PDA

View Full Version : HiLiftillä päähän!


PikkuF
19.10.2004, 22:29
Jokainen itseään kunnioittava metsissäkoluaja on varmasti jossakin elämänkaaren vaiheessa saanut off-road jumalattaren tulikasteen hi-liftin varresta.Minkäköhänlaisia glimax-hurmioita olette mahtaneet kokea tuon tulikasteen aikana tai välittömästi sen aktin jälkeen?
Itse ainakin saatuani sen ihanan varren tulisen hyväilyn silmäkulmaani melkein menetin tajuni(ainakin luulen niin) tosin vain hetkeksi.Löysin oman solakan(105kg)kehoni noin viiden metrin päästä Cruiseristani.Makasin selälläni.Off-Road aiheinen lippalakkini oli lentänyt vieläkin pidemmälle.Silmäkulmastani pulppusi ulos todennäköisesti sitä pahaa verta(off-roadiin negatiivisesti suhtautuvaa).Lärvi oli veikeän punainen.Samoin hanska jolla hyväilin päätäni.
Tämän kaiken kokemani jälkeen aloin vieläpä runoilla tuota kuuluisaa runoa joka alkaa sanoin:VOI V...TUN RIEKALEET...
Ja kaikki tämä ihanuus koettiin tuossa menneen kesän aikana.Olenkohan nyt sitten täydellinen kasteen saanut offaaja?
Onko keltään mennyt taju pidemmäksikin aikaan?Onko luita katkennut? Onko hampaita irronnut?

offis on iloinen asia

Ex_inkkari
19.10.2004, 22:38
Täytyy rehellisesti myöntää että cityoffari ei pääse tuollaista kokemaan, täytyy varmaan juosta päin seinää tai jotain....
Lähin tapaus mikä voisi vastata tuota on se kun rassasin sukisuki Sj413 parkkipaikalla, perä tunkinvarassa ja rengas oli irti... ja se halvatun tunkki antoi periksi sukin valtavan painoa alla ja sukista vääntyi jarrukilpi kun kopsahti maahan, oli se kauhia tilanne <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>
Mulla on muuten vielä kuvia todisteena kun ajelin sukilla kulmakorvessa, silloin sain offikasteen... olen armahdettu <img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

4x4 Dodge Dakota 3.9 V6 +A500+New Process 231+8.25+limited slip

PikkuF
19.10.2004, 23:05
Niin voihan se off-road jumalattaren (Bertha von MudForest??) tulikaste muodoltaan olla muunkinlainen kuin tuolla taikakalulla(HiLift) suoritettu.Pääasia lähinnä että tajunlähtö on ollut lähellä.Nirvanaan kun ei pääse selväjärkisenä...?
Esimerkiksi vaikkapa vinssinvaijjerin katkeaminen.On aikamoinen ruoska!! Taju siinäkin saattaa lähteä kun sattuu vaijerinpää lärviin...
Eli kokemuksia,tunteita,mietteitä...

offis on iloinen asia

jjjl
20.10.2004, 06:58
viime joulua viettelin läjän öljyjä vaihdellen ja auton alla makoillen. siinä todellakin meinasi vierähtää ja vierähtikin koko joulu, kiitos rovaniemen osaset-liikkeen, jossa olen asioinut kaksi kertaa kuluneen vuoden sisään saaden molemmilla kerroilla eka yrittämällä väärää kamaa.
no. tuo oli aasinsilta.
siellä auton alla makailin ja huomasin, että joko skeidaklöntti tipahti jostakin ja se oli tippua silmääni. siinä säikähdyksissäni vaistomaisesti koetin väistää tuota tuntematonta kappaletta ja löin otsani etuakseliin ja sitten vielä kimmokkeella takaraivon betonilattiaan. hetken tiesin, miltä tennispallosta tuntuu.

freddie
20.10.2004, 07:29
Ei Hi-Liftillä mutta aivan tavallisella hallitunkki+vaihdelaatikko yhdistelmällä tuli telottua käsi tuossa paripäivää sitten..

Otin patrollista laatikkoa irti yksistäni ja sain sen ensin laskettua puupöllin päälle. Siitä sitten pikkuhiljaa tunkkailemalla alemmas kunnes kytkinaksila oli puupöllin päällä ja takapää hallitunkin varassa. Ajattelin nopeuttaa prosessia ja nypätä laatikon alas pöllin päältä ja viksuna toinen käsi käsijarrun jarrukiliven alle ja toisella kannatin rautaan ja pieni nyppäys..

Tippuhan se pöllin päältä, mutta niin tippu myös tunkin päältä. Aika kevyen tuntunen oli ku 15 sentin korkeudelta tippu laatikko betoniin ja käsi siellä välissä.

Arvauskeskus reissu piti teherä ku meinasin nakata kirveen varren pitkälle peltoon mutten saanukkaan pysymään sitä kädessä, oli vähä vissiin tunto pois sormista. Lääkärityttö arveli röntgenkuvien perusteella ettei mitään olisi rikki mutta ainakaan vielä ei kolme viimeistä sormea toimi ollenkaan niinku sormet toimii ja käsi on muutenkin ku mikki hiirellä.

--
Patrol 3.3 4x4
Honda XL600 2x1
Pajero V6 3000 (emännän kauppakassi)

NORT
20.10.2004, 07:48
Maastotunkilla on kaste tullut saatua pihassa renkaita muljatessa , leukaan iskeytyi , tähtiä näkyi ja siittä virottuani totesin makaavani selällään pitkin pituuttani.
Ei onnex tullut sen suurempia vaurioita , nätisti nasautti. Oppii kantapään kautta täst edes varomaan...

sippis
20.10.2004, 07:49
Ohjausiskari tuntuu vittumaiselta ko se nasahtaa otsalohkoon...

Nimim. seuraavalla kerralla irroitan iskarin kokonaan, kun säädän aurauskulmaa...

-J-

20.10.2004, 10:11
&gt; niinku sormet toimii ja käsi on muutenkin ku mikki hiirellä&lt;

-Eikös Mikillä oo neljä sormia ?!
Laskes ny viä kerta....

6LPK

Note! This message was posted anonymously!

Tumi
20.10.2004, 10:19
http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/topic.asp?TOPIC_ID=4408

AVRO
20.10.2004, 15:35
Ei onneksi ole jäseniä irronnut, mutta kolhujahan tulee.

Viimeksi muistan duunissa saaneeni semmoisen kumisandumin (ei mustekala) päässä olevan koukkusysteemin ylähuuleen... <img src=icon_smile_blackeye.gif border=0 align=middle>
Kivasti napsahti leegot, mut eivät onneksi hajonneet.Huulikin selvis pikku naarmulla, mut sattu ihan sa***nasti.
Ihan ku olis ollu biitti huulessa lopun yötä, tuntu just niin hölmöltä kuin näyttääkin.


Hassunnäköistä oli kun MrBae146 lippaili a-tikkaiden kanssa, tilanne oli kuin Kummelissa missä äijä sekoilee pomon edessä whiteboardin kanssa...

Mut onneksi ei sattunut, siinä kun olis lyöny päänsä niin hulluus vaan lisääntyis...

<img src=icon_smile_dead.gif border=0 align=middle>

Life sucks, then you die...

jjtp
20.10.2004, 15:40
mulla on kerra kanssa livennyt ote tuli todella mojova korvapuusti.
tuntu että nyt on leegot laskettava,ja onkohan leukaluu murtunut.
silmän sinerrystä oli havaittavissä.
näkkäriä ei huvittanut pureksia n.viikkoon.

bj45lava
20.10.2004, 16:18
Niin eikö siinä vehkeessä lue jotain suuntaan--&gt; voi aiheuttaa vakavan vamman tai kuoleman, ei mitään turhia puheita...

Toyota-laatuun voit luottaa... ja paskat...

Käyttäjä
20.10.2004, 16:30
Jooo,on tullut saatua Offis Jumalan tulinen kaste,meinaan siihen malliin silmissä välähti.
Olin vaihtamassa takarinkulaa naperoon ja tunkkailin rauhassa takakulmaa ylös,huomasin että ne tapit liikuivat aikas nahkeasti reijissä mutta lukkiutuivat kumminkin.Joku asiasta tietämätön oli rasvannut niitä oletusarvolla jotta pelittäis paremmin mutta pakkasta sattui olemaan n:15astetta.
Sain naperon renkaan nousemaan riittävän ylös jotta vaihto onnistuisi ja päästin onneton varresta irti,jolloin varsi tuli noin miljoonaa oikeaan ohimoon ja herättyäni lumipöykystä totesin että sattuu.Ohimo turposi erinomaisen näköiseksi ja työpäivän lopetin ...keleenmoisessa päänsäryssä<img src=icon_smile_angry.gif border=0 align=middle>

Update: Lisätty Liftaajan omamassa 112 eli se hätänumero...ähäkutti

#perillepääsy ei ole itsetarkoitus vaan matkanteko# ACN Activated!

cruiser60@luukku.com<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

Edited by - Käyttäjä on 20/10/2004 20:05:07

kivinen
20.10.2004, 18:33
quote:

Itse ainakin saatuani sen ihanan varren tulisen hyväilyn silmäkulmaani melkein menetin tajuni(ainakin luulen niin) tosin vain hetkeksi.Löysin oman solakan(105kg)kehoni noin viiden metrin päästä Cruiseristani.


Lj jäi tuossa mahastaan kiinni hiekkatöyrääseen. Nopeana ratkaisuna viritin HiLiftin vetokoukkuun ja aloin punnertamaan perää ylös. No vieterit antoi hirveät ulosjoustot ja koukku nousi pirun korkealle.
Vanha offroad sanonta: Mitä korkeampi, sitä kiikkerämpi piti taas paikkansa ja HiLifti lipesi otsaan juuri kun painoin tunkinvartta alas. Pikipoika-lippis ja aurinkolasit poistuivat päästä valon nopeudella ja samaa valoa riitti pilkistelemään tähtien muodossa myös luomen sisäpuolelle. Tunkkaajan omamassa oli kuitenkin juuri ja juuri riittävä 106kg(huomaatko pikkuF, nokitin) pitämään tunkkaajan paikallaan.

Tätä en kuitenkaan pidä vielä Offroad-kasteena. Virallisena Offroad-kasteena tahtoisin kuvailla seuraavaa, edellistä huomattavasti kivuliaampaa ja vieläkin typerämpää tapausta.

Olin männä-talvena kovien pakkasten aikoihin purkamassa murrosta irti tojon akselista. Tallilla on tuo lämmityspuoli vähän "hänessään" ja tämän kerron, koska mielestäni kylmässä kaikki sattuu "enämpi". Sattuipa aksila olemaan sellaista mallia, jota ei ole avattu viimeiseen kymmeneen vuoteen, joten kaikki konstit olivat jo käytössä. Keinoista varmin, eli silmitön raivo lyömäaseen kanssa oli juuri otettu käyttöön ja tauottoman paukuttamisen jäljiltä alkoi osumatarkkuus heikentyä voiman neliössä. Voiman välikappaleena toimi nyt aivan tavallinen timpurinvasara, joka häviää tosin raa'assa voimassa ystävällemme kilon kuparilekalle, mutta lyöntien maksiminopeus on kuiten aivan toista luokkaa. Viimeinen isku haki hieman vasemmalle ohjausvarren päästä ja osui vasaran vauhdin hidastumatta vasaroitsijan polveen, siihen aivan lumpion yläpuolelle(onneksi). Kyseessä oli siis tehokkain vasaranisku joka on tavattu Suomessa vuoden -62 "aimo napauksen" jälkeen. Kipu hiipi sille tasolle, jossa tavallinen kuolevainen tahtoo vain huutaa, mutta hengitys salpautuu antamatta minkäänlaista ääntä otsasuonien samalla pullistuessa kilpaa kasvojen värin vaihtumisen kanssa. Ilmiö tunnetaan myös nimellä "sanaton kipu". Tapauksesta selviäminen vaati pitkän hiljaisen paikallaan olon. Tuota aikaa voisi ehkä ajatella euforisena hetkenä, jona mietitään sitä elämän syvempää olemusta. Laajemman itsetutkiskelun esti vain yksi pieni ääni joka hiljaa kumpusi takaraivon syövereistä toistaen mantramaisesti sanoja: Voi vitunvitunvitunvitunvittu!



Tuntuu hyvältä, mutta näyttää pahalta...
www.alanmiehet.com

HEKULIINI
20.10.2004, 18:57
<img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle><img src=/smiley/grin.gif border=0 align=middle>

Ei sais nauraa, mutta tämä tarina sai kyllä hymyn nousemaan huulilleni ja jopa pari pientä naurun röhähdystä...


Anteex!!!

--Silkkihanska on paras hanska! Parempaa työkinnasta saa hakea!--

....o_o_o_o
./| ,[_____],
|¯¯¯L--O|||||||O
()_)¯()_) ¯¯¯ )_)

Wago-78
20.10.2004, 19:37
Joo no mulla ei oo vielä osunu tunkki päähän mut n.10 vuotta sitten ku olin nykyisestä CeeJiistäni asentamassa lootaa paikalleen ja kiristelin niitä pultteja lopuksi pitkin pituuttani auton alla nurtsilla semmosella haistapaska räikällä niin se onneton otti ja petti,voimaa oli tietenki senverran että selkäki oli irti maasta ja räikkä just naaman kohalla,kuulu vaan pamaus ja räikänpaskan varsi tietenki mua keskelle lärviä ja huuli sieraimeen asti halki,no...sitä tietenki sit säikähtämään ja vauhdilla auton alta pois ja pää nasahti tietenki siinä hötäkässä pohjapanssarin kulmaan ja lettiin tottakai jakaus!!Siinä pietin naamasta rasvasella kinttaalla kiinni kärsä auki ja toisella käellä päästä kiinni niin tottakai täyty vielä puseroki revetä niskasta perseeseen asti auki johonki pulttiin ku tulin Jeepin alta niin tulen saatanan lujaa pois...räikkää ei oo tänäpäivänäkään vielä löytyny,senverran kauas sillon lensi...vituntäyspaska!!<img src=icon_smile_blackeye.gif border=0 align=middle>

"Suo siellä,vetelä täällä"
--Jeep CJ-5--

BAe146
20.10.2004, 21:19
quote:
Ei onneksi ole jäseniä irronnut, mutta kolhujahan tulee.

Viimeksi muistan duunissa saaneeni semmoisen kumisandumin (ei mustekala) päässä olevan koukkusysteemin ylähuuleen... <img src=icon_smile_blackeye.gif border=0 align=middle>
Kivasti napsahti leegot, mut eivät onneksi hajonneet.Huulikin selvis pikku naarmulla, mut sattu ihan sa***nasti.
Ihan ku olis ollu biitti huulessa lopun yötä, tuntu just niin hölmöltä kuin näyttääkin.


Hassunnäköistä oli kun MrBae146 lippaili a-tikkaiden kanssa, tilanne oli kuin Kummelissa missä äijä sekoilee pomon edessä whiteboardin kanssa...

Mut onneksi ei sattunut, siinä kun olis lyöny päänsä niin hulluus vaan lisääntyis...

<img src=icon_smile_dead.gif border=0 align=middle>

Life sucks, then you die...




Satana jotenkin käsittämästömästä syystä toinen jalka lipsahti a-tikkaiden väliin ja kammo kaatumiset mut onneksi ei menny mitään paskaksi mut kyllä pelästy et nyt...
T:Jukka
RR92

PikkuF
20.10.2004, 21:34
Edelleenkin on voimassa se sananlasku että vasaralla on vaikea lyödä SALAA sormeensa tai polveensa.Melkein ilmeisesti onnistui?? Vai kuuluiko se anatoomisesta naisenosasta kertova runosikermä mihinkään?
Eikö olekkin taivaallisen ihanaa teloa sormet ruvelle niin että veri lentää juuri sillon kun on kainaloita myöten mustassa tiiseli/vaihdelaatikko/peräöljyssä? Ensin on pakko teipata haava(t) millätahansateipillä että pääsee pesemään kädet ja senjälkeen pikkuhiljaa tutkimaan että minkäsyvyinen reikä tälläkertaa tuli.
Pitäisköhän lopettaa tuo autojen prötääminen kokonaan ja siirtyä vaikka nypläämään pitsiä tai lausumaan jossain kansalaisopiston piirissä runoja?

offis on iloinen asia

Epeli
20.10.2004, 21:36
Vähän oftopic, mutta kaipas tää nyt menee samalla tekemisen meiningillä ? Moottorisaha, tuo niin veikeä kapistus ! Ekalla kerralla karsin kaadettua koivua ja olihan se yksi oksa vähän jännityksellä: ÄÄÄÄNNÄÄNNN swhopos ! Ja suoraan puhelin kaluston ylähyllylle Smack ! Huulet oli kuin Jaggerilla, nenä kuin n€ekerillä ja rillit paskaks. Kiva oli seuraavana päivänä mennä duuniin <img src=icon_smile_dissapprove.gif border=0 align=middle> Toisella kerralla "vanha metsuri" kaateli polttopuita tontilta ! Kaatokolo ? No totta mooses tehdään kunnon kolo kun on noi valo/puhelin tolpatkin noin likellä ( husqvarna sound ! ) Ei viddu se menee lankoihin ! phuuh ! onneks jäi kuitenkin konkeloon yhtä vaivaista pihlajan raakkua vastaan. Mitä mä teen ? mitä mä teen ? Soitto tutulle metsurille, voikko tulla jeesaan on hiukka paha paikka mulla <img src=icon_smile_dead.gif border=0 align=middle> Arvaatte varmaan, että se opetti kaatokolon tekemisen <img src=icon_smile_blush.gif border=0 align=middle>
ps. siinä olis menny naapurin asuntovaunukin uusiks samalla <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle>

Epeli

Olppa
26.10.2004, 15:15
Mulle ei ole tullut kuin tikkuja käsiin vinssailutuokioissa.. ei onneksi ole sattunut mitään isompaa.. vielä. kop kop..

_________________________

Kovakalu69
27.10.2004, 01:11
Amikses oli kerran lähellä ettei sormi olis lähteny muille matkoille.
Jeesasin kaveria ku se tuunas Starlettiansa autonosturilla. Homma tuli valmiix nii se rupes laskeen pirssiä alas. Ku kaikki filarit oli takas maan kamaralla, nii rupesin nyppimään niitä kumi onaleksia mitkä laitetaan kynnyskotelon ja nosturin väliin, niin justiin kun olin saanut ensimmäisestä
kiinni, nii se muisti että iskarin jouset ei ollu paikoillansa, nii se rupes nostaan sitä takas ylös sillä seurauksena että mun etusormi jäi kumityynyn ja Stiletin kynnyskotelon väliin.
Kaveri oli hetken aikaa H Moilasena ku se ei oikeen tajunnu syytä miks mä huusin ku hyena auton toiselta puolelta!
Kiva kyylätä nakkia jälkeenpäi ku etusormen nivelen kohdassa puuttu aimoannos nahkaa ja läskiä.
Meiän suvus toi sormien menettäminen sinänsä ei olis mitään uutta, kun esim serkkupoika räjäytti edellisenä uudenvuoden aattona melkeen koko händyn taivaan tuuliin (Onnex vaan etusormi erkani omistajasta). Väsäs putkipommia kaverinsa kannsa, ja kun ruudit oli oli röörissä nii eiku ruuvipenkkiin kiinni ja urakalla vääntään. Seuraushan tietysti oli se että paskahan tietysti mossahti.
Sen kaveri oli säikähtäny senverran reippaasti että ennen räjähdystä se oli jo pinkassu 100 metrin spurtin tallilta. Serkku oli tietysti sokissa nii ei se oikeen tajunnu mitä oli tapahtunu, nii se lähti kans kaverinsa perään. Vasta ku se oli päässy tallin nurkalle, nii se oli ihmetelly miks käsi tuntuu niin vekkulille..
Oli kuulemma kerenny huutaa kaverillensa ennenku rupes ottaan lukua "Vittu nakit jäi talliin soita ambulanssi"

-Enemistö tarkoittaa joskus sitä, että kaikki idiootit on samalla puolella-

-Jos kerran sais ja kuolis. Mutta kun aina saa, eikä millään kuole!!- <img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle>

Jeep-Ukko
27.10.2004, 02:11
Hilift on tunnetusti erittäin kätevä laite renkaan vaanteelta irroittamiseen.

Eräänä kertana rengasta irroittaessa rengas ei suostunut irtoamaan vanteelta, joten hain kissan pään avuksi (tuo pari kiloinen paja vasara) ja avitin lyömällä, ollen polvillani renkaan vieressä. Kuinka ollakkaan parin lyönnin jälkeen leka otti kimmokkeen ja suoraan polvi lumpioon, ensin ei mitään mutta muutaman hetken kuluttua saatanan moinen kipu ja perkeleet suusta.
Viis senttiä halkasialtaan oleva mustelma ja lievä turvotus pari päivää. (Eikä pikku kolhujen takia kantsi mennä etes lekurilla käymää)

Käyttäjä
17.08.2005, 12:50
Upataans tämä topicci kun on tullut "uutta verta remmeihin"
jos vaikka jotkut muutkin ovat saaneet tuntumaa<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

#perillepääsy ei ole itsetarkoitus vaan matkanteko# Saunalahti rules
SLCK Member #51

cruiser60@luukku.com

Nerd-O
17.08.2005, 13:20
Ehkä mä oon vaan niin käsi että ei ole vielä paljoa sattunut offailessa. Tai sit mä en vaan osaa <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle> Eilen kyllä onnistuin polttamaan pikkuisen kättäni kun kuumailmapuhaltimella puhaltelin Nivaa kuivaksi.

Offivarusteen pitäis kyllä järjestää kursseja kuinka tuota hi-liftiä pitää oikeasti käsitellä ettei satu <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> Tai kaupan päälle pitää kuulua kypärä <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

-- Wannabee offari --

Nerd-O

Cental73
17.08.2005, 13:24
kerran leikkelin vanhoilla peltisaksilla liian paksua suikaletta. Siis sellaisilla koukkupäisillä saksilla. Aikansa tuherrettua ja voimat käsistä tuhlattuani päätin ottaa jalat avuksi. Siis kötöstys tuohon jalkoväliin ja reisiä apuna/lisävoimana käyttäen väkisin painaa kahvoista. Ykskaks saksethan sujahti ja sujahti koukkujen väliin muutakin... vähäkö otti munille. Siinä sini punasena autotallin lattialla kieriskelin ..ttua manasin, nauratti ja itketti, ei vähäään aikaan voinut muutakuin helliä omiaan...

"ei ollu mikään amerikan temppu"

TimoV
17.08.2005, 13:26
quote:
Upataans tämä topicci kun on tullut "uutta verta remmeihin"
jos vaikka jotkut muutkin ovat saaneet tuntumaa<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>


Vahingonilo on paras ilo...

Sanonpahan vaan että mahaan sattuu ja silmiä kirvelee. Oli aika hauskaa luettavaa!

Itselle ei vielä pahempia ole näissä hommissa sattunut. Mitä nyt räikkä on joskus pettänyt ja ruostunut pultti katkennut aiheuttaen kevyttä punoitusta ja verenvuotoa rystysissä. Kenties pari kirosanaakin on irronnut noitten ruosteisten pulttien kanssa. Metallinsirut silmissähän nyt on ihan liian tavallisia edes mainita näissä hommissa. Moottorisahalla on kuitenkin onnistuttu sahaamaan kämmeneen - kiitos viallisen tyhjäkäynnin ketjunpysäytyksen. Kivan tuntuinen nykäys kun tuntuu että lähtee käsi irti ranteesta. Sitten vaan ihmeteltiin, että mistäs sitä tuota verta noille sahattaville puille oikein tippuu? Jälkeenpäin tykytys oli varsin kiva. Pahinta kuitenkin oli ennen ompelua puudutuspiikin laitto suoraan siihen haavaan ensiapupolilla.

Appiukko on oikea mestari noitten sahojen, kirveitten ja vesureitten kanssa. Hän aloitti jo nuorena hakaten sormensa hevoselle ruoaksi kirveellä. Viimeaikojen parhaita: Hän onnistui pari vuotta sitten tinttaamaan vesurilla polvensa auki oikein kunnolla, ja heti kun sai tikit pois teki saman tempun samaan paikkaan uudelleen. Moottorisahalla hän on onnistunut muotoilemaan huulensa ja nenänsä silmäkulmaan saakka varsin vinkeästi. Nenä halki luuhun saakka sahan kimmotessa oksasta suoraan otsikkoon. Auts. Kaikenlaista pientä muutakin on sattunut. Parhaana pidän kuitenkin hänelle töissä tapahtunutta tapaturmaa (itse selvisi siitä kopautetulla otsalla). Hän ajoi Kuopiossa kaupungin sisäistä tavaraliikennetta Mersun pikkukuorma-autolla. Kerran mese oli huollossa ja alla Volvo. Hajamielinen appiukkoni unohti, että ao. Volvo oli korkeampi kuin vakioauto,ajaen huolettomasti vakioreittejään. Niinpä hän onnistui täräyttämään Volvon kiinni rautatiesillan alikulkuun KYSsin kohdalla. Kontti oli kuulemma kuoriutunut nätisti melkein puoleenväliin ja hyvin oli Volvo pysähtynyt ilman jarruja.

-TimoV

"Dieselit ovat köyhiä varten!"

Edited by - TimoV on 17/08/2005 14:28:18

Cental73
17.08.2005, 13:36
hiukan OT:

Nappulana katselin telkkarista jotain klarinetin soittoa, ja ajattelin jotta osaan sitä minäkin. Silloin seitkyt luvulla oliniitä karkkikävelykeppejä, jotka oli tehty muovista ja sisällä siin karkkeja. No eikun kahva irti ja karkit ulos. Putki huulille ja tsädääm...klarinetti valmis. Heti juoksulla vanhemmille ja vieraille esitteleen...tana ku tarttui jalka maton reunaan ja nurin putki edellä. Ja putki kurkkuun ja kitalaki irti tai siis palkeen kielelle niin että vähän reunastaan kiinni. Sitä kirkkaan punasta oli sitten kaikkialla. Mahtoi vieraille olla ikimuistoinen käynti. No eikun meikäläistä viemään sairaalaan, jossa järkytys oli itsellekin kova, nukutuslääkäri oli neekeri. Se oli kauhiaa pikkupojalle... mutta tikattua saivat kitalaen paikoilleen, sanoivat vaan että jos pikkuisen syvemmälle ois menny niin mykäksi olisin jäänyt...

"ei ollu mikään amerikan temppu"

piparix
17.08.2005, 18:28
olin talvella vaihtamassa piikkirenkaita jäärata autoon hi-liftin avustuksella. olin saanut etukulman jo riittävän ylös kun ajattelin että kerta kiellon päälle ja silloin kun painoin varren alas niin hanskat lipsahti ja sit näky tähtiä, leukaan tuli että mäjähti! taju ei lähteny mut ei varmast ollu kaukana, tähtiä oli pään ympärillä enemmän kuin piirretyissä! on tullu sen jälkee varottua pikkasen enemmän ja vekki leuassa kyl muistuttaa, mut tätä naamaa se vaan komistaa <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

&gt;Onx pakko jos ei taho?!&lt;

Cental73
17.08.2005, 18:47
Ja vielä OT:

Berttaan uusia sivuposkia hitsatessa olin kierittänyt mattorullan vänkärinpuolelle ettei syty. Kuskin puolelle saumaa vetäessä rupesin ihmetteleen ku savu haisee. Maskin läpi kun ei mitään näe. Sit vilkasin yläviistoon kun avoimesta ovesta tupruaa musta savu. Kuinka ollakaan matto rulla oli pyörinyt auki ja tulessa, samalla systyttänyt sivuverhoilutkin tuleen. tyhmä tyhmä tyhmä!!!. no pikainen arvio mullahan on nahkahanskakädessä, eikun tamppaamaan tulia sammuksiin, siinä vähässä ajassa selvisi että ne mitkään nahkahanskat ollu vaan keinonahka, komiasti suli käsiin, no siinä sitten puntaroimaan nopeasti että palaako auto vai kädet....ja jatkamaan sammutusta. Mukava oli mennä seuraavana päivänä duuniin kädet paketissa ja selvitellä taas tekemisiään. Hitto kun sitä on tyhmä, vaikka kuin monta kertaa olen kuullut että hittoon ne palavat matot sieltä ja sammutin valmiina, mutta kun eihän se omalle kohdalle osu.

"ei ollu mikään amerikan temppu"

nettijussi
17.08.2005, 19:00
quote:
kerran leikkelin vanhoilla peltisaksilla liian paksua suikaletta. Siis sellaisilla koukkupäisillä saksilla. Aikansa tuherrettua ja voimat käsistä tuhlattuani päätin ottaa jalat avuksi. Siis kötöstys tuohon jalkoväliin ja reisiä apuna/lisävoimana käyttäen väkisin painaa kahvoista. Ykskaks saksethan sujahti ja sujahti koukkujen väliin muutakin... vähäkö otti munille. Siinä sini punasena autotallin lattialla kieriskelin ..ttua manasin, nauratti ja itketti, ei vähäään aikaan voinut muutakuin helliä omiaan...

"ei ollu mikään amerikan temppu"

Tuttu tilanne, poikosena tuli monet kerrat kepekset litistettyä...

hector
17.08.2005, 19:59
Hei jätkät lopettakaa nämä hirvittävät/ ratkiriemukkaat jutut<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle>. Oli lähellä että tuli kuset housuun nauraessa, kun luki näitä. Ei millään pahalla<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>
Itselle ei ole onneksi vielä mitään sattunut näissä kuvioissa, varmaan kun on niin vähän ollut tilanteita. Jotenkin on "hirvittänyt" tuon hiliftin käyttö kun eräs offari opasti sen käytössä ja varoitti sen varoista<img src=icon_smile_blush.gif border=0 align=middle> mutta tämän jälkeen kait pitää olla tosissaan varovainen kun on tullut naurettua toisten vahingoille.
Jos käy jotain ja jään henkiin niin kerron ja saatte nauraa takaisin<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

Gravehill
17.08.2005, 22:40
No tulipa siinä viime syksynä väännettyä hojoon rosteripuskurit taakse ja niitä sitten onnessaan paikoollensa asentaes onnistuin jättämään vasemman käden nimettömän puskurin kiinnitysraudan ja itte puskurin väliin(oli vähän justi sovitus ja rysäytin sitte oikeen woimalla niin jäi sit jotain väliin)tuloksena se, että sormen alapinnasta siitä missä tuntoaisti on parhaimmillaan, lähti aimo siivu poies niinku juustohöylällä leikaten, ja voi ristus että osas ottaa kipiää eikä tohtinu este eres kattoo kuinka tällä kertaa kävi sitä vaan puristi kättä nyrkkiin niin lujaa ku jakso mutta siitä huolimatta alako veri juoksemaan sormien välistä. no ei muuta ku ensimmäinen paskapaperi tollo sormen ympärille mikä vastaan tuli ja perkeleesti eristysnauhaa ja niin kiriälle että varmaan lakkaa, no lakkashan se aamuun mennes mutta ei tarvinnu sinä yönä paljoo nukkua oli kyllä sellanen tykytys sormes ja pitihän niitä toppeloitakin vaihdella vähän väliä.Oli kiva lähtiä aamulla töihin pirunmoinen toppelo sormes, eikä pystyny oikeen kunnolla mitään tekemäänkään kun sormee piti yrittää varoa koko ajan ja senhän tietää että jos yrittää jotain varoa niin sen tökkää vähän väliä johonkin.
eikä loppuviimeen ollu mikään iso pala mikä sormesta lähti mutta verta tuli PALJON ja paraneminen kesti tosi kauan, vaikka reikä meni umpeen niin puristus otetta ei oikeen voinu käyttää ku se meinas vähä sattua..

Ja mitä tästä opimme?
No sen että kannattaa varmaan hioo aina terävät pois levyn reunasta ja kyllä sinne lääkäriinkin voi mennä vaikkei olisikaan pää kainalos..

-1986 HJ-61-
SLCK#113

nuppi
17.08.2005, 23:16
Meikäläinen meni tässä pari viikkoa sitte irrottamaa kiirellä ympäriajetusta hoijakasta rallirattia että vaihan sen tohon viimesimpää hankintaa samalla ku laitella soittimet kiinni kaverin tallissa...
Koukkasin autolla hylyn vieree ja raapasin hylsysatsin mukaa,mutteri auki,totesin että pressun välistä on kussu vettä penkille että en viiti hypätä siihen istumaa vaa paukutan ratin irti ovella seisoen...muutaman kerran löin kämmenillä ratin alapuolle ja kas kummaa,ratti irtoski,tajusin sen tosin vasta siinä vaiheessa ku nenää sattu niin prkleesti,sitte alko tulemaa verta,ryntäsin ettimää paperia
Ku pääsin takas tapahtumapaikalle havaitsin että ratti oli hypänny meikäläisen klyyvarin kautta kuskinpenkille missä oli hylsysatsi auki...romut oli levällää pitkin autoa ja pihaa...ja tietysti tuli tallottua puolet pikkuhylsyistä pehmosee hiekkaa...

Viime viikolla rassasin leikkuupuimuria puintikuntoo ja makailin puimurin alla ja pynnäsin kiintsarilla ja räikällä jotaki pulttia auki...kiintsari lipsahti ja hivautti ylähuulee,huulee reikä(onneks vaa sisäpuolelle)jatkoin hommia verta nieleskellen,sitte menin vilkasemaa vartin päästä peilii ku tuntu jotenki hölmöltä...ylähuuli oli ku aku ankalla...oli vissii kaks päivää turvoksis,tai ainaki siltä se tuntu...

Sitte on lukematon määrä perinteisiä rystyset auki hommia ja pään hakkaamista joka paikkaa mihin se vaa on mahollista...

Läheltä saa mennä muttei osua!

L-200
18.08.2005, 07:38
No tuota... töissä kun noita pahvirullia tulee käsiteltyä enempivähempi hellästi niin niissä on joskus sellaisia vaneriproppuja jotka on naputeltu hylsyn sisään tukemaan reunaa, ihan vain kaiken varalta.
Sellaisen irroittamiseen on kehitetty hieno kapistus joka tuntee nimen liukuvasara. Se on sellainen mykistävän hiljainen tunne kun asenteella "lähteehän tuo perkeleen vaneri tuosta" asentaan liu'un ropun reiästä hollille ja "hellä" nyppäisy poispäin ropusta ja .... "ai-vittu-saatanan-perkeleen-helvetinjumalaudanvitunpillunpäreet" kun se on se oma pikkusormi siellä liu'un topparin ja juntan välissä ja suu täynä makeaa vettä ja onnenkyyneleet valuu pitkin silmiä...
Ei satu yhtään mutta sormea voisi käyttää vaikka räpylänä jos uisi käsipohjaa syvemmällä. Paranihan se ajan kanssa.

Metallilanka on paljon pientä ihmistä vahvempi.

Ai ei ole?

Tuleppa käymään ja seiso paalin vieressä kun kaveri katkaisee pihdeillä paalilangan poikki ja siinä vaiheessa kun nivusissa, siellä missä on arkaakin arempi paikka tuntuu että "ai vittu", niin kädet toimivat ajatusta ja varmasti valon nopeuttakin rivakammin ja kuitenkin..myöhässä.
Täällä oli jossain jutussa se takaraivon syvistä syövereistä kumpuava mantra " ai vitunvitunvitunvitunvitun vittu"...
Siihen ei välttämättä tarvita hi-liftiä, joskus kun huono tuuri osuu kohdalle niin siihen riittää 2 mm paksu jäykkä metallilankakin.
Kyllä nämä nyt naurattavat, mutta joskus on ollut toisinkin.
<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

-- Wannabe OFF-roader --
http://www.petrisimolin.net/gallery/data/images/L-200-pikku%20pajero.JPG

jjjlaunonen
18.08.2005, 07:59
wago 78:n juttuun oli kyllä helppo samastua. toivottavasti se räikkä lensi suoraan räikkien helvettiin.

pikkujussi
18.08.2005, 12:42
Kaikkihan on puristelleet siirtoleukapihdeillä (Knipexeillä) juuttuneita jarrumäntiä kasaan? No tietenkin oli kerran kovassa, ja painoin oikein tosissani yhteen, kunnes lipesi. Kahvat tottakai nappas annoksen nännin-alusnahkaa väliin, ja eikun kiroamaan. Pahinta oli kuitenkin alkaa selittämään emolle, että miten se fritsu siihen tissiin oikein tuli! Oli hetken aikaa epäuskoinen ilme naamalla...

...Minäkö tyhmä, nyt en ymmärrä...

www.hontokulmaracing.com

JakeHammer
24.08.2005, 00:34
Ei näitä voi lukea tähän aikaan!<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> Huhhuh, kauheita tarinoita, mutta niin koomisia. Itsellekin joskus jotain sattunut, nuorempana tullut kohellettua, mutta niissä mitään hauskaa oo. Vai pitks näissä ollakaan?
Noh, ainaki omatekosella ilotulitteella on naama joskus kärähtänyt, muutama päivä sairaalassa, ja onneks ei näkö menny, lähellä kyllä oli!<img src=icon_smile_dead.gif border=0 align=middle>

HAMMERPOWER RULES!

jason
20.11.2005, 01:06
Nää o loistavii!

Kaverit sanoo minu ai et jätä sää noi kone hommat muille, ko oon nii
jotenski "altis"
No, here goes;
Edellis suven (2004) raivasi pihani ympäristöö, normaalia toimintaa
ihmisel joka o viettäny viimoset 2 vuotta rakentae omaa taloa =)

Jote tein lisää parkki tilaa noin tuhat neliöö päiväsä, sisältäe
puu hommat.
No, rupes iltapäivälll toi jonse painaa ja huomasi (ehkä
johtu pikku kirpasusta) Et ketju otti oikeesee ranteesee(olen vasuri,
saha siis vääri päi), no, tosinopee korjaus väsyneill aisteillä ja
saha(onneks tyhjäkäynil) sammu reitee...
Haava oli auki 4viikkoo ko ei voi nykyää syviä tikat, toisaalta ka-
veri polttareis oli jutuaihet ku kaikki pällisteli läpinäkyväl teipil
suajattuu vekkii paksus reides =D

-MAKE-
20.11.2005, 01:24
Hyvä topicci sinänsä mutta eikö näistä murrehirmuista ole jo jauhettu??????

Please, käyttäkää yleiskieltä ja vain tehosteena murresanoja, kiitos.

--Bisnis, sano ryssä kun naisen näki.--

SamiN
20.11.2005, 01:35
Noh, eipä ole tämäkään cityoffari saanut tosioffarin kastetta, eli hi-liftistä päähän..

Mutta 7v takaperin, kun pikapin kiisseli lojahti motarille ja yks linnakundi (ainut joka pysähtyi!!) suostui hinaamaan otikselle, tein lähempää tuttavuutta takakardaanin kanssa:

Kehä 3:sen essolle topattiin jotta kaivaa kardaanin irti ettei laatikko vallan hajoa, kun hinausmatka on aikas pitkä.

Eikun alle ja ristikon u-lenkit auki. Ruosteinen ristikko ei halunnut lähteä yokesta suosiolla, eikun vääntämään. Ja lähtihän se, tasapainon pettäessä ohtaluu & nenä osuivat törmäyskurssille kardaanin kanssa.

Vaikkei se paljoa paina, niin sattuu sellattis riittävästi..
Linnakundi vaan totes että on kova pää.. Onneks ei ollu sillon rillejä, olis tullu toikin kolaus kalliiks..<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

Kummasti rupes odilammen kohdalla huippaamaan, shokki kun rupes meneen ohi..<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

Näin vanhempana tuntuu paikat hajoovan helpommin, 1,5kk takaperin vedin voltin asfaltille (kompastuin 600mm rumpuputkeen) ja polvi jolle laskeuduin löysi n. 2cm kokoisen kiven, joka halusi upota polvilumpion alapuoliseen pehmytkudokseen. Nyt kestää jo ryömiä auton alle..

<h3>MIKSI?? </h3>

moggirange
20.11.2005, 10:59
Joo tuo huulen halkiaminen vitutti tässä kuukausi sitten ku jatkovarsi lipesi kiintoavaimesta suoraan ylähuuleen ja kokonaan sisäpuolelle asti halki. Viikonverran puhe kuulosti honottamiselta ja kaikki mitä yritti juoda niin puolet valu rinnuksille- nyt naurattaa jo mutta silloin ei<img src=icon_smile_clown.gif border=0 align=middle>

No kyllähän tuosta nyt pääsee!

Flugfiske
20.11.2005, 11:09
Juu, nuo täällä mainitut koukkupäiset peltisakset on kyllä vihoviimeinen kapine. Ei oo yks eikä kaks kertaa, kun on 10 centtiä reittä tai muuta ollu välissä, pitäis lailla kieltää... Nykyisin käytän sellasia välityksellä varustettuja, ettei tarvi naama punasena heppi välissä vääntää...

Sinänsä, en oo paljoa itteni remonttihommissa telonu, mutta koiraihmisenä ja kahden uroskoiran omistajana, on tullu hieman saatua siipeen, kun olen poikia erottamaan menny. He kun olivat päättäneet katsoa kumpi on kumpi. Tässä kuva viimeisen välienselvittelyn jälkitilasta. Huom. mulla oli pitkähihanen paita ja paksu takki päällä, joten vauriot ovat siksi näinkin pienet.

http://www.kolumbus.fi/jouni.hakonen/kasi.jpg

Koirilla oli aika pienet vauriot, toisella huuli auki ja toisella korvakorureikä keskellä korvaa.

Muistakaahan pitää ne jäykkäkouristusrokotukset kunnossa, vahvistus 5 vuoden välein ja tämähän on ilmanen palvelu tervarissa, kun kuuluu perusterveydenhuoltoon.


Täydellinen AMATÖÖRI

armas
20.11.2005, 11:14
Tässäkään ei Hi-Liftiä eikä edes ulkoista verenvuotoa, mutta kuitenkin. Tavoitteena oli Rangen keskiäänenvaimentajan vaihto. Huomattuani "pöntön" tuplaulostulojen juurtuneen takaosastaan sinne takaputkiston sisään niin eikun laikalla pöntön juuresta u-klemmarit ja "nysät" poikki ja etupuolelta ne kolme pulttia. Hyvin menee, "pönttö" lattialla, mutta ne nysät siellä takaputkissa. Kaiken maailman ruosteenirroitusaineilla ja kiilojen avulla saatiin vaikutelma, että kohta lähtee. Lukkopihdit niin kireälle kuin saa, nysästä kiinni ja vetoa. Toinen lähti kuin "isi äidistä", mutta toinen; vetoa, lisää vetoa ja vielä vähän. Tässä vaiheessa jo silmiä sumensi ja ohimosuoni pullahti lippalakin alta, mutta irtosihan se. Tosin kyynärpää niin maan vi...lujaa takana sojottavaan etuputken päähän. Kyynärpääreaktion seurauksena pää lyötiin runkopalkkiin ja siitä lattiaan ja tätä ping-pongia muutama kerta. Samanaikaisesti liikesarjan kanssa suusta pulppusi alatyylisiä, ihmisen anatomiaa käsitteleviä ilmaisuja. Teki mieli vielä potkaista seinään, ettei olisi vaan päätä ja kättä särkenyt (ns. kivunsiirtometodi).
Lopputuloksena siis kuhmuja ja sateenkaaren väreissä loisteleva kyynärpää ja olkavarsi. Niin, saatiin se uusi vaimentajakin paikalleen.

-pojat on poikia...ja likat tekee lisää-

mehtämörö
20.11.2005, 21:26
Ite en oo ottannu matsii hi-liftin kans ku ei oo maasturia.
Kerran vetäsin huulen oikee kunnolla auki ku revin El Caminon taka jarrujen jousia takasin paikoilleen.
Eka kokeiltii sormineen ja siit ei tullu lasta eikä paskaa nii otettii kärkipihdit jotka vaa luisti.
Sit saatii oikee isot papukaija pihdit joilla sit revittii iteesä päin (seisoin osittain caminon lokaris sisällä kun se oli nosturilla) sit tapahtu kauheita ne saatana pilipaliteema papukaija pihdit otti ja luiskahti irti! Käsi kimpos lokarin kulmasta suoraan huuleen ja kädettä 2*4cm avohaava ja huulessa helvetillinen vekki ja pihdit lens suoraan maikan kopin ikkunaan (amiksessa) sattu ja vitutti yhtä aikaa nii saatanasti ja maikka huutaa naama punasena vieressä ...

Toisella kerralla palloiltii koulun pihalla tupakalla koulun pelto autossa. Siinä poltettii tupakat ja mulle tuli kuningas idea menempä ulos kuskin ovesta (istuin pelkääjän paikalla). Se ei oo mikään kaikista yksinkertasin projekti ku tällänen 120kg tikku ukko kiipee toisen kaverin yli ulos ford fiestasta. Muuten meni ihan putkee mut luiskadin ulos autos ja otin totta kai kiinni kyynerpäällä ja suoraan 10cm*10cm kiveen... Sattu ihan sairaasti ja taas tuli kokolailla 15000 voima sanaa keskellä koulun pihaa missä oli kait 30 ihmistä... Eikä ees sattunnu/vituttannu

Ei pystynny nukkuu tunnilla kahtee viikkoon kun ei voinnu koskee kyynärpäällä mihinkään ku se oli pikkusen hellä

ei riemulla rajaa ku kasilla ajaa

Edited by - mehtämörö on 20/11/2005 21:28:08

Kumikameli
21.11.2005, 19:48
Me saatiin oma kaste tossa kesällä kun kaverin kanssa punttailtiin LJ:n kori pois trailerilta oikein menestyksekkäästi trukin lavojen päälle noin metrin korkeuteen maasta että saadaan kärry alta pois, niin siitä sitten liftillä laskemaan sitä alemmaksi pikkuhiljaa ja päästiin n.60 senttiin ja sitten se perhanan tunkki teki tepposen pudoten alas sillä seurauksella että kaveria sattu selkään kun seiso selkä tulipeltiä vasten konehuoneessa tunkkaamassa ja mua onneksi vain käsivarteen kun olin otamassa trukinlavaa pois korin alta.

Onneksi siitä selvittiin vain ruhjeilla, pienillä säryillä ja vääntyneellä kusikin etuloksulla.

samisami2
21.11.2005, 20:53
Töissä on semmonen paineilmaletku mikä roikuu katosta johon voi sitten liittää pisemmän pätkän letkua. Letkun liitoskohta on just otsan korkeudella ja "ammuin" letkun itsestä POIS päin ja naps letku napautti kuhmun otsaan. Onneks osui kovaan otsaan eikä nenään/silmään. Oli toisessa kädessä tavaraa niin ei voinut pitää molemmista liittimen päistä kiinni.
En sitten tajunnut silloin kun otin sitä letkua irti että se letku heilahtaa eka pois päin otsasta ja sitten tulee samalla vaiuhdilla takaisin.

-P-
07.12.2005, 13:26
Perhana sentään, ei sais nauraa toisten onnettomuuksille, mutta ei voi mitään :D:D:D:D:D

Onneksi ei oo itelle sattunu (vielä) mitään tommosta, pahin on, kun löin kolmesti peräkkäin pääni Pajeron konepellin tuulilukkoon. Vähällä selvisin, ei paljoa verta.

-P-

"Vain hullut eivät epäile mielenterveyttään"
-Minä-

Pajero Wagon 2.5 TD IC -90, siis hullu mikä hullu...

Kruuse
07.12.2005, 18:01
joo ei oo mullakaa vielä Hi-Lifti, Farm Jackki tai muukaa maastotunkki kopsahtanu kulmaa mut kai sekii päivä viel koittaa. Meikällä on yks kaveri joka tykkää ain teloo minuu remonttihommissa. Ko. hlö on mm. lyöny iskarin varrella päähä nii et sentin syvä monttu ilmeni kuljuu. Kerran herra hitsas ruosteista peltiä nii että mällikäikäleet ropis meikän hihaa (apumiehenä pitelin pellinpalaa), sihinän ja savun hälvettyä paljastui haalarin hihasta joulukinkun hajua ja käsivarresta kraateri-ilmiöitä. Ja mitä vielä, onhan näitä sattunut... mutta kai suurimmaksi osaksi tahattomasti.

Silloin tällöin, hieman kiivastuttuani, saatan antaa tämän kaverin työkaluille uusia titteleitä. Suosittuja kutsumanimiä ovat mm. itseäänmyyvä nainen, alakerran sarveikas herra, naisellinen genitaalialue, miehinen genitaalialue sekä rektumin aluettakin on joskus tullut käytettyä hieman korostetulla äänenvoimakkuudella. Ja tottakai työkaluille etsitään myös uutta sijoituspaikkaa läheisestä kuusikosta!

Elo kättelee remonttihansikkain
http://offroad.eimihikaa.com

Kumikameli
08.12.2005, 13:09
Toi oli hyvää tekstiä, ihan rupes naurattamaan.

Osumat lasketaan.

L-200
31.08.2006, 15:42
Tikulla silmään joka vanhoja topikkeja kaivaa, mutta fiskarsin (http://www.fiskars.com/FI/fi/Ty%C3%B6kalut/Garden+Details?contentId=81172) isolla kirveellä kun hipaisee omaan käsivarteen reiän niin halkosavotta loppuu lyhyeen ja edessä on sairaalareissu.

Kuvia ei ehditty lähtötohinassa ottamaan.

Tulos. Haavanreikä iholiimalla umpeen ja kättä ei saa rasittaa viikkoon. Sen verran tarkasti tuli sipaistua että jänteet tuli missattua noin sentin päästä.
Hi-liftillä ei ollut onnettomuuteen syntyyn mitään tekemistä.

-- Wannabe OFF-roader --
l-200@offipalsta.com
http://www.petrisimolin.net/gallery/data/images/L-200-pikku%20pajero.JPG

hami
31.08.2006, 20:30
quote:
Juu, nuo täällä mainitut koukkupäiset peltisakset on kyllä vihoviimeinen kapine. Ei oo yks eikä kaks kertaa, kun on 10 centtiä reittä tai muuta ollu välissä, pitäis lailla kieltää... Nykyisin käytän sellasia välityksellä varustettuja, ettei tarvi naama punasena heppi välissä vääntää...

Sinänsä, en oo paljoa itteni remonttihommissa telonu, mutta koiraihmisenä ja kahden uroskoiran omistajana, on tullu hieman saatua siipeen, kun olen poikia erottamaan menny. He kun olivat päättäneet katsoa kumpi on kumpi. Tässä kuva viimeisen välienselvittelyn jälkitilasta. Huom. mulla oli pitkähihanen paita ja paksu takki päällä, joten vauriot ovat siksi näinkin pienet.

http://www.kolumbus.fi/jouni.hakonen/kasi.jpg

Koirilla oli aika pienet vauriot, toisella huuli auki ja toisella korvakorureikä keskellä korvaa.

Muistakaahan pitää ne jäykkäkouristusrokotukset kunnossa, vahvistus 5 vuoden välein ja tämähän on ilmanen palvelu tervarissa, kun kuuluu perusterveydenhuoltoon.


Täydellinen AMATÖÖRI


http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/topic.asp?TOPIC_ID=29508
???

31.08.2006, 20:47
Kovasti on samannäköinen jälki kuin marraskuussa 05.

Note! This message was posted anonymously!

jappe
31.08.2006, 21:32
Mulla on tollaset peltisakset mökillä. Poikana vatsanahkan sain monta kertaa väliin.
Nyt kun tarvin niitä, niin rälläkällä toisen koukun otin ensin varmuudeksi pois.

Just do it!

Flugfiske
01.09.2006, 03:26
quote:
Kovasti on samannäköinen jälki kuin marraskuussa 05.

Note! This message was posted anonymously!


http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/icon_mi_23.gif Aivan varmasti on saman näkönen, kun kuvan tallentaa palvelimelle samalla nimellä, edellinen pyyhkiytyy alta pois, esim näin:
http://www.kolumbus.fi/jouni.hakonen/kasi.jpg
Teeppä vertailevaa tutkimusta nuihin topicceihin nyt! http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/icon_mi_23.gif
Kun kuva on kerran linkitetty, se vaihtuu myös topicissa...

<center>__________________________________________________ ____________________________</center>
<center>I'd rather be a forest than a street</center>

Edited by - Flugfiske on 01/09/2006 04:39:33

Käyttäjä
21.11.2006, 18:04
Otetaans tämä opettavainen topicci näin Joulun alla ylös<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>kun kumminkin pukin paketissa on jotain reikärautoja<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

- - - - - - - - - - - - -
#perillepääsy ei ole itsetarkoitus vaan matkanteko#
SLCK Member #51
kayttaja"at"offipalsta.com
cruiser60"at"luukku.com
www.slck.net
http://www.petrisimolin.net/gallery/data/images/Kayttaja-sig.png

samisami2
21.11.2006, 18:29
Päähän ei ole liftistä tullut mutta peukalon murtuminen kävi lähellä<img src=icon_smile_blackeye.gif border=0 align=middle> Ei autais puhua kännykään samalla kun liftailee:)
Vastasin puhelimeen ja pidin vasenta kättä liftin rungolla, sitten hups varsi tipahti alas ja salamana ylös. Peukku oli kyllä pitkään kipiänä<img src=icon_smile_dead.gif border=0 align=middle>

-Offroad Ylä-Pirkanmaa- (http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/topic.asp?TOPIC_ID=30230)

tjl
21.11.2006, 18:31
"Olin männä-talvena kovien pakkasten aikoihin purkamassa murrosta irti tojon akselista. Tallilla on tuo lämmityspuoli vähän "hänessään" ja tämän kerron, koska mielestäni kylmässä kaikki sattuu "enämpi". Sattuipa aksila olemaan sellaista mallia, jota ei ole avattu viimeiseen kymmeneen vuoteen, joten kaikki konstit olivat jo käytössä. Keinoista varmin, eli silmitön raivo lyömäaseen kanssa oli juuri otettu käyttöön ja tauottoman paukuttamisen jäljiltä alkoi osumatarkkuus heikentyä voiman neliössä. Voiman välikappaleena toimi nyt aivan tavallinen timpurinvasara, joka häviää tosin raa'assa voimassa ystävällemme kilon kuparilekalle, mutta lyöntien maksiminopeus on kuiten aivan toista luokkaa. Viimeinen isku haki hieman vasemmalle ohjausvarren päästä ja osui vasaran vauhdin hidastumatta vasaroitsijan polveen, siihen aivan lumpion yläpuolelle(onneksi). Kyseessä oli siis tehokkain vasaranisku joka on tavattu Suomessa vuoden -62 "aimo napauksen" jälkeen. Kipu hiipi sille tasolle, jossa tavallinen kuolevainen tahtoo vain huutaa, mutta hengitys salpautuu antamatta minkäänlaista ääntä otsasuonien samalla pullistuessa kilpaa kasvojen värin vaihtumisen kanssa. Ilmiö tunnetaan myös nimellä "sanaton kipu". Tapauksesta selviäminen vaati pitkän hiljaisen paikallaan olon. Tuota aikaa voisi ehkä ajatella euforisena hetkenä, jona mietitään sitä elämän syvempää olemusta. Laajemman itsetutkiskelun esti vain yksi pieni ääni joka hiljaa kumpusi takaraivon syövereistä toistaen mantramaisesti sanoja: Voi vitunvitunvitunvitunvittu!"

en edes muista millon oon nauranu noin sietämättömästi!
oli pakko tulostaa toi ja viedä työmaalle, kivinen tarjos kyllä ensimmäisen kahvitunnin naurut, tällä hetkellä taitaa tarina kiertää kaveripiirin sähköpostissa.

tää on ihan "juoppohullun päiväkirja" luokkaa. harkitse kivinen kirjailian uraa.

Kelaperse
21.11.2006, 18:44
Runkoa poikki rälläköidessä laikka juntturaan ja kone tärähti käsistä. No, ei usko ja jatkaa vaan. Laikassa valmis lovi ja samaan kohtaan uudestaan juntturaan, nyt lensi kone ja kädet sen mukana johonkin lokasuojan kohtaan ja peukalosta nahkat veke ekan nivelen jälkeen, hitsaushanskat kädessä tosin, eikä reikää hanskoissa. Siis melko vauhtia peukku johonkin törmännyt.

Ei kun lääkekaapille vessaan etsimään paikkaustarpeita. Takana pari rankempaa viikonloppuyötä tallilla, aina aamu kuuteen molemmat. Väsy ja muutamat veritipat saivat aikaan mahtavan tajunnan menetyksen kesken laastarin kaivelun... filmi poikki ja seuraava havainto on kun ihmettelee miksi kieleen ja leukaan sattuu. No, sattuu siksi kun ne kohtasivat pöntönkannen seisovilta jaloilta kontusilleen pudotessa.

Hetkeä ennen tajun palautumista oli niin mukava olo ja suunnitteli kovasti jotain suurta. Sitten joutui palaamaan tähän maailmaan ja tajusi että jäi hommat kesken, onneksi oli vaihtomies tallissa jo työnkimpussa, ihmetteli vain rominaa, mitä seinäntakaa sisältä oli kuulunut.

Hetki siinä meni selällään makoillessa, mutta päsin kuin pääsinkin takaisin talliin. Kovin varovaiseksi kuulemma muutuin vain, rälläkkään ehdottelin sitä toisen käden kahvaa useampaan otteeseen. :) Plasmaleikkuriakin alkoi tekemään kummasti mieli. Mutta eiköhän se tästä taas seuraavana viikonloppuna jatku perinteisellä tavalla, niin työkalujen kuin työtapojenkin suhteen.

----------------------------------------------------
Antaako ajokunto aiheen ajaa aamulla? Alkoholi poistuu verestäsi hitaasti. Yleensä hitaammin kuin luulet. Arvioi oikein ajokuntosi, jos aiot ajaa.
----
www.students.tut.fi/~koivune3/index.html

kivinen
21.11.2006, 19:08
quote:
en edes muista millon oon nauranu noin sietämättömästi!
oli pakko tulostaa toi ja viedä työmaalle, kivinen tarjos kyllä ensimmäisen kahvitunnin naurut, tällä hetkellä taitaa tarina kiertää kaveripiirin sähköpostissa.

tää on ihan "juoppohullun päiväkirja" luokkaa. harkitse kivinen kirjailian uraa.



Toi onkin hauska tietää, nyt vaan odottelee, koska se tulee mulle ekan kerran: Joo, no oon mä lukenu ton jo aiemmin.<img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle>

Lue myös saman virtuaalipersoonan muita tuotoksia:

Ei ehkä niin hauska, mutta sitäkin pohdiskelevampi:
http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/topic.asp?TOPIC_ID=26500

Samaa ideaa:
http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/topic.asp?TOPIC_ID=21419

www.alanmiehet.com #1

junnu78
21.11.2006, 19:34
juu, lifti on pari kertaa meinannu teilata, mut huonoilla osuma tarkkuuksilla vielä onneksi, mutta toissa kesänä rakennettiin serkku pojan taloa ja minä rupesin ampumaan naulapyssyllä ikkunan pieliä kiinni. no eikös perskule yksi naulahan otti oksasta kimmokkeen ja naula tuli sormesta läpi muuta kova kirosana pääsi suusta ja serkkupoika tuli auttamaan irrottamaan lautaa seinästä irti, no eikös perhana just vikan naulan kohdalla telineet pettäny ja oltii selällään molemmat ja minä tietysti alimmaisena yli satakislosen kaverin alla ja lauta ja naula vielä sormessa kiinni... no eikun ylös tohinan jälkeen ja talliin irrottamaan naulaa. sivuleikkureilla katkasemaan naulan päätä ja eikös perkule se naulan pää lens suoraan silmään! sit tuli jo lekuri keikka ja tarinaa pokkanaamalla lekurille selittäen ja lääkäri nauraa mahakippurassa, hätä että pysyy tuolissaan. sillon ei naurattanu. nykyään jo pikkusen hymyilyttää itteeki tarinaa kertoessa...

American parts, Russian parts, all made in Taiwan
-offipalsta.com sinne ne miehet menneet on-

tomikoo
22.11.2006, 23:00
Onnex EI tullut seurauksia, mutta kävipä Orangerin aikoina semmonen riittävän läheltä piti tilanne. En jaksa muistaa, mitä olin rakentamassa, mutta halpa kopio (ABT) oli kylkiputken alla ja aikas "tapissa ylhäällä". No pikku-ukko pyhkäs tallii ja pyöri ku hyrrä, tapansa mukaa(tullut äitiinsä<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>), sen että selkäni käänsin ja äijä tunkin varresta kii ja pikku napautus, tunkinvarsi vetää ylösalasylösalasylösalasylösalas, kunnes tunkki vapautuu painon alta ja rysyhtää lattialle. Pikku-ukko kattoo (silloin noin 5v) kattoo pää kallellaa ja kysyy: Saanks tehä ton uudestaa? Ei muuten ollu hymy oikein herkässä just silloin. Opin kerrasta, että jos auto enää ikinä milloinkaa koskaan,jostain TODELLA pätevästä syystä jää tunkin varaa, niin varren ainakin painan "ylä lukkoon". Tämä myös opiksi, ojennukseksi ja muistin virkistykseksi olkoon meille KAIKILLE<img src=icon_smile_angry.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_angry.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_angry.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_angry.gif border=0 align=middle> EN ole edellenkään muuten antanut tota vahinkoa itselleni anteeksi, enkä anna.

<center>Menossa Mukana: MäntsälänVaraosa/Kone-Heino,
Mairuen kone ja pultti, AE-Kuljetus,Funny Shop,Britti-Osa, Alu-koo</center>

KingKong
24.11.2006, 23:00
enpä ole kerenny viel paljo offailee et oisin siinä itteeni telonu. mut muissa askareissa senkin edestä...

kotipaikalla kersana polttopuita lapukoneella. nostin siinä peräsuoli pitkällä 4 metrin koivupöllin pään syöttörullan päälle ja toisesta päästä sitten nostamaan ja syöttämään ku nokialaisista loppu pito. terä viisti pöllin päästä ja vipusi syöttörulla tukipisteenä toisen pään ylös päin... onneks oli kieli välissä ettei lennelly leekoja... ei maistunu ruoka sinä päivänä... <img src=icon_smile_dead.gif border=0 align=middle>

ennen armeijaa ikkuna tehtaalla jäi sormi puristimeen karmin ja sylinterin väliin. ei kuitenkaa murtunu mut v..mainen ajella tatsunilla jossa on kanttiset renkaat kun tärisi koko auto...

pari vuotta sitte vedin itteeni hienolla alumiinisella vääntöraudalla silmäkulmaan, kuhmu ei o poistunu vieläkää... <img src=icon_smile_blackeye.gif border=0 align=middle>

ja viime talvena kahdesti 20 unssin vasaralla sääriluuhun samaan kohtaan viiden minuutin aikavälillä... ja muka antivibe mallia... paskat... hyvät vibat sillä sai...

ainii. jokunen vuosi takaperin pyysin pari vapaa päivää töistä et käyn kattoo kotona onko kersat lisiny... soitin seuraavana päivänä et lääkäri kielsi työnteon kolmeks kuukautta ja anto niskatuen... sano vielä ettei kannata enää veikkausta vaivata kun se lottovoitto meni siinä... 7 nikama läjässä. EI, en ollu humalassa... EI, kyllä oli tuttu ranta...

vanha viisaus: ei vahinko tuu kallo keulassa mut ei ainakaa mulla o auttanu...


-liika on aina liikaa ja sopivasti on liian vähän...-

-Ei ole sellaista mekaanista ongelmaa mitä tietämättömyys ja raaka voima eivät ratkaisisi...-

-tatsuni mun ratsuni ja nissani on kissani...-

-Jyki-
24.11.2006, 23:23
Off road Jumalattaren tulikaste tuli saatua männä kesänä...serkun HooJiihin vaihdettiin rengasta Ravijoella,Liftillä tojoo ylös ja alas kunnes sit viimesessä laskussa Jumalatar päätti puuttua peliin...alaslaskussa ote putkesta kirposi,putki poskipään kautta silmään.Silmän kerkesin laitamaan kiinni ja ONNEKSI liftin putki "vain" raapaisi silmäluomea...poskipää oli kolmatta kuukautta kipee ja silmäluomessa ikuinen arpi...että näin.

Montenegros #25
SLCK #337
-------------------------------
Toyota Landcruiser LJ 70