PDA

View Full Version : Kumman kaa?


Gazza
05.03.2003, 12:16
http://www.nelonen.fi/kummankaa/etusivu.phtml

-Gazza

Olet poikkeus ikäistesi joukossa. Naisen ulkoiset avut ovat sinulle
toisarvoisia jos typy vain on sairaan kiinnostunut urheilusta.
Ensirakkautesi on kaikesta päätellen ollut monien testaama
vaahtokarkki, naispuolinen olento joka päättää itse kiloistaan.

Yesterday, all your trouble seemed so far away... Nykyään arvostat
naisessa sitä että hän nuijii pölinät pois. Harmittavaa kyllä, joudut
usein toteamaan että unelmanaisesi vaatii kielitaitoja. Valomerkin
tullen hyriset, jos näkökenttään kaartaa tirskahteleva rehevyys. Osaat
toki sanoa "ei". Mieluummin puuskuttava huivitar kuin NAIS-joku.

Sitoutuessasi uskallat näyttää herkkyytesi. Haluat sitoutua naiseen,
joka toistelee toistelemistaan "sämpylöitä täytyy ensin kohottaa". The only way is up! Juuri tälläkin hetkellä jossain odottaa se tyrmistynyt diiva, joka ei rasita äo:ta.

MäIte
05.03.2003, 17:23
Sinäpä vasta vekkuli! Naisen ulkoiset avut ovat sinulle toisarvoisia jos typy vain on sairaan kiinnostunut urheilusta. Ensirakkautesi on kaikesta päätellen ollut neuroottinen terapioissa hyppääjä, naispuolinen olento joka esittää hölmöä tai on hölmö.

Joka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään! Nykyään arvostat naisessa sitä että hän on lähes varaton. Harmittavaa kyllä, joudut usein toteamaan että unelmanaisesi vaatii kielitaitoja. Valomerkin tullen hyriset, jos näkökenttään kaartaa äitiyden kypsyttämä rupsahdus. Osaat toki sanoa "ei". Mieluummin puuskuttava huivitar kuin NAIS-joku.

Sitoutuessasi uskallat näyttää herkkyytesi. Haluat sitoutua naiseen, joka toistelee toistelemistaan "sämpylöitä täytyy ensin kohottaa". The only way is up! Juuri tälläkin hetkellä jossain odottaa se ronski täti, joka ei rasita äo:ta.

<img src=/smiley/sun.gif border=0 align=middle>


---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

vah
05.03.2003, 18:11
Sieltähän pomppi ruudulle jotain ihme naisten nimiä, joista tunsin varmaan 1%. Ei viittiny sitten arpoo tota läpi.

Ihan turha tv-ohjelman mainoshömppä.

--
This is not a .sig.

panic_playgirl
06.03.2003, 17:44
Onnittelut! Olet vahvatahtoinen oman tiesi kulkija. Teet rohkeasti itsellesi sopivia, joskin hämmentäviä valintoja. Sinuun tekee vaikutuksen mies jolla on hyvin muodostuneet jalat, toisin sanoen kaveri joka rakastaa etnisiä mössöjä.

Uskallat antautua intohimojesi vietäväksi - varsinkin jos viejänä on joku oman elämänsä rullaveikko. Sunnuntai-iltana pizzan parissa menettelee myös kovia kokenut varakkaanpuoleinen sanaseppo. Jos mies olisi lintu, niin sinun lintusi olisi fasaani ja jos tuo lintu osaisi puhua, niin sinun seurassasi se kuiskisi "puhuks mä vähä epäselvästi?".

Et tyydy pintaan etkä ensivaikutelmaan. Olet valmis tositoimiin jos pinnan alta löytyy freesi napero. Kahdesta on paha valita mutta mieluummin näkijä kuin höpöttävä kokija. Sinun miehesi tietää olevansa maailman paras ja hänen kainalossaan sinun on helppo suunnitella yhteistä tulevaisuuttanne rapakon takana.
Ohhoh! Olet ainutlaatuinen tapaus. Olet ennakkoluuloton ja omapäinen - valmis tekemään hämmentävällä hetkellä hämmentäviä valintoja.


hahahah :D toi vika lause meni niin nappiin!

me luv u 2