PDA

View Full Version : Tavarataloissa myytävät konepaketit


Lars
27.09.2001, 14:56
Mainoksia kun lukee niin joka toinen sana on joku ylistyssana.

-Huippunopea Geforce 2 näytönohjain
-Megaiso 20Gt kovalevy
-Todella iso 17" monitori

Ja koneet 90% tapauksista "riittävät vaikka koko perheen käyttöön" vaikka niissä ei ole kuin naurettava 20Gt levy. Perheen poika installoi parit pelit, ja isä pistää officepaketin niin kovalevy on jo täynnä.

Ja Geforce 2:stakaan ei enään näinä päivinä voi kutsua HUIPPUnopeaksi kortiksi. Onhan se parempi ja nopeampi kuin joku Trident 8900C mutta silti...

Ja 17" monitorihan on pieni kun ********** *****. Ei siitä mitään pelejä voi pelata tihrustamatta, ja heti kun resoluution laittaa yli 1024*768 niin joutuu oleen koko ajan nenä kiinni monitorissa.

Ja sitten vielä "mukaan Huippupelit Grand Theft Auto ja NHL 2000". TÄ? Noihan on ihan ikivanhoja pelejä.

Tavarataloilta pitäisi mainonnassaan kieltää ylisanojen käyttö. Pelkät faktat koneesta ja hinta. Ihmiset jotka eivät paremmin tiedä, ostavat konepakettinsta jonkun "huippusuuren" 64Mt rammin, tai "koko perheen käyttöön riittävän" 20Gt kovalevyn vuoksi. On se naurettavaa.

Jos toisessa konepaketissa on 40Gt levy, Geforce 3 näytönohjain, ja 256Mt rammia, ja toisessa on "riittää vaikka suurperheelle" 20Gt levy, "markkinoiden ykkönen" geforce 2 näytönohjain ja "multimedia käyttöön sopiva" 64Mt rammi, niin kumman konepaketin asiasta tietämättömät ihmiset ostavat?

--Lars