PDA

View Full Version : hdj-80 automaatin säätöä


hopeahuoli
26.10.2009, 21:28
elis vm 90 ois kyseessä jaautomaatti laatikko heittää tyhmästi vedon pois jossain 30km/h vauhdissa, jos normaalisti kiihdyttää.. kaasua enemmän annostellessa veto katkeaa sitten hieman ylempänä. jostain kumman syystä se ei tee sitä aina.. mutta noin 90prosentin otannalla veto käy hetken pois..

kyse ei ole siis vaihtoajankohdan luistamisesta. tai hitaudesta. 2vaihde taitaa olla tuolloin pesässä ja 3:nen kytkeytyy kait jossai 50-60 vauhdissa..

laatikko on rempattu joku 30tkm sitten joten mekaanisesti kaikki luulis olevan ok. joku säätöhommeli lienee tarpeen, mutta mitä sille tulis tehdä? löytyykö netistä jostain hyviä kuvia ym tietoo tosta hdj:n lootasta?

mhk
29.10.2009, 21:54
Katos tuolta repair manuaalit:
http://forums.bauchan.org/portal/downloads.php?dcid=17&p=3

hopeahuoli
04.05.2011, 21:25
elikkäs ongelmana olikin kolmos kytkinpakan liika väljyys, josta tuo outo käytös johtui..

wholesale automatikin kaiffari osasi kertoa syyn suoraan ja loota kävi sitten powermatikilla mutkan jossa tuli vahvistus asiaan.. yks lisä levy ja homma toimi. :)

laatikon kanssa kerkesi sit olemaan jos mitäkin ongelmaa!

tilasin australiasta tuon heavy dyty turbiinin ja extrema valvebodyn.. doo oletin silloin, että vika oli tuossa venttiili lohkossa, mutta vikahan säilyi.. pieni vitutus oli kun vaihteet ei toimineetkaan! turbiini tosin toimi täydellisesti, mutta moottori jarrutus oli jostain kummansyystä kadonnut päivitysten myötä...

sähköposti wholesaleen ja vastaus oli, että heillä on ilmeisesti jäänyt "vika" tuohon valvebodyyn joten se tarviis lähettää takuu huoltoon!!
noo samalla kun loota oli toistamiseen irti se kävi siel powermatikissa ja lohko kävi mutkan kengurumaassa ja tuli taas UUDELLA päivitetyllä versiolla..

rojut kasaan ja kojolle.. odotukset oli tälläkin kertaa korkealla!!
VITTU sehän toimii!!!

kyllä nyt kelpaa suu messingillä cruisailla pisin suomee. :) :)

rahaa paloi on lompsassa lakeus, mutta lähtipä penis kateus...