PDA

View Full Version : Antivirusohjelma


Hippiäinen
10.11.2004, 22:14
En oikein tienny et mihinkä paikkaan forumia lykkään kysymykseni niin aattelin laittaa sen tänne.

Olen tässä mietiskellyt että käyttääkö kukaan ilmaisia antivirusohjelmia? Onko jollain niistä mitään kokemusta? Mitä antivirusohjelmaa käytätte?

007
11.11.2004, 19:29
No f-secure on yliopiston puolesta ilmainen ja käytän sitä, mutta ei kai sitä ilmaisiin yleensä lasketa.

0,07 (jostain täytyy säästää)

Käyttäjä
11.11.2004, 20:25
Ittellä on Norton System Works joka ei kylläkään oo ilmanen mutta ihan OK ohjelma koska siinä on kaikkea muuta tsydeemiä mukana

#perillepääsy ei ole itsetarkoitus vaan matkanteko# ACN Activated!

cruiser60@luukku.com

kerio
17.11.2004, 16:48
Mä en ole käyttäny kuin ilmaisia AVG Antivirusta ja oon ollu tyytyväinen :) (siis töys, ku kotona ei oo semmoseen tarvetta)...

www.grisoft.com

<img src=/smiley/sun.gif border=0 align=middle>

Kerio
"Oon Palomuuri"

Juniori83
29.11.2004, 07:35
Itse käytän AntiVir ohjelmaa se on ilmainen ja suht hyvä omasta mielestäni.


http://murobbs.muropaketti.com/

http://personal.inet.fi/koti/timo.virtanen/

29.11.2004, 08:49
Jeps, toi kerion mainitsema AVG Free Edition on ihan rokkimo (paitsi ei sitä sais töissä käyttää. <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>)

Jonkun aikaa on tuo ollut kotikoneessa XP:n uudelleenasennuksen jälkeen käytössä ja ihan kivasti se varmaan toimii. Yhtään virusta en oo sillä vielä löytäny...

Joskus aikasemmin käytin F-Protin ilmaista DOSsiversiota, mutta se ei enää w2k:sta ja xp:stä oikein tykkää. Jos Hipillä on käytössä w98 jtsp. niin sekin on ihan bueno. (Päivitykset pitää ite imutella ja purkaa zipistä mut ei oo paha juttu, Eikä tod. oo mitään kökköö aina päällä hidastamassa konetta, eli scannauskin pitää käsin ajaa silloin kun näkee tarpeelliseksi.)

Note! This message was posted anonymously!

wallu
29.11.2004, 16:40
Grisoftin AVG Anti-Virus System Free !

AVG on monipuolinen virustutka:
* Tietokoneen käynnistyessä AVG suorittaa omat tutkimuksensa, varmistaen mm. ettei muistissa ole viruksia.
* Ohjelman voi ajastaa tekemään tarkistuksen tietyllä kellonlyömällä päivittäin. Myöskin päivitys hoituu halutessasi automaattisesti.
* Outlook Expressin sähköpostiskanneri, joka tarkistaa tulevat ja lähtevät viestit. Lähtevien sähköpostien perään AVG lisää ilmoituksen viestin puhtaudesta. (WHII!)
* Yksittäisen tiedoston voi skannata oikeaklikkauksella.
* Tarkistaa myös massamuistit
* AVG:n päivitys sujuu jouheasti. Päivityspaketit ovat kooltaan n. 900 kt.

Vaatii rekisteröinnin!

Pitäis kuitenkin koululta hakee F-protti käyttöön, ihan vaikka noin testimielessä. Itellä ollut toi proggis parisen vuotta. Helvetin hyvin rokkaa.

Muista : "Sinä ET ole supermies"

vah
30.11.2004, 11:45
quote:* Outlook Expressin sähköpostiskanneri, joka tarkistaa tulevat ja lähtevät viestit. Lähtevien sähköpostien perään AVG lisää ilmoituksen viestin puhtaudesta. (WHII!)

Jepujee, mäkin haluan, että joku sörkkii mun meilejä. Onneks tota ei oo pakko asentaa, eikä varsinkaan ole pakko käyttää mitään LookOutia. Kuka idiootti muuten luottaa siihen, että jossain .exe-liitteessä ei ole virusta, jos meilissä lukee ettei siinä ole?

quote:Vaatii rekisteröinnin!
Niin tais vaatia. Mikään pakkohan tommosiin ei ole mitään paikkansapitävää pistää. Meiliosoite on yleensä kyllä hyvä olla joku toimiva, siltä varalta, että tarvii jonkun hassun koodin, joka meilataan sinne. Mutta meiliossujahan saa ilmaseks netistä vaikka kuinka monta tommosiin tarkotuksiin.

Ja toi aikasempi anonyybi olin minä...

- vah

--
Oon nätti.

butra
03.06.2005, 20:47
AntiVir 6Persona Edition on rok. Löytyy myös BSD:lle...

tuska
05.07.2006, 16:29
Mulla oli käytössä pitkän aikaa Norton Antivirus, mutta sen kanssa ilmeni aina välillä jotain käsittämättömiä ongelmia. Mulla oli varmaan vuoden verran projektina vaihtaa se johonkin toiseen softaan, mutta viimeinen niitti oli se, kun imailin tahallani (Nortonia testatakseni) filen jossa oli joku mato.
Nortonissa oli uusimmat päivitykset, mutta ei se sitä löytänyt. Poistin välittömästi koko paskasoftan. Pidin sen infektoituneen filen koneella ja kokeilin paria ilmaista softaa ja lopulta päädyin käyttämään Avast! -ohjelmaa.
Se on ilmainen, monipuolinen ja helppo käyttää. Softaa saa niin suomen- kuin serbiankielisenä + joillain muilla vähemmistöjen käyttämillä kielillä (esim. englanti).

http://www.avast.com/

http://koti.mbnet.fi/arjala/sigi.png

MäIte
05.07.2006, 16:51
Töissä käytän nykyään AVG:n maksullista versiota.

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*