheuttaa vakavaa humalaresistiivisyyttä ja alkoholistikaikkoisuutta. Mielestäni sinun kannattaa ottaa nyt itseäsi niskasta kiinni, olla pitkänäköinen, avarakatseinen, pitää mieli avoinna, olla viisas ja alkaa heti toimimaan asian korjaamiseksi.

Jos olotilasi johtuu rahan puutteesta, me, sinä ja minä voimme varmasti sopia jotain "yhteisiä iltoja" asian korjaamiseksi.

Jos raha ei ole ongelma, suosittelisin sellaisia lääkkeitä kun:
Spiritus on the Roxor
Viinamus Maximus Latinus

Jos raha on silti tiukalla, voit myös ostaa näiden halpaversiota Bissemys Lotsamus Pissamus III.

Lähitarvikeliikkestäsi löytyy varmasti näitä kaikkia mainitsemiani lääkkeitä.

Kirjoitahan pian uudelleen, jotta oletko saanut ongelmaasi parannusta. Suosittelen että puhuisit myös vanhemmillesi asiasta. Tällainen tila pitää ottaa vakavasti!

Muistathan että tytön sukupuolielinten tarkastelussa voi käyttää apuna vaikkapa peiliä.

Hyvää keväänjatkoa toivottaa:

.Doc. http://www.tohtori.fi/seksi/001.jpg

Hannu
17.06.2002, 00:47
Kuinkas sinulle kuuluu tämän alkoholi-ongelmasi kanssa? Oletko saanut riittävästi juomista vai kärsitkö edelleen nestehukasta?

Hyvää kesää,

.Doc. http://www.tohtori.fi/seksi/001.jpg

Elmo
17.06.2002, 07:13
Kiitos ihan kivasti on kesä alkanut. Jonkin verran on ollut rahahuolia, mutta keksin lääkkeen tähän ja mennä posautin itseni töihin. Täällä töissä olen myös saanut hyviä juomis- ja käytösvinkkejä alkoholin suhteen. Kyllä nämä ihmiset ovat korjanneet minun kieroutunutta maailmaani. Nykyään osaan nauttia humalastani huomattavasti enemmän ja kaikki känniset ihmiset tuntuvat ihan kivoilta loppujen lopuksi.

Locate me at Ristiässä.

Hannu
03.01.2003, 15:16
Suosittelen myös korvaavia aineita jos viinan juominen meinaa estyä rahojen loppumisen takia.

.Doc. http://www.tohtori.fi/seksi/001.jpg