PDA

View Full Version : Onko koolla väliä?


petris
18.02.2003, 12:45
Dear MäIte,

Usein kuulee sanottavan, että koolla ei ole merkitystä. Eikö tuollainen väittämä olekin aivan perusteetonta hölynpölyä?

Minusta koolla on iso merkitys. Ilman sitä ei mistään tulisi mitään. Koko kommunkointisysteemikin tulisi uudistaa, jos koolla ei olisi merkitystä ja se jätettäisiin huomioimatta.

Eikö olekin näin?

Perusteluna epäilyilleni annan esimerkin:
?ävin ?-?aupassa ?os?a ?ullalta oli ?ana ?uollut ja ?aupassa oli ?ylmä?aappi, jossa myytiin ?ananmunia.

*************************
There's nothing like sex.
*************************

MäIte
18.02.2003, 17:32
Yleinen harhaluulo on se että tarvitsisi sitä elämässäsi. Voit aivan huoletta unohtaa sen täysin ja aloittaa uuden elämän.

Miten se on mahdollista? Voit aloittaa nyppäämällä sen näppäimistöstäsi pois. Huomaat että on helppoa viestiä ilman sitä. Pian tämä toiminto siirtyy alitajuntaisesti myös muuhun toimintaasi ja unohdat myös puhuessasi sen.

Miten sosiaaliselle elämällesi tapahtuu, jos luovut siitä täysin? Elämäsi helppottuu, sillä tämä toiminto varmasti siirtyy lähipiirisi puheeseen myös ja hyvin varmasti unohdamme tulevaisuudessa valtiollisesti myös sen, jolloin toiminto tarttuu myös euroopalaiseen toimintaan ja tämä varmasti aiheuttaa myös sen että maailman laajuisesti siitä tulee hyvin harvinainen tapa.

Globaalissa mitassa tapahtuva tapamuutos on ympäristölle varmasti tulevaisuudessa elvyttävä tapahtuma. Silla IT-alalla voidaan näppäimistöistä unohtaa se pois, jolloin näppäimistöjen ympäristölle aiheuttama rasitus pienenee ja taloudellisesti se aiheuttaa elvytystä maailmanlaajuisesti, sillä siitä luopuminen ympäristöyställisyydessään säästää rahaa ja työtä. Tämä säästyvä voimavara voidaan valjastaa maailman laajuisten ongelmien selvittämiseen, jolloin tuleville polville voidaan jättää puhtaampi, parempi ja toimivampi maailma.

<img src=/smiley/sun.gif border=0 align=middle>

-------MäIte--------
'Hohoo ja morjensta'