PDA

View Full Version : Nemirovksy = joukkueen tappio


Laskos
13.12.2002, 18:04
Aikani kuluksi tuossa rupesin pohtimaan eri SM-liigajoukkueiden alennustiloja, lähinnä Ilveksen ja Jokereiden. Sitten tulin pohtineeksi ko. joukkueiden yhteneväisyyksiä ja ensimmäisenä tuli mieleen tietenkin otsikossa mainittu herra.
Ilves on ollut käytönnössä koko kauden alamaissa muutamia ensimmäisiä pelejä lukuunottamatta. Sitten he myivät Nemirovskyn Jokereihin ja muutama ensimmäinen peli meni hyvin.
Itse asiassa 5 ensimmäisen pelin jälkeen Ilveksellä oli 2 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappiota, pisteitä siis 5. Tämän jälkeen alkoi se surullinen tappioputki, jossa Ilves enemmän ja vähemmän edelleen tarpoo.
Nemirovskyn siirryttyä Jokereihin meni seuraavat 5 peliä myös Jokereilla kivasti; 4 voittoa ja yksi tappio eli 8 pistettä. Tämän jälkeen onkin sitten tullut turpaan jo 5 kertaa putkeen ja mielenkiinnolla odotamme jatkaako SaiPa Jokereiden tuskaa.
Tästä kuitenkin herää kysymys, että onko Nemirovsky jonkinlainen joukkuehengen tuhoaja ja joukkeen särkijä? Mika Saukkosen sanoin: "Miettikääpä sitä!"

- Laskos -

"Voittajat eivät luovuta, luovuttajat eivät voita"
(Juhani Tamminen)