PDA

View Full Version : Olipa kerran...


bono
01.10.2002, 17:14
...pienen pieni Aspi. Aspi meni retkelle Norjaan ja törmäsi pienen pieneen serveri koteloon. Kotelon luukku oli auki, joten Aspi päätti kömpiä sisään.

Sisällä oli emolevylle katettuna pieni muistikampa, vähän isompi muistikampa ja iso muistikampa. Aspi katsoi ympärilleen ja koska ketään ei näkynyt hän päätti syödä muistit. Ruokailun jälkeen Aspi tunsi itsensä kovin väsyneeksi ja päätti käydä lepäämään pienen pienelle prosessorille.

Prosessori ei kuitenkaan kestänyt Aspin painoa ja Aspi päätti siirtyä seuraavalle vähän isommalle prosessorille. Hetken nukuttuaan Aspi huomasi ettei isompikaan prosessori kestänyt hänen painoaan. Niinpä Aspi siirtyi kaikkein isoimmalle prosessorille. Juuri kun isoinkun prosessori oli yli kuumenemassa, sisään astui kolme vihreää kiinalaista; pikku kiinalainen, äiti kiinalainen ja isä kiinalainen.

"Kuka on syönyt kaikki muistit?", kysyi pikku kiinalainen äidiltään. "En tiedä", vastasi äiti. "Kuka on rikkonut kaikki prosessorit?", jatkoi pikku kiinalainen. "En tiedä", vastasi äiti kiinalainen. Yht'äkkiä isä kiinalainen huomasi Aspin torkkumassa hajomaisillaan olevan isoimman prosessorin päällä. "Se on tuo perkeleen Aspi!", hän huudahti. "Tuokaa äkkiä php-suihke ennenkuin koko serveri on mennyttä". Isä kiinalainen ruiskutti Aspin läpensä märäksi php:lla ja niin viimeinen prosessori säilyi kuin säilyikin ehjänä.

Muutamien viikkojen päästä kiinalaiset saivat valmiiksi uudet muistit ja prosessoritkin oli korjattu entistä ehommiksi. Serveri toimi kuin unelma ja sille oli avattu lukuisia uusia palveluja. Jatkossa isä kiinalainen suihkutti serverin kauttaaltaa php:lla viikon välein ja niin sovellukset jatkoivat rokkailuaan hamaan tulevaisuuteen...

--<b>