PDA

View Full Version : Koskikeskuksen sauna


bono
22.11.2002, 16:03
Oltiinpa eilen pikkujouluissa Koskikeskuksen 3 kerroksesta löytyvässä saunassa. Ajattelin jakaa kokemukset tänne, jos joku tarvii keitottelu paikkaa isommalle porukalle.

Saunan varaus onnistuu soittamalle Koskikeskukseen numeroon (03) 2740 440 ja tilaan pääsee halutessaan tutustumaan ennen varaamista. Hinta on tällähetkellä 230 euroa (hinta sisältää pyyhkeet, ilman niitä vähän halvempi) ja varauspalvelusta jäi kaikin puolin mukava kuva. Iltasauna aika on klo 16:00-24:00 ja avain noudetaan koskikeskuksen infosta.

Saunalla on iso yhteinen oleskelu tila jossa ruokailuun/kokoukseen soveltuva pöytä ja sohvaryhmä. Takkakin löytyy, mutta sitä ei valitettavasti saa käyttää. Tilan varustukseen kuuluu myös TV, videot, CD-mankka, piirtoheitin. Oleskelu tilan yhteydessä on keittiö, josta löytyy täysi astia varustus 20 henkilölle, mikroaalto uuni, hella ja reilun kokoinen jääkaappi (5 koria juotavaa mahtui mainiosti sisään).

Oleskelu tilasta pääsee isohkolle lasitetulle parvekkeelle josta aukeaa upea näköala Ratinan suvantoon, parvekkeella on kaluste ryhmä ja ulkotila lämmittimet.

Sauna osastolla on tilava pukeutumishuone, kolme tai neljä suihkua sekä tietty tilavan kokoinen löylyhuone. Pesuaineet on talon puolesta, jotain suihle dödöjä ja hiusmönjiäkin tais olla ja hiustenkuivainkin löytyy. Löylyt oli varsin mukavat, saunaan mahtuu kerralla noin 10-12 kaveria.

Saunaillan kruunaa tietysti maittava purtava, me tilasimme omamme lounasravintola Kasarista, joka sijaitsee myös Koskikeskuksen 3. kerroksessa. Kasarilla on sauna vieraille ihan oma sauna lista, josta löytyy varmasti mieluista purtavaa. Ja jos ei löydy, niin tilauksesta tekevät kuulemma melkein mitä vaan purtavaa. Me otimme kala-äyriäs pitoisen alkuruoka pöydän, pääruoaksi pippuri pihviä kermaperunoilla tai broileria riisin kera ja jälkiruoksi vielä jouluhenkinen luumu-tuorejuusto kakku. Kaikki ruoat oli todella maukkaita, iso käsi kokille. Kasari menee kiinni jo viideltä, mutta pientä lisämaksua vastaan he tekevät ruoan myöhemminkin. Kaiken kaikkiaan palvelu oli todella joustavaa ja ystävällistä.

Ilta kului viihtyissä ympäristössä varsin rattoisasti ja hyvän sijaintinsa ansiosta siirtymä taival ravintolaan sujui helposti vaikka herra humala hieman pistikin askelkuviota uusiksi.

Sauna:
Viihtyisyys...: ****
Siisteys......: *****
Varustus......: ****

Ruoka:
Visuaalisuus..: *****
Maku..........: ****
Palvelu.......: *****


Suosittelen <img src=/smiley/thumbup.gif border=0 align=middle>

-^-^-^--^-^-^-^-^-^-^-^-^-
&lt;bono length="190" weight="100"&gt;
**&lt;email&gt; -bono-@city.fi &lt;/email&gt;
&lt;/bono&gt;

Edited by - bono on 22/11/2002 16:08:12

Edited by - bono on 22/11/2002 16:09:01