PDA

View Full Version : Kaijakka


Lars
05.12.2001, 02:56
Luettuanu Esan kirjoittaman arvostelun NiteTrainista, on todella vaikeaa lähteä kirjoittamaan mitään. Todella hyvää jälkeä Esa. No asiaan.

<center>http://www.classicravintolat.com/ohjelmarav/kaijakka/kuvat/kaijakkara2.jpg</center>

Eli Kaijakka sijaitsee alarannassa (Tre) siinä niiden kalliiden huonostirakennettujen talojen vieressä (Laukontori 12).

Kaijakka tarjoaa asiakkailleen monenlaista aikuisviihdettä, tanssia ja karaokea. Kesällä Kaijakan terassilta voi tarkastella Laukontorin vilinää lasin ääressä. Kaijakka on tunnettu myös erotiikkabaarina.

Kaijakassa on kaksi kerrosta, alakerta on miehille ja muille naiskauneudesta pitäville, ja yläkerta on karaoke/miesstrippaus sekakäytössä.

Heti sisään astuessa Kaijakkaan, tulee tunne kun omaan kotiinsa saapuisi. Vastassa on mukava narikka-ukko, joka vaihtaa koltun kun koltun narikkalappuun. Narikka sijaitsee eräänlaisessa eteisessä, jossa on sohvia, ovet vessoihin yms. eteiseen kuuluvaa sälää. Siinä voi vaikka sohvalle istahtaa hetkeksi maailman menoa miettimään, ennen kun lähtee tissejä (tms) katsomaan.

Alakertaan syvemmälle mennessä ympäristön valaistus tummenee silminnähden. Tarkkaavainen tallaaja saattaa havaita yllättävän vähäpukeisia naisia siellä täällä.

Alakerrassa on iso baaritiski keskellä huonetta, (olikohan siinä ovensuussa biljardipöytäkin?) sohvia, esiintymislava ja privaattiesityssohvia.

Homman nimi alakerrassa on se, että leidit tulee esiintymislavalle kitkuttamaan itseään tankoa vasten about 15-60 minuutin välein ajankohdasta riippuen. Tämän jälkeen leidit tulee hinkuttaan tissejä poskiin pienen tipin toivossa.

Jees, sitten äkkiä pois alakerrasta ja yläkertaan.
Eli pitkien portaiden yläpäässä avautuu tiukka näkymä.

ööh... tästä näkymästä voisin kertoa tarkemmin kun kävisin kaijakan yläkerrassa alle kolmen promillen humalassa. Sen verran muistan että karaokelava on sopivan matala, jotta maukkaamissakin huppeleissa pääsee sinne kipuamaan. Myöskin karaoke-emäntä on hyvin harjaantunut erottamaan sanoja humalaisten sekavankuulloisesta jokelluksesta.
Kiertää huhu, että miesstrippari hetkuttaisi myös yläkerrassa aika-ajoin. Tätä en muista todistaneeni, mutta uskon hyvällä.

Kaijakka plussat:
+Naisia
+Tissejä
+Ihoa
+Tissejä
+Mukava karaoke, saa laulaa huonosti
+Auki neljään (vkl)

Kaijakka miinukset:
-Naiset hetkuttaa tipin toivossa ärsyttävästi
-Naisille ei kelpaa kolikot tippinä ollenkaan

Tähtiä kaijakka saa minulta huimat 4. (****)
Kolme tisseistä, ja yksi tähti tulee siitä, että minua ei ole koskaan Kaijakasta häädetty pois, tukevassakaan humalatilassa.

Lisätietoa löytää mm. osoitteesta:
http://www.classicravintolat.com/ohjelmarav/kaijakka/

--Lars