PDA

View Full Version : Suzna liikenteessä!


Nerd-O
25.07.2003, 06:51
Dodiih! Keskiviikkona laatikko nipussa ja eilen se asemoitiin paikalleen. Hyvin toimii! http://www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/hyper.gif Mitenhän muuten Suznan laatikkoon pitäs laittaa öljyä? Jakolaatikkoon tais mennä 0.8l ja itse vaihdelaatikkoon 1.3l. Nämä luvut tais lukea jossain manuaalissa. Mut kun vaihteistosta tuli 1.6l purkkiin öljyä ja varmaan pari desii meni siihen maahan. http://www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/headshake.gif Vanhukset tykkäs tosi hyvää öljyjäljestä niiden kivetyksellä. http://www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/sulkoff.gif Onko ongelma jos vaihteistossa on liikaa öljyä? Täytön hoidin vaihdekepin varresta. Eli irroitin vaihdekepin ja siitä juuresta sitten öljyt vaihteistoon. Oli paljon helpompaa kuin alkaa viritteleen letkusysteemejä että saa öljyt koneeseen.

Samalla löysin mielenkiintoisen ruostepaikan. Siinä vaihdelaatikon peltisysteemeissä oli oikeen kunnolla mätää. Mikä lie virallinen nimi. Vaihdelaatikonpelti?? Mitenhän se ruoste alkaa sellaisesta paikasta.

Mut kävinpä sitten äkkiä testaileen Suznaa kuinka mennään metsässä. Petikossa vähän testailtiin. Meni paljon paremmin metsässä ja ei niin tarvinnut varoa kun meni samoja reittejä kuin vakiorenkailla. http://www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/notworthy.gif Uudet gummithan korotti Suznaa 3cm. Vaikutti yllättävän paljon. Pidon kanssakaan ei ole ongelmaa. Jossain vaiheessa pitää jakolaatikkoon vaihtaa välityksiä. Mennään kyllä hieman liian lujaa lyhyellä alueella. Mut sama ongelma oli vakiorenkailla. Kyllä tuolla vielä pärjää, kun ottaa sen huomioon ajossa.

Pitäskö muuten huolestua kun kaupungissa ajelee ja vaihtaa vaihteita niin pakoputkesta tulee pölläytys? Mahtaa takana tulijaa vi*uttaa. http://www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/thebirds.gif Meteli oli aikamoinen kun vertas käytössä olevaan uuteen astraan, mut mikäs maasturi se on jossa ei meteliä olis. Rengasmelu ainakin nous uusien gummien myötä. Lievää vaappumista kun mennään mutkiin. Kallistuksen vakaimella viskattiin vesilintua. Tosimies pärjää ilmankin. http://www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/1.gif

Tänään ajellaan sitten Nääs Willeen. Katotaan kuin kestää.

-- On vain ihmisiä, joilla on neliveto ja ihmisiä, jotka eivät ole vielä sillä ajaneet --

Nerd-O