PDA

View Full Version : Showroom / kuvaketju palstalle?


macro
17.05.2009, 16:57
Tuli tuossa mieleen, että voitaisiinko tänne palstalle tehdä ketju, johon kukin laittaisi yhden kuvan kustakin ajoneuvosta, ja linkit perään mahdollisista projektikertomuksista, tai paikoista missä on lisää kuvia. Tuohon ketjuun ei saisi kommentoida tms. jotta se pysyisi selkeänä.

Miksi näin? Koska esim. itsellä ei ole vielä uskallusta/varallisuutta aloittaa kovin isoja projekteja, mutta kaikenlaista pientä tulee aina puuhasteltua. Noista ei kuitenkaan ole projektikertomukseksi ainesta. Näin jokainen voisi laittaa oman maasturinsa näytille ja muitten kalustosta voisi ottaa ideoita omaan kalustoon. Uskon että porukalla olisi mielenkiintoista kalustoa, mutta jokaisen profiilista, tms. on melko työlästä / hankalaa etsiä kuvia. Yksi pienehkö ns. esikatselukuva, ja linkitykset lisäkuviin helpottaisi kummasti.

Mitä sanoo ylläpito & muut palstalaiset?
Vai olenko missannut jonkun todella oleellisen osan, eli löytyykö tämän tyyppinen osio jo jostakin.

Finnmerchant
17.05.2009, 17:12
On kyllä hyvä ajatus mun mielestä. Ruattalaisfoorumissa Garaget.orgissa on tämmöstä toimintaa ja se toimii tosiaan hyvin siellä

samisami2
17.05.2009, 17:47
Tuollainen löytyy...
http://forums.offipalsta.com/showthread.php?t=18986&highlight=elinkaari

macro
17.05.2009, 19:13
Tuollainen löytyy...
http://forums.offipalsta.com/showthread.php?t=18986&highlight=elinkaari

Siinähän onkin hyvä ketju, sieltä turhat tekstit pois välistä, ja liiat kuvat linkeiksi, niin selkeytyisi... Mutta mitä toteaa ylläpito?

Plussaa olisi jos tuon tai jonkin muun ketjun voisi laittaa pysyvästi näkösälle, niin se olisi helposti löydettävissä, ja ehkä porukka muistaisi lisäillä sinne kuvia.

Esim. kelkkalehden keskusteluissa on projektit ennen ja jälkeen (http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=12379.0) (kuten tuo offiauton elinkaari) ja kuviin liittyvät kysymykset yms. keskustelut erillään eri topikeissa.