PDA

View Full Version : Vinttikoirien MM-kilpailut Tampereen Kaupissa


Laskos
14.06.2004, 10:00
Viikonloppuna järjestettiin Tampereella vinttikoirien MM-kilpailut, paikkana oli Kaupin vinttikoirarata ja päävastuun kisojen järjestämisestä kantoi Pirkanmaan Vinttikoirakerho.

http://www.manset.sci.fi/mm2004/fi_120604/rho34a.jpg

Paikalla nähtiin myös muutamia PetriSimolin.COM-julkkiksia, kuten Laskos, zartsa ja Elmo.

Lauantaina sää meinasi pilata koko päivän, kun rata alkoi pahasti vettymään ja lähtöjä oli pakko siirtää sunnuntaiaamulle. Erityisesti pienempien rotujen edustajien jalat olivat vaarassa radan pinnan puuroutuessa. Onneksi sunnuntaina keli oli aurinkoinen ja kaikki suunnitellut startit saatiin vietyä läpi.

http://www.manset.sci.fi/mm2004/fi_120604/ibfi49_f.jpg

Itse kävin paikalla sunnuntaina, kun lauantain keli ei oikein houkutellut. Sunnuntaina tunnelma oli hyvä, omistajat kannustivat omiaan, jäätelö maistui ja homma pelasi. Paljon koiria jouduttiin diskaamaan joko häirinnän tai keskeyttämisten takia, mutta mestaruudet saatiin jaettua. Sunnuntain viimeinen finaali sai dramaattisen lopun, kun kisojen viimeisen lähdön, grayhoundien yhdistetyn finaalin, loppujärjestys meni tuomarien käsittelyssä vielä uusiksi. Voittaja hylättiin takasuoralla tapahtuneen häirinnän takia, mutta ilmeisesti oikeus silti voitti.

http://www.manset.sci.fi/mm2004/fi_120604/irl51_b.jpg

Kaiken kaikkiaan onnistuneet kisat, onnittelut voittajille ja kiitokset järjestäjille.

http://www.manset.sci.fi/mm2004/1a_120604/affe8a.jpg

Lisää infoa kisoista sekä tuloksia löytyypi Pirkanmaan Vinttikoirakerhon sivuilta osoitteesta http://personal.inet.fi/kerho/pvk/ Samoilta sivuilta löytyy myös muutenkin tietoa vinttikoirista sekä kerhon toiminnasta.

- Laskos -

"Voittajat eivät luovuta, luovuttajat eivät voita"
(Juhani Tamminen)