PDA

View Full Version : Noituus viettelee nuoria!


Lars
18.12.2001, 17:48
Noituus viettelee nuoria!

Päivitetty 25.5.2001

Viime aikoina julkisuudessa ja Internetissä on yhä enemmän alkanut esiintyä "wiccoja" ja "uuspakanoita", jotka ovat erään 50-luvulla kehitetyn "uskonnon" jäseniä, jotka kutsuvat itseään "noidiksi". Nämä noidat ovat poikkeuksetta nuoria teinityttöjä, joita musta magia viehättää. Noidat harjoittavat öisin okkultistisia rituaaleja. Tämä uusnoituus-muoti on vain osa ns. "New Agea", joka on eräitten kristinuskon vastaisten organisaatioiden kansainvälinen operaatio, joka tähtää maailmanhallitukseen.

Sinänsä väärien uskontojen harjoittaminen on maassamme vielä toistaiseksi vapaata. Valitettavasti vääräuskoiset eivät osaa käyttää tätä vapautta oikein, esimerkiksi "wicat" pyrkivät häpäisemään maamme kristittyjä juhlia pakanarituaaleillaan. Tässä kirjoitelmassa paljastan nyt noitien salaisuuksia ja niihin liittyviä vaaroja. Internet on tulvillaan tällaista pahaa materiaalia. Niihin tutustuessa täytyy muistaa, että kyseessä ovat selkeät, tarkoitushakuiset valheet.

Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä! Todisteeksi sain valokuvia ja videokuvaa, jotka postitin poliisille ja Hannu Karpolle, lisäksi vein seurakuntamme papille kopiot. Tuollainen irstailu suorastaan häpäisee näiden tyttöjen puhtaan, siveän vartalon. Olen ottanut selville tyttöjen nimet ja osoitteet, ja käyn jokaisen luona henkilökohtaisesti, tai vähintäänkin puhumassa heidän vanhempiensa kanssa. Toivottavasti tästä alkaa ko. tyttöjen eheytyminen kunnon kristityiksi kansalaisiksi.

Pelottava rituaali on "kuolleiden henkien kutsuminen" pyhäinpäivän tienoilla. Noidat tanssivat, jälleen alastomina, okkultististen välineiden ympärillä ja toivovat saavansa manattua kuolleita esiin. Vanhemmat, ajatelkaapa, mitä lapsillenne voi tapahtua tämmöisen "uskonnon" piirissä! Usein pahat henget suorastaan odottavat tällaisia "riittejä", joiden yhteydessä ne voivat ottaa lapset haltuunsa. Lisäksi juuri tämä "rituaali" loukkaa törkeästi pyhäinpäivää eli on siis jumalanpilkkaa, joka on rikoslaissamme ankarasti kielletty. Tästäkin rituaalista on hyvälaatuista videokuvaa - todisteet on toimitettu poliisille.

Vanhempien olisi syytä olla erittäin huolissaan näiden nuorten tyttöjen sielun ja mielen terveydestä! Pahojen voimien kanssa ei kannata ruveta leikkimään. Raamattukin varoittaa vakavasti näistä asioista sekä niistä tulevista seurauksista. Paholainen on alati valmiina turmelemaan mustien voimien kanssa leikkivät nuoret. Se on kuulkaa karmea näky, kun mielisairaalaan joutunut saatananpalvojatyttö riuhtoo lepositeissä raivohulluna.

Wicca-noituuden sääntöihin kuuluu, että "kokelas" sitoutuu pitkäksi aikaa vain tähän "uskontoon" ja noudattaa "ylipapittarien" ja "ylipappien" auktoriteettia mitään kyselemättä. Tämä sitoumus käsitetään "omistautumisena", "vihkiytymisenä" tai "hakemuksena". Tässä tullaan käytännössä siis tahdottomiksi orjiksi. Koko elämä pyörii okkultismin ja palvontarituaalien ympärillä.

Kummallisena pidän wiccalaisten "feminismiä". Heillä se tarkoittaa siis lesbolaisuutta, minkä Raamattumme tuomitsee ankarasti. Erään wiccatytön huolestuneet vanhemmat soittivat minulle, kun heidän tyttönsä vietti epäilyttävän paljon aikaa tyttöystävänsä kanssa omassa huoneessaan lukkojen takana. Eräänä iltana varustauduin videokameralla, ja vara-avaimen turvin teimme yllätystarkastuksen ko. tytön huoneeseen. Näky oli todella irstas ja rivo, enkä tahdo sitä tässä yhteydessä sen tarkemmin kuvailla. Otimme yhteyttä myös "tyttöystävän" vanhempiin, ja molempien tyttöjen vanhemmat onneksi aloittivat ankarat mutta välttämättömät kurinpitotoimenpiteet. Molemmat tytöt on nyt parannettu noituudesta ja eheytetty Jeesuksen avulla myös homoseksualismista.

Noitien touhuihin kuuluvat kiinteänä osana "rituaalivälineet". Tärkein niistä on veitsi "athame", joka on "maskuliininen symboli". Tämän touhun vaarallisuutta kuvaakin hyvin se, että terävä veitsi on tärkein esine. En uskalla edes kuvitella mitä pöyristyttävää moisen "maskuliinisen" veitsen kanssa puuhataan. Muita välineitä ovat puinen sauva, malja, ruoska (jolla "palvojia" ruoskitaan rituaaleissa!), värikkäät nauhat, kiekko jossa on pentagrammisymboli, ja niin edelleen. Vanhempien kannattaa tarkkailla, onko lapsilla tällaisia kapistuksia, ja ryhtyä ankariin toimenpiteisiin mikäli todisteita löytyy.

Magian tekee nimenomaan pseudo-tieteeksi virheellinen ja primitiivinen tulkinta säännönmukaisuuksista, jotka ohjaavat tapahtumia. Uusnoituudessa magian harjoittamisen lähtökohtana on omituinen näkemys, että maailmankaikkeudessa kaikki tapahtumat, asiat ja ilmiöt ovat muka vuorovaikutussuhteessa toisiinsa. Universumin olemus on wiccojen mukaan jonkinlaista "energiaa, joka on jatkuvassa liikkeessä". Tuollaista huuhaata voi lukea internetistä loputtomiin. Totuudenhan me kristityt kuitenkin tunnemme.

Totisesti, Raamattu on oikeassa, kun se kehoittaa pitämään lapsille tiukat rajat. Myös ruumiillinen kuritus olisi Raamatun mukaan joskus välttämätöntä. Näkisinkin pahana asiana sen, että lakimme estää kristillisen kasvatuksen. Isä: jos huomaat tyttäresi kiinnostuvan harhaopeista, olisi velvollisuutesi sitoa tyttö sängylle ja antaa oikein kunnon piiskaus paljaille pakaroille, mikäli lakimme sen sallisi. Ilman vitsaa ei nuorta tyttöä voi johdattaa pois noituuden viettelyksistä! Rankaisu tapahtuu tytön omaksi parhaaksi, sen hän vielä itsekin ymmärtää myöhemmin. Tietenkään en halua kehoittaa rankaisemaan vitsalla, koska lakimme kieltää sen, ja Raamattumme käskee noudattamaan lakia.

Vanhemmat: mikäli lapsenne on suistumassa noituuden pauloihin, ensimmäinen asia, mitä tulee tehdä, on hävittää kaikki rituaalivälineet ja asettaa lapsi kotiarestiin. Jumalan ja Jeesuksen rukoileminen avuksi on myös erittäin tärkeää. Temppelistä voitte myös hakea pyhää vettä, ja pirskottaa rukoillessa lasta sillä. Olen itse nähnyt, kun pahimmissa tapauksissa pyhä vesi ensin suorastaan kiehuu lapsen iholla!

Lopuksi tärkeä varoitus: manaustoimenpiteisiin vanhempien itsensä ei milloinkaan ole syytä ryhtyä, sillä ne toimenpiteet vaativat henkilön, jolla on vankka kokemus ja syvä usko. Valtionkirkkojemme papeilla ei kerta kaikkiaan voi olla mitään tietoa näistä asioista, joten heidän puoleensa ei ole syytä kääntyä. Maallikoiden ei kannata ruveta tekemisiin pahojen voimien karkoittamisen kanssa, sillä siihen liittyy aina omat vaaransa. Tärkeää on myös osata tähän asiaan liittyvät oikeat rukouskaavat ja menetelmät perinpohjaisesti. Useimmilla ihmisillä ei ole sitä taitoa ja kokemusta, jota pahan pois manaaminen vaatii. Etsikää siis ammattilaisten apua.

PS. Päivitystä tietoihin 25.5.2001! Sontaluukku esittää kuulemma sarjaa "Siskoni on noita", jonka noitatytöt ovat wiccoja! Sarja on erittäin suosittu teinityttöjen keskuudessa, jotka opiskelevat sarjasta mm. noituuden teknikoita. Missä vaiheessa noituus on Suomen TV:ssä sallittu? Seurakuntamme alkaa välittömästi toimenpiteisiin, mm. keräämään addressia, jotta tuollainen turmiollinen sarja lopetettaisiin heti!


--------------------------------------------------------------------------------

np@co.jyu.fi (Mr. Niilo Paasivirta)

17.08.2002, 15:44
jos te oikeasti ajattelette noin te olette sairaita ettekä todellakaan tiedä mistään mitään.. okei.. heippa

Note! This message was posted anonymously!

MäIte
18.08.2002, 11:05
Voisitko Niilo kertoa missä metsässä ne tytöt hyppivät alasti? Kysyn vain ihan puhtaasti mielenkiinnosta ja halusta .....

<img src=/smiley/sun.gif border=0 align=middle>

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

16.09.2002, 17:00
No jestas sentään millaista ymmärtämättömyyttä noituutta kohtaan. Alastomuus on osa rituaalia ja vain ja vain vihkimysrituaalissa tai seksuaalimagiaa ohjaavissa erillisissä rituaaleissa. Alastomuus ei häpäise ketään, päin vastoin. Kysymyksessä on nuoren tytön hennon kehon viattomuuden ja kauneuden ylistys.
Toisiaan alastomuus liitty tärkeisiin rituaaleihin JOISSA EI VUODATETA KENENKÄÄN VERTA!!! Tästä pääsee kätevästi tuohon puukkopelotteluun. Rituaaliveitsi on siunattu väline, se on tylsä, eikä sillä ole missään nimessä tarkoitus vuodattaa ihmisen verta. Sillä tehdään kehä maahan.
Ehkä arvon uskontokiihkoilijalle tämä auttaa ymmärtämään puukon merkityksen: Japanilaisessa Iaidossa (Miekan tie) on käytössä aseena ja harjoitusvälineenä TYLSÄ Katana-replika, jota kutsutaan nimellä IAITO. Tällä miekalla leikataan omat itsekkäät ajatukset (ja kuviteltu, mutta OLEMATON vastustaja). Iaitolla ei koskaan vuodateta ihmisverta tai leikata jäseniä irti wanhaan tapaan. Myös terävä Katana on harjoituksen eikä tappamisen väline (kaikessa kauneudessaan ja kylmän julmassa olemuksessaan Katana oli armollinen tappamisen väline, leikkaus oli nopea ja tuskaton Katanan lievästi käyrällä ja pirun terävällä terällä.)
Wiccojen miekat ja rituaalipuukot ovat niin ikään tarkoitettu ennen kaikkea juuri henkiseen leikkaamiseen. (Wiccat torjuvat jyrkästi kaikkinaisen uskonnollisen verenvuodatuksen, etenkin ihmisestä.)

Wiccalaisuus ja muut modernit luonnonnoituuden muodot painottavat ihmisen hyvyyttä ja pyrkimystä hyvään. Ketään ei saa vahingoittaa uskon varjolla. Rituaalit ovat jumalan (jumalten) palvelemista varten. Ei näissä rituaaleissa harrasteta orgioita tai verisiä kidutusjuhlia, sellainen on lähinnä ikivanhaa Saatanan palvontaa, jolla EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ noituuden kanssa. Saatanan palvonta on tuomittava ilmiö, noituus taas on positiivinen hengellinen ilmiö, joka tehokkaasti torjuu kristinuskon negatiivista vaikutusta. Itse olen ateisti ja kuulun pakanoihin.

Ja vielä tuosta Wiccojen piiskasta:

Ruoska (piiska) on ikivanha noituuden väline. Sillä EI OLE TARKOITUS satuttaa ihmistä pahasti. Kyseessä on lähinnä seksuaalienergian ohjaus ja mahdollisesti nautinnon tuottaminen.
Antiikin maailmassa ruoskiminen oli rangaistus rikollisille (näyttöä on mm. skyttalaisilta, Roomalaisilta, Juutalaisilta, kristityiltä, Karthagolaisilta, kelteiltä, kreikkalaisilta, jne...) Raamattu antaa olettaa, että Jeesus Nasaretilainen ("Juutalaisten kuningas") ruoskittiin prokuraattori Pilatuksen temppelissä erityisen ankaralla tavalla (yli 39 paria raippoja).
Muutoin piiska on ollut lähinnä seksuaalinen väline, sillä ei tavallisesti ole rangaistu oikeudenkäytön ulkopuolella, joskin kristityt tekivät piiskasta kotikurinpidon välineen.

Yllämainituilta kansoilta löytyy merkkejä erityisen epäeettisistä rangaistusmuodoista muutenkin. Jokainen tiesi antiikin maailmassa mitä merkitsee ristin poikkipuun (patibulum) kantaminen ja sitä seuraava ristiinnaulitseminen. Rangaistuksena risti oli äärimmäinen, joskin nopea ja suhteellisen humaani, jos peilaa rangaistusta tuon ajan ajattelumalliin.
Kristityille risti oli syystäkin pelon ja kauhistuksen aihe, kas kun Roomalaiset torjuivat uusia uskontoja ristiinnaulitsemalla. Muille risti oli lähinnä sovituksen ja mahdollisen uhrin antamisen väline, se nähtiin positiivisessa valossa. Noituudessa risti oli alunperin perinteinen kevätuhrin antamisen väline. Nuori ja vapaaehtoinen tyttö naulittiin ristille Roomalaiseen tapaan (ilman ristiinnaulitsemista edeltävää) kidutusta ja uhrattiin Jumalille tällä lailla. Uhriristiinnaulitsemisessa käytetty risti oli joko Roomalaismallinen tavallinen risti, tai mahdollisesti T-risti. Myös X-ristiä on käytetty uhrin antamisen välineenä.
Tänään kaikki ristimuodot on tarkoitettu lähinnä seksileluiksi, eikä ketään enää naulita ristille (poikkeuksena: USA:ssa pienissä kirkkokunnissa uskovaisia naulitaan ristille. Näissä kirkoissa myös leikitään käärmeiden kanssa.)

Lars saisi tutustua tarkemmin noituuteen ja Wiccalaisuuteen, tuollainen huutaminen noituuden vaaroista on naurettavaa. Itse olen ateisti, mutta yleissivistykseen kuuluu tietää mitä noituus on ja mitä rituaaleja siihen kuuluu. Lars ei tunne aiehtta, mutta tuomitsee ilmiön Raamatun ja uskonsa perusteella. Minä tunnen henkilökohtaisesti noidan, tosin tunnen myös saatanan palvojia ja satanisteja. Kristittyjen kanssa en viitsi enää keskustella, heiltä kun saa aina ja kaikkialla vain fanaattista huutamista järkevän argumentoinnin siasta. Lars todistaa tämän täysin.

Seuraavaksi Lars tuomitsee Iaidon siksi, että siinä käytetään kehittymisen välineenä Iaitoa! Sillähän voi vaikka satuttaa itseään tai toista! Kaiken lisäksi Iaido on Buddhalainen sisällöltään... voi herran jestas!
Kai Lars saa sitten saman tien tuomita Aikido harjoittelussa käytettävän terävän Tanto-veitsen, jolla silloin tällöin sattuukin vahinkoja! Lars, nyt jäitä hattuun!

Taatusti Wiccojen seremonioissa sen veitsen/miekan kanssa joskus tapahtuu pieniä vahinkoja (joku saa haavan sormeen kun vetää aseen väärällä tekniikalla huotrastansa pois.), mutta ei sillä aseella ketään satuteta. Koitas huviksesi yrittää viiltää itseäsi tylsällä kotipuukolla: saat painaa apinan raivolla, että saat edes ihon rikki. Wicca-puukolla ei edes viillellä ketään.
(Niin, minä kokeilen aina veitsen terän terävyyden viiltämällä peukaloon, olipa kyse sitten puukon teroituksen tuloksen tarkistamisesta tai ylipäätään terän kunnon tarkistamisesta. Kaikkein yksinkertaisin ja helpoin tapa tarkistaa veitsi nimittäin. Ei siinä ole tarkoitus tuottaa vammoja tai tuskaa vaan nähdä, että toimiiko terä. Olen muuten aina selvinnyt pienellä naarmulla.)






Note! This message was posted anonymously!

16.09.2002, 17:18
Vielä tuosta "Athame" veitsestä: Kyseessä on replika veitsi tai puukko, malli on yleiseuroppalainen keskiaikainen ase. (Kaksi terää ja pyöristetty, joskin teräväreunainen terä + väistin ja kahva.)
Athamen terä on vain veitsen näköinen, terä on kuitenkin tylsä, eikä se sovellu edes kaarnan vuolemiseen. Ihmistä tällä puukolla/miekalla ei saa koskaan vahingoittaa, vaan sillä "leikataan" maahan ympyrä. Tämän jälkeen ase palautetaan huotraansa. Noitien moraali kieltää ihmiseen kohdistuvan julmuuden, täten Athame on vain rituaalinen (seremoniallinen) väline.

Veitsi ja puukko ovat muutoin molemmat kaikille kansoille perinteisiä aseita, jokaisella kulttuurilla on oma miekkansa ja puukkonsa. Jokaisessa kulttuurissa näitä aseita on myös osattu käyttää toisen satuttamiseen ja hengen erotteluun lihasta.
Roomassa oli tapana, että mies ottaa itsensä (keisarin tai senaatin) käskystä hengiltä työntämällä miekkansa rintakehän läpi. Kuolema oli hyvin nopea, mutta ei täysin tuskaton.
Japanissa samurain sallittiin käyttää Tantoa tai Ko-Dachia (daishon lyhyempi miekka) itsensä surmaamiseen. Perinteisesti Samurai viilsi itsensä Haran ("keskusta", alavatsa) kohdalta auki (viilto ei ole syvä, se ulottuu vain vatsan peitteisiin, suolet eivät tule täten ulos). Välittömästi tämän jälkeen avustaja leikkaa Katanalla seppukuun alistuneen pään irti tuskan katkaisemiseksi.
Euroopassa lyhyttä puukkoa (tikari) on yleisesti käytetty surmaamisen ja sotilaallisen itsemurhan välineenä. Miehen tuli työntää pistin kurkkuunsa äärimmäisen kivuliaalla tavalla.

Vasta noituudessa ja new-Age uskonnoissa + Japanilaisissa Budo-lajeissa miekasta ja puukosta on tullut symbolisia välineitä, joilla ei vahingoiteta ihmistä.


Note! This message was posted anonymously!

17.09.2002, 12:02
Njääh...pääsenpä vaihteeksi kritisoimaan omaa tekstiäni... Eli väitin Iaidon Iaito-miekan olevan tylsä. Kylläpä tuolla miekalla leikkaa kätevästi vesimeloninkin halki kun oikein kunnolla keskittää voimansa leikkaavaan iskuun. Miekan käyttötapaahan tuo ei muuta, kun leikataan ilmaa, niin leikataan ilmaa. Pariharjoituksessa pyritään sitten osumaan ihmiseen krouvisti ja hienostelematta. Nagen (Nage = puolustaja) tehtäväksi jää tehdä blokki tai väistää alta pois ja silti ohjata miekka sivuun. Jos sattuu epäonnistumaan, niin se on sitten puolustajan oma ongelma. (tosin hyökkääjän tulee hallita suht tylsän miekan iskun voima niin, että miekka pysähtyy viimeistään parin harjoitusasuun lävistämättä sitä.)
Mitä tulee Tantoon... Japanilainen puukko on käytännön taisteluväline ja rituaalinen veitsi, jolla palveltiin (Shin= Jumala) shinto Jumalia. Seppuku-seremoniassa tuo Tanto toimi ihan vain krouvisti itsemurhavälineenä (Seppuku on enemmänkin tapa pyytää anteeksi, kuin surmata itsensä. Kuoleman merkitys on lähinnä sovitustyö - kas kun Samurain käytösetiketti "Bushido" vaati, että epäonnistuminen tai virhe sovitetaan kuolemalla.)
Tanto on harjoitusvälineenä harvinaisen vaarallinen, jo pelkkä hipaisu puukosta voi surmata...tosin tämä opettaa suhtautumaan tekniikkaan aseettomalla puolella hyvinkin vakavasti.
(Tanton tekniikan tunnen erittäinkin hyvin. Japanilaiset tiesivät miten ihminen kuuluu tappaa puukolla, tosin he tiesivät myös miten puukolla voi pitää vastustajan loitolla. (Etenkin jos vastustaja sattui olemaan itse aseistettu. Jos ei ollut, silloin voitiin mennä krouvisti sisään ja lopettaa hyökkääjä kerralla.)



Note! This message was posted anonymously!

17.09.2002, 12:37
"Sinänsä väärien uskontojen harjoittaminen on maassamme vielä toistaiseksi vapaata. Valitettavasti vääräuskoiset eivät osaa käyttää tätä vapautta oikein..."

-Snip- (leikattu roskaa)

Ja mikäs se "väärä uskonto" sitten on? Kristinusko on tasan yksi uskonto muiden joukossa, tosin kristityt ovat maailman kovaäänisin ja ahdasmielisin ryhmä. (Sivuhuomautus, huom.)
Noituus (kaikissa muodoissaan) on vanhempi ilmiö kuin kristillisyys, mm. stonehengen rauniot todistavat tämän. Noituus on vain tullut takaisin voimakkaan antikristillisen New Age-ajattelun myötä ja hyvä niin. Suomessakin harjoitetaan shamanismia, Wiccalaisuutta ja muutamia muita vanhoja luonnon magiaan pohjaavia uskontoja.
Väärää uskontoa ei ole olemassa, jokainen valitsee tasan itse uskonsa (ja tulee sillä autuaaksi.) Kristittyjen olisi hyvä muistaa, että Buddhalainen, Shintolainen (shindo), Taolainen, Kungfutzelainen, Juutalainen, Islamilainen, jne... on tasa-arvoinen ihminen ja uskossaan yhtä oikeassa kuin ristillä teloitettua Jeesusta seuraavat ihmisetkin.

Uskonvapauslaki tehtiin suojelemaan muita kristityiltä, meillä on oikeus kaikkiin uskonnon harjoittamisen muotoihin suomessa + lupa olla kuulumatta mihinkään uskontokuntaan (ateistit ja agnostikot). Tätä lakia ei olla kumoamassa, päin vastoin. Kristillisen kirkon valtaa leikataan jatkuvasti (siirretään harrastuksia ulos kirkon piiristä, uskonnon opetus on muuttumassa ET-opetuksen suuntaan ja kirkollisveroa on pudotettu. Itse en kuulu kirkkoon, enkä maksa siis kirkolle veroa. En muuten ole edes kristitty kun olen luopunut kasteestani. Muut uskonnot syövät kristillisyydeltä valtaa, pakanuus on nousemassa uudeksi vahvaksi hengelliseksi voimaksi. Kristittyjen tulee tyytyä uskontokuntansa rajuun heikkenemiseen lähitulevaisuudessa.

Minä tunnen monenlaisia ihmisiä, tuttavapiiriini kuuluu kaksi eri koulukuntaa kannattavaa Buddhalaista (Zen-Buddhisti ja Mahayana-Buddhisti), useampi satanisti ja jopa saatanan palvojia. Lisäksi tunnen suuren joukon islamin uskoisia (turkulaisia ja Raisiolaisia), sekä erinäisiä ateisteja. Myös Wicca-noita kuuluu tuttavapiiriini. Näiden kaikkien kanssa olen käynyt hedelmällisiä keskusteluja uskosta (ja uskonnottomuudesta), jokainen näistä on luotettava ja hyvä ystävä. Samaa ei voi sanoa niistä kristityistä joihin olen matkani varrella törmännyt. Raamattuun uskovat ovat fanaattisia ja kovaäänisiä idiootteja, he kun tulkitsevat Raamattua tasan fundamentalistisesti. (Edes islamin uskoiset eivät ole yhtä innokkaita toimimaan toisten tuomareina kuin kristityt hihhuli-idiootit.)
Kristittyjen kanssa en viitsi enää edes keskustella kun kohtaan kadulla tai kun tulevat ovelle. Lyön ovea nenän edestä kiinni tai poistun paikalta eleettömän nopeasti. (Turhan innokas kristitty saa rangaistuksen henkisestä hyökkäyksestä vaikkapa lujan potkun muodossa. Minä rankaisen Suomen lain nojalla, sillä jokaisella on oikeus puolustaa itseään ahdistelijaa vastaan.)

Kannatan kaikkia uskon vapautta lisääviä lakimuutoksia. Odotan innolla, lisäksi annan täyden tukeni suomen pakanaliitolle ja uskonnottomien liitolle. Näiden järjestöjen toiminta on ainoa uskon vapautta ylläpitävä voima (ja hyödyllinen ase kristittyjä vastaan käytävässä henkisessä sodassa.)

Ja mitäs on uskon vapauden "väärä käyttäminen"? totta kai jokaisessa uskonnossa palvellaan Jumalaa/Jumalia/muuta yliolentoa uskonnon omien rituaalien mukaisesti. Noitien sapatti ei eroa tässä yhtään kristittyjen jumalan palveluksesta, ei myöskään satanistien "musta messu". Olen nähnyt auringon tervehtimisrituaalin illalla kalliolla, voisin sanoa, että sekin on muuten rituaalina tervehenkisempi kuin kristittyjen jumalan palvelus.
Jokainen uskonto palvelee jumalaansa tai jumalia omalla tavallaan ja omilla rituaaleillaan, tämä on hyväksyttävä. jokaisen uskontokunnan hartauden harjoitus on erilaista, joistakin filosofisista suuntauksista hartauden harjoitus puuttuu, mutta se on korvattu muilla metodeilla (Buddhalaiset kiistävät Jumalan olemassaolon kuten ateistitkin, mutta Buddhalaiset pyrkivät saavuttamaan meditaation avulla valaistumisen.)
Kukin uskonto taaplaa tavallaan, toiset parodioivat muiden uskontojen menoja (satanistien musta messu nauraa kristittyjen jumalan palvelukselle syystäkin.), toiset taas ovat vain omia rituaalisia palveluksiaan ilman parodiaa. Minä olen päättänyt hyväksyä kaikki hartauden harjoituksen muodot, mutta ihmisen vahingoittamista uskon varjolla en hyväksy.
Ehkä kaikkein puhtain hiljentymisen muoto on Buddhalainen tapa istua alas meditoimaan. Kamppailulajiharrastukseni aikana olen huomannut, että meditaatio ja meditatiivinen liikkuminen rauhoittaa, vaikuttaa positiivisesti terveyteen ja opettaa selkeää ajattelua. Lisäksi puhdas "tyhjä" mieli ei pelkää, se on valmis tekemään sen, mikä kulloisessakin tilanteessa pitää tehdä.

Muita hyviä hartauden harjoituksen muotoja ovat erilaiset "pakanalliset" luontoon kiinteästi yhteydessä olevat meditaation muodot, nämä ovatkin läheistä sukua Buddhalaiselle meditaatiolle. (Jota ystäväni ja opettajani ovat opettaneet.)

Myös islamin uskoisten käytännöllinen ja puhdas hartauden harjoitus on tervehenkistä ja puhdasta. Sen sijaan kritittyjen jumalan palvelus on teennäinen ja turha "näytös". No, minun ei tarvitse kristittyjen menoja katsella kun en ikinä mene kirkkoon sisään. (eikä minua haudata kirkon maahan, menen polttouuniin ja sen jälkeen tuhkat ripotellaan toiveeni mukaisesti tuulen vietäväksi tai laitetaan oman kodin takapihan maahan.)





Note! This message was posted anonymously!

29.11.2002, 20:57
Haluaisin ehdottomasti kysyä, että kuinka paljon tekstistäsi on keksittyä? Vesi suorastaan kiehui lapsen iholla?? Millä vuosisadalla oikein elät? Noitavainot käytiin läpi jo keskiajalla!

Jos todella tietäisit asiasta jotakin, tietäisit myös, että wiccoilla on omat moraalisääntönsä joita noudatetaan. Niissä kielletään mm. vahingoittaminen magialla. Luultavasti olet ne jostain löytänyt jos olet asiaa tutkinut, mutta selkeästi "unohtanut" ne tekstistäsi... Ja tuo rituaaliveitsi on todellakin tylsä, kuten joku aiemmin mainitsikin. Se on tylsä juuri sen takia, ettei sillä ole tarkoitus viiltää/veistää mitään! Myöskin se, että väität athamen olevan tärkein rituaaliväline, on väärin. Rituaalivälineitä ei tarvitse ollenkaan noituuden harjoittamisessa, ne ovat vain apuvälineitä. Pelottava ajatus, eikö? Kuka tahansa voi olla wicca/noita tietämättäsi etkä voi mennä heittelemään "pyhää vettäsi" heidän päälleen! Voi sinua.

Puhut ruoskimisesta pahana wiccojen yhteydessä. Kuitenkin annat seuraavan ohjeen:
"Isä: jos huomaat tyttäresi kiinnostuvan harhaopeista, olisi velvollisuutesi sitoa tyttö sängylle ja antaa oikein kunnon piiskaus paljaille pakaroille, mikäli lakimme sen sallisi"
Onko kenties oma mielesi jotenkin seksuaalisesti vääristynyt? Teinityttö sidotaan sänkyyn ja annetaan piiskaa? Melkoiselta S/M-touhulta minusta kuulostaa, mutta jos koet sen sopivana rankaisuna, suosittelen että mietit tämän teon laittomuutta, muunakin kuin vain ruumiillisena kurituksena. Tuonhan voi kokea seksuaalisena häirintänä!

Wiccoja on muuten myös muutkin kuin teinitytöt... mm. vanhemmat naiset ja kaikenikäiset miehet.

Ehdottaisin myös etsimään termin "feministisyys" sanakirjasta. Olet selkeästi hakoteillä sen merkityksestä. Taitaisivat feministitkin loukkaantua jos leimaisit heidät heti lesboiksi!

Tiedät varmasti myös sen, että kristinuskon juhlapäivät on sijoitettu vanhojen pakanajuhlien ajankohtaan sen takia, että pakanoiden olisi helpompi, kuin vahingossa, alkaa juhlia kristinuskon pyhiä. Kieroja te kristityt olette kyllä. Mutta ette kuitenkaan niin kieroja, ovelia ja FIKSUJA että ymmärtäisitte antaa muiden uskontojen olla. Miksi juuri TE olette se oikea uskonto, joka ei ole Saatanan keksimää? Mikä teistä kristityistä tekee puhtoisimpia?

Olen wicca ja ylpeä siitä. Vaikka olisinkin Saatanan vallassa, olen sitä mieluummin kuin ahdasmielinen, seksuaalisesti häiriintynyt kristitty!

Note! This message was posted anonymously!

MäIte
29.11.2002, 21:30
Lars, oletko muuten ajatellut, kun julkaiset näitä Niilon tekstejä omalla profiilillasi, saatat joutua vaikka noitien kiroamaksi tai mikä pahempaa voit saada kirkon kirouksen.

<img src=/smiley/evil.gif border=0 align=middle>

Hyvä huomata että Wiccanakin voi olla kunnon fanaatikko, kiihkoilu alkaa siitä mistä huumori loppuu....

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

MaiklNait
29.11.2002, 22:07
Onko tämä uhkaus??

quote:tunnen suuren joukon islamin uskoisia (turkulaisia ja Raisiolaisia), sekä erinäisiä ateisteja


Lars kannattaisiko vähän miettiä mitä kirjoittaa?
Ettei nyt vaan edellämainitun tekstin kirjoittanut riivaaja-wiccula heitäisi loitsuja yllesi. Ja mikä pahinta hänen syntiset turkulaiset sekä raisiolaiset manaaja ystävät saattaisivat noitua sinut kadotuksen porteille ja näin kammeta sinut pois taivahan autuudesta.



St.Pauli ja Reeperbahn..

10.01.2003, 13:44
"Lars kannattaisiko vähän miettiä mitä kirjoittaa?
Ettei nyt vaan edellämainitun tekstin kirjoittanut riivaaja-wiccula heitäisi loitsuja yllesi. Ja mikä pahinta hänen syntiset turkulaiset sekä raisiolaiset manaaja ystävät saattaisivat noitua sinut kadotuksen porteille ja näin kammeta sinut pois taivahan autuudesta."

Lars saisi tosiaan ottaa selvää asioista ennen kuin ryhtyy tuomitsemaan muita ja toisten uskontoja tai uskonnollisia tapoja. Lisäksi tuo Larsin piiskaleikki-perversio on kaikessa teatraalisuudessaan vähintäänkin laiton juttu. Lapsia ei saa piiskata/satuttaa muuten/pahoinpidellä, kyseessä on aina rikos. Moraalin pohjalta en hyväksy lapsiin tai nuoriin kohdistuvaa väkivaltaa missään muussa kuin itsepuolustuksen merkityksessä ja siinäkin tulee noudattaa suhteellisuusperiaatetta ja suojella elämää - jos vain on suinkin mahdollista.

Mitä tulee omaan uskonnollisuuteeni: Minä en siis ole Wicca enkä varsinaisti minkään luonnon uskonnon jäsen vaan olen ateisti. Ystäväpiirissäni on useampi wicca, satanisti, saatananpalvoja, lisäksi on muslimeja ja Buddhalaisiakin. Juuri nyt olen menossa Buddhismin kannalle sillä Zen-Buddhalainen näkemys ja moraali tuntuu sopivan minulle kaikkein parhaiten. (Buddhalaisuus sopii harrastuksiinkin hyvin, etenkin kun Budon kehittymiseen on suuresti vaikuttanut Buddhismin moraalioppi. Se vain, että oikeastaan katson harjoittelevani bujutsua ennemminkin kuin bu-doa, sillä minä painotan käytännöllisyttä enkä henkistä tietä ensisijaisena asiana.)

Larsille Sanoisin, että Wiccoilla ei ole erityistä halua saavuttaa valtaa, joskin New Age-aatteen levittämiseksi tehdään taustatyötä jatkuvasti (lähinnä työtä jo olemassa olevan new age porukan sisällä). Suomessa Wiccalaisuus on pian saamassa uskonnon arvonimen ja samalla wiccalaisten oikeudet harjoittaa uskontoaan tulevat taatuiksi. Jokainen voi lukea mitä uskonvapauslaki sanoo uskonnon harjoittamisesta.
Wiccat eivät ole ansainneet sinun "pyhää" vihaasi vaan sinun tulisi ensin ottaa asioista selvää ja sitten hyväksyä wiccojen tapa harjoittaa uskoa. Kristityt eivät ole yksin oikeassa, vaan ovat jopa monessa asiasssa täysin väärässä.











Note! This message was posted anonymously!

Esa
10.01.2003, 20:15
Olin kuolla nauruun kun luin noita viestejä. Voi luoja mitä sekopäitä! Sen enempää asiaan puuttumatta voisin kertoa näille siskoni on noidille, että tuo teksti ei ole Larssin tuottamaa vaan vain esilletuomaa.

PS. Jos mä olisin noita, niin haluaisin olla just kuin Piper! Voisin pysäyttää ajan ja kaikkee. Tai en tiä, ehkä olis siistii heitellä tulipalloja ja kaikkee.

PPS. Jos joku noita tätä vielä lukee, niin voisitko kertoa mitä kaikkee kykyjä/taikoja niitä on? Saaks ne valita sitten jotenkin, vai tuleeko ne jollain arvalla tms. Koska esim. siskoni on noidassa Phoebe ei oo oikeen tyytyväinen siihen omaan skilliinsä. Voiks niitä vaihdella kaverin kanssa tms?

-- Esa

KariSalmelainen
10.01.2003, 20:48
Hohoo noidat vetäny herneet nenään meidän hassutteluista. En tiennytkään, että tälläsiä idiootteja on maassamme näinkin runsaasti. Pelottaa kyllä jauhorenkaat ja loitsut joita meidän päälle nyt voidaan heitelle, kun ollaan tällänen madonreikä saatu aikaiseksi pahoihin henkiin ja muihin hupsutuksiin. Kaikki alastomat lesbo noidat ovat toki tervetulleita!!! tulkaa chattiin höpötteleen...

-ozz7pp.. ke?-

Esa
10.01.2003, 23:59
No miks Kari luulit, että sulla on käyny niin huono säkä nyt alkuvuodesta? www.petrisimolin.com on kirottu!

-- Esa

KariSalmelainen
11.01.2003, 20:45
Joo perkkele tästähän se johtuu.. hieno homma vaan wicat! Kiitti tosi paljon ootte varmaan nyt tyytyväisiä! Lisää vaan kyllä mä kestän ja kyllä mä kiroukset kiinalaisen teen avulla poistan millon vaan!

-ozz7pp.. ke?-

filii1
25.03.2003, 21:18
lars, prkl. sä oot vääräs, wiccalaisuus on vaan salas pysyny uskonto haara johon ei tod hyväksytä mitä tahansa kriisis olevia immisiä, vaan siihe pitää olla sipoutunu enemmä ku liikaa et saa yhteyde. Se on koska ne pelkää saatana palvojii jota ne ei tod oo.
käsittääkseni wikkalaisuus on luontoon ja kaikkeen ympärillä olevaan uskomista (DRUIDIT) ei pahaa mut ei hyvääkää, se on neutraali vaihtoehto uskonto. mut nii mä vaan uson mut en oo varma.

MaiklNait
25.03.2003, 23:17
Kari miten on elämäsi jatkunut alkuvuoden vastoinkäymisien jälkeen? Voithan hyvin? Olen tietoinen tee kokeiluistasi ja toivon että kerrot jos ne ovat saattaneet sinut suopeaan ja kirouksettomaan tilaan.

Ihania tee hetkiä odotellen
MaiklNait

St.Pauli ja Reeperbahn..

KariSalmelainen
26.03.2003, 00:09
Kiitos maikl kysymästä! Vuosi on todellakin lähtenyt liikkeelle mukaasti kiitos erilaisten tee laatujen.. aurani on suunnaton ja puhkun positiivista energiaa. Jauhoringit eivät lamauttaneetkaan minua tyystin. Toivottavasti palaat pian Suomeen ja voimme aloittaa ryhmäteeterapian.. tässä mukava kuva piristykseksi edellisistä teeretkistämme. Voimia Ja siunausta toveri!

http://www.petrisimolin.net/gallery/data/images/karisalmelainen-teeretki1.jpg

-ozz7pp.. ke?-

14.12.2003, 22:01
quote:
Noituus viettelee nuoria!

Päivitetty 25.5.2001

Viime aikoina julkisuudessa ja Internetissä on yhä enemmän alkanut esiintyä "wiccoja" ja "uuspakanoita", jotka ovat erään 50-luvulla kehitetyn "uskonnon" jäseniä, jotka kutsuvat itseään "noidiksi". Nämä noidat ovat poikkeuksetta nuoria teinityttöjä, joita musta magia viehättää. Noidat harjoittavat öisin okkultistisia rituaaleja. Tämä uusnoituus-muoti on vain osa ns. "New Agea", joka on eräitten kristinuskon vastaisten organisaatioiden kansainvälinen operaatio, joka tähtää maailmanhallitukseen.

Sinänsä väärien uskontojen harjoittaminen on maassamme vielä toistaiseksi vapaata. Valitettavasti vääräuskoiset eivät osaa käyttää tätä vapautta oikein, esimerkiksi "wicat" pyrkivät häpäisemään maamme kristittyjä juhlia pakanarituaaleillaan. Tässä kirjoitelmassa paljastan nyt noitien salaisuuksia ja niihin liittyviä vaaroja. Internet on tulvillaan tällaista pahaa materiaalia. Niihin tutustuessa täytyy muistaa, että kyseessä ovat selkeät, tarkoitushakuiset valheet.

Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä! Todisteeksi sain valokuvia ja videokuvaa, jotka postitin poliisille ja Hannu Karpolle, lisäksi vein seurakuntamme papille kopiot. Tuollainen irstailu suorastaan häpäisee näiden tyttöjen puhtaan, siveän vartalon. Olen ottanut selville tyttöjen nimet ja osoitteet, ja käyn jokaisen luona henkilökohtaisesti, tai vähintäänkin puhumassa heidän vanhempiensa kanssa. Toivottavasti tästä alkaa ko. tyttöjen eheytyminen kunnon kristityiksi kansalaisiksi.

Pelottava rituaali on "kuolleiden henkien kutsuminen" pyhäinpäivän tienoilla. Noidat tanssivat, jälleen alastomina, okkultististen välineiden ympärillä ja toivovat saavansa manattua kuolleita esiin. Vanhemmat, ajatelkaapa, mitä lapsillenne voi tapahtua tämmöisen "uskonnon" piirissä! Usein pahat henget suorastaan odottavat tällaisia "riittejä", joiden yhteydessä ne voivat ottaa lapset haltuunsa. Lisäksi juuri tämä "rituaali" loukkaa törkeästi pyhäinpäivää eli on siis jumalanpilkkaa, joka on rikoslaissamme ankarasti kielletty. Tästäkin rituaalista on hyvälaatuista videokuvaa - todisteet on toimitettu poliisille.

Vanhempien olisi syytä olla erittäin huolissaan näiden nuorten tyttöjen sielun ja mielen terveydestä! Pahojen voimien kanssa ei kannata ruveta leikkimään. Raamattukin varoittaa vakavasti näistä asioista sekä niistä tulevista seurauksista. Paholainen on alati valmiina turmelemaan mustien voimien kanssa leikkivät nuoret. Se on kuulkaa karmea näky, kun mielisairaalaan joutunut saatananpalvojatyttö riuhtoo lepositeissä raivohulluna.

Wicca-noituuden sääntöihin kuuluu, että "kokelas" sitoutuu pitkäksi aikaa vain tähän "uskontoon" ja noudattaa "ylipapittarien" ja "ylipappien" auktoriteettia mitään kyselemättä. Tämä sitoumus käsitetään "omistautumisena", "vihkiytymisenä" tai "hakemuksena". Tässä tullaan käytännössä siis tahdottomiksi orjiksi. Koko elämä pyörii okkultismin ja palvontarituaalien ympärillä.

Kummallisena pidän wiccalaisten "feminismiä". Heillä se tarkoittaa siis lesbolaisuutta, minkä Raamattumme tuomitsee ankarasti. Erään wiccatytön huolestuneet vanhemmat soittivat minulle, kun heidän tyttönsä vietti epäilyttävän paljon aikaa tyttöystävänsä kanssa omassa huoneessaan lukkojen takana. Eräänä iltana varustauduin videokameralla, ja vara-avaimen turvin teimme yllätystarkastuksen ko. tytön huoneeseen. Näky oli todella irstas ja rivo, enkä tahdo sitä tässä yhteydessä sen tarkemmin kuvailla. Otimme yhteyttä myös "tyttöystävän" vanhempiin, ja molempien tyttöjen vanhemmat onneksi aloittivat ankarat mutta välttämättömät kurinpitotoimenpiteet. Molemmat tytöt on nyt parannettu noituudesta ja eheytetty Jeesuksen avulla myös homoseksualismista.

Noitien touhuihin kuuluvat kiinteänä osana "rituaalivälineet". Tärkein niistä on veitsi "athame", joka on "maskuliininen symboli". Tämän touhun vaarallisuutta kuvaakin hyvin se, että terävä veitsi on tärkein esine. En uskalla edes kuvitella mitä pöyristyttävää moisen "maskuliinisen" veitsen kanssa puuhataan. Muita välineitä ovat puinen sauva, malja, ruoska (jolla "palvojia" ruoskitaan rituaaleissa!), värikkäät nauhat, kiekko jossa on pentagrammisymboli, ja niin edelleen. Vanhempien kannattaa tarkkailla, onko lapsilla tällaisia kapistuksia, ja ryhtyä ankariin toimenpiteisiin mikäli todisteita löytyy.

Magian tekee nimenomaan pseudo-tieteeksi virheellinen ja primitiivinen tulkinta säännönmukaisuuksista, jotka ohjaavat tapahtumia. Uusnoituudessa magian harjoittamisen lähtökohtana on omituinen näkemys, että maailmankaikkeudessa kaikki tapahtumat, asiat ja ilmiöt ovat muka vuorovaikutussuhteessa toisiinsa. Universumin olemus on wiccojen mukaan jonkinlaista "energiaa, joka on jatkuvassa liikkeessä". Tuollaista huuhaata voi lukea internetistä loputtomiin. Totuudenhan me kristityt kuitenkin tunnemme.

Totisesti, Raamattu on oikeassa, kun se kehoittaa pitämään lapsille tiukat rajat. Myös ruumiillinen kuritus olisi Raamatun mukaan joskus välttämätöntä. Näkisinkin pahana asiana sen, että lakimme estää kristillisen kasvatuksen. Isä: jos huomaat tyttäresi kiinnostuvan harhaopeista, olisi velvollisuutesi sitoa tyttö sängylle ja antaa oikein kunnon piiskaus paljaille pakaroille, mikäli lakimme sen sallisi. Ilman vitsaa ei nuorta tyttöä voi johdattaa pois noituuden viettelyksistä! Rankaisu tapahtuu tytön omaksi parhaaksi, sen hän vielä itsekin ymmärtää myöhemmin. Tietenkään en halua kehoittaa rankaisemaan vitsalla, koska lakimme kieltää sen, ja Raamattumme käskee noudattamaan lakia.

Vanhemmat: mikäli lapsenne on suistumassa noituuden pauloihin, ensimmäinen asia, mitä tulee tehdä, on hävittää kaikki rituaalivälineet ja asettaa lapsi kotiarestiin. Jumalan ja Jeesuksen rukoileminen avuksi on myös erittäin tärkeää. Temppelistä voitte myös hakea pyhää vettä, ja pirskottaa rukoillessa lasta sillä. Olen itse nähnyt, kun pahimmissa tapauksissa pyhä vesi ensin suorastaan kiehuu lapsen iholla!

Lopuksi tärkeä varoitus: manaustoimenpiteisiin vanhempien itsensä ei milloinkaan ole syytä ryhtyä, sillä ne toimenpiteet vaativat henkilön, jolla on vankka kokemus ja syvä usko. Valtionkirkkojemme papeilla ei kerta kaikkiaan voi olla mitään tietoa näistä asioista, joten heidän puoleensa ei ole syytä kääntyä. Maallikoiden ei kannata ruveta tekemisiin pahojen voimien karkoittamisen kanssa, sillä siihen liittyy aina omat vaaransa. Tärkeää on myös osata tähän asiaan liittyvät oikeat rukouskaavat ja menetelmät perinpohjaisesti. Useimmilla ihmisillä ei ole sitä taitoa ja kokemusta, jota pahan pois manaaminen vaatii. Etsikää siis ammattilaisten apua.

PS. Päivitystä tietoihin 25.5.2001! Sontaluukku esittää kuulemma sarjaa "Siskoni on noita", jonka noitatytöt ovat wiccoja! Sarja on erittäin suosittu teinityttöjen keskuudessa, jotka opiskelevat sarjasta mm. noituuden teknikoita. Missä vaiheessa noituus on Suomen TV:ssä sallittu? Seurakuntamme alkaa välittömästi toimenpiteisiin, mm. keräämään addressia, jotta tuollainen turmiollinen sarja lopetettaisiin heti!


--------------------------------------------------------------------------------

np@co.jyu.fi (Mr. Niilo Paasivirta)


lars, sä olet taas ilmiselvästi tämmönen himouskovainen, perverssi toisten asioihin puuttuja. sä et tiedä mitää wicoista! mikä sä olet sanomaan mikä on oikee uskonto? älä rupee leikkiin jumalaa, jokaisella on oikeus olla ja uskoa mihin haluaa. saatananpalvonta ei liity mitenkään wiccaan, älä sotke sitä tähän. mua rupes oikeen naurattaan kun katsoin miten sä jeesustelet tuolla vaikka et selvästi tiedä yhtikäs mitään. ja lesbous. miksi pitäisi olla aina niin mieliksi jumalalle? itsensä kanssa sitä joutuu elämään. ei ole mitään järkeä elää jos joutuu näyttelemään koko elämänsä vain sen takia että jotkut tuomitsevat sen. (koskee myös uskontoja!) ja sitten.. oletko varma että olit todellakin vain "tutkimassa"? tutkimuksethan ovat mitä loistavin tekosyy nähdä paljasta pintaa. vähänkin asiaan perehtynyt näkee heti että olet reilusti 'värittänyt' tekstiä.
ja lesbot...jos tuomitset lesbot, niin tuomitse samantien itsesi! tuollainen himokäännyttäjyys on vähintäään yhtä suuri synti. luulet vielä tietäväsi totuuden! ja eikös sukurustaus ole vielä tuomittavampi asia kuin lesbous? no, kerropas miten raamatun aatamin ja eevan lapset pystyivät lisääntymään elleivät sitten keskenään?
wicca ole mikään nuorten tyttöjen uskonto. siihen kuuluu kaikenikäisiä.
tuosta athamesta, se ei ole terävä eikä sillä tosiaankaan vahingoiteta ihmisiä eikä mitään muutakaan. "jos se ei vahingoita, tee mitä haluat, if it ain't no harm, do what you want." ennenkuin alat mustamaalaamaan jotain, ota siitä ensin selvää ja kerro asian molemmat puolet!



Note! This message was posted anonymously!

14.12.2003, 22:04
Katsopa sanakirjasta kohta "satiiri"

Ja nuo ovat Teh Niilo Paasivirran kirjoituksia, Lars vaan julkaisee ne täällä.

Note! This message was posted anonymously!

27.01.2004, 21:51
ikinä en ole lukenut tollasta paskaa! olen itse wicca.. rakastan tätä kiihkouskovaisten avarakatseisuutta..ketkä ne tässä sairaita on

Note! This message was posted anonymously!

np
28.01.2004, 12:39
quote:ikinä en ole lukenut tollasta paskaa! olen itse wicca.. rakastan tätä kiihkouskovaisten avarakatseisuutta..ketkä ne tässä sairaita on
Sinä, ilman muuta. Olet luisumassa rasvattua tankoa suoraan alas helvetin iankaikkisiin liekkeihin. Irstauden ja pahuuden demonit jylläävät sinun kehossasi! Tiedän varsin hyvin, kuinka nuoret norjat wiccatytöt harrastavat yöllä metsässä sanoinkuvaamattomia irstailuja jokaisen tytön, pojan tai eläimen kanssa, joka vain sattuu olemaan paikalla. Se on kuulkaa todella irstas näky, kun useat nuoret naisvartalot kietoutuvat yhteen mielipuolisissa perversioissa huohottaen, kiiltäen hiestä nuotion valossa...otin ko. tapauksesta salaa hyvälaatuista videokuvaa, jonka toimitin tyttöjen kouluun, heidän vanhemmilleen, viranomaisille ja Hannu Karpolle.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

MäIte
28.01.2004, 22:01
np et haluaisi luovuttaa videomateriaalia minulle?

<img src=/smiley/demon.gif border=0 align=middle>

Mun mielestä wiccat on söpöjä..

<img src=/smiley/evil.gif border=0 align=middle>



---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

19.02.2004, 13:40
Te olette kaikki kyllä ihan sairaita... kaunista kapeakatseisuutta?

Note! This message was posted anonymously!

bono
19.02.2004, 17:21
nää sarkasmia ymmärtämättömät anonyybit on kyllä muodostunu tän foorumin suolaksi...repeilyttää välillä niin huolella

-^-^-^--^-^-^-^-^-^-^-^-^-
&lt;bono length="190" weight="100"&gt;
**&lt;email&gt; -bono-@city.fi &lt;/email&gt;
&lt;/bono&gt;

18.04.2004, 18:20
"Tiedän varsin hyvin, kuinka nuoret norjat wiccatytöt harrastavat yöllä metsässä sanoinkuvaamattomia irstailuja jokaisen tytön, pojan tai eläimen kanssa, joka vain sattuu olemaan paikalla. Se on kuulkaa todella irstas näky, kun useat nuoret naisvartalot kietoutuvat yhteen mielipuolisissa perversioissa huohottaen, kiiltäen hiestä nuotion valossa...otin ko. tapauksesta salaa hyvälaatuista videokuvaa"

Aika helevetin sairasta... Kuinkas monena yönä olet hiippaillut pitkin metsiä katselemassa "nuoria norjia wiccatyttöjä kietoutumassa yhteen mielipuolisissa perversioissa"..?? Antaa kietoutua, ei paljon mun persettä puristele..! Sitäpaitsi, kuvailemasi tytöt olivat mitäluultavammin jotain ihme teinipeelowiccoja joilla ei ole asiasta mitään hajua... Menisit joskus katsomaan AITOJA wiccoja, tuskinpa siellä näkisit mitään mielipuolisia perversioita.. Mutta kuulostat np selvästikkin sellaiselta rasittavalta kiihkokristittyjokapaikanhöylältä että ihan ällöttää. Anna ihmisten tehdä mitä haluavat, olen kristitty mutta eroan kyllä heti kirkosta kun täysi-ikäiseksi tulen, ärsyttääkö..?? Enemmin lesboilen metsässä kuin olen tuollainen kiihkoilija...

Note! This message was posted anonymously!

np
19.04.2004, 12:13
quote:
Aika helevetin sairasta... Kuinkas monena yönä olet hiippaillut pitkin metsiä katselemassa "nuoria norjia wiccatyttöjä kietoutumassa yhteen mielipuolisissa perversioissa"..?? Antaa kietoutua, ei paljon mun persettä puristele..!

Raamattu sanoo: synnin palkka on kuolema. Emme me käy seurakunnan miesten kanssa huviksemme siellä metsässä, vaan kyllä olemme hyvällä asialla. Pyrimme pelastamaan nuoria saatanan palvonnan kurimuksesta. Se on kovaa työtä, harvoin palkitsevaa, mutta on ilo nähdä pitkän työn päätteeksi jokin näistä tytöistä jumalanpalveluksessamme mukana. Usein se vaatii väsymätöntä keskustelua vanhempien ja viranomaisten kanssa, ja jos jonkinlaisessa virastossa ravaamista, kun pakkohoitopäätökset tms. ovat vaikeita saada, eivätkä vanhemmat useinkaan enää jaksa paholaisen riivaaman tytön eteen paljon tehdä. Vapaaehtoistyötä se on, lähes ilmaiseksi teemme.
quote:
Sitäpaitsi, kuvailemasi tytöt olivat mitäluultavammin jotain ihme teinipeelowiccoja joilla ei ole asiasta mitään hajua... Menisit joskus katsomaan AITOJA wiccoja, tuskinpa siellä näkisit mitään mielipuolisia perversioita..

Valitettavasti olen kyllä joutunut perehtymään "aitojen" wiccojen touhuun, ja se on joka kerta vähintään Jumalanpilkkaa, ja palvonnan kohteena on nimenomaan naisen sukuelin. Wicca"uskontoa"han ei hyväksytty uskonnoksi Suomessa, kuten ei missään nimessä kuulu hyväksyäkään, sillä se johtaa aina turmioon.
quote:
Mutta kuulostat np selvästikkin sellaiselta rasittavalta kiihkokristittyjokapaikanhöylältä että ihan ällöttää. Anna ihmisten tehdä mitä haluavat, olen kristitty mutta eroan kyllä heti kirkosta kun täysi-ikäiseksi tulen, ärsyttääkö..?? Enemmin lesboilen metsässä kuin olen tuollainen kiihkoilija...

Mitäs jos kävisit kokeeksi seurakunnassa jumalanpalveluksessa ja tutustuisit oikeaan Jumalaan, Jeesukseen. Ethän voi tietää, jos vaikka löytäisitkin totuuden, kun vaan kokeilet. Sitäpaitsi, vaikka olisitkin epäileväinen, niin eihän siitä ole haittaa, jos voit kuitenkin Jeesuksen sydämeesi ottamalla välttyä helvetin ikuiselta kidutukselta.


Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

tuska
19.04.2004, 12:23
quote:Raamattu sanoo: synnin palkka on kuolema. Emme me käy seurakunnan miesten kanssa huviksemme siellä metsässä, vaan kyllä olemme hyvällä asialla. Pyrimme pelastamaan nuoria saatanan palvonnan kurimuksesta. Se on kovaa työtä, harvoin palkitsevaa, mutta on ilo nähdä pitkän työn päätteeksi jokin näistä tytöistä jumalanpalveluksessamme mukana. Usein se vaatii väsymätöntä keskustelua vanhempien ja viranomaisten kanssa, ja jos jonkinlaisessa virastossa ravaamista, kun pakkohoitopäätökset tms. ovat vaikeita saada, eivätkä vanhemmat useinkaan enää jaksa paholaisen riivaaman tytön eteen paljon tehdä. Vapaaehtoistyötä se on, lähes ilmaiseksi teemme.
Seurakunnan miesten kanssa? Lähes ilmaiseksi? Kun "lähes ilmaiseksi" ei elämänkokemukseni mukaan ole sama kuin "ilmaiseksi", niin mitä te oikein sitten saatte palkaksi? Ajattelin vaan kun mediassa on aika paljon pyöritelty tuota pappien (seurakunnan miesten?) ja pikkupoikien läheistä "ystävyyttä". Et kai sinä, Niilo, homo ole? Jos näin on niin hus takaisin kaappiin siitä!

---------------------------------------------------------
http://koti.mbnet.fi/arjala/pics/sig.jpg

np
19.04.2004, 16:22
quote:
Seurakunnan miesten kanssa? Lähes ilmaiseksi? Kun "lähes ilmaiseksi" ei elämänkokemukseni mukaan ole sama kuin "ilmaiseksi", niin mitä te oikein sitten saatte palkaksi? Ajattelin vaan kun mediassa on aika paljon pyöritelty tuota pappien (seurakunnan miesten?) ja pikkupoikien läheistä "ystävyyttä". Et kai sinä, Niilo, homo ole? Jos näin on niin hus takaisin kaappiin siitä!

Huomaatko, kuinka Jeesuksen puute on tehnyt sinut sellaiseksi, että ajattelet kaiken aikaa pakkomielteen omaisesti pedofiliaa ja homoilua, joita ominaisuuksiasi projisoit muihin. Vapaaehtoistyöstämme emme tietenkään saa palkkaa, vanhimpina meille kuuluu seurakunnan kassasta vain matkakorvaukset, kulut korvattuna sekä päiväraha.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

Rabarberg
08.05.2004, 12:11
Niilo hyvä,

taistelet tuulimyllyjä vastaan. Ainoa keino selviytyä wiccan uhasta, on hakata kaikki maailman metsät paljaaksi. Menetettyään palvontapaikkansa riutuvat ja kuihtuvat pois kuin rikkaruohot rikkihapossa.

Elämä ilman riskejä on tylsää eikä tylsä elämä ole elämisen arvoista!

19.06.2004, 23:26
Inhoan kristinuskoa. Inhoan raamattua. Kyllä, en usko jumalaan. Huomatkaa, kirjoitin pienellä. Eroan kirkosta pikapuolin.

Syyt miksi inhoan kristinuskoa löytyy sen historiasta. Kuvottavaa ajatella että kristinusko olisi mukamas se "oikea".

Note! This message was posted anonymously!

np
12.07.2004, 16:09
quote:
Syyt miksi inhoan kristinuskoa löytyy sen historiasta. Kuvottavaa ajatella että kristinusko olisi mukamas se "oikea".

Ei kyllä syy inhoosi löytyy saatanasta, joka on tullut sinuun, kun olet paaduttanut sydämesi. Oikeasti tiedät kuitenkin, että kristinusko on ainoa oikea! Siitä seuraa pelko, koska tiedät joutuvasi helvetin iankaikkiseen kidutukseen. Ja pelosta seuraa viha ja inho. Mutta Jeesus on valmiina pelastamaan sinutkin.

Tästä hyvänä esimerkkinä on, kun viikonloppuna juuri saimme napattua muutaman noidan, nuoren teinitytön, jotka pitivät metsässä noitasapattia alastomana nuotion ympärillä hyppien. Kylläpä ne riehuivat ja vastustivat pidätystä! Yksi oli alaikäinen, ja veimme hänet välittömästi vanhempiensa luokse. Hänen isällään oli mitta täynnä ja vanhempi konstaapeli katsoi "sormien läpi" kun isä käytti varovasti vähän vyön solkipäätä tytön takapuolelle. Tällä ja rukouksella oli hämmästyttävä vaikutus: tytön koko olemus suorastaan muuttui hetkessä, kun perkele lähti hänen sisältään.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/


Edited by - np on 12/07/2004 17:12:01

19.07.2004, 17:08
mietippä niilo hyvä kuinka sairaita omat juttus on.. ja wicathan ei edes usko saatanaan. että hanki asioista ensin tietoa ja sitten voit rauhassa jauhaa tota paskaa.

Note! This message was posted anonymously!

tuska
19.07.2004, 17:29
Mä olen jo pitkän aikaa ihmetellyt miten noi anonyybit osaa tänne tulla narisemaan ja nyt olen saattanut löytää vastauksen kysymykseeni.
Googletin useita eri vaihtoehtoja, mutta "irstas wicca noita" oli ainut joka osoitti suoraan tänne.
Sitäkö nämä kiihkowicat etsivät? Irstasta noitaa?

np
19.07.2004, 17:55
quote:
Googletin useita eri vaihtoehtoja, mutta "irstas wicca noita" oli ainut joka osoitti suoraan tänne.
Sitäkö nämä kiihkowicat etsivät? Irstasta noitaa?

Tottakai! Wicat ja muut noidathan ovat tunnettuja siitä, kuinka he irstailevat mielipuolisissa orgioissa kaiket yöt. Olen nähnyt pöyristyttäviä näkyjä, kun olemme tehneet ratsioita noitasapatteihin, kuinka siellä kieriskelevät 16-vuotiaat teinityttöset suurina ryhminä; mukana on tietysti myös miehiä ja kaikenlaisia irstaita välineitä ja liukuvoiteita. Se on kuulkaa hirveä näky, kun tuollainen harhautunut teinityttö ottaa kaikkiin mahdollisiin ruumiinaukkoihin yhtäaikaa kaikenlaista mitä vain paikalla sattuu olemaan, suunnilleen eläimistä kotitalousvälineisiin! Niitä kuvia ja videoita, joita otimme, ei todellakaan voitu edes esittää oikeudessa todisteena, kyllä ne niin hirveitä olivat. Talletin ne vain huolellisesti arkistooni, joka pullistelee pöyristyttäviä tarinoita wiccatouhuista.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

01.08.2004, 21:47
Np, tuo oli hauska juttu, ihan oikeasti. Mä olen henkilökohtaisesti wicca, ja voin kertoa ettei minun uskonnolla ole mitään yhteistä Siskoni on noidan kanssa. Me vain uskotaan Luonnon pyhyyteen ja kauneuteen, ei meillä ole mitään syytä tuomita muita uskontoja. Me ollaan ihan tavallisia ihmisiä muuten. Ihminen on meistä osa Luontoa eikä mitenkään sen yläpuolella. Nuo irstailut.. Huh huh. Täytyy viirata päästä jos uskoo tuollaista paskaa. Naurattaa itse kytakin. Ja jättäkää kiltit ihmiset meidät rauhaan. Ei olla sen erikoisempia kuin muutkaan. Peace.

Note! This message was posted anonymously!

np
02.08.2004, 16:31
quote:
Me vain uskotaan Luonnon pyhyyteen ja kauneuteen, ei meillä ole mitään syytä tuomita muita uskontoja. Me ollaan ihan tavallisia ihmisiä muuten. Ihminen on meistä osa Luontoa eikä mitenkään sen yläpuolella. Nuo irstailut.. Huh huh. Täytyy viirata päästä jos uskoo tuollaista paskaa. Naurattaa itse kytakin. Ja jättäkää kiltit ihmiset meidät rauhaan. Ei olla sen erikoisempia kuin muutkaan. Peace.

Jos asia olisikin niin, ettei viattomia nuoria tyttöjä turmeltaisi wicca-"uskonnolla", niin teidät saatanan vallassa olevat voisi jättää kiehumaan omaan liemeen toistaiseksi. Mutta kun teillä on tämä aggressiivinen käännytysoperaatio, jolla jatkuvasti keräätte tietämättömiä tyttöjä mukaan hyppimään alastomana nuotion ympärille. Yhtenään näkee tuolla torilla wiccoja jakamassa ja käännyttämässä nuoria. Ennen vanhaan siitä seurasi nopeasti esim. tällainen kuulustelu (ja sitten tuomio):
http://www.ilmatar.net/~np/images/water.jpg
Mutta Suomessa meillä valitettavasti ei ole paljon nyt vielä keinoja. USA:ssa ja Israelissa on "fyysinen painostus" (kidutus) jo laissa sallittua, ja molemmissa muuten myös noituus puolestaan kiellettyä, joten meilläkin on hyvät mahdollisuudet uudistaa tältä osin lainsäädäntöä samaan suuntaan kuin se noissa sivistysvaltioissa on.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/


Edited by - np on 25/04/2005 10:43:22

06.08.2004, 14:05
Heh heh. Tiesitkö, että te vitun kristityt olette ainoita jotka uskovat saatanaan satanistien ja saatananpalvojien lisäksi. Meille se ei ole sen todellisempi kuin teidän sairas jumala joka teki koko maailman vain ja ainoastaan ihmisille. Ja tehän olette niitä jotka kärkkyvät viattomien ihmisten ovilla jakamassa joitain sekoja lappusia ja julistamassa ´jumalan sanaa´. Wicat inhoavat käännyttämistä. Se on alhaista.

Note! This message was posted anonymously!

np
07.08.2004, 10:43
quote:
Heh heh. Tiesitkö, että te vitun kristityt olette ainoita jotka uskovat saatanaan satanistien ja saatananpalvojien lisäksi. Meille se ei ole sen todellisempi kuin teidän sairas jumala joka teki koko maailman vain ja ainoastaan ihmisille.

Hyvä alku, olet kuitenkin sisäistänyt ja hyväksynyt että Jumala nimenomaan loi maailman ja että se luotiin ihmistä varten! Tuosta ei ole pitkäkään askel siihen, että ryhdyt kunnon kristityksi, kun tuollainen perusasia on kuitenkin sydämeesi pysyvästi omaksuttu, toki vastentahtoisesti ja perkeleittesi ankarasti vihaamana ja herjaamana. Kyllä se siitä, Jeesus karkoittaa perkeleet sisältäsi ennen pitkää (harmi, kun kunnollinen manaus apuvälineineen ei ole täällä Suomessa nyt laillista vielä, ja me oikeat kristityt noudatamme aina lakia).

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

25.08.2004, 20:11
Jaa veikkaat vai että olen ´sisäistänyt ja hyväksynyt että jumala loi maailman´?! Sinun pitäisi alkaa olla siinä iässä että et ajattelisi ihmisten tarkoittavan kaikkea mitä sanovat...... Maailma syntyi ihan tasan alkuräjähdyksessä. Oletko koskaan kuullut semmoisesta? Ai niin, etpä varmaan. Sähän olet kiihkokristitty pedofiili, vai mitä? Sinulla ja muilla samanlaisilla hulluilla on varmaan jokasunnuntainen tapa hiipiä metsissä urkkimassa alastomia teinityttöjä... Hyi kuinka saastaista, tuollaiset olennot pitäisi polttaa roviolla.. Siinä sitä näkee kuinka vaarallista voi olla lukea raamattua liikaa. Taidat olla raamatun saastuttama, niilo-kultaseni. Hankkiutuisit hoitoon. Ehkä voit vielä pelastua.

Note! This message was posted anonymously!

np
27.08.2004, 10:49
quote:
Jaa veikkaat vai että olen ´sisäistänyt ja hyväksynyt että jumala loi maailman´?!

Näinhän sinä sanoit. Muistin virkistämiseksi täytynee muistuttaa sinua, olet varmaankin jo unohtanut mitä kirjoitit aivan äsken, etkä osaa ilmeisesti sitä lukea, kun se on noin lähellä tuossa yllä. Eli näin kirjoitit:
quote:jumala joka teki koko maailman
M.O.T.

quote:Sinun pitäisi alkaa olla siinä iässä että et ajattelisi ihmisten tarkoittavan kaikkea mitä sanovat......
Asia selvä. Et siis tarkoita lainkaan tätä, mitä seuraavaksi kirjoitat. Hyvä juttu!
quote:Maailma syntyi ihan tasan alkuräjähdyksessä. Oletko koskaan kuullut semmoisesta? Ai niin, etpä varmaan.
Eli tarkoitat, että olet hyväksynyt sen, että Jumala loi maailman (sehän kävi jo aiemmin ilmi). Ok.
quote:Sähän olet kiihkokristitty pedofiili, vai mitä?
Kristitty kyllä, tuota muutahan sinä et edes tarkoita, kuten jo sanoit. Miksi muuten päässäsi pyörii jatkuvasti pedofilia? Onko tuo ihan tervettä, että ajattelet jatkuvasti seksiä lasten kanssa? Kuten tässä seuraavaksi:
quote:Sinulla ja muilla samanlaisilla hulluilla on varmaan jokasunnuntainen tapa hiipiä metsissä urkkimassa alastomia teinityttöjä...
Ja tämä on myös hyvin valaiseva kommentti:
quote:
Hyi kuinka saastaista, tuollaiset olennot pitäisi polttaa roviolla.. Siinä sitä näkee kuinka vaarallista voi olla lukea raamattua liikaa.
Olet siis lukenut Raamatusta, että roviolla polttaminen on joskus ollut käytössä rangaistuksena. Nykyäänhän näin ei enää ole. Mutta on joka tapauksessa hyvä, että luet Raamattua. Jatka samaan malliin!
quote:Taidat olla raamatun saastuttama, niilo-kultaseni. Hankkiutuisit hoitoon. Ehkä voit vielä pelastua.
Koska sinähän et tarkoita, mitä kirjoitat (kuten kerroit), tässä siis olet sitä mieltä, että minä olen erityisen puhdas ja tervejärkinen, ja pelastunut. Kiitos!

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/


Edited by - np on 27/08/2004 11:50:18

28.08.2004, 10:52
Antakaa ihmisten elää omien uskotojensa mukaan. Kaikille ei ole olemassa sitä yhtä ja oikeaa.

-wicca lapista

Note! This message was posted anonymously!

MäIte
28.08.2004, 11:00
Keskustelu on karannut mielestäni täysin sivuraiteille, olisin edelleen kiinnostunut tietämään missä ne nuoret tytöt alasti tanssivat kuunvalossa nuotion ympärillä.

<img src=/smiley/sad.gif border=0 align=middle>

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

np
28.08.2004, 11:21
quote:
Keskustelu on karannut mielestäni täysin sivuraiteille, olisin edelleen kiinnostunut tietämään missä ne nuoret tytöt alasti tanssivat kuunvalossa nuotion ympärillä.

Täällä Jyväskylässä ainakin, tuossa lähimetsässä: "Kuokkalan saatananpalvojat"-nimisen wicca-ryhmän sivuilta (http://www.ilmatar.net/~np/ksp/) löytyivät todisteet. Tuo sivu (kopio alkuperäisestä, Jumalan kiitos ko. ryhmän sivut, joilla oli todella pahaa kamaa, on saatu poistettua netistä) on viime vuodelta, sen jälkeen olemme saaneet monta noitaa kiinni ja käännytettyä pois saatanan vallasta, mutta wiccatoiminta epäilemättä jatkuu yhä.

Kohtahan on taas se Halloween, joka on noitien suurin irstailujuhla. Sitä lanseerataan aktiivisesti muuten Suomeenkin "lastenjuhlaksi". Saatananpalvojat ovat rahoittaneet "Halloween-lelujen" myyntiä. Katsotaanpa vaan, niin pahoja leluja myydään taas piakkoin marketeissa lapsille, kuten on jo monta vuotta myyty aina suuren noitasapatin edellä.

Pitää tässä ruveta kaivelemaan taas varusteita kaapista, edessä on varmasti pitkiä yökeikkoja metsään, pelastamaan nuoria tyttöjä saatanan vallasta.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/


Edited by - np on 28/08/2004 12:21:43

Edited by - np on 25/04/2005 10:44:30

28.08.2004, 11:33
Miten kummassa te edes voitte sekoittaa saatananpalvonnan wiccaan?!

Note! This message was posted anonymously!

np
28.08.2004, 11:42
quote:
Miten kummassa te edes voitte sekoittaa saatananpalvonnan wiccaan?!

Miten kummassa sinä voit olla noin tietämätön kristinuskosta? Ei ole olemassa mitään muuta kuin kristinusko, kaikki muu edistää ainoastaan saatanan asiaa, eli on saatananpalvontaa.

Ja wiccahan oikein erityisesti pohjautuu keskiaikaiseen noituuteen, eli naisten harjoittamaan saatananpalvontaan.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

MäIte
28.08.2004, 11:45
Saatanan palvonta ja Wiccuus ovat kuin pahentuneita maitomurkkeja, ehkä eri meijeristä, mutta kuitenkin samasta lehmästä.

<img src=/smiley/lol.gif border=0 align=middle>

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

28.08.2004, 11:57
quote:
quote:
Miten kummassa te edes voitte sekoittaa saatananpalvonnan wiccaan?!

Miten kummassa sinä voit olla noin tietämätön kristinuskosta? Ei ole olemassa mitään muuta kuin kristinusko, kaikki muu edistää ainoastaan saatanan asiaa, eli on saatananpalvontaa.

Ja wiccahan oikein erityisesti pohjautuu keskiaikaiseen noituuteen, eli naisten harjoittamaan saatananpalvontaan.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/



Jos kerran olet noinkin ahdasmielinen, sinulle on aivan turha edes selittää mitään koska kuitenkin vastaat aina tyyliin "minä olen oikeassa, sinä väärässä!"

no, kuitenkin; Ei ole olemassa mitään saatanaa, on vain ihmisen oma valinta tekojensa suhteen. (nyt kuitenkin väität, että wiccojen valinnat ovat aina vääriä)

Note! This message was posted anonymously!

np
28.08.2004, 13:10
quote:
no, kuitenkin; Ei ole olemassa mitään saatanaa, on vain ihmisen oma valinta tekojensa suhteen.

Meni puoliksi oikein. Ihmiselle on annettu vapaa tahto, jolla voi tehdä sen valinnan: joko on kristitty tai sitten on saatanan oma.


Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

28.08.2004, 13:54
quote:
quote:
no, kuitenkin; Ei ole olemassa mitään saatanaa, on vain ihmisen oma valinta tekojensa suhteen.

Meni puoliksi oikein. Ihmiselle on annettu vapaa tahto, jolla voi tehdä sen valinnan: joko on kristitty tai sitten on saatanan oma.


Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/



Olet toivoton... no, pelleile minkä lystäät. sulle saa nauraa muutenki.

Note! This message was posted anonymously!

np
28.08.2004, 14:42
quote:
Olet toivoton... no, pelleile minkä lystäät. sulle saa nauraa muutenki.

Eli sinulta loppuivat argumentit täysin, ja hyväksyit kertomani faktat. Hyvä!

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

28.08.2004, 16:00
quote:
quote:
Olet toivoton... no, pelleile minkä lystäät. sulle saa nauraa muutenki.

Eli sinulta loppuivat argumentit täysin, ja hyväksyit kertomani faktat. Hyvä!

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/



Ja ha! Sinun "faktojasi" en hyväksy nyt enkä huomenna.

Note! This message was posted anonymously!

np
28.08.2004, 16:04
quote:
Ja ha! Sinun "faktojasi" en hyväksy nyt enkä huomenna.

Kuitenkaan sinulla ei ole jäljellä yhtään asia-argumenttia, minä puolestani olen osoittanut kaikki esittämäni faktat oikeiksi. Syvällä sydämessäsi siis tiedät, että olen oikeassa joka asiassa.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

28.08.2004, 16:08
Minulle on aivan sama, mitä sinä väität. Minulla on omat kantani asiasta, oma kantani mihin uskon ja oma elämäni. (toisaalta sinulla ei tunnu olevan elämää)
Taidan lopettaa tämän tyhjänpätöisen kirjoittelun täällä ja jatkaa oleskeluani wicca.fi foorumilla...

edelleen, kato peiliin örvelö

Note! This message was posted anonymously!

np
28.08.2004, 19:18
quote:
Minulle on aivan sama, mitä sinä väität. Minulla on omat kantani asiasta, oma kantani mihin uskon ja oma elämäni. (toisaalta sinulla ei tunnu olevan elämää)

Eli ainoa, millä pidät sydämesi paadutettuna, on epätoivoinen usko herraasi saatanaan.
quote:
Taidan lopettaa tämän tyhjänpätöisen kirjoittelun täällä ja jatkaa oleskeluani wicca.fi foorumilla...

Vai sellainenkin forumi on olemassa. Pitääpä ottaa yhteyttä lastensuojeluviranomaisiin.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

25.09.2004, 17:36
"Olen nähnyt pöyristyttäviä näkyjä?"

Ne siis olivatkin vain näkyjä? No sitähän se minäkin.

"Halloween, joka on noitien suurin irstailujuhla"

Etkö sinä sivistymätön tiedä, että halloween tulee sanoista "all hallows evening" eli kaikkien pyhien miesten päivä, joka on tietenkin taas sitä oksettavaa kristittyjen hapatusta.

Note! This message was posted anonymously!

np
30.09.2004, 12:10
quote:
"Olen nähnyt pöyristyttäviä näkyjä?"
Ne siis olivatkin vain näkyjä? No sitähän se minäkin.

No sitähän minäkin, että kun lisäilet itse kysymysmerkkejä toisten lauseisiin, ja pistät silmät kiinni ja lallatat sormet korvissa, niin tietenkin asia jää näkemättä (esim. se, kuinka tuo lause jatkui). Mutta kuten tiedämme, saatana pitää valehtelijoista, joten palvelet herraasi esimerkillisesti.
quote:
"Halloween, joka on noitien suurin irstailujuhla"
Etkö sinä sivistymätön tiedä, että halloween tulee sanoista "all hallows evening" eli kaikkien pyhien miesten päivä, joka on tietenkin taas sitä oksettavaa kristittyjen hapatusta.

Aivan niin, kun tiedämme, että sinä valehtelet saatanan riivaamana, käy selväksi, että halloween nimenomaan on mahdollisimman kaukana kristittyjen juhlasta. Halloweenin aloittivat druidit brittein saarilla. He kävivät hakemassa ihmisuhreja taloista ja jättivät "korvaukseksi" hirviön naamaksi kaiverretun kurpitsan. Eli sellainen on tämä ihannoimasi juhla!

Nyt tuo saatanallinen orgiajuhla on muuten uhkaavasti lähestymässä. Yhteisömme hankkikin sitä varten venäläisiä yökiikareita, joten pystymme lähestymään pimeässä metsässä alastomina tanssivia noitia (wiccalaisia yms.) salaa ja yllättämään heidät helpommin.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

Elmo
30.09.2004, 13:04
Haluaisin myös lähestyä alastomia tanssijoita.

Help me and BenDover reopen Ristiässä.

03.10.2004, 19:39
Niin, mutta silloin ei ole kyse enään halloweenista, vaan kelttien kuolleiden juhlasta.

Ja olethan sinäkin lainaillut muiden lauseita, että puhu vain omasta puolestasi... Taitaa Niilolla hermo hirttää.

Note! This message was posted anonymously!

np
03.10.2004, 20:10
quote:
Niin, mutta silloin ei ole kyse enään halloweenista, vaan kelttien kuolleiden juhlasta.

Katsopas täältä: http://www.chick.com/reading/tracts/1053/1053_01.asp
Vaikka kuinka vänkäät, niin kylläpä se vaan on juuri sama asia.
quote:
Ja olethan sinäkin lainaillut muiden lauseita, että puhu vain omasta puolestasi...

Niin, mutta nytpä ei ollutkaan kyse lainaamisesta, vaan siitä, että lisäiltiin toisen tekstiin kysymysmerkkiä ja pätkäistiin asia, niin että se näytti ihan toiselta. Se ei ole lainaamista, vaan törkeää väärentämistä ja valehtelua.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

np
03.11.2004, 13:32
No nyt Halloween (huom. druidien lanseeraama saatanan palvontaan liittyvä juhla, jossa haettiin talosta neitsyitä uhrattavaksi, tilalle jätettiin kaiverrettu kurpitsa) on ohi.

Synkkä, hirveä on tilanne. Nuoret tytöt ovat täällä Jyväskylässä yhä kiihtyvällä vauhdilla liukumassa rasvattua tankoa alas noituuteen, wiccaan ja saatanan palvontaan ja sitä tietä helvetin iankaikkiseen kidutukseen.

Vinkkejä oli kolmesta noita (wicca) -sapatista, ja KAKSI löysimme! Nuotion ympärillä alaikäisiä tanssimassa vailla rihmankiertämääkään. Jopa kokeneet poliisit järkyttyivät. Nuoret on toimitettu laitoksiin, ehkäpä heistä pitkän hoidon avulla vielä saadaan yhteiskuntaamme edes jonkinlaisia hyödyllisiä jäseniä, edes suojatyöpaikkoihin.

Noituus ja pahuus kasvavat kaiken aikaa. Ehkäpä tämä on lopunajan merkki. Me kristityt odotamme jo ylöstempausta. Kun pidämme sen mielessä, käy ankara uskon kilvoittelu hieman kevyemmäksi, kun tiedämme pääsevämme suoraan Herramme valoon, ennen kuin Harmageddonin sota alkaa.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

offroadjouni
03.11.2004, 13:47
quote:Vinkkejä oli kolmesta noita (wicca) -sapatista, ja KAKSI löysimme! Nuotion ympärillä alaikäisiä tanssimassa vailla rihmankiertämääkään. Löytyiskö näistä järkyttävistä tapahtumista kuvamateriaalia? Niitä olisi hyvä laittaa tänne esille; varoittavaksi esimerkiksi. <img src=/smiley/yes.gif border=0 align=middle>

/* Life Begins at 35" */

Nina
04.11.2004, 14:35
Jestas! Joillakin taitaa olla "hieman" väärä käsitys noituudesta!
Satun itse olemaan noita, enkä minä todellakaan tee joitain rituaaleja metsässä keskellä yötä, varsinkaan ilman vaatteita. Ne jotka tekevät niin tuskin tietävät mitä noituus oikeasti on. Noituus on myöskin kaukana saatananpalvonnasta. Ne ovat kaksi eri asiaa.




Edited by - Nina on 04/11/2004 14:40:30

petris
04.11.2004, 14:36
quote:
Jestas! Joillakin taitaa olla "hieman" väärä käsitys noituudesta!
Satun itse olemaan noita, enkä minä todellakaan tee joitain rituaaleja metsässä keskellä yötä, varsinkaan ilman vaatteita. Ne jotka tekevät niin tuskin tietävät mitä noituus oikeasti on. Noituus on myöskin kaukana saatananpalvonnasta. Ne ovat kaksi eri asiaa.


Lisää teininoitia kehiin!

Lennättekö luudalla pääsiäisenä <img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>

**********************
petris - hautomopäällikkö
**********************

bono
04.11.2004, 14:38
quote:
Jestas! Joillakin taitaa olla "hieman" väärä käsitys noituudesta!
Satun itse olemaan noita, enkä minä todellakaan tee joitain rituaaleja metsässä keskellä yötä, varsinkaan ilman vaatteita. Ne jotka tekevät niin tuskin tietävät mitä noituus oikeasti on. Noituus on myöskin kaukana saatananpalvonnasta. Ne ovat kaksi eri asiaa.


Tuukko meidän pikkujouluihin taikoon parista karvasesta nörtistä prinsessoja niin saatas vähän tasasempi sukupuolijakauma? Mikä sun korpin nimi on?

-^-^-^--^-^-^-^-^-^-^-^-^-
&lt;bono length="190" weight="105"&gt;
&lt;email&gt; -bono-@city.fi &lt;/email&gt;
&lt;/bono&gt;

Nina
04.11.2004, 14:47
Emme lennä luudilla. Eikä se taikominen niin yksinkertaista ole kuin luullaan, se on paljon hankalampaa ja se vaatii hyviä energia varoja.

petris
04.11.2004, 14:53
quote:
Tuukko meidän pikkujouluihin taikoon parista karvasesta nörtistä prinsessoja niin saatas vähän tasasempi sukupuolijakauma? Mikä sun korpin nimi on?


<img src=/smiley/rofl.gif border=0 align=middle>

Onhan se hianoo, että pikkutytöille syötetään satuina noitatouhuja, loistsuja, taikoja ja luudalla lentoo (3ov Tampereen Yliopisto). Missä menee moraalin rajat<img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>

Tässäkin tapauksessa juuri sakkoliharajan ylittänyt teinari luulee tietävänsä missä hän on menossa ja ennen kaikkea luulee tietävänsä oman vaihtoehtonsta olevan turvallinen ja hänelle paras.

Teinarit ei tiedä vielä mistään mitään. Elämä on leikkiä ja jos noitumiset kuuluu teinivuosien leikkeihin, niin leikkikää rauhassa. Älkää kuitenkaan tehkö leikistä todellisuutta. Oppia ikä kaikki.

PS. Onko tiedossa loitsua, jolla saisi tuplattua tilin saldon <img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>

**********************
petris - hautomopäällikkö
**********************

offroadjouni
04.11.2004, 14:56
quote:PS. Onko tiedossa loitsua, jolla saisi tuplattua tilin saldon <img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>Kannattaa pytää sellanen loitsu joka ottaa ensin itseisarvon saldosta, ettei menis ihan käsille koko homma. <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

/* Life Begins at 35" */

np
04.11.2004, 15:06
quote:
Emme lennä luudilla. Eikä se taikominen niin yksinkertaista ole kuin luullaan, se on paljon hankalampaa ja se vaatii hyviä energia varoja.
No millä tavalla sinä kutsut perkeleet sisääsi, jos et kerran tanssi alastomana? Huumeitako käytät?

Oletko muuten alaikäinen? Vanhempiesi puhelinnumero?

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

Nina
04.11.2004, 15:24
En minä mitään perkeleitä sisääni kutsu! Ja kyllä olen alaikäinen ja vanhempani kyllä tietävät, että olen noita. Mitä pahaa noituudessa on?

kerio
04.11.2004, 15:33
Ei mitään, kerrothan paikan missä harrastatte riittejänne (tanssitte alasti kuunvalossa nuotion ympärillä)...

<img src=/smiley/yes.gif border=0 align=middle>

Kerio
"Oon Palomuuri"

Nina
04.11.2004, 15:40
No kun en harrasta mitään riittejä metsässä, kuunvalossa, ilman vaatteita!

kerio
04.11.2004, 15:55
Edes meidän mieliksi?

<img src=/smiley/sun.gif border=0 align=middle>

Kerio
"Oon Palomuuri"

np
04.11.2004, 16:45
quote:
En minä mitään perkeleitä sisääni kutsu! Ja kyllä olen alaikäinen ja vanhempani kyllä tietävät, että olen noita. Mitä pahaa noituudessa on?

Ei ihme, että nuoret ovat niin pahoinvoivia, kun vanhemmat eivät pidä minkäänlaisia rajoja tai kuria. Että jotkut vanhemmat sallivat oman lapsensa suistua noituuden kurimukseen, kuulostaa lähes käsittämättömältä! Noituus on AINA saatanan palvontaa ja kutsuu pimeyden voimat paikalle. Ne vievät sinut huumeisiin ja katuojaan ja ties minne. Käänny kiireesti jonkun kunnollisen kristityn puoleen, ennen kuin olet mennyttä!

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

Nina
04.11.2004, 18:55
Ja pöh! Misstä ihmeestä sinä olet kaiken noituutta koskevan tietosi hankkinut?
Äitini sattuu uskomaan siihen sinun jumalaasi, mutta sattuupa hän olemaan myös noita!
Enkä kyllä todellakaan käänny kenenkään kristityn puoleen, minulla ei ole mitään syytä uskoa olevani mennyttä! Nyt eikä myöhemminkään!

KariSalmelainen
04.11.2004, 18:57
Hahaha älä nyt Nina liian tosissasi ota näitä juttuja.. me ollaan liikenteessä ihan huumori mielellä :) Heittele vaan rauhassa loitsujasi..

- Silloin tällöin PetriSimolin.COMissa järjestetään megachatteja. Megachat tarkoittaa suomeksi illan pituista chattia jossa tietyin väliajoin jaetaan ilmaista tavaraa pois pienien tehtävien viihdyttämänä. -

05.11.2004, 11:33
Hyvä Niilo,

olen lukenut pelko sydämessäni tekstejäsi ja uskon niihin täysin! Olen keski-ikäinen kirkossa käyvä perheenäiti, ja olen huolestunut tyttärestäni! Olen löytänyt hänen huoneestaan saatanallisia symboleja: tarot-kortteja, mustia kynttilöitä jne. Useamman kerran vuodessa hän häviää ystäviensä kanssa jonnekin ja saapuu vasta seuraavana aamuna outoja asioita mutisten! Mitä minun pitäisi tehdä? Tyttö itse ei suostu puhumaan mitään!

Terveisin Pirkko Niemelä, Espoo

Note! This message was posted anonymously!

np
05.11.2004, 20:20
quote:
olen lukenut pelko sydämessäni tekstejäsi ja uskon niihin täysin! Olen keski-ikäinen kirkossa käyvä perheenäiti, ja olen huolestunut tyttärestäni! Olen löytänyt hänen huoneestaan saatanallisia symboleja: tarot-kortteja, mustia kynttilöitä jne. Useamman kerran vuodessa hän häviää ystäviensä kanssa jonnekin ja saapuu vasta seuraavana aamuna outoja asioita mutisten! Mitä minun pitäisi tehdä? Tyttö itse ei suostu puhumaan mitään!

Harmittavasti Suomen laki estää käyttämästä Raamatun suosittelemaa menetelmää, joka olisi vitsan käyttäminen tytön paljaille pakaroille (poikaa pitäisi kurittaa kepillä). Näin ollen ainoiksi keinoiksi jää vain tytön ankara, jatkuva valvonta. Tyttö on asetettava täydelliseen kotiarestiin, kaikki yhteydet saatanaa palvoviin ystäviin on keskeytettävä heti. Tytön huone on tutkittava, ja kaikki vähänkin okkultismiin vivahtava materiaali tai esineet on otettava pois ja poltettava. Olisi hyvä, jos ottaisitte yhteyttä johonkuhun asiantuntevaan manaajaan, mutta heitä on kovin vähän ja vaikea löytää, jos ei tunne näitä asioita. Tytön olisi vaihdettava koulua, tai hänet voi joutua pahimmassa tapauksessa laittamaan hoitoon suljetulle osastolle tai (kristittyyn) lastenkotiin.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

01.06.2005, 20:05
Kumarrukset NP:lle roolissa pysymisestä. Olet varmaan välillä nauranut aivan kippurassa tämän threadin kanssa? Minä ainakin lukiessani. Loistavaa viihdettä. Sääliksi käy, että moni on varmaan ottanut tämän keskustelun tosissaan...

Ja muuten, Jeesus ei ole kristittyjen jumala, niin kuin jossain vaiheessa väitit, vaan jumalan poika. Ihmisen ylentäminen jumalan asemaan lienee jumalanpilkkaa siinä nimenomaisessa doktriinissa.

-Lissu


Note! This message was posted anonymously!

np
02.06.2005, 07:58
quote:
Ja muuten, Jeesus ei ole kristittyjen jumala, niin kuin jossain vaiheessa väitit, vaan jumalan poika. Ihmisen ylentäminen jumalan asemaan lienee jumalanpilkkaa siinä nimenomaisessa doktriinissa.

Jopa Suomen evankelis-luterilainen luopiokirkkokin väittää, että Jeesus nimenomaan on jumala! Hehän palvovat "kolminaisuutta", jossa on Isä, Poika ja Pyhä henki. Tosikristitty tosin tietää totuuden.
quote:
-Lissu

Naisten ei etenkään ole syytä ryhtyä väittelemään teologisista seikoista! Se on kaikkien tosi kristittyjen mukaan vain miesten alaa!

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

16.08.2005, 18:18
Voi vittu! Eikö jokainen saa uskoa mihin haluaa!!!

Note! This message was posted anonymously!

np
19.08.2005, 18:42
quote:Voi vittu! Eikö jokainen saa uskoa mihin haluaa!!!Nimenomaan, sinulla on vapaa tahto kääntää selkäsi Jumalalle. Syntisenä joudut tosin Helvetin iankaikkiseen kidutukseen. Jos olet joskus saanut palovammoja, niin siitä voit verrata, miltä sitten sinusta Helvetissä tuntuu, kun sielusi jokainen kohta palaa koko ajan sulan rikin lämpötilassa.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

Nina
28.10.2005, 14:19
<img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>Entäpä jos onkin niin, että ihmisen sielu menee juuri sinne mihin kuollessaan uskoo vakaasti menevänsä??? Tällöin ihminen voi joutua taivaaseen, helvettiin tai mihin ikinä uskookaan joutuvansa. :)

np
28.10.2005, 14:41
quote:<img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>Entäpä jos onkin niin, että ihmisen sielu menee juuri sinne mihin kuollessaan uskoo vakaasti menevänsä??? Tällöin ihminen voi joutua taivaaseen, helvettiin tai mihin ikinä uskookaan joutuvansa. :)
Mutta kun se ei ole niin.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

Nina
01.11.2005, 08:47
quote:
quote:<img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>Entäpä jos onkin niin, että ihmisen sielu menee juuri sinne mihin kuollessaan uskoo vakaasti menevänsä??? Tällöin ihminen voi joutua taivaaseen, helvettiin tai mihin ikinä uskookaan joutuvansa. :)
Mutta kun se ei ole niin.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/



Miksi ei? Mistä sen tietää??

np
01.11.2005, 13:47
quote:quote:quote:<img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>Entäpä jos onkin niin, että ihmisen sielu menee juuri sinne mihin kuollessaan uskoo vakaasti menevänsä??? Tällöin ihminen voi joutua taivaaseen, helvettiin tai mihin ikinä uskookaan joutuvansa. :)
Mutta kun se ei ole niin.
Miksi ei? Mistä sen tietää??No aloitetaan vaikka tieteellisellä, matemaattisella todistuksella todennäköisyyslaskennan avulla:

Väite : Luoja on olemassa

Oletus 1. On olemassa lähes ääretön määrä mahdollisuuksia ajateltaessa aurikokunnan syntyä tai meteorien törmäyksiä tms. sille, että maapallo ei ole suotuisa elämälle ajateltaessa elämän tai ihmisen syntyä.
Oletus 2. Olemme täällä tutkimassa Jumalan olemassaolon todistusta.
Oletus 3. Kaikista mahdollisuuksista suotuisin on toteutunut: ihminen ajattelee Luojaa.
Todistus : Oletuksen 1 pohjalta todennäköisyys sille, että olemme olemassa satunnaisuuden kannalta on 0.
Oletuksen 2,3 pohjalta todennäköisyyden sille, että olemme täällä on oltava jo luomisen alkuhetkinä 1.
Satunnaisesti ajateltuna tulee mahdoton yhtälö 0=1.
=&gt; Luoja on olemassa M.O.T.


Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

Nina
07.11.2005, 11:42
quote:
quote:quote:quote:<img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>Entäpä jos onkin niin, että ihmisen sielu menee juuri sinne mihin kuollessaan uskoo vakaasti menevänsä??? Tällöin ihminen voi joutua taivaaseen, helvettiin tai mihin ikinä uskookaan joutuvansa. :)
Mutta kun se ei ole niin.
Miksi ei? Mistä sen tietää??No aloitetaan vaikka tieteellisellä, matemaattisella todistuksella todennäköisyyslaskennan avulla:

Väite : Luoja on olemassa

Oletus 1. On olemassa lähes ääretön määrä mahdollisuuksia ajateltaessa aurikokunnan syntyä tai meteorien törmäyksiä tms. sille, että maapallo ei ole suotuisa elämälle ajateltaessa elämän tai ihmisen syntyä.
Oletus 2. Olemme täällä tutkimassa Jumalan olemassaolon todistusta.
Oletus 3. Kaikista mahdollisuuksista suotuisin on toteutunut: ihminen ajattelee Luojaa.
Todistus : Oletuksen 1 pohjalta todennäköisyys sille, että olemme olemassa satunnaisuuden kannalta on 0.
Oletuksen 2,3 pohjalta todennäköisyyden sille, että olemme täällä on oltava jo luomisen alkuhetkinä 1.
Satunnaisesti ajateltuna tulee mahdoton yhtälö 0=1.
=&gt; Luoja on olemassa M.O.T.




Tuossa nyt ei ollut mitään järkeä...ja perustuu vain oletuksiin.
Mitään varmoja todisteita ei kuitenkaan ole.

np
07.11.2005, 14:00
quote:Tuossa nyt ei ollut mitään järkeä...ja perustuu vain oletuksiin.
Mitään varmoja todisteita ei kuitenkaan ole.Ei kelpaa. Esitin tieteellisen todistuksen, sitä ei todellakaan voi kumota parilla lauseella. Yritäpä kunnolla.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

np
09.11.2005, 15:35
Ja taas todiste, kuinka nuoria turmellaan ja vietellään irstauden, noituuden ja wiccalaisuuden pariin! Juuri tällä sekunnilla pyörii TV1:ssä, näin kaikkein parhaaseen lasten katseluaikaan, "Noita palaa elämään" -niminen jännittävä viihde-elokuva, jossa ko. noita näytettiin juuri alastomana, mitään peittelemättä! Ja tällaista iljettävää saastaa siis wicca-salaliittolaisten toimesta nyt pusketaan ulos televisiosta täysin ilman mitään varoittamatta. Noituus on siis vallannut jo ainakin TV-kanavamme.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

Nina
10.11.2005, 12:44
quote:
Ei kelpaa. Esitin tieteellisen todistuksen, sitä ei todellakaan voi kumota parilla lauseella. Yritäpä kunnolla.


Mistä voimme olla varmoja, että joku on luonut tämän kaiken?
Jos se oli Luoja niin mistä Hän sitten tuli? Mikäli joku on luonut Jumalan tämän tulisi silloin olla viisaampi/suurempi kuin Jumala itse ja kuka tuon olennon sitten loi?
Miksi meidän pitäisi tutkia Jumalan olemassaolon todisteita? Ja mistä tiedämme, että ne edes ovat todellisia?

tuska
10.11.2005, 12:47
quote:Miksi meidän pitäisi tutkia Jumalan olemassaolon todisteita? Ja mistä tiedämme, että ne edes ovat todellisia?Väität siis olevasi fiktiivinen olento?

MäIte
10.11.2005, 12:48
Nina olikin liian hyvää ollakseen todellinen <img src=/smiley/sad.gif border=0 align=middle>

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

np
10.11.2005, 13:08
quote:
Nina olikin liian hyvää ollakseen todellinen <img src=/smiley/sad.gif border=0 align=middle>
Tarkat ja monipuoliset kuvatodisteet ainakin pitäisi saada, jotta uskoisimme hänen olemassaoloonsa. Sitähän ei ole millään tavalla edes yritetty todistaa matemaattisesti (kuten Jumalan olemassaolo tieteellisesti todistettiin tuossa aiemmin).

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

07.01.2006, 16:42
Voi hitsi ootsie niilo kyllä aika epeli. Olen lukenut ja nauranut vedet silmissä.
Minua huvittaa että kristityt paasaavat rakkaudesta etc. ja he ovat niitä jotka käännyttävät alkuperäiskansoja, tappavat heidän kulttuuriaan (koska uskonto on kaikkialla varsin olennainen osa kulttuuria) ja vielä haukkuvat hyvät ihmiset syvään suohon.
Erosin kirkosta koska minun tekee pahaa se julmuus jota te ihmisille henkisesti teette. En kyllä ole wiccakaan, minun pirtaani ei sovi että olisi mitään jumalia, edes äiti maa ja isä taivas, on vain ihminen ja ihmisen mieli ja kaikki mitä on on meidän mieltämme. Jumaluudetkin on vain mielemme harhoja. Toiset ihmiset saavat elämäntarkoituksensa ja lohtunsa Jumalasta, toiset saavat sen ystävistään, toiset vain itseensä käpertymällä eikä mikään vaihtoehdoista ole sen väärempi.
Osoita rakkautta lähimmäistäsi kohtaan. Tällä hetkellä kylvät vain vihaa ja kaunaa itseesi.
Ja tiesitkö, että wiccan perussääntö on ; kaikki mitä teet muille saat kolminkertaisena takaisin.
Raamatussa sama on käännetty tee muille kuten haluat itsellesi tehtävän. Te palvotte samaa Jumalaa eri nimellä.


Note! This message was posted anonymously!

np
08.01.2006, 06:24
quote:
Minua huvittaa että kristityt paasaavat rakkaudesta etc. ja he ovat niitä jotka käännyttävät alkuperäiskansoja, tappavat heidän kulttuuriaan (koska uskonto on kaikkialla varsin olennainen osa kulttuuria) ja vielä haukkuvat hyvät ihmiset syvään suohon.

Mutta kristinusko onkin totuus, ja sen kulttuuri on kaikkein ylevin ja korkein, onhan sen takana yli 6000 vuotta länsimaista sivistystä (aina maailman luomisesta asti!). Tässä mielessä ns. alkuperäiskansathan vain ohjataan takaisin siihen, mistä alunperin jokainen ihminen on lähtenyt.
quote:
Erosin kirkosta koska minun tekee pahaa se julmuus jota te ihmisille henkisesti teette.

Sepä ikävää, että valtionkirkko on kiduttanut sinua henkisesti (miksi yhdistät sen tosikristittyihin?). Mutta eihän kukaan tosikristitty olekaan mukana luopiokirkkojen harhaopeissa. Suomen valtionkirkko on täysin Babylonin porton (katolilsen kirkon) hallinnassa, kuten jokainen asioista pikkuriikkisenkään perillä oleva tietää. Oikeat kristityt vain haluavat, etteivät ihmiset joudu kuoltuaan helvetin tuleen iankaikkiseen hirvittävään kidutukseen. Jos joku haluaa, niin se on aivan täysin ko. syntisen lavean tien kulkijan oma vapaa valinta, eikä siitä tarvitse välittää sen enempää. Toki kenelläkään ei silti ole oikeus julkisesti kadulla homoilla tai harjoittaa metsässä alasti wicca-rituaaleja yms. saatananpalvontaa, koska Suomen lakikin sen jo kieltää.
quote:
En kyllä ole wiccakaan, minun pirtaani ei sovi että olisi mitään jumalia, edes äiti maa ja isä taivas, on vain ihminen ja ihmisen mieli ja kaikki mitä on on meidän mieltämme. Jumaluudetkin on vain mielemme harhoja.

Olet siis harhaopin vallassa. Sinun pitäisi mennä kiireesti jonnekin tosikristittyjen kokoukseen, jossa tiedetään mistä puhutaan.
quote:
Toiset ihmiset saavat elämäntarkoituksensa ja lohtunsa Jumalasta, toiset saavat sen ystävistään, toiset vain itseensä käpertymällä eikä mikään vaihtoehdoista ole sen väärempi.
Osoita rakkautta lähimmäistäsi kohtaan. Tällä hetkellä kylvät vain vihaa ja kaunaa itseesi.

Sinulla ei siis ole mitään aavistusta, kuinka rakastavan hellästi esimerkiksi kaikki nuoret ovat tervetulleita kokouksiimme. Olemme aina ystävällisiä ja etenkin minun sydäntäni lähellä ovat nuoret tytöt, jotka nyky-Suomessa ovat henkisesti ja fyysisestikin harhautuneet niin kovin kauas kristillisyydestä ja kristillisestä rakkaudesta, kun Raamatun mukainen vitsakin on kristinuskon mukaisena kasvatusmenetelmänä maassamme kielletty.
quote:
Ja tiesitkö, että wiccan perussääntö on ; kaikki mitä teet muille saat kolminkertaisena takaisin.
Raamatussa sama on käännetty tee muille kuten haluat itsellesi tehtävän. Te palvotte samaa Jumalaa eri nimellä.

Eli kun wiccat tulevat tänne pilkkaamaan tosikristittyjä, Raamattua ja Jumalaa, heitä pitää siis pilkata kolminkertaisesti takaisin. Pidetään mielessä.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/


Edited by - np on 08/01/2006 06:27:36

Nina
10.01.2006, 19:42
*Pudistelee päätään* Tässä keskustelussa ei kyllä ole päätä eikä häntää...
Yksikään uskonto ei ole se yksi ja ainoa oikea, ei ole olemassa väärää uskoa.
Kaikki päätyvät samaan totuuteen...kun on sen aika.
Eikä se välttämättä ole se mihin tosikristityt uskovat. Enkä minä ole muuten missään välissä kieltänyt etteikö kristittyjen Jumala olisi olemassa...heitin vain ilmaan filosofisen kysymyksen.
Ja mitä minun olemassaolooni tulee...voitte ajatella mitä itse haluatte, täällä jossain minä kuitenkin olen...ainakin toistaiseksi...

np
10.01.2006, 21:28
quote:
*Pudistelee päätään* Tässä keskustelussa ei kyllä ole päätä eikä häntää...
Yksikään uskonto ei ole se yksi ja ainoa oikea, ei ole olemassa väärää uskoa.

Uskonnot ovat niitä hinduja ja bantuja ja mitä niitä onkin, niillähän ei ole mitään tekemistä kristillisyyden kanssa, joka oikeastaan ei edes ole uskonto koska se on kaikessa ns. "uskontojen" yläpuolella.
quote:
Kaikki päätyvät samaan totuuteen...kun on sen aika.

Niin, mutta kannattaisi valita se aika ajoissa, koska kuoleman jälkeen on jo myöhäistä ja joutuu tuomiolle.

Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/

Nina
22.01.2006, 22:51
Missä määritellään mikä on uskonto ja mikä ei?
Ja kuka todella tietää mitä kuoleman jälkeen tapahtuu?
Kukaan ei tietääkseni ole tullut takaisin sitä kertomaan.
Mistä sitä tietää vaikka jälleensyntyminen olisi totta ja syntyisimme tänne uudelleen...

np
23.01.2006, 08:10
quote:
Missä määritellään mikä on uskonto ja mikä ei?

Uskontojahan ovat oikeastaan kaikki muut paitsi kristinusko, sillä se on totuus. Ei kuitenkaan ole täysin väärin nimittää kristinuskoakin uskonnoksi, sillä lujaan uskoonhan se pohjautuu, mutta on silti myös totta. Uskonnot tunnistaa siitä, että niiden kannattajat, esimerkiksi wiccat, eivät sydämessään kuitenkaan oikeasti usko siihen hömppään. Heillä on ihan muut motiivit harrastaa alasti hyppelyä tulen ympärillä.
quote:
Ja kuka todella tietää mitä kuoleman jälkeen tapahtuu?
Kukaan ei tietääkseni ole tullut takaisin sitä kertomaan.

Kumma, jos et ole kuullut tästä: semmoinen henkilö kuin Jeesus tuli nimittäin takaisin kertomaan siitä :)
quote:
Mistä sitä tietää vaikka jälleensyntyminen olisi totta ja syntyisimme tänne uudelleen...

Sen tietää siitä, että Raamattu on totta. Ja Raamattu kertoo, että jälleensyntymää ei ole.

--
Niilo Paasivirta
http://www.co.jyu.fi/%7Enp/


Edited by - np on 23/01/2006 08:11:29

09.05.2006, 14:41
Lars??? Olet aivan pihalla tästä maailmasta.. t: Susi

Note! This message was posted anonymously!

09.05.2006, 17:06
quote:
Noituus viettelee nuoria!

Päivitetty 25.5.2001

Viime aikoina julkisuudessa ja Internetissä on yhä enemmän alkanut esiintyä "wiccoja" ja "uuspakanoita", jotka ovat erään 50-luvulla kehitetyn "uskonnon" jäseniä, jotka kutsuvat itseään "noidiksi"....

olet täysi idiootti, ota selvää asioista ennen kun puhut täyttä p****a. noituus ei ole sitä mitä kuvittelet ja voi olla myös että nuo tapaamasi "noidat/wiccat/tms" eivät itse tiedä asiasta mitää vaan kuvittelevat noituudeksi sitä mitä ikinä tekevätkään.

etsi tietoa, ja tutustu aiheeseen niin opit paljon

Note! This message was posted anonymously!

np
09.05.2006, 21:08
quote:
olet täysi idiootti,

Ad hominem.
quote:
ota selvää asioista ennen kun puhut täyttä p****a. noituus ei ole sitä mitä kuvittelet ja voi olla myös että nuo tapaamasi "noidat/wiccat/tms" eivät itse tiedä asiasta mitää vaan kuvittelevat noituudeksi sitä mitä ikinä tekevätkään.

etsi tietoa, ja tutustu aiheeseen niin opit paljon

Et osannut yksilöidä ainuttakaan virhettä ko. kirjoituksessa, argumenttisi oli ad hominem ja inttäminen "ei ole näin, ei ole näin". Koitapa nyt edes esittää jonkinlainen perusteen hitunen noille väittämillesi.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

31.05.2006, 08:47
Niilo hei, sun kannattais tosiaankin perehtyä asioihin ennen niistä paasaamista. Wiccassa toisten satuttaminen on ehdottomasti kielletty ja alastomuus ei liity siihen mitenkään. Olet selkeästi kristitty fanaatikko, joka ei osaa ymmärtää olevansa väärärssä. Eivätkä kaikki wiccat TODELLAKAAN ole lesboja teinityttöjä. huhhuh. Eikä pyhäin päivänä kutsuta kuolleita, se on wiccojen uusivuosi...

Note! This message was posted anonymously!

31.05.2006, 08:50
käännytys ei Niiloseni ole sallittua wiccassa, kun taas kaikki himo kristityt tekevät sitä pakonomaisesti

Note! This message was posted anonymously!

31.05.2006, 18:51
Hei Niilo!

Olet selvästi perehtynyt aiheeseen, mutta haluaisin kuitenkin kuvailla vähän tarkemmin muille tietämättömille, mitä me wiccat oikeasti teemme sapatteina.

Olen yli 3-kymppinen perheellinen nainen, joten kannattaa jättää se kamera kotiin, ellet halua ikuistaa nuorten sorjain tyttösten ilakoinnin sijasta keski-ikäisten sotanorsujen puita huojuttavaa tömistelyä.

Coveniimme (noitapiiri) kuuluu Ylipapittaren lisäksi 6 naista ja 6 miestä. Ylipapittaremme on viisas nainen ja hän on valinnut ryhmämme miespuolisiksi jäseniksi vain nuoria, viriileitä, komearunkoisia ja hyvinvarustettuja uroita (omalla miehelläni on aivan ältsin pieni muna).

Sinua on kovasti huolestuttanut se, että tärkein rituaalivälineemme on athame. Miten kuvittelet meidän riisuvan komeat nuorukaisemme ilman puukkoa? Vaatteet lähtevät huomattavasti helpommin ja nopeammin puukolla repien kuin perinteisesti riisumalla. Lisäksi tämä on erittäin eroottista ja siitä seuraava vallantunne on sanoinkuvailematonta.

Tärkein rituaalimme on Suuri Rituaali johon kuuluu Fivefold Kiss. Tässä me naiset makaamme selällämme maassa, kun innokkaat miehet suutelevat ja nuoleskelevat ensin oikeaa ja vasenta jalkaamme, siirtyvät ylemmäksi polviin ja sen jälkeen on vuorossa se tärkein eli klitoris (oma äijä on aivan onneton esileikeissä). Sitten on vuorossa rinnat ja huulet. Nyt päästäänkin itse Suureen Rituaaliin, joka symboloi Jumalan ja Jumalatteren yhtymistä eli naimiseen.

Toivottavasti tämä kuvaus auttoi sinua Niilo ymmärtämään meitä wiccoja vähän paremmin. Jumalattaren siunausta!



Note! This message was posted anonymously!

np
01.06.2006, 05:16
quote:
Olet selvästi perehtynyt aiheeseen, mutta haluaisin kuitenkin kuvailla vähän tarkemmin muille tietämättömille, mitä me wiccat oikeasti teemme sapatteina.

Olen yli 3-kymppinen perheellinen nainen, joten kannattaa jättää se kamera kotiin, ellet halua ikuistaa nuorten sorjain tyttösten ilakoinnin sijasta keski-ikäisten sotanorsujen puita huojuttavaa tömistelyä.

Näinkö sanot? Ja kuitenkin heti seuraavaksi myönnät, että hyvin nuoria, ehkä alaikäisiä miehiä kuitenkin on mukana. Wiccaan liittyvästä pedofiliasta ei vielä oltukaan mainittu. Nyt sekin on sitten tiedossa.
quote:
Coveniimme (noitapiiri) kuuluu Ylipapittaren lisäksi 6 naista ja 6 miestä. Ylipapittaremme on viisas nainen ja hän on valinnut ryhmämme miespuolisiksi jäseniksi vain nuoria, viriileitä, komearunkoisia ja hyvinvarustettuja uroita (omalla miehelläni on aivan ältsin pieni muna).

Eli wiccoilla on tapana valita kumppaninsa pelkästään fyysisten ominaisuuksien perusteella. Sitten vaahto suusta roiskuen tullaan moittimaan kristittyjä ties mistä. <img src=icon_smile_clown.gif border=0 align=middle>
quote:
Sinua on kovasti huolestuttanut se, että tärkein rituaalivälineemme on athame. Miten kuvittelet meidän riisuvan komeat nuorukaisemme ilman puukkoa? Vaatteet lähtevät huomattavasti helpommin ja nopeammin puukolla repien kuin perinteisesti riisumalla. Lisäksi tämä on erittäin eroottista ja siitä seuraava vallantunne on sanoinkuvailematonta.

Tokihan seksuaaliset epänormaalit perversiot ovat tunnetusti mukana wiccassa, mutta miksi niitä saastaisia irstailuja pitäisi lähteä yksityiskohtaisesti kuvailemaan? Siitähän lapset ja nuoret voivat saada vaikutteita. Wiccalla on siis turmeleva ja raaistava vaikutus lapsiin, tämäkin on nyt todistettu.
quote:
Tärkein rituaalimme on Suuri Rituaali johon kuuluu Fivefold Kiss. Tässä me naiset makaamme selällämme maassa, kun innokkaat miehet suutelevat ja nuoleskelevat

Mahtaapa sinulla olla kovasti niitä paholaisia sisälläsi, kun ne kiihoittavat sinua tuollaisiin irstailuihin. Aina vain varmempaa todistusaineistoa siitä, että wicca ei ole edes mikään uskonto - kuten muistamme, sen verran edes Suomen viranomaisilla on ollut tässä asiassa tolkkua, että wiccoja ei hyväksytä uskonnolliseksi yhteisöksi.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Nina
06.08.2006, 10:29
Se jos wiccat ym. eivät todella usko siihen mihin sanovat uskovansa lienee niiden ongelma, mutta minä ainakin uskon lujasti siihen mihin sanon uskovani.
Ja vaikka Raamattu olisikin totta se ei kerro koko totuutta..Mooseksen kirjoja siinä ei ole kuin viisi, vaikka niitä on oikeasti seitsemän, eikä siinä myöskään kerrota Aadamin ensimmäisestä vaimosta...jonka olemassa oloon siellä kuitenkin viitataan...
Ja eikös jotkut odota Jeesuksen uudelleen tulemista? Mikä taas tarkoittaisi sitä, että Jeesus kävisi läpi jälleensyntymisen...?

np
07.08.2006, 06:21
quote:
Se jos wiccat ym. eivät todella usko siihen mihin sanovat uskovansa lienee niiden ongelma, mutta minä ainakin uskon lujasti siihen mihin sanon uskovani.
Ja vaikka Raamattu olisikin totta se ei kerro koko totuutta..Mooseksen kirjoja siinä ei ole kuin viisi, vaikka niitä on oikeasti seitsemän,

Tarkennapa vähän, että mitä nämä kaksi ylimääräistä kirjaa ovat ensinnäkin nimiltään, ja toiseksi, laita edes joku lähdeviite tai todisteen yritys.
quote:
eikä siinä myöskään kerrota Aadamin ensimmäisestä vaimosta...jonka olemassa oloon siellä kuitenkin viitataan...

Nyt sotket juutalaisia myyttejä kristinuskoon. Lilith-myytillä ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa - juutalaiset eivät sentään edes väitäkään olevansa kristittyjä.
quote:
Ja eikös jotkut odota Jeesuksen uudelleen tulemista? Mikä taas tarkoittaisi sitä, että Jeesus kävisi läpi jälleensyntymisen...?

Ei tarkoita. Jeesus tulee Taivaasta henkilökohtaisesti paikalle, ei synny uudelleen.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

19.09.2006, 15:08
varjojenkirja.net kuulkaas hankkikaa eka tietoo ennen kun alatte syyttelee!!

Note! This message was posted anonymously!

np
19.09.2006, 17:56
quote:
varjojenkirja.net kuulkaas hankkikaa eka tietoo ennen kun alatte syyttelee!!

Tuolla logiikalla tietoa esimerkiksi pedofiileista pitäisi hakea pedofiilienystävät.net:istä, saatananpalvonnasta saatananpalvojat.com:ista ja seksivalistus puolestaan tulisi hakea ryhmäseksiorgiat.org:sta.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

21.09.2006, 12:05
No, en ole wicca, ja tuo huumori toimii joskus jota täällä viljellään, mutta haluaisin muistuttaa teitä siitä asiasta että wiccat ihan oikeasti joutuvat kuulemaan tuollaista paasausta kristillisiltä fundamentalisteilta ihan oikeassa elämässä. Jos ei aivan suoraan Raamatulla päähän isketä, niin ei kovin kauas tuosta osu. Tuon takia monet wiccat ovat välittömästi puolustuskannalla, kuten tästäkin keskustelusta näkee, vaikka jos yhtään tarkemmin tekstiä katsoisi huomaisi sen olevan huumoria.

Tilanne vain virallisesti on se, että Suomessa jopa aina-yhtä-laadukkat iltapäivälehdet ovat kutsuneet wiccaa vaaralliseksi kultiksi ja eräät maamme kouluja kiertävät kristityt saarnaajat selittävät muksuille silmät kirkkaina kuinka wicca on askel saatananpalvontaa kohti, yms. roskaa. Huumori on toki hieno asia, mutta sellaisten asioiden kanssa pilailu joita ihan oikeasti tapahtuu on aina hieman riskialtista. Tämän soisin teidän huomioivan.

Note! This message was posted anonymously!

21.09.2006, 15:37
"Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä! Todisteeksi sain valokuvia ja videokuvaa, jotka postitin poliisille ja Hannu Karpolle, lisäksi vein seurakuntamme papille kopiot. Tuollainen irstailu suorastaan häpäisee näiden tyttöjen puhtaan, siveän vartalon. Olen ottanut selville tyttöjen nimet ja osoitteet, ja käyn jokaisen luona henkilökohtaisesti, tai vähintäänkin puhumassa heidän vanhempiensa kanssa. Toivottavasti tästä alkaa ko. tyttöjen eheytyminen kunnon kristityiksi kansalaisiksi.

Pelottava rituaali on "kuolleiden henkien kutsuminen" pyhäinpäivän tienoilla. Noidat tanssivat, jälleen alastomina, okkultististen välineiden ympärillä ja toivovat saavansa manattua kuolleita esiin. Vanhemmat, ajatelkaapa, mitä lapsillenne voi tapahtua tämmöisen "uskonnon" piirissä! Usein pahat henget suorastaan odottavat tällaisia "riittejä", joiden yhteydessä ne voivat ottaa lapset haltuunsa. Lisäksi juuri tämä "rituaali" loukkaa törkeästi pyhäinpäivää eli on siis jumalanpilkkaa, joka on rikoslaissamme ankarasti kielletty. Tästäkin rituaalista on hyvälaatuista videokuvaa - todisteet on toimitettu poliisille."

Eikös ole muuten laitonta kuvata ihmisiä ilman lupaa jos he vaikka piereskelisivät siellä? Puuhasi kertovat enemmän omista irstauksistasi,ainakin minulle tuli sinusta mieleen että olet sekopää pervertikko.


"Kummallisena pidän wiccalaisten "feminismiä". Heillä se tarkoittaa siis lesbolaisuutta, minkä Raamattumme tuomitsee ankarasti. Erään wiccatytön huolestuneet vanhemmat soittivat minulle, kun heidän tyttönsä vietti epäilyttävän paljon aikaa tyttöystävänsä kanssa omassa huoneessaan lukkojen takana. Eräänä iltana varustauduin videokameralla, ja vara-avaimen turvin teimme yllätystarkastuksen ko. tytön huoneeseen. Näky oli todella irstas ja rivo, enkä tahdo sitä tässä yhteydessä sen tarkemmin kuvailla. Otimme yhteyttä myös "tyttöystävän" vanhempiin, ja molempien tyttöjen vanhemmat onneksi aloittivat ankarat mutta välttämättömät kurinpitotoimenpiteet. Molemmat tytöt on nyt parannettu noituudesta ja eheytetty Jeesuksen avulla myös homoseksualismista."

Ihmisten pitäisi osata rakastaa toisiaan,ja sukupuolihan on vain se mikä erottaa miehet naisista.Itse olen hetero mutta antaa lesbojen ja homojen olla lesboja ja homoja jos he tahtovat.


"Totisesti, Raamattu on oikeassa, kun se kehoittaa pitämään lapsille tiukat rajat. Myös ruumiillinen kuritus olisi Raamatun mukaan joskus välttämätöntä. Näkisinkin pahana asiana sen, että lakimme estää kristillisen kasvatuksen. Isä: jos huomaat tyttäresi kiinnostuvan harhaopeista, olisi velvollisuutesi sitoa tyttö sängylle ja antaa oikein kunnon piiskaus paljaille pakaroille, mikäli lakimme sen sallisi. Ilman vitsaa ei nuorta tyttöä voi johdattaa pois noituuden viettelyksistä! Rankaisu tapahtuu tytön omaksi parhaaksi, sen hän vielä itsekin ymmärtää myöhemmin. Tietenkään en halua kehoittaa rankaisemaan vitsalla, koska lakimme kieltää sen, ja Raamattumme käskee noudattamaan lakia."

Lisää todisteita siitä että olet sekopää: hyväksyt väkivallan. Väkivalta koostuu vihasta,ja väkivallan takia maailmassa on sotia ja muuta pahaa. Maailma on parempi paikka ilman väkivaltaa,ja minua huolestuttaa enemmän sodat yms.muut verilöylyt kun ns.pakanuus.

Jokainen saa uskoa mihin tahtoo,uskoo vaikka sitten pyhään persreikään,se on hänen oma asiansa,ja sinä et voi asialle tehdä mitään.Vääristät itse uskontoa johon sanot kuuluvasi.Vai onko kristinusko TODELLAKIN pelkkää vihaa,sekopäisyyttä,väkivaltaa ja kaikkea pahaa?Siinä tapauksessa en edes HALUA kuulua kristinuskoon.

Sitä paitsi,noituuteen kuuluu myös yrttilääkintä,ja alunperinhän ihmiset eivät selvinneet "pyhällä voimalla" vaan myös maasta löytyvillä kasveilla jota osattiin käyttää hyödyksi.

Note! This message was posted anonymously!

np
21.09.2006, 18:51
quote:
Eikös ole muuten laitonta kuvata ihmisiä ilman lupaa jos he vaikka piereskelisivät siellä?

Ihmisiä saa julkisella paikalla kuvata. Kuvien julkaiseminen olisi ihan toinen juttu. Siksi kuvia luovutetaankin vain viranomaisille.
quote:
Puuhasi kertovat enemmän omista irstauksistasi,ainakin minulle tuli sinusta mieleen että olet sekopää pervertikko.

Tuo kertoikin hyvin paljon sinusta, vaikka tietenkin rohkean sankarillisen urhean uljaana kirjoitat nimimerkin suojista. Heti ajatuksesi kääntyivät automaattisesti kaikenlaisiin perversioihin, kun normaalilla ihmisellä (kristityllä) nämä asiat herättävät vain suurta lähimmäisenrakkautta ja halua auttaa noita harhautuneita nuoria oikealle tielle.
quote:
Ihmisten pitäisi osata rakastaa toisiaan,ja sukupuolihan on vain se mikä erottaa miehet naisista.Itse olen hetero mutta antaa lesbojen ja homojen olla lesboja ja homoja jos he tahtovat.

Niin, Jumalahan on antanut vapaan tahdon tehdä pöyristyttäviä syntejä - jos kerran haluaa Helvetin liekkeihin kärsimään iankaikkista kidutusta. Mutta oikea valintakin on myös olemassa.
quote:
Lisää todisteita siitä että olet sekopää: hyväksyt väkivallan. Väkivalta koostuu vihasta,ja väkivallan takia maailmassa on sotia ja muuta pahaa. Maailma on parempi paikka ilman väkivaltaa,ja minua huolestuttaa enemmän sodat yms.muut verilöylyt kun ns.pakanuus.

Sairaassa mielessäsi heti yhdistit lasten kasvattamisen ja rajojen näyttämisen väkivaltaan. Lapsia ei milloinkaan saa kurittaa vihassa väkivaltaisesti. Suomen laki sitäpaitsi tällä hetkellä kieltää Raamatun mukaisen kasvattamisen. Ja tämähän se nimenomaan selkeästi on yksi pääasiallisista syistä maassammekin esiintyvään väkivaltaan. Nuoret, joita ei ole kasvatettu, ovat täysin hukassa ja viha purkautuu väkivaltana. Eli tässä tapauksessa sinä olet itse asiassa väkivallan kiihkeä kannattaja!
quote:
Jokainen saa uskoa mihin tahtoo,uskoo vaikka sitten pyhään persreikään,se on hänen oma asiansa,ja sinä et voi asialle tehdä mitään.Vääristät itse uskontoa johon sanot kuuluvasi.Vai onko kristinusko TODELLAKIN pelkkää vihaa,sekopäisyyttä,väkivaltaa ja kaikkea pahaa?Siinä tapauksessa en edes HALUA kuulua kristinuskoon.

Tästä huomaammekin, kuinka sinun on herkeämättä kerrottava itsellesi, kuinka kristinusko on paha, koska muuten Jeesus voisi tulla ja yllättää. Mielessäsi pyörii myös kaiken aikaa perversioita ja väkivaltaa - olisivatkohan ne demoneja?
quote:
Sitä paitsi,noituuteen kuuluu myös yrttilääkintä,ja alunperinhän ihmiset eivät selvinneet "pyhällä voimalla" vaan myös maasta löytyvillä kasveilla jota osattiin käyttää hyödyksi.

No miksi sitten nämä wicat eivät tyydy näihin kasveihin vaan lähtevät saatananpalvontaan? Sitä voi jokainen hiljaa mielessään miettiä, eikä sitä tarvitse tässä selittää. Asiahan on nimittäin niin, että tämä kasvien käyttäminen on nykyään nimeltään lääketiede. Wiccahömpötykset puolestaan ovat jotakin aivan ihan täysin muuta - mitäkö, sen ajatteleminen jätetäänkin nyt sinulle kotitehtäväksi.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

21.09.2006, 20:27
Voi poika pieni :) Mistä sie oot noi sun tietosi kaivannut? Ei oo sullakaan kyllä oikein jauhot erottunut akanoista kunnolla. Tai sit sun englanninkielentaidoissa on parantamisen varaa. Wicca on luonto-uskonto ja mulla on tuttuja jotka sitä harjoittavat,mut en oo ikinä nähny niitten kutsuavn kuolleita pyhäinpäivänä, enkä liioin tanssivan alasti jossain metikössä. Ja haloo, äly hoi älä jätä. Eikö Suomessa on lain mukaan kiellettyä kuvata toisia ihmisiä julkisella paikalla ilman lupaa? Poliisiakin varmaan kiinnostaa sun löpinät kuusnolla :) Miten ois jos perehtyisit kunnola asioihin ennekuin alat aukoomaan naamas? Et todellakaan tiiä mistä oikein puhut. En itse ole wiccaani, tosin. Mut noituus ja shamanismi ei ole verrattavissa satanismiin. Täysin eri asioita. Kasva aikuiseksi ja perehdy asioihin kunnolla. Siskoni on noita ei oo mitään muuta kun saippuasarja, samaten Sabrina-teininoita. Jopa mie niitä katon vaikka oon kaukana teinistä enään. ne on viihdettä. Eivätkä houkuttele nuoria niinkuin sie väität. Mitä sit ko ite katot jotain Spiderman ja Hulk ym...onko ne sellasia sit että siekin kiipeet pitkin talon seiniä hämähäkkipuvussa? Ei hyvänen sentään. Älä saarnaa asioista joista sulla ei oo tietoa.

Note! This message was posted anonymously!

np
22.09.2006, 05:32
quote:
Voi poika pieni :)

Voi pikku tyttövauva! (Aivan selvästi olet tyttövauva, koska kirjoitat rohkean sankarillisen urhean uljaasti anonyyminä).
quote:
Mistä sie oot noi sun tietosi kaivannut? Ei oo sullakaan kyllä oikein jauhot erottunut akanoista kunnolla. Tai sit sun englanninkielentaidoissa on parantamisen varaa.

Ja tuon perään sitten latelet pitkästi täysin perustelemattomia kuvitelmiasi esittämättä minkäänlaisia lähdeviitteitä. Ironia on suorastaan ironista. Tiesitkö muuten, tyttövauva, että tuo sanonta koskee jyvien erottumista akanoista. Jos erottelet akanoista jauhoja, niin oletpa todella merkillisen myllyjauhatuksen saanut käsiisi.
quote:
Wicca on luonto-uskonto ja mulla on tuttuja jotka sitä harjoittavat,mut en oo ikinä nähny niitten kutsuavn kuolleita pyhäinpäivänä, enkä liioin tanssivan alasti jossain metikössä.

Ahaa. Sinä et ole jotain nähnyt, niin se on heti välittömästi universaali totuus. Nyt kaikki aivan varmasti heti uskovat nimenomaan sinua, anonyymiä, että sinun näkemättömyytesi osoittaa jotain todeksi. Tiesitkö muuten, että murot juttelevat aamuisin kun kaadat maitoa joukkoon?
quote:
Ja haloo, äly hoi älä jätä. Eikö Suomessa on lain mukaan kiellettyä kuvata toisia ihmisiä julkisella paikalla ilman lupaa?

Ei ole. Sinähän voit asiantuntijana tietenkin esittää ko. lainkohdat. Suomessa noudatetaan nimittäin Suomen lakia. Ajantasainen lainsäädäntö löytyy osoitteesta finlex.fi.
quote:
Poliisiakin varmaan kiinnostaa sun löpinät kuusnolla :)

Eli nyt naureskelet vaivautuneena, koska sinua oikeasti jo alkaa pelottaa wiccatoimintasi. Kannattaakin muistaa, mihin saatananpalvonta on Suomessakin jo johtanut: paloittelusurmiin, kirkonpolttoihin jne. On siis ihan hyvä, että pelokkaana naureskelet asialle. Kenties muistat varoa.
quote:
Miten ois jos perehtyisit kunnola asioihin ennekuin alat aukoomaan naamas? Et todellakaan tiiä mistä oikein puhut. En itse ole wiccaani, tosin.

Eli minun pitäisi nyt mielestäsi perehtyä asiaan, josta itse et tiedä yhtään mitään, kuten itse sanoit. Silti heittelet ehdottoman varmoja totuuksia aivan huoletta - ja tietenkin rohkean sankarillisen urhean uljaasti anonyyminä ilman mitään perusteluita ja lähdeviitteitä.
quote:
Mut noituus ja shamanismi ei ole verrattavissa satanismiin. Täysin eri asioita. Kasva aikuiseksi ja perehdy asioihin kunnolla.

Tyttövauvana sinun pitäisi varmaan ensin päästä peruskoulun ala-asteelle, ennen kuin alat inttämään asioista, varsinkin kun juuri aivan äsken suoraan tunnustit, että et edes tiedä niistä yhtään mitään.
quote:
Siskoni on noita ei oo mitään muuta kun saippuasarja, samaten Sabrina-teininoita. Jopa mie niitä katon vaikka oon kaukana teinistä enään. ne on viihdettä. Eivätkä houkuttele nuoria niinkuin sie väität. Mitä sit ko ite katot jotain Spiderman ja Hulk ym...onko ne sellasia sit että siekin kiipeet pitkin talon seiniä hämähäkkipuvussa? Ei hyvänen sentään. Älä saarnaa asioista joista sulla ei oo tietoa.

Katsotaanpa ensin niitä sinun perusteluitasi, lähdeviitteitäsi ja lainkohtia, koska ne jotenkin epähuomiossa jäivät tästä vuodatuksestasi kokonaan pois? Tosin sinähän jo tunnustit, että et tiedä mistään yhtään mitään, eli tuskinpa mitään löytyy...


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/


Edited by - np on 22/09/2006 06:34:16

22.09.2006, 15:15
Jos jättäisit sen oopiumin vetämisen väliin ja katsoisit peiliin.

Ihminen on usein ja ihmisen kuuluukin olla väärässä,ja sinä ei niin hyvä ystäväiseni,olet TÄYSIN väärässä.

Kurituskin on väkivaltaa,väkivalta on asia mikä sattuu ihmiseen.

Sitä paitsi,Wiccoilla ei ole mitään tekemistä saatananpalvonnan kanssa, ja eikös nuorien tyttöjen alasti kuvaaminen (varsinkin jos nämä ovat alle 15v) ole jonkin sortin lapsipornoa?

Eivät kristityt ole niin puhtaita kun luulevat. Ja äärikiihkoilijakristilliset on sekopäitä,en haluaisi koskea teihin edes pitkällä tikullakaan,ties vaikka hyökkäätte kimppuun kuin joku rabieksen saanut koira.Huhhuh. Ties vaikka menette hakkaamaan viattomia ihmisiä,teidät kyllä pitäisi johonkin koppiin sulkea että normaalit ihmiset saisivat elää rauhassa.

Anoonyyminä kirjoitan siksi koska en tällaiseen haisevaan foorumiin tahdo rekisteröityä.Varsinkin kun täällä liikkuu sekopäitä.

Note! This message was posted anonymously!

np
22.09.2006, 16:20
quote:
Jos jättäisit sen oopiumin vetämisen väliin ja katsoisit peiliin.

Julkinen kunnianloukkaus raskauttavien asianhaarojen vallitessa joukkotiedoitusvälinettä käyttäen.
quote:
Ihminen on usein ja ihmisen kuuluukin olla väärässä,ja sinä ei niin hyvä ystäväiseni,olet TÄYSIN väärässä.

Todista väitteesi.
quote:
Kurituskin on väkivaltaa,väkivalta on asia mikä sattuu ihmiseen.

Raamatun mukainen lasten kasvattaminen ei ole väkivaltaa.
quote:
Sitä paitsi,Wiccoilla ei ole mitään tekemistä saatananpalvonnan kanssa,

Todista väitteesi.
quote:
ja eikös nuorien tyttöjen alasti kuvaaminen (varsinkin jos nämä ovat alle 15v) ole jonkin sortin lapsipornoa?

Sinäkö harrastelet semmoista?
quote:
Eivät kristityt ole niin puhtaita kun luulevat.

Todista väitteesi.
quote:
Ja äärikiihkoilijakristilliset on sekopäitä,en haluaisi koskea teihin edes pitkällä tikullakaan,ties vaikka hyökkäätte kimppuun kuin joku rabieksen saanut koira.Huhhuh. Ties vaikka menette hakkaamaan viattomia ihmisiä,teidät kyllä pitäisi johonkin koppiin sulkea että normaalit ihmiset saisivat elää rauhassa.

Eli mielestäsi ihmisiä pitäisi sulkea vankilaan ilman oikeudenkäyntiä. Sellaista siis on ei-kristittyjen "oikeus".
quote:
Anoonyyminä kirjoitan siksi koska en tällaiseen haisevaan foorumiin tahdo rekisteröityä.Varsinkin kun täällä liikkuu sekopäitä.

Niinpä näkyy liikkuvan. Esimerkiksi sinä, joka teet julkisen kunnianloukkauksen raskauttavien asianhaarojen vallitessa joukkotiedoitusvälinettä käyttäen, ja vaadit ihmisiä suljettavaksi vankilaan ilman oikeudenkäyntiä.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Samooja
22.09.2006, 17:33
Moron

Selvästikin Niilo on hyvin älykäs henkilö. Osaa lakimies tyyliin kääntää jokaisen argumentin sen esittäjää vastaan. Minulle itselleni herää kysymys että onko tälläisellä henkilöllä kuitenkaan viisautta nähdä asioitten kaikki puolet? Minua saa vapaasti haukkua jos tykkää :-)

Aiemmin Niilo myös mainitsi jotakin tälläistä "Pidätkö universaalina totuutena kaikkea näkemääsi" Saman kysymyksen voisi esittää sinulle niilo ja sinun kuuluu vastata kyllä. Kyseenalaistaminen olisi suotavaa ja tervettä kun tehdään johtopäätöksiä mistä asioista tahansa.

Samaten menee vain ja ainoastaan mielipide asiaksi tuo tv ohjelman kieltäminenkin. Minun mielestäni voisi lopettaa duudsonit ja muut roskat telkusta muttei sanan ja esittämisen vapauden takaava laki anna siihen oikeutta minulle eikä Niilollekaa eikä edes valtiolle.

Minä olen itse kyllä noita, enkä siltikään ole huomannut minkäänlaista ongelmaa vuorovaikuttaa paikallisten kirkonihmisten kanssa tahi muittenkaan uskonnon edustajien.

T:Teemu



Mistä taidolla ei pääse, siitä asenteella jatketaan!!!

Samooja
22.09.2006, 17:47
PS Wiccat yms ei muuten harrasta käännytys toimintaa, se on huomattu olevan Iehovan todistajien lajia :-) Jos joku kuitenkin käännytystä harjoittaa niin sellainen on kyllä sitten harvinasinen massasta erottuva tapaus. Ettet sekoittaisi luonnonsuojeluliittoon :-)

Mistä taidolla ei pääse, siitä asenteella jatketaan!!!

np
23.09.2006, 05:11
quote:
Selvästikin Niilo on hyvin älykäs henkilö. Osaa lakimies tyyliin kääntää jokaisen argumentin sen esittäjää vastaan.

Höpsis. Jos tuo anonyymiö nyt haluaisi jonkun varsinaisen argumentin esittää, niin sellaiseen kuuluisi laittaa myös jotain näyttöä ja perusteluja. Anonyymi-tyttövauva ei saanut mitään sen kaltaistakaan aikaiseksi. Hänen "argumenttinsa" siis ovat jo muutenkin kumotut.
quote:
Minulle itselleni herää kysymys että onko tälläisellä henkilöllä kuitenkaan viisautta nähdä asioitten kaikki puolet? Minua saa vapaasti haukkua jos tykkää :-)

Pyydä sitten tuolta anonyymi-tyttövauvalta sitä. Hän näyttää harrastavan ihmisten haukkumista.
quote:
Aiemmin Niilo myös mainitsi jotakin tälläistä "Pidätkö universaalina totuutena kaikkea näkemääsi" Saman kysymyksen voisi esittää sinulle niilo ja sinun kuuluu vastata kyllä.

Miksi pitäisi vastata kyllä?
quote:
Kyseenalaistaminen olisi suotavaa ja tervettä kun tehdään johtopäätöksiä mistä asioista tahansa.

Aivan, siksi perehdynkin erittäin tarkasti ja perusteellisesti ja tieteellisesti jokaiseen asiaan, ennen kuin muodostan niistä Oikean Mielipiteen. Tämän takia myös pyydän aina perusteluja jokaiselle vasta-argumentille. Jostain ihmeen kumman omituisesta syystä nimimerkeiltä ja anonyymi-tyttövauvoilta ei koskaan mitään perusteluja kuitenkaan löydy.
quote:
Samaten menee vain ja ainoastaan mielipide asiaksi tuo tv ohjelman kieltäminenkin. Minun mielestäni voisi lopettaa duudsonit ja muut roskat telkusta muttei sanan ja esittämisen vapauden takaava laki anna siihen oikeutta minulle eikä Niilollekaa eikä edes valtiolle.

Siksi pyrimmekin valtaamaan eduskunnan ja sitä kautta muuttamaan lakeja, jotta törky ja saasta saadaan raivattua pois maastamme ja että maastamme tulee todellinen kristitty valtio. Jos et ole huomannut - seuraavasta päätellen et ole huomannut - olen kerta toisensa jälkeen sanonut, että jokainen oikea kristitty noudattaa pilkuntarkasti Suomen lakia, kuten Raamattu käskee. Kaikissa niissä kohdissa, joissa laki on väärässä, kristitty pyrkii muuttamaan lakia. Kenenkään kristityn ei myöskään ole pakko tehdä sitä, mitä väärä laki sanoo, eli todellakaan kukaan kristitty ei esimerkiksi mene homoavioliittoon!
quote:
Minä olen itse kyllä noita, enkä siltikään ole huomannut minkäänlaista ongelmaa vuorovaikuttaa paikallisten kirkonihmisten kanssa tahi muittenkaan uskonnon edustajien.

Paikalliset "kirkonihmisesi" taitavatkin olla harhaoppisia evankelis-luterilaisia. He eivät noudata Raamatun käskyjä ja määräyksiä.
quote:
PS Wiccat yms ei muuten harrasta käännytys toimintaa, se on huomattu olevan Iehovan todistajien lajia :-) Jos joku kuitenkin käännytystä harjoittaa niin sellainen on kyllä sitten harvinasinen massasta erottuva tapaus. Ettet sekoittaisi luonnonsuojeluliittoon :-)

Wiccat pyrkivät saamaan noituuden "iloja" julkisuuteen ja yrittävät kaikin tavoin suosia noituutta. Tämän pitkän työn "hedelmiä" ovat Harri Potter -kirjat, Siskoni on noita -yms. sarjat ja niin edelleen. Myös internetissä on lukemattomia noituussivustoja. Kyllä nämä kaikki ovat käännytystyötä. Jostain syystä wiccat harjoittavat käännytystä tällä tavalla kierosti ja salakähmäisesti. Heillä ei ole rohkeutta lähteä suoraan, avoimesti käännyttämään.

Edited by - np on 23/09/2006 06:15:40

23.09.2006, 20:52
Todistan etteivät wiccat tai noidat ole saatananpalvojia:

Minulla itselläni on suvussa noitaverta,olen siitä ylpeä.Mutta en palvo minkään sortin saatanaa,en edes usko että sellaista on olemassa.En ole kertaakaan hillunut metsässä alasti,eikä olisi aikomustakaan.En kaatele hautakiviä,koska ihmisillä on oikeus hautarauhaan.En polttele kirkkoja,koska ei kiinnosta pyromania.En edes tee minkään sortin loitsuja,vaan käytän taitojani hyväksi yrttilääkinnässä.
Olen tyttö,myönnän sen,mutta olen HETERO.Minua kiinnostavat ainoastaan miespuoliset,naisia en koskaan edes HALUAKKAAN katsoa sillä silmällä,koska ajatuskin oksettaa minua.

En käännytä ihmisiä,annan jokaisen elää omaa uskontoaan.

Ja kyllä,MINÄKIN olen JOSKUS ollut kristitty,kunnes itse näin,ettei jumalaa ole olemassa.Jos olisi,elämänkumppanini olisi yhä elossa. Koska pyysin joka ilta anteeksi syntejäni ja rukoilin että hän olisi selvinnyt leukemiastaan.

ja en puhunut VANKILASTA,vaan laitoksesta nimeltään MIELISAIRAALA.

Ja jos kaikki ihmiset olisivat aina oikeassa,niin olisimme kaikki kuolleet koska ihmiset näkisivät mm.tappamisen oikeaksi teoksi ja tekisivät sitä mielivaltaisesti.

Ja "julkinen kunnianloukkaus" Etkö kestä pientäkään kritiikkiä itseäsi kohtaan kun nyyhkit heti julkisista kunnianloukkauksista?

Ja eikös muuten raamatussa käsketä kääntämään myös toinen poski jos joku lyö? Jospa lukisit raamatun kannesta kanteen uusin silmin...

Muuta sanottavaa minulla ei enää ole,bye-bye!

(P.S. Ymmärrän kyllä että tuossa iässä kuvittelee vaikka mitä..)

Note! This message was posted anonymously!

np
23.09.2006, 22:27
quote:
Todistan etteivät wiccat tai noidat ole saatananpalvojia:

Erittäin mielenkiintoista. Senpä haluan nähdä.
quote:
Minulla itselläni on suvussa noitaverta,olen siitä ylpeä.Mutta en palvo minkään sortin saatanaa,en edes usko että sellaista on olemassa.En ole kertaakaan hillunut metsässä alasti,eikä olisi aikomustakaan.En kaatele hautakiviä,koska ihmisillä on oikeus hautarauhaan.En polttele kirkkoja,koska ei kiinnosta pyromania.En edes tee minkään sortin loitsuja,vaan käytän taitojani hyväksi yrttilääkinnässä.

Eli sinä itse yksin nyt väität, että et itse palvo saatanaa. Vai niin. No, olettakaamme teoriassa, että luulottelusi olisi totta (vaikkei olekaan). Mitä sitten? Niin, eipä mitään. Ei se todista, että wiccat ja noidat eivät palvo saatanaa. Tuon väitit todistavasi, mutta eipä siitä jälleen kerran taas yhtään mitään tullut.

Se, että sinä intät, että et palvo saatanaa, ei ole totta. Koska et ole kristitty, olet silloin kristinuskoa vastaan, eli olet saatanan joukoissa. Vaikka et suoranaisesti palvoisikaan mielestäsi saatanaa, sitä se kuitenkin tarkoittaa.
quote:
Olen tyttö,myönnän sen,mutta olen HETERO.Minua kiinnostavat ainoastaan miespuoliset,naisia en koskaan edes HALUAKKAAN katsoa sillä silmällä,koska ajatuskin oksettaa minua.

Tuo ei ole kristitty asenne. Ajattelepa, jos olisit tulevaisuudessa yksi kristityn miehen vaimoista. Jos hänen toiset vaimonsa oksettavat sinua, niin et varmasti pysty olemaan hyvä vaimo.
quote:
En käännytä ihmisiä,annan jokaisen elää omaa uskontoaan.
Ja kyllä,MINÄKIN olen JOSKUS ollut kristitty,kunnes itse näin,ettei jumalaa ole olemassa.Jos olisi,elämänkumppanini olisi yhä elossa. Koska pyysin joka ilta anteeksi syntejäni ja rukoilin että hän olisi selvinnyt leukemiastaan.

Lähdit siis siitä, että sinun syntisi olivat aiheuttaneet toiselle ihmiselle leukemian? Jos tällaista ihmistä nyt onkaan olemassa. Hyvin usein anonyymit ja nimimerkit laittavat erilaisia tekaistuja juttuja viesteihinsä erinäiset tarkoitusperät mielessään. Jos leukemiajuttusi on totta, mietipä kuinka ylevää ja jaloa on hyväksikäyttää kuollutta ihmistä väittelyssä? Jos se puolestaan on valetta, niin onpa aivan erityisen halveksuttava valhe.
quote:
ja en puhunut VANKILASTA,vaan laitoksesta nimeltään MIELISAIRAALA.

Neuvostoliitossa laitettiin kommunismin vastustajat mielisairaalaan. Sellainen käytäntö olisi siis mielestäsi hyväksyttävä.
quote:
Ja jos kaikki ihmiset olisivat aina oikeassa,niin olisimme kaikki kuolleet koska ihmiset näkisivät mm.tappamisen oikeaksi teoksi ja tekisivät sitä mielivaltaisesti.

Raamatussa sanotaan, "Älä tapa".
quote:
Ja "julkinen kunnianloukkaus" Etkö kestä pientäkään kritiikkiä itseäsi kohtaan kun nyyhkit heti julkisista kunnianloukkauksista?

Eli sinua saisi sanoa esimerkiksi heroinistiksi, sehän olisi vain pientä kritiikkiä, varsinkin rohkean sankarillisen urheasti anonyymin esittämänä. Jos et huomannut, niin tuon toisen anonyymiön (vai oletko sinä nyt sama anonyymi kuin se?) "pieni kritiikki" oli, että hän väitti minua huumeidenkäyttäjäksi.
quote:
Ja eikös muuten raamatussa käsketä kääntämään myös toinen poski jos joku lyö? Jospa lukisit raamatun kannesta kanteen uusin silmin...

Kummallista, että en ole huomannut lyöntiä. Poskessa ei ole tuntunut yhtään mitään. Pitäisikö tuosta monitorista tulla ulos jonkun avokämmen lyömään?
quote:
Muuta sanottavaa minulla ei enää ole,bye-bye!

Sepä hyvä, että myönnät hävinneesi väittelyn. Tuon leukemiajutun jälkeen sinun onkin jo aika luovuttaa.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
03.10.2006, 17:45
Ensinnäkin. Jos Niilo on huumorin nimissä ärsyttänyt ihmisiä, kuten olen pystynyt tietyistä asioista päättelemään, nostan hattua tuollaiselle huumorintajulle, näyttelijäntaidoille ja osaavalle perustelulle näinkin järjettömillä väitteillä. Niin ikään haluaisin ilmaista vastahakoisen ihailuni tuollaista mielipiteiden tehokasta alas ampumista kohtaan. Haluan myöskin kiittää tämän ajankohtaisen aiheen ottamisesta esille.


1. “Tämä uusnoituus-muoti on vain osa ns. "New Agea", joka on eräitten kristinuskon vastaisten organisaatioiden kansainvälinen operaatio, joka tähtää maailmanhallitukseen.”
Todellako, hyvä Niilo? Miksi ihmeessä New Agen kannattajat haluaisivat maailmanvaltaa, varsinkin kun heidän uskontonsa on eräänlainen hyväksymisusko? (Ei, en kuulu kyseiseen uskontoon, tämän verran tajuaisi sokea oravakin.)

2. ”Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä!”
Kuten useat ovat ennen minua sanoneet, en usko että nämä ovat todellisia ”wiccoja” mutta usko kuten haluat. Sehän nimittäin näyttäisi luonnistuvan. Wiccaismi ei myöskään rakennu alastomuuden ja saatananpalvonnan ympärille, kuten näytät uskovan. Ehkä nämä ”wicat” uskovat pääsevänsä lähemmäksi ”jumalaansa”, luontoa, alastomuudellaan. Ja kun ajattelee vihaasi ja inhoasi alastomuutta kohtaan, niin eikö mieleesi ole tullut että Raamatun mukaan ihmiset eläisivät edelleen paratiisissa jos eivät tietäisi että alastomuus on ”likaista”.

3.“Kummallisena pidän wiccalaisten "feminismiä". Heillä se tarkoittaa siis lesbolaisuutta, minkä Raamattumme tuomitsee ankarasti. Erään wiccatytön huolestuneet vanhemmat soittivat minulle, kun heidän tyttönsä vietti epäilyttävän paljon aikaa tyttöystävänsä kanssa omassa huoneessaan lukkojen takana. Eräänä iltana varustauduin videokameralla, ja vara-avaimen turvin teimme yllätystarkastuksen ko. tytön huoneeseen. Näky oli todella irstas ja rivo, enkä tahdo sitä tässä yhteydessä sen tarkemmin kuvailla. Otimme yhteyttä myös "tyttöystävän" vanhempiin, ja molempien tyttöjen vanhemmat onneksi aloittivat ankarat mutta välttämättömät kurinpitotoimenpiteet. Molemmat tytöt on nyt parannettu noituudesta ja eheytetty Jeesuksen avulla myös homoseksualismista.”
Uskotko todella, että tytöt ryhtyivät lesboiksi uskontonsa takia? Ja Raamatun tuomitsemisesta puheenollen, eikö Jumalan pitäisi olla “suvaitsevainen, armollinen ja anteeksiantava”? Jos näin on, kuten Raamatussa väitetään, eikö sen pitäisi ulottua myös rakkauteen? Eikö rakkaus ylitäkin kaikki rajat, uskonnon, ihonvärin, sukupuolen? Näin minä olen asian mieltänyt, mutta siitä kenties seuraa että minä olen ymmärtänyt väärin. Mutta entä tuo “suvaitsevainen, armollinen ja anteeksiantava” -kohta, joka ei pidä paikkansa, ainakaan “tosikristittyjen” jollaiseksi itseäsi kutsut, keskuudessa? Ja jos te todella tottelette täydellisesti Raamatun sanaa, ja ette kuitenkaan usko tuohon suvaitsevaisuuteen, eikö se teekin joko teistä tai Raamatustanne tai molemmista tekopyhiä valehtelijoita? Tämä aiheuttaa ihmetystä.

4.”Isä: jos huomaat tyttäresi kiinnostuvan harhaopeista, olisi velvollisuutesi sitoa tyttö sängylle ja antaa oikein kunnon piiskaus paljaille pakaroille, mikäli lakimme sen sallisi. Ilman vitsaa ei nuorta tyttöä voi johdattaa pois noituuden viettelyksistä!”
Kun vedän tämän lauseen esiin, väität seuraavaksi että minä olen pervertti, koska ajattelen tämän melko likaiseksi. Totuus on kuitenkin se, että kaikkien isät eivät ole yhtä “puhtaita” kuin sinä ilmeisesti kuvittelet, ja muutamat saattaisivat käsittää tämän väärin. Kuten esimerkiksi käskyksi “opettaa” tyttärensä pois lesboismista.

5. “Wicat ja muut noidathan ovat tunnettuja siitä, kuinka he irstailevat mielipuolisissa orgioissa kaiket yöt. Olen nähnyt pöyristyttäviä näkyjä, kun olemme tehneet ratsioita noitasapatteihin, kuinka siellä kieriskelevät 16-vuotiaat teinityttöset suurina ryhminä; mukana on tietysti myös miehiä ja kaikenlaisia irstaita välineitä ja liukuvoiteita. Se on kuulkaa hirveä näky, kun tuollainen harhautunut teinityttö ottaa kaikkiin mahdollisiin ruumiinaukkoihin yhtäaikaa kaikenlaista mitä vain paikalla sattuu olemaan, suunnilleen eläimistä kotitalousvälineisiin! Niitä kuvia ja videoita, joita otimme, ei todellakaan voitu edes esittää oikeudessa todisteena, kyllä ne niin hirveitä olivat. Talletin ne vain huolellisesti arkistooni, joka pullistelee pöyristyttäviä tarinoita wiccatouhuista.”
Onko tullut mieleen että asia ei liity wiccoihin mitenkään? Mikä päättelytketjusi lenkki on jäänyt minulta väliin? Asiassa ei ole mitään wiccoihin viittaavaa, vaan teiniorgiat metsässä.

6. “Miten kummassa sinä voit olla noin tietämätön kristinuskosta? Ei ole olemassa mitään muuta kuin kristinusko, kaikki muu edistää ainoastaan saatanan asiaa, eli on saatananpalvontaa.”
Ja taas se “suvaitsevainen ja armollinen” -paska jyllää. Käännyttäminen on mielestäni jotain sellaista joka varmasti aiheuttaa torjuvia käsityksiä kristinuskoon. Monen mielestähän nämä uskonnolliset lentolehtiset ja ovelta ovelle- kierrot ovat inhottavampia kuin puhelinmyynti. Ja jos jumala todella hyväksyisi kaikki “lapsensa”, tätä käännytystä ei tarvittaisi. Onhan se toki ihastuttavaa että ajatuksiaan, käyttäytymistään, ja jopa ulkonäköään täytyy muuttaa jotta kelpaisi tuolle yläkerran herralle.

7. “Naisten ei etenkään ole syytä ryhtyä väittelemään teologisista seikoista! Se on kaikkien tosi kristittyjen mukaan vain miesten alaa!”
Voi ei. Sovinismi tästä enää puuttuikin. Kaikkihan me olemme toki huomanneet naisten epäarvoisen aseman, uskonnossa varsinkin. Ja kuitenkin, jos totta puhutaan, naisilla on useimmiten enemmän järkeä. Harvemmalle naiselle tulisi mieleen lähteä kyttäämään näitä “irstaita riittejä” kerta toisensa jälkeen.
Mistä tulikin mieleeni. Et ole puhunut masturbaatiosta mitään, ja sehän on kaikkien “tosi kristittyjen” mielestä melkeinpä synneistä pahin. Tämäkin kummastuttaa. Ehkäpä olet jättänyt aiheen rauhaan, koska toisinaan tutkiskellessasi näitä paljon puhuttuja videonauhojasi saatat joskus harrastaa sitä itsekin. Tämäkin tietysti vain arvaus.

8. “Uskonnot ovat niitä hinduja ja bantuja ja mitä niitä onkin, niillähän ei ole mitään tekemistä kristillisyyden kanssa, joka oikeastaan ei edes ole uskonto koska se on kaikessa ns. "uskontojen" yläpuolella.”
“Minun jumalani on parempi kuin sinun!” Julistakaapa hyvät ihmiset vielä pyhä sotakin kaikkia “saatananpalvojia” vastaan.

9. “Tilanne vain virallisesti on se, että Suomessa jopa aina-yhtä-laadukkat iltapäivälehdet ovat kutsuneet wiccaa vaaralliseksi kultiksi ja eräät maamme kouluja kiertävät kristityt saarnaajat selittävät muksuille silmät kirkkaina kuinka wicca on askel saatananpalvontaa kohti, yms. roskaa. Huumori on toki hieno asia, mutta sellaisten asioiden kanssa pilailu joita ihan oikeasti tapahtuu on aina hieman riskialtista. Tämän soisin teidän huomioivan.”
Kiitän tätä anonyymiä, sillä hän näyttää sisäistäneen tärkeimmän osuuden tästä keskustelusta. Harmi ettei hän katsonut tarpeelliseksi luoda nimimerkkiä.

10.”Kannattaakin muistaa, mihin saatananpalvonta on Suomessakin jo johtanut: paloittelusurmiin, kirkonpolttoihin jne. On siis ihan hyvä, että pelokkaana naureskelet asialle. Kenties muistat varoa.”
Niin, vikahan ei missään nimessä voisi olla tämän ah-niin-ihanan kristinuskon. Enkä todella usko että paloittelusurma liittyi uskontoon millään lailla. Luultavasti murhaajakin oli ”kunnon kristitty”. Kirkon poltto taasen saattoi johtua suuresta inhosta uskonkiihkoilijoita kohtaan. Ihan kuin he eivät saisi siitä lisää vettä myllyihinsä.

Ja lopuksi:
Ymmärrän että Niilo on jonkin sortin huumori-ihminen, ja hyvin on rooli pitänyt. Kirjoitinkin tämän tekstin lähinnä siksi että minua henkilökohtaisesti sapettaa, koska noin ajattelevia ihmisiä on todella olemassa. Kiittäkäämme siis kaikki Niiloa tämän rakentavan aiheen keksimisestä. Minä jopa rekkasin tänne jotta ei tarvitsisi anonyymina postata.

Iita kiittää.

np
03.10.2006, 18:07
quote:
1. “Tämä uusnoituus-muoti on vain osa ns. "New Agea", joka on eräitten kristinuskon vastaisten organisaatioiden kansainvälinen operaatio, joka tähtää maailmanhallitukseen.”
Todellako, hyvä Niilo? Miksi ihmeessä New Agen kannattajat haluaisivat maailmanvaltaa, varsinkin kun heidän uskontonsa on eräänlainen hyväksymisusko? (Ei, en kuulu kyseiseen uskontoon, tämän verran tajuaisi sokea oravakin.)

Ns. New Age on osa suurta kansainvälistä maailmanhallitukseen tähtäävää salaliittoa. Nämä erilaiset liikkeet ylistävät "suvaitsevaisuutta" ja "kaikkien uskontojen tasa-arvoisuutta", joka on pelkkä kulissi. Tavoitteena on "Global Union", eli maailmanvaltio, jossa kristinusko kielletään, ja jota hallitsee antikristus. Raamatussa on ennustettu tämä kehityskulku ja se tarkoittaa lopun aikoja.
quote:
2. ”Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä!”
Kuten useat ovat ennen minua sanoneet, en usko että nämä ovat todellisia ”wiccoja” mutta usko kuten haluat. Sehän nimittäin näyttäisi luonnistuvan. Wiccaismi ei myöskään rakennu alastomuuden ja saatananpalvonnan ympärille, kuten näytät uskovan. Ehkä nämä ”wicat” uskovat pääsevänsä lähemmäksi ”jumalaansa”, luontoa, alastomuudellaan. Ja kun ajattelee vihaasi ja inhoasi alastomuutta kohtaan, niin eikö mieleesi ole tullut että Raamatun mukaan ihmiset eläisivät edelleen paratiisissa jos eivät tietäisi että alastomuus on ”likaista”.
3.“Kummallisena pidän wiccalaisten "feminismiä". Heillä se tarkoittaa siis lesbolaisuutta, minkä Raamattumme tuomitsee ankarasti. Erään wiccatytön huolestuneet vanhemmat soittivat minulle, kun heidän tyttönsä vietti epäilyttävän paljon aikaa tyttöystävänsä kanssa omassa huoneessaan lukkojen takana. Eräänä iltana varustauduin videokameralla, ja vara-avaimen turvin teimme yllätystarkastuksen ko. tytön huoneeseen. Näky oli todella irstas ja rivo, enkä tahdo sitä tässä yhteydessä sen tarkemmin kuvailla. Otimme yhteyttä myös "tyttöystävän" vanhempiin, ja molempien tyttöjen vanhemmat onneksi aloittivat ankarat mutta välttämättömät kurinpitotoimenpiteet. Molemmat tytöt on nyt parannettu noituudesta ja eheytetty Jeesuksen avulla myös homoseksualismista.”
Uskotko todella, että tytöt ryhtyivät lesboiksi uskontonsa takia? Ja Raamatun tuomitsemisesta puheenollen, eikö Jumalan pitäisi olla “suvaitsevainen, armollinen ja anteeksiantava”? Jos näin on, kuten Raamatussa väitetään, eikö sen pitäisi ulottua myös rakkauteen? Eikö rakkaus ylitäkin kaikki rajat, uskonnon, ihonvärin, sukupuolen? Näin minä olen asian mieltänyt, mutta siitä kenties seuraa että minä olen ymmärtänyt väärin. Mutta entä tuo “suvaitsevainen, armollinen ja anteeksiantava” -kohta, joka ei pidä paikkansa, ainakaan “tosikristittyjen” jollaiseksi itseäsi kutsut, keskuudessa? Ja jos te todella tottelette täydellisesti Raamatun sanaa, ja ette kuitenkaan usko tuohon suvaitsevaisuuteen, eikö se teekin joko teistä tai Raamatustanne tai molemmista tekopyhiä valehtelijoita? Tämä aiheuttaa ihmetystä.

Etkö huomannut selvää reittiä: ensin houkutellaan muita nuoria alastomuuteen ja sitä kautta perversseihin irstailuihin. Tässäkin asiassa Raamattu opastaa siihen, että ei pidä edes olla alastomana, niin ei ajauduta irstauteen.
quote:
4.”Isä: jos huomaat tyttäresi kiinnostuvan harhaopeista, olisi velvollisuutesi sitoa tyttö sängylle ja antaa oikein kunnon piiskaus paljaille pakaroille, mikäli lakimme sen sallisi. Ilman vitsaa ei nuorta tyttöä voi johdattaa pois noituuden viettelyksistä!”
Kun vedän tämän lauseen esiin, väität seuraavaksi että minä olen pervertti, koska ajattelen tämän melko likaiseksi. Totuus on kuitenkin se, että kaikkien isät eivät ole yhtä “puhtaita” kuin sinä ilmeisesti kuvittelet, ja muutamat saattaisivat käsittää tämän väärin. Kuten esimerkiksi käskyksi “opettaa” tyttärensä pois lesboismista.

Sinäpä sen sanoit. Kenellekään normaalille ihmiselle ei tule lapsen kasvattamisesta rakastavassa kurissa ikimaailmassa mieleen minkäänlaisia perversioita ja likaisuutta. Sinulle tuli, ja heti huomasit itsekin, kuinka sairasmielinen ajatuksesi on.
quote:
5. “Wicat ja muut noidathan ovat tunnettuja siitä, kuinka he irstailevat mielipuolisissa orgioissa kaiket yöt. Olen nähnyt pöyristyttäviä näkyjä, kun olemme tehneet ratsioita noitasapatteihin, kuinka siellä kieriskelevät 16-vuotiaat teinityttöset suurina ryhminä; mukana on tietysti myös miehiä ja kaikenlaisia irstaita välineitä ja liukuvoiteita. Se on kuulkaa hirveä näky, kun tuollainen harhautunut teinityttö ottaa kaikkiin mahdollisiin ruumiinaukkoihin yhtäaikaa kaikenlaista mitä vain paikalla sattuu olemaan, suunnilleen eläimistä kotitalousvälineisiin! Niitä kuvia ja videoita, joita otimme, ei todellakaan voitu edes esittää oikeudessa todisteena, kyllä ne niin hirveitä olivat. Talletin ne vain huolellisesti arkistooni, joka pullistelee pöyristyttäviä tarinoita wiccatouhuista.”
Onko tullut mieleen että asia ei liity wiccoihin mitenkään? Mikä päättelytketjusi lenkki on jäänyt minulta väliin? Asiassa ei ole mitään wiccoihin viittaavaa, vaan teiniorgiat metsässä.

Wiccat tanssivat todistetusti alastomina yöllä metsässä tulen ääressä, joka johtaa näihin seksiorgioihin. Wicca ei pelkästään ole vain tekemisissä tämän kanssa vaan se on näiden teiniorgioiden suora syy!
quote:
6. “Miten kummassa sinä voit olla noin tietämätön kristinuskosta? Ei ole olemassa mitään muuta kuin kristinusko, kaikki muu edistää ainoastaan saatanan asiaa, eli on saatananpalvontaa.”
Ja taas se “suvaitsevainen ja armollinen” -paska jyllää. Käännyttäminen on mielestäni jotain sellaista joka varmasti aiheuttaa torjuvia käsityksiä kristinuskoon. Monen mielestähän nämä uskonnolliset lentolehtiset ja ovelta ovelle- kierrot ovat inhottavampia kuin puhelinmyynti. Ja jos jumala todella hyväksyisi kaikki “lapsensa”, tätä käännytystä ei tarvittaisi. Onhan se toki ihastuttavaa että ajatuksiaan, käyttäytymistään, ja jopa ulkonäköään täytyy muuttaa jotta kelpaisi tuolle yläkerran herralle.

Niinpä. Se vaatisi käyttäytymisen muuttamista rakastavaksi ja kristilliseksi. Kyllä semmoinen olisi aivan hirvittävän kauhean kammottavaa, että joutuisi rakastamaan lähimmäisiä ja toivomaan kaikille pelkkää hyvää. Moinen käyttäytyminen olisi wiccanoidista aivan sietämätöntä.
quote:
7. “Naisten ei etenkään ole syytä ryhtyä väittelemään teologisista seikoista! Se on kaikkien tosi kristittyjen mukaan vain miesten alaa!”
Voi ei. Sovinismi tästä enää puuttuikin. Kaikkihan me olemme toki huomanneet naisten epäarvoisen aseman, uskonnossa varsinkin. Ja kuitenkin, jos totta puhutaan, naisilla on useimmiten enemmän järkeä. Harvemmalle naiselle tulisi mieleen lähteä kyttäämään näitä “irstaita riittejä” kerta toisensa jälkeen.
Mistä tulikin mieleeni. Et ole puhunut masturbaatiosta mitään, ja sehän on kaikkien “tosi kristittyjen” mielestä melkeinpä synneistä pahin. Tämäkin kummastuttaa. Ehkäpä olet jättänyt aiheen rauhaan, koska toisinaan tutkiskellessasi näitä paljon puhuttuja videonauhojasi saatat joskus harrastaa sitä itsekin. Tämäkin tietysti vain arvaus.

Kyseessä ei ole sovinismi, vaan Raamattu suoraan sanoo, että nainen vaietkoon seurakunnassa. Tämä on Jumalan käsky.
quote:
8. “Uskonnot ovat niitä hinduja ja bantuja ja mitä niitä onkin, niillähän ei ole mitään tekemistä kristillisyyden kanssa, joka oikeastaan ei edes ole uskonto koska se on kaikessa ns. "uskontojen" yläpuolella.”
“Minun jumalani on parempi kuin sinun!” Julistakaapa hyvät ihmiset vielä pyhä sotakin kaikkia “saatananpalvojia” vastaan.

Pyhä sota on muslimien käsite. He palvovat kuujumala Allahia. Eli tuollaiset jutut kannattaa jatkossa siis suunnata suoraan heille.
quote:
9. “Tilanne vain virallisesti on se, että Suomessa jopa aina-yhtä-laadukkat iltapäivälehdet ovat kutsuneet wiccaa vaaralliseksi kultiksi ja eräät maamme kouluja kiertävät kristityt saarnaajat selittävät muksuille silmät kirkkaina kuinka wicca on askel saatananpalvontaa kohti, yms. roskaa. Huumori on toki hieno asia, mutta sellaisten asioiden kanssa pilailu joita ihan oikeasti tapahtuu on aina hieman riskialtista. Tämän soisin teidän huomioivan.”
Kiitän tätä anonyymiä, sillä hän näyttää sisäistäneen tärkeimmän osuuden tästä keskustelusta. Harmi ettei hän katsonut tarpeelliseksi luoda nimimerkkiä.

En näe tässä mitään asiayhteyttä tähän keskusteluun. Ei-kristittyjen yleinen taktiikka onkin kyllä tuoda loputtomasti esiin aina yhä uusia asiaan kuulumattomia juttuja, jotta kenties unohdettaisiin se, että kaikki heidän väitteensä on kerta toisensa jälkeen osoitettu vääräksi.
quote:
10.”Kannattaakin muistaa, mihin saatananpalvonta on Suomessakin jo johtanut: paloittelusurmiin, kirkonpolttoihin jne. On siis ihan hyvä, että pelokkaana naureskelet asialle. Kenties muistat varoa.”
Niin, vikahan ei missään nimessä voisi olla tämän ah-niin-ihanan kristinuskon. Enkä todella usko että paloittelusurma liittyi uskontoon millään lailla. Luultavasti murhaajakin oli ”kunnon kristitty”. Kirkon poltto taasen saattoi johtua suuresta inhosta uskonkiihkoilijoita kohtaan. Ihan kuin he eivät saisi siitä lisää vettä myllyihinsä.

Niin, vikahan ei missään nimessä voisi olla tähän ah-niin-ihanan saatananpalvonnan. Sen jo huomasimmekin, että sinun mielestäsi saatananpalvonnassa ei ole mitään vikaa. Paloittelusurmaaja Elg:kin vain pelkästään ilmoitti julkisesti olevansa saatananpalvoja, eli selkeästi sehän ilman muuta todistaa, että hänhän oli varmasti kunnon kristitty sinun mielestäsi?
quote:
Ymmärrän että Niilo on jonkin sortin huumori-ihminen, ja hyvin on rooli pitänyt. Kirjoitinkin tämän tekstin lähinnä siksi että minua henkilökohtaisesti sapettaa, koska noin ajattelevia ihmisiä on todella olemassa. Kiittäkäämme siis kaikki Niiloa tämän rakentavan aiheen keksimisestä. Minä jopa rekkasin tänne jotta ei tarvitsisi anonyymina postata.

Ja normaaliin tapaan jälleen avataan mahdollisimman paljon porsaanreikiä. Esimerkiksi kun ei-kristityt häviävät perusteellisesti väittelyssä, he ovatkin silloin mielestään vain hassutelleet hassunhauskasti huumoria ja kihi-kihi, hihhii ja näin voidaan naureskella koko äärimmäisen nololle häviölle.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

03.10.2006, 18:29
Just näin.. Eli toi on suoraan sanottuna Pelkkää paskaa! Niilo, tai kuka lienetkää, et oo sen enempää varmaa nähny mitää alastomia nuoria metsäs hyppimäs nuotion ääres ku mä, asun sentää ite keskel mettää. Ja toi sun Jeesustelus, voi että. Ite oon ateisti, en usko mihinkää parrakkaasee ukkoo joka istuu pilven reunal kyttäilemäs meit. Jos semmone ois olemas, eiköhä se ois jo tippunu sielt alas? Ja miks sit pahuutta on olemassa, eihän se iki-maailmassa sallis mitään pahuutta? Ja antaa hei ihmisten uskoa mihin haluu, ei ketää voi pakottaa? Onks sattunu tulee mielee? Empä usko.

Note! This message was posted anonymously!

np
03.10.2006, 18:47
quote:
Just näin.. Eli toi on suoraan sanottuna Pelkkää paskaa!

Vai sellaista rohkean urhean sankarillista suoraa puhetta uljaana Anonymous-nimimerkin takaa.
quote:
Niilo, tai kuka lienetkää,

Ja tällaisen kukalienettelyn saimme keneltäpäs muulta kuin rohkean sankarillisen urhealta Anonymous-nimiseltä pikkutytöltä.
quote:
et oo sen enempää varmaa nähny mitää alastomia nuoria metsäs hyppimäs nuotion ääres ku mä, asun sentää ite keskel mettää.

Vai sinulla on oikein varmuus jostakin. No sittenhän ei minkäänlaisia todisteita tai näyttöä tietenkään yhtään tarvitse esittää, koska kaikkihan aivan täysin varmasti uskovat rohkeaa ja suorapuheista Anonymous-nimistä pikkutyttöä.
quote:
Ja toi sun Jeesustelus, voi että. Ite oon ateisti, en usko mihinkää parrakkaasee ukkoo joka istuu pilven reunal kyttäilemäs meit. Jos semmone ois olemas, eiköhä se ois jo tippunu sielt alas? Ja miks sit pahuutta on olemassa, eihän se iki-maailmassa sallis mitään pahuutta?

Niin. Mietipä sitä. Siinäpä sinulla onkin miettimistä, kun et näköjään tiedä kristinuskon perusteiden alkeiden ala-asteen lyhyestä oppimäärästäkään yhtään mitään. Laitetaanpa tämä mietiskely sinulle kotitehtäväksi. Annetaan kaksi vihjesanaakin: vapaa tahto. Katsotaan keskustelun jatkoa sitten, kun olet suorittanut kotitehtäväsi vähintään hyvällä arvosanalla.
quote:
Ja antaa hei ihmisten uskoa mihin haluu, ei ketää voi pakottaa? Onks sattunu tulee mielee? Empä usko.

Niin, kenellepäs nyt yhtään mitenkään olisi ikinä voinut tulla missään vaiheessa mieleen se, että synnin palkka on kuolema ja iankaikkinen kidutus Helvetissä, ja jokainen saa täysin vapaasti nimenomaan valita sen, jos kerran haluaa. Kukaan ei pakota ottamaan Jeesusta vastaan. Tätä siis ei koskaan ikinä missään milloinkaan kertaakaan ole uskomasi mukaan kerrottu. Lienee siis yksi niistä varmoista tiedoistasi, joihin ei mitään perusteluja tai näyttöä tietenkään tarvita, koska se on varma tieto Anonymous-nimimerkiltä.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
03.10.2006, 19:05
"Niinpä. Se vaatisi käyttäytymisen muuttamista rakastavaksi ja kristilliseksi. Kyllä semmoinen olisi aivan hirvittävän kauhean kammottavaa, että joutuisi rakastamaan lähimmäisiä ja toivomaan kaikille pelkkää hyvää. Moinen käyttäytyminen olisi wiccanoidista aivan sietämätöntä."
Suurin osa wiccanoidista varmaankin ajattelee toimivansa noin, ainakin se osa joka ei hypi alastomana metsissä.

"Kyseessä ei ole sovinismi, vaan Raamattu suoraan sanoo, että nainen vaietkoon seurakunnassa. Tämä on Jumalan käsky."
Sinun ah niin oikeamielinen ja puhdas jumalasi on siis sovinisti?

"Niin, vikahan ei missään nimessä voisi olla tähän ah-niin-ihanan saatananpalvonnan. Sen jo huomasimmekin, että sinun mielestäsi saatananpalvonnassa ei ole mitään vikaa. Paloittelusurmaaja Elg:kin vain pelkästään ilmoitti julkisesti olevansa saatananpalvoja, eli selkeästi sehän ilman muuta todistaa, että hänhän oli varmasti kunnon kristitty sinun mielestäsi?"
Saatananpalvonnassa on paljonkin vikaa, siinä osassa joka todella on sitä, ei wiccaismissa ja buddhalaisuudessa yms, vaan [u]todellisessa</u> saatananpalvonnassa. Ja rehellisesti sanottuna en ollut syynännyt lehtijutuista paloittelijan uskonnollista vakaumusta, mikä taas sinua vaikutti kiinnostavan enemmän kuin esimerkiksi murhan motiivi, joka tuskin piili uskonnossa.

"Esimerkiksi kun ei-kristityt häviävät perusteellisesti väittelyssä"
Ja mistä päättelit etten olisi kristitty? Kunhan kyseenalaistan, se on kaiken opin alku.

Ammu vaan nämäkin alas jollakin hienoilla lauserakenteilla, täältä tulee vastaan.

Iita kiittää.

Edited by - Iita on 03/10/2006 20:07:34

np
04.10.2006, 05:37
quote:quote:
"Niinpä. Se vaatisi käyttäytymisen muuttamista rakastavaksi ja kristilliseksi. Kyllä semmoinen olisi aivan hirvittävän kauhean kammottavaa, että joutuisi rakastamaan lähimmäisiä ja toivomaan kaikille pelkkää hyvää. Moinen käyttäytyminen olisi wiccanoidista aivan sietämätöntä."
Suurin osa wiccanoidista varmaankin ajattelee toimivansa noin, ainakin se osa joka ei hypi alastomana metsissä.

Eli wiccanoidista suunnilleen 0 % on kristittyjä, mikä olikin jo selvää. Hauki on kala.
quote:quote:
"Kyseessä ei ole sovinismi, vaan Raamattu suoraan sanoo, että nainen vaietkoon seurakunnassa. Tämä on Jumalan käsky."
Sinun ah niin oikeamielinen ja puhdas jumalasi on siis sovinisti?

Miten vuonna 1831 ranskalaisessa näytelmässä esiintynyt kiihkoisänmaallisuutta tarkoittava sana liittyy tähän asiaan? Sanotaanpa logiikkaasi noudattaen tästä eteenpäin aina, että wiccat ovat kaikki sofisteja.
quote:quote:
"Niin, vikahan ei missään nimessä voisi olla tähän ah-niin-ihanan saatananpalvonnan. Sen jo huomasimmekin, että sinun mielestäsi saatananpalvonnassa ei ole mitään vikaa. Paloittelusurmaaja Elg:kin vain pelkästään ilmoitti julkisesti olevansa saatananpalvoja, eli selkeästi sehän ilman muuta todistaa, että hänhän oli varmasti kunnon kristitty sinun mielestäsi?"
Saatananpalvonnassa on paljonkin vikaa, siinä osassa joka todella on sitä, ei wiccaismissa ja buddhalaisuudessa yms, vaan [u]todellisessa</u> saatananpalvonnassa. Ja rehellisesti sanottuna en ollut syynännyt lehtijutuista paloittelijan uskonnollista vakaumusta, mikä taas sinua vaikutti kiinnostavan enemmän kuin esimerkiksi murhan motiivi, joka tuskin piili uskonnossa.

True scotsman -argumentti siis. Se paloittelusurmaaja ei ollutkaan mielestäsi oikea saatananpalvoja. Mitähän hänen olisi pitänyt tehdä, että hän olisi saavuttanut oikean saatananpalvonnan tason? Tanssia yöllä alasti metsässä tulen ääressä...? <img src=icon_smile_evil.gif border=0 align=middle>
quote:quote:
"Esimerkiksi kun ei-kristityt häviävät perusteellisesti väittelyssä"
Ja mistä päättelit etten olisi kristitty? Kunhan kyseenalaistan, se on kaiken opin alku.

Kukaan kristitty ei ylistä ja puolusta wiccalaisuutta ja saatananpalvontaa.
quote:
Ammu vaan nämäkin alas jollakin hienoilla lauserakenteilla, täältä tulee vastaan.

Eli wiccat ovat sofisteja.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
04.10.2006, 15:21
"Niinpä. Se vaatisi käyttäytymisen muuttamista rakastavaksi ja kristilliseksi. Kyllä semmoinen olisi aivan hirvittävän kauhean kammottavaa, että joutuisi rakastamaan lähimmäisiä ja toivomaan kaikille pelkkää hyvää. Moinen käyttäytyminen olisi wiccanoidista aivan sietämätöntä."

Suurin osa wiccanoidista varmaankin ajattelee toimivansa noin, ainakin se osa joka ei hypi alastomana metsissä.

"Eli wiccanoidista suunnilleen 0 % on kristittyjä, mikä olikin jo selvää. Hauki on kala."

Väitätkö tosissasi että kaikki wicat harjoittavat kuvailemiasi ällöttäviä palvontamenoja öisin? Stereotypia, jossa on kaiken lisäksi vain siteeksi todisteita. Osa wicoista ei ole koskaan puhunut yhdenkään "aidon wican" tai "ylipapin/-papittaren" kanssa, vaan soveltaa sinänsä kristittyyn elämäänsä tiettyjä perusoppeja, kuten luonnon kunnioittamisen.


"Kyseessä ei ole sovinismi, vaan Raamattu suoraan sanoo, että nainen vaietkoon seurakunnassa. Tämä on Jumalan käsky."

Sinun ah niin oikeamielinen ja puhdas jumalasi on siis sovinisti?

"Miten vuonna 1831 ranskalaisessa näytelmässä esiintynyt kiihkoisänmaallisuutta tarkoittava sana liittyy tähän asiaan? Sanotaanpa logiikkaasi noudattaen tästä eteenpäin aina, että wiccat ovat kaikki sofisteja."

"Sofistit olivat antiikin Kreikassa kierrelleitä viisauden opettajia. He harjoittivat paljon dialektiikkaa ja opettivat maksua vastaan retoriikkaa ja muita taitoja, joita vapaat miehet tarvitsivat voidakseen osallistua poliittiseen elämään. Sofistit voidaan lukea esisokraatikoiden joukkoon." Sofismi.
Kun taas tarkoitin sovinismia sen nykymaailman merkityksessä: "Sovinismi (ransk. chauvinisme) tarkoittaa nykyisin lähinnä miesten ylivaltaa naisten yli kannattavaa aatetta."


"Niin, vikahan ei missään nimessä voisi olla tähän ah-niin-ihanan saatananpalvonnan. Sen jo huomasimmekin, että sinun mielestäsi saatananpalvonnassa ei ole mitään vikaa. Paloittelusurmaaja Elg:kin vain pelkästään ilmoitti julkisesti olevansa saatananpalvoja, eli selkeästi sehän ilman muuta todistaa, että hänhän oli varmasti kunnon kristitty sinun mielestäsi?"

Saatananpalvonnassa on paljonkin vikaa, siinä osassa joka todella on sitä, ei wiccaismissa ja buddhalaisuudessa yms, vaan todellisessa saatananpalvonnassa. Ja rehellisesti sanottuna en ollut syynännyt lehtijutuista paloittelijan uskonnollista vakaumusta, mikä taas sinua vaikutti kiinnostavan enemmän kuin esimerkiksi murhan motiivi, joka tuskin piili uskonnossa.

"True scotsman -argumentti siis. Se paloittelusurmaaja ei ollutkaan mielestäsi oikea saatananpalvoja. Mitähän hänen olisi pitänyt tehdä, että hän olisi saavuttanut oikean saatananpalvonnan tason? Tanssia yöllä alasti metsässä tulen ääressä...?"

Tarkoitin että tämän Elgin saatananpalvonnassa on vikaa, koska se näyttää yllyttävän veritekoihin ja muuhun epänormaaliin ja epämiellyttävään. Ei-todellisella saatananpalvonnalla tarkoitin lähinnä niitä uskontoja, joissa saatanaan ei uskota saati että sitä palvottaisiin. Tai jos uskotaan, sitä vihataan lähes yhtä paljon kuin te "tosi kristityt" teette.



"Esimerkiksi kun ei-kristityt häviävät perusteellisesti väittelyssä"

Ja mistä päättelit etten olisi kristitty? Kunhan kyseenalaistan, se on kaiken opin alku.

"Kukaan kristitty ei ylistä ja puolusta wiccalaisuutta ja saatananpalvontaa."

Olenko ylistänyt ja puolustanut wiccalaisuutta? En, vaan ajattelun-, uskon- ja sananvapautta. Ja saatananpalvontaa en tulisi puolustaneeksi tai ylistäneeksi edes vahingossa.

Sinun vastalauseesi tuntuvat perustuvan lähinnä muiden sanomisten vääntelemiseen.

Iita kiittää.

np
04.10.2006, 20:32
quote:
Väitätkö tosissasi että kaikki wicat harjoittavat kuvailemiasi ällöttäviä palvontamenoja öisin? Stereotypia, jossa on kaiken lisäksi vain siteeksi todisteita.

Myönnät siis todisteita olevan. Mutta omille väitteillesi et kuitenkaan ole antanut minkäänlaisia todisteita!
quote:
Osa wicoista ei ole koskaan puhunut yhdenkään "aidon wican" tai "ylipapin/-papittaren" kanssa, vaan soveltaa sinänsä kristittyyn elämäänsä tiettyjä perusoppeja, kuten luonnon kunnioittamisen.

Nytkö väität, että wiccat ovat kristittyjä? Oletpa todella pahasti hakoteillä.
quote:
Kun taas tarkoitin sovinismia sen nykymaailman merkityksessä:

Raamatussa ei mainita sovinismia missään merkityksessä, joten sillä ei ole mitään yhteyttä asiaan. Muussa tapauksessa wicat ovat edelleen sofisteja aivan samalla logiikalla.
quote:
Ei-todellisella saatananpalvonnalla tarkoitin lähinnä niitä uskontoja, joissa saatanaan ei uskota saati että sitä palvottaisiin. Tai jos uskotaan, sitä vihataan lähes yhtä paljon kuin te "tosi kristityt" teette.

Ja nytkö wiccalaisuus on sinun mielestäsi saatananpalvontaa, "ei-todellista" sellaista, mutta kuitenkin?!? Muuten: Raamattu käskee rakastamaan lähimmäisiä, ei vihaamaan. Sinulla tuntuu kovasti pyörivän mielessä viha, joten laitetaanpa sinulle kotitehtäväksi ao. Raamatunkohtien etsiminen.
quote:
Olenko ylistänyt ja puolustanut wiccalaisuutta? En, vaan ajattelun-, uskon- ja sananvapautta. Ja saatananpalvontaa en tulisi puolustaneeksi tai ylistäneeksi edes vahingossa.

Puolustelit paloittelusurmaajaa, mielestäsi hän ei ollut oikea saatananpalvoja, eli oikeat saatananpalvojat ovat mielestäsi siis jotenkin parempia.
quote:
Sinun vastalauseesi tuntuvat perustuvan lähinnä muiden sanomisten vääntelemiseen.

Tuo on aika ironista, kun jo heti ensimmäisessä lauseessasi myönnät, että minulla on väitteilleni todisteita. Itse vain intät loputtomiin, että ei ole näin, ei ole näin, tai että kristityt sitä ja kristityt tätä. Yhdellekään väitteellesi et ole esittänyt minkäänlaista näyttöä.

Kun ei-kristityt ylistävät niin kovasti sitä wikipediaa, ja hakevat sieltä aina "todisteita", niin katsotaanpa sieltä erästä sivua. Ja mitäpä siellä lukeekaan heti ensimmäiseksi: "Jarno Sebastian Elg (s. 1975) on saatananpalvoja, joka on tuomittu vankeuteen 21. marraskuuta 1998 tehdystä paloittelusurmasta."

Eikös sinulla ole nyt suorastaan velvollisuus käydä "korjaamassa" tuo "virhe", että siellä lukisi "...Elg on ei-todellinen saatananpalvoja...".


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

06.10.2006, 14:25
quote:quote:Osa wicoista ei ole koskaan puhunut yhdenkään "aidon wican" tai "ylipapin/-papittaren" kanssa, vaan soveltaa sinänsä kristittyyn elämäänsä tiettyjä perusoppeja, kuten luonnon kunnioittamisen.

Nytkö väität, että wiccat ovat kristittyjä? Oletpa todella pahasti hakoteillä.

Iita ei ole yhtään hakoteillä. Minä sen voin todistaa. Nimittäin itse olen kristitty ETTÄ wicca, mutta en silti hillu alasti missään metsässä nuotion ääressä. Enkä myöskään ole puhunut yhdenkään ylipapittaren/ylipapin kanssa.

Mitäs siihen sanot?

-Karo-

PS En tosiaankaan aijo tänne rekisteröityä, joten kirjoitan tällee.

Note! This message was posted anonymously!

np
06.10.2006, 14:41
quote:quote:quote:Osa wicoista ei ole koskaan puhunut yhdenkään "aidon wican" tai "ylipapin/-papittaren" kanssa, vaan soveltaa sinänsä kristittyyn elämäänsä tiettyjä perusoppeja, kuten luonnon kunnioittamisen.
Nytkö väität, että wiccat ovat kristittyjä? Oletpa todella pahasti hakoteillä.
Iita ei ole yhtään hakoteillä. Minä sen voin todistaa. Nimittäin itse olen kristitty ETTÄ wicca, mutta en silti hillu alasti missään metsässä nuotion ääressä. Enkä myöskään ole puhunut yhdenkään ylipapittaren/ylipapin kanssa.

Mitäs siihen sanot?
Siihen tietenkin voi vain todeta, että et ole kristitty. Oikea kristitty on ottanut Jeesuksen henkilökohtaiseksi vapahtajakseen ja oikeaan kristinuskoon ei kuulu wicca tai mikään muukaan noituus. Kyllähän sitä kaikenlaista näkee, mm. homoliitossa eläviä syntisiä jotka inttävät olevansa kristittyjä. Mutta sellaisethan nämä lopun ajat ovat.

Ja juuri onkin tullut tällainen uutinen: Ruotsin uuteen hallitukseen on nimitetty mm. poninhäntäinen valtiovarainministeri Anders Borg, värillinen tasa-arvoministeri Nyamko Sabuni ja avoimesti homoseksuaalinen ministeri, ympäristöministeri Andreas Carlgren. Että semmoista menoa siellä. Ruotsi näin ylpeänä julistaa koko maailmalle olevansa saatanan vallassa.


Edited by - np on 06/10/2006 15:43:49

Iita
06.10.2006, 15:15
Väitätkö tosissasi että kaikki wicat harjoittavat kuvailemiasi ällöttäviä palvontamenoja öisin? Stereotypia, jossa on kaiken lisäksi vain siteeksi todisteita.

"Myönnät siis todisteita olevan. Mutta omille väitteillesi et kuitenkaan ole antanut minkäänlaisia todisteita!"

Tarkoitin väittämääsi että olet nähnyt itse näitä palvontamenoja, vaikka en kyllä täysin tähänkään usko.


Osa wicoista ei ole koskaan puhunut yhdenkään "aidon wican" tai "ylipapin/-papittaren" kanssa, vaan soveltaa sinänsä kristittyyn elämäänsä tiettyjä perusoppeja, kuten luonnon kunnioittamisen.

"Nytkö väität, että wiccat ovat kristittyjä? Oletpa todella pahasti hakoteillä."

Osa Wicoista on. He uskovat Jumalaan ja Jeesukseen, MUTTA kunnioittavat myös luontoa eivätkä usko saatanaan.


Kun taas tarkoitin sovinismia sen nykymaailman merkityksessä

"Raamatussa ei mainita sovinismia missään merkityksessä, joten sillä ei ole mitään yhteyttä asiaan. Muussa tapauksessa wicat ovat edelleen sofisteja aivan samalla logiikalla."

Jos Raamatussa ei mainita asiasta, eikö asiaa ole olemassa? Yhteys asiaan on se, että Raamatussa, joka mielestäsi on Jumalan sanaa, käsketään sortamaan naisia, eli sovinismiin.


Ei-todellisella saatananpalvonnalla tarkoitin lähinnä niitä uskontoja, joissa saatanaan ei uskota saati että sitä palvottaisiin. Tai jos uskotaan, sitä vihataan lähes yhtä paljon kuin te "tosi kristityt" teette.

"Ja nytkö wiccalaisuus on sinun mielestäsi saatananpalvontaa, "ei-todellista" sellaista, mutta kuitenkin?!? Muuten: Raamattu käskee rakastamaan lähimmäisiä, ei vihaamaan. Sinulla tuntuu kovasti pyörivän mielessä viha, joten laitetaanpa sinulle kotitehtäväksi ao. Raamatunkohtien etsiminen."

Ei-todellisella tarkoitin sellaisia, jotka [u]eivät</u> ole saatananpalvojia, mutta sinä heitä sellaisiksi kutsut. Ja mitä vihaamiseen tulee, sinähän täällä paasaat siitä miten väärin mikäkin on. Vai rakastatko wiccojen palvontamenoja?


Olenko ylistänyt ja puolustanut wiccalaisuutta? En, vaan ajattelun-, uskon- ja sananvapautta. Ja saatananpalvontaa en tulisi puolustaneeksi tai ylistäneeksi edes vahingossa.

"Puolustelit paloittelusurmaajaa, mielestäsi hän ei ollut oikea saatananpalvoja, eli oikeat saatananpalvojat ovat mielestäsi siis jotenkin parempia."

Tässä taas näkyy sanojen vääristely. En puolustellut paloittelusurmaajaa, sanoin, että hänen uskonnollaan ei ollut asian kanssa tekemistä. Myönsin jo aiemmin olleeni väärässä, koska en ollut syynännyt lehtijutusta murhaajan vakaumusta. Tämän tietäisit, jos et olisi sulkenut silmiäsi muulta kuin siltä mitä haluat nähdä. Saattaa myös olla, että näit sen, mutta se olisi pilannut hyvän syytöksen ja teorian, joten jätit sen huomiotta. En myöskään väittänyt että oikeat saatananpalvojat olisivat hyviä.


Sinun vastalauseesi tuntuvat perustuvan lähinnä muiden sanomisten vääntelemiseen.

"Tuo on aika ironista, kun jo heti ensimmäisessä lauseessasi myönnät, että minulla on väitteilleni todisteita. Itse vain intät loputtomiin, että ei ole näin, ei ole näin, tai että kristityt sitä ja kristityt tätä. Yhdellekään väitteellesi et ole esittänyt minkäänlaista näyttöä.
Kun ei-kristityt ylistävät niin kovasti sitä wikipediaa, ja hakevat sieltä aina "todisteita", niin katsotaanpa sieltä erästä sivua. Ja mitäpä siellä lukeekaan heti ensimmäiseksi: "Jarno Sebastian Elg (s. 1975) on saatananpalvoja, joka on tuomittu vankeuteen 21. marraskuuta 1998 tehdystä paloittelusurmasta."
Eikös sinulla ole nyt suorastaan velvollisuus käydä "korjaamassa" tuo "virhe", että siellä lukisi "...Elg on ei-todellinen saatananpalvoja..."."

Minä en väitäkään omistavani muuta näyttöä kuin sen mitä itse tiedän, niinkuin et itsekään. Tunnen kristityn wican, ja hän ei todellakaan ole mikään saatananpalvoja tai hypi alasti metsissä. Ja mitä tuohon wikipedian pätkään tulee, katso kohta "Tässä taas näkyy sanojen vääristely..."

Näytäpä itse todisteet, jotka minulta puuttuu ja joita itse väität omistavasi.

Iita kiittää.

Edited by - Iita on 06/10/2006 21:58:59

06.10.2006, 19:36
quote:
Siihen tietenkin voi vain todeta, että et ole kristitty. Oikea kristitty on ottanut Jeesuksen henkilökohtaiseksi vapahtajakseen ja oikeaan kristinuskoon ei kuulu wicca tai mikään muukaan noituus.

Miten niin en ole kristitty?
Ja vaikka en olisikaan mikään ''oikea'' kristitty niin kyllä minutkin lasketaan kristityksi. Olenhan sentään menossa rippikouluunkin kuuntelemaan Jumalan sanaa.
Jopa silloin kun koulun kanssa menen jonnekin kirkkoon laulan jonkun virren ja rukoilen, joten miksi väität etten ole kristitty.
Uskon että Jesus on jonkinmoinen vapahtaja yms. mutta miksi pitäisin häntä henkilökohtaisena vapahtajana?
En ole koskaan uskonut että Jeesus olisi muuttanut veden viiniksi ja kävelyt vetten päällä. Miksi pitäisi?

Kerro minulle miksi minun pitäisi uskoa kaikkea mitä Raamatussa lukee? Ei, älä kerrokaan tiedän jo vastauksen: "Raamattu on ainoa ja oikea..jne."

Edelleenkin toistan itseäni ja iitaa: minä sovellan noituutta kristittyyn elämään.

Note! This message was posted anonymously!

np
07.10.2006, 08:55
quote:
quote:
Siihen tietenkin voi vain todeta, että et ole kristitty. Oikea kristitty on ottanut Jeesuksen henkilökohtaiseksi vapahtajakseen ja oikeaan kristinuskoon ei kuulu wicca tai mikään muukaan noituus.
Miten niin en ole kristitty?

Etkö lukenut tuota äskeistä lausetta lainkaan?
quote:
Ja vaikka en olisikaan mikään ''oikea'' kristitty niin kyllä minutkin lasketaan kristityksi. Olenhan sentään menossa rippikouluunkin kuuntelemaan Jumalan sanaa.

Väärin laskettu siis. Rippikoulussa nykyään opetetaan, että esiaviollista seksiä saa harrastaa kondomin kanssa ja että homous on hyväksyttävää, jne. Eli sieltä puolelta kristinusko on kyllä kadonnut jo ajat sitten.
quote:
Jopa silloin kun koulun kanssa menen jonnekin kirkkoon laulan jonkun virren ja rukoilen, joten miksi väität etten ole kristitty.

Taidat itsekin jo alkaa huomata, mikä on vialla. Virrenveisuu ja rukoilu eivät tarkoita, että on kristitty. Silloinhan esimerkiksi muslimit olisivat kristittyjä.
quote:
Uskon että Jesus on jonkinmoinen vapahtaja yms. mutta miksi pitäisin häntä henkilökohtaisena vapahtajana?

Niin, miksi ryhtyisit kristityksi? Onhan paljon helpompaa vain teeskennellä.
quote:
En ole koskaan uskonut että Jeesus olisi muuttanut veden viiniksi ja kävelyt vetten päällä. Miksi pitäisi?

Siinä tapauksessahan Jeesus on sinulle täysin yhdentekevä. Voisit yhtä hyvin "palvoa" ketä tahansa. Ja kas vain, niinhän sinä teetkin. Koska kerran väität olevasi wicca, sinä palvot ns. jumalatarta, joka on halpa kopio muinaisesta Dianan palvonnasta. Palvelet epäjumalaa.
quote:
Kerro minulle miksi minun pitäisi uskoa kaikkea mitä Raamatussa lukee? Ei, älä kerrokaan tiedän jo vastauksen: "Raamattu on ainoa ja oikea..jne."

Niin, en kerrokaan. Koska Raamatulla ei ole sinulle mitään merkitystä, sekin todistaa, että et ole kristitty.
quote:
Edelleenkin toistan itseäni ja iitaa: minä sovellan noituutta kristittyyn elämään.

Tuohan on aivan hullunkurista. Yhtä hyvin voisit soveltaa hindulaisuutta kristittyyn elämään tai vaikka saatananpalvontaa kristittyyn elämään. Mutta mitä ilmeisemmin puolusteluistasi päätellen olet ehkä jo tajunnut, että "kristillinen noita-elämäntapa" tai "rukoilu ja veisaus" tai edes rippikoulu eivät tee sinusta kristittyä.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/


Edited by - np on 07/10/2006 09:57:13

07.10.2006, 11:13
Mihinkäs se iitan vastausten kommentointi jäi?
Olisi kiva lukea mitä niihin olet vastannut.

quote:Mutta mitä ilmeisemmin puolusteluistasi päätellen olet ehkä jo tajunnut, että "kristillinen noita-elämäntapa" tai "rukoilu ja veisaus" tai edes rippikoulu eivät tee sinusta kristittyä.
Voi olla että olenkin tajunnut, mutta sitä en sinulle kerro. Mutta sen sanon että kyllä ne tekevät minut kristityksi, vaikka sinä sanot etten ole. Minua ei kuitenkaan kiinnosta yhtään mitä sinä sanot.

Note! This message was posted anonymously!

07.10.2006, 11:23
taisi mennä Niilolle luu kurkkuun? ;D

Note! This message was posted anonymously!

np
07.10.2006, 14:29
quote:
Mihinkäs se iitan vastausten kommentointi jäi?
Olisi kiva lukea mitä niihin olet vastannut.

Ai täälläkö pitäisi istua joka päivä tuntikausia vastaamassa jonkun nimimerkin jankutuksiin, joissa intetään samoja asioita aina uudestaan ilman mitään todisteita tai näyttöä?

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
07.10.2006, 16:41
"Ai täälläkö pitäisi istua joka päivä tuntikausia vastaamassa jonkun nimimerkin jankutuksiin, joissa intetään samoja asioita aina uudestaan ilman mitään todisteita tai näyttöä?"

Suomeksi siis et keksi enää vastausta, koska en todellakaan ole inttänyt, vaan olet vääristellyt sanojani saaden ne kuulostamaan inttämiseltä. Ja sinulla on ihan yhtä vähän todisteita.

Iita kiittää.

np
07.10.2006, 20:17
quote:quote:
"Ai täälläkö pitäisi istua joka päivä tuntikausia vastaamassa jonkun nimimerkin jankutuksiin, joissa intetään samoja asioita aina uudestaan ilman mitään todisteita tai näyttöä?"

Suomeksi siis et keksi enää vastausta, koska

Tässäpä annoit itse oikein malliesimerkin sanojen vääristelystä. Tuossa ei sanottu, että "en keksi vastausta". Siinä ihmeteltiin, että pitäisikö täällä istua joka päivä tuntikausia vastaamassa jonkun nimimerkin jankutuksiin, joissa intetään samoja asioita aina uudestaan ilman mitään todisteita tai näyttöä? Et muuten vastannut tähän kysymykseen. Miksi et? Etkö keksi enää mitään vastausta? Siinä tapauksessahan oman logiikkasi mukaan ainoastaan vääristelet enää sanoja.
quote:
Ja sinulla on ihan yhtä vähän todisteita.

Ilmeisesti siis tahdot kaikin keinoin nyt unohtaa sen, että itse myönsit, että minulla kuitenkin on todisteita. Siksi sinun pitäisi todellakin nyt antaa jotakin näyttöä tai todistetta, koska sinulla ei ole ollut minkäänlaisia. Laitetaanpa tähän se paljon paljastava ote tekstistäsi, jossa myönsit todisteet. Tämä on siis siitä kirjoituksesta, jonka haluaisit nyt epätoivoisena unohtaa.
quote:
kaikki wicat harjoittavat kuvailemiasi ällöttäviä palvontamenoja öisin? Stereotypia, jossa on kaiken lisäksi vain siteeksi todisteita.

Väitit, että "on vain siteeksi todisteita", joka tietysti on melkoista vähättelyä, mutta se osoitti, että todisteita on. Siksi sinun pitäisi nyt itsesi esittää edes jotain todisteita, muuten keskustelun voi päättää, koska sinun kaikki väitteesi on osoitettu todistamattomaksi ja minun väitteilläni todisteita on. Saapas nähdä, millaisia sanasaivarteluja ja merkityksiä nyt väännät, tuossa ensimmäiseksihän loit päässäsi aivan uskomattomia väitteitä, joilla ei ollut ko. tekstikappaleen kanssa mitään tekemistä. Ja sen päälle syytät muita sanojen vääntämisestä. :)


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

07.10.2006, 20:22
ja tähän väliin, np:n mahdollista vastausta odotellessa, kaikki aivotoiminnan tapaista omistavat osoitteeseen http://www.stabu.net/satasyyt.html
ja miettikääkin kunnolla jokaista syytä.

Note! This message was posted anonymously!

np
08.10.2006, 06:45
quote:
ja tähän väliin, np:n mahdollista vastausta odotellessa, kaikki aivotoiminnan tapaista omistavat osoitteeseen http://www.stabu.net/satasyyt.html
ja miettikääkin kunnolla jokaista syytä.

Onpa todella turha sivusto, kun yksi hyvä syy riittää: evankelis-luterilainen harhaoppi ei noudata Raamattua eikä ole oikeaa kristinuskoa. Kaikkien tulisi erota valtionkirkosta ja liittyä johonkin totiseen seurakuntaan. Ja kymmenyksistä tulisi ajatella, että ne eivät ole sinun rahojasi vaan Jumalan rahoja. Jos et maksa seurakuntaasi kymmenyksiä, varastat Jumalalta.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

np
08.10.2006, 08:38
Ahaa, tuo iita-nimimerkki ei vastaa. Meni luu kurkkuun? Ei löydy enää vastauksia, myöntää siis täydellisen tappionsa.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

08.10.2006, 10:08
Kyllä hän vastaa, mutta ei vain ole huomannut että on tullut uusia kommentteja.

quote:Ai täälläkö pitäisi istua joka päivä tuntikausia vastaamassa jonkun nimimerkin jankutuksiin, joissa intetään samoja asioita aina uudestaan ilman mitään todisteita tai näyttöä?
Tuosta vielä sen verran että on kohteliasta vastata kaikkiin kommentteihin eikä vain ''unohtaa'' niitä.

-karo-

Note! This message was posted anonymously!

np
08.10.2006, 12:18
quote:
Kyllä hän vastaa, mutta ei vain ole huomannut että on tullut uusia kommentteja.

Ei mitään selittelyjä! Jos ei heti välittömästi vastaa niin on luu kurkussa. Näinhän tuo iita itsekin todisti. Ei ne säännöt nyt yhtäkkiä käänny päinvastaisiksi aina tarpeen mukaan, vaan kyllä se iita on nyt hävinnyt tämän keskustelun auttamatta kokonaan täydellisesti kun ei kerran osannut mitään vastata ja luu oli kurkussa.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

np
08.10.2006, 12:44
Tuo iita-nimimerkki ei muuten ole vastannut noihin aiempiinkaan kirjoituksiin yhtään mitään. Siellä on yli 100 vastaamatonta viestiä. Eli meni pupu pöksyyn ja luu kurkkuun heti. :D

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
08.10.2006, 14:25
"Ai täälläkö pitäisi istua joka päivä tuntikausia vastaamassa jonkun nimimerkin jankutuksiin, joissa intetään samoja asioita aina uudestaan ilman mitään todisteita tai näyttöä?"

Suomeksi siis et keksi enää vastausta, koska

"Tässäpä annoit itse oikein malliesimerkin sanojen vääristelystä. Tuossa ei sanottu, että "en keksi vastausta". Siinä ihmeteltiin, että pitäisikö täällä istua joka päivä tuntikausia vastaamassa jonkun nimimerkin jankutuksiin, joissa intetään samoja asioita aina uudestaan ilman mitään todisteita tai näyttöä? Et muuten vastannut tähän kysymykseen. Miksi et? Etkö keksi enää mitään vastausta? Siinä tapauksessahan oman logiikkasi mukaan ainoastaan vääristelet enää sanoja."

Mutta vaivauduit silti vastaamaan tiettyihin muihin viesteihin.


Ja sinulla on ihan yhtä vähän todisteita.

Ilmeisesti siis tahdot kaikin keinoin nyt unohtaa sen, että itse myönsit, että minulla kuitenkin on todisteita. Siksi sinun pitäisi todellakin nyt antaa jotakin näyttöä tai todistetta, koska sinulla ei ole ollut minkäänlaisia. Laitetaanpa tähän se paljon paljastava ote tekstistäsi, jossa myönsit todisteet. Tämä on siis siitä kirjoituksesta, jonka haluaisit nyt epätoivoisena unohtaa.

"Väitit, että "on vain siteeksi todisteita", joka tietysti on melkoista vähättelyä, mutta se osoitti, että todisteita on. Siksi sinun pitäisi nyt itsesi esittää edes jotain todisteita, muuten keskustelun voi päättää, koska sinun kaikki väitteesi on osoitettu todistamattomaksi ja minun väitteilläni todisteita on. Saapas nähdä, millaisia sanasaivarteluja ja merkityksiä nyt väännät, tuossa ensimmäiseksihän loit päässäsi aivan uskomattomia väitteitä, joilla ei ollut ko. tekstikappaleen kanssa mitään tekemistä. Ja sen päälle syytät muita sanojen vääntämisestä. :)"

Kuten tuossa edellä mainitsin, AINOAT todisteesi ovat väittämäsi että olet itse nähnyt, ja se nyt ei todista mitään.

"Ahaa, tuo iita-nimimerkki ei vastaa. Meni luu kurkkuun? Ei löydy enää vastauksia, myöntää siis täydellisen tappionsa.
Tuo iita-nimimerkki ei muuten ole vastannut noihin aiempiinkaan kirjoituksiin yhtään mitään. Siellä on yli 100 vastaamatonta viestiä. Eli meni pupu pöksyyn ja luu kurkkuun heti. :D"

Se, että et keksinyt vastausta, oli päätelmäni koska olit vastannut anonyymeille muttet minulle. Sama päätelmä olisi sinullakin oikeutettu jos olisin vastannut muille, mutten sinun viestiisi. Ja noista 100 vastaamattomasta viestistä, vastasin SINUN viesteihisi ensimmäisessä viestissäni. En katsonut tarpeelliseksi vastata anonyymeille jotka kirjoittivat sinulle. Eli olen kyllä vastannut kaikkiin [u]minulle</u> osoitettuihin viesteihin.

Iita kiittää.

np
08.10.2006, 17:34
quote:
AINOAT todisteesi ovat väittämäsi että olet itse nähnyt, ja se nyt ei todista mitään.

Lainauskäytäntösi on niin sekava, että on vaikea saada selvää, että mikä on sinun kirjoittamaasi. Mutta tuon täytyy olla minun kirjoittamaani, koska se sopii tarkalleen sinuun. :) Itsehän totesit, että minulla ihan oikeasti ON todisteita.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

np
08.10.2006, 19:09
Kas, nimimerkki-iita ei vastaa. Meni luu kurkkuun. :D

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
08.10.2006, 20:16
AINOAT todisteesi ovat väittämäsi että olet itse nähnyt, ja se nyt ei todista mitään.

"Lainauskäytäntösi on niin sekava, että on vaikea saada selvää, että mikä on sinun kirjoittamaasi. Mutta tuon täytyy olla minun kirjoittamaani, koska se sopii tarkalleen sinuun. :) Itsehän totesit, että minulla ihan oikeasti ON todisteita."

Kaikki mikä on "" merkkien välissä on sinun tekstiäsi. itseasiassa tuo ylin on minun kirjoittamaani. Osuu minuun toki, enkä ole muuta väittänytkään. Osuu kuitenkin myös sinuun.

Iita kiittää.

np
08.10.2006, 21:00
Et sanonut mitään uutta. Sinulla ei siis ole mitään näyttöä argumenteillesi.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

np
08.10.2006, 21:02
Jaa, vastausta ei näköjään tule. Meni luu kurkkuun siis. :)

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
09.10.2006, 15:26
"Et sanonut mitään uutta. Sinulla ei siis ole mitään näyttöä argumenteillesi."

Sanoitko itse? Et. Tämä alkaa mennä "onpas näyttöä!" "eipäs ole!" -tasolle, eli taannumme lastentarhaan. Minä olen kuitenkin meistä se, joka ei ole väittänytkään omistavansa muita todisteita kuin mitä itse tiedän. Sinulta taas löytyy puheiden mukaan todisteita vaikka millä mitalla, kuitenkaan niitä ei kukaan ole kukaan nähnyt. Umpikuja.

Iita kiittää.

np
09.10.2006, 15:41
quote:
"Et sanonut mitään uutta. Sinulla ei siis ole mitään näyttöä argumenteillesi."

Sanoitko itse? Et. Tämä alkaa mennä "onpas näyttöä!" "eipäs ole!" -tasolle, eli taannumme lastentarhaan.

Niin, totesin jo, että jankkaat samaa etkä esitä mitään todisteita. Nyt jankkasit taas sitä, että jankkaat samaa, ja että sinulla ei ole todisteita. Kyllä se on jo nähty monta kertaa.
quote:
Minä olen kuitenkin meistä se, joka ei ole väittänytkään omistavansa muita todisteita kuin mitä itse tiedän. Sinulta taas löytyy puheiden mukaan todisteita vaikka millä mitalla, kuitenkaan niitä ei kukaan ole kukaan nähnyt.

Paitsi sinä. Sinähän sanoit, että minulla niitä todisteita on. Valokuvia wicca-menoista ei voi valitettavasti näyttää, koska niissä esiintyy alaikäisiä nuoria ja osa on julistettu salaiseksi.

Mutta täällä Jyväskylässä löytyy metsistä kyllä vielä wiccojen rituaalipaikkoja. Minulla ei taida nyt olla kuvia niistä, mutta näyttävät tämän kaltaisilta:

http://www.ilmatar.net/~np/images/wiccasite.jpg

Näitä paikkoja on useitakin. Kunhan ehdin, niin käyn metsässä ottamassa niistä kuvia. Sitten saat niitä kiihkeästi kaipaamiasi kuvatodisteita ja sen jälkeen voitkin kääntyä totiseen kristinuskoon, kun väitteet on todistettu kiistattomasti.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
09.10.2006, 17:32
"Näitä paikkoja on useitakin. Kunhan ehdin, niin käyn metsässä ottamassa niistä kuvia. Sitten saat niitä kiihkeästi kaipaamiasi kuvatodisteita ja sen jälkeen voitkin kääntyä totiseen kristinuskoon, kun väitteet on todistettu kiistattomasti."

Kuvatodisteesi todistavat vain, että metsissä on jonkinlaisia aukeita joilla on poltettu nuotioita. Aivan hyvin voisin itse mennä lähimpään metsään, tehdä sinne nuotiokuopan, ottaa kuvan ja väittää että kyseisellä paikalla kristityt harrastavat kaikenlaista "miellyttävää".
En kuitenkaan tee niin, sinusta taas en voi olla varma. Jotkut menevät pitkällekin todistaakseen sanansa, vaikka sitten tekaistuilla todisteilla. Onko sinulla siis sellaisia todisteita joiden paikkansapitävyys on todistettu?

Iita kiittää.

np
09.10.2006, 18:04
quote:
Kuvatodisteesi todistavat vain, että metsissä on jonkinlaisia aukeita joilla on poltettu nuotioita. Aivan hyvin voisin itse mennä lähimpään metsään, tehdä sinne nuotiokuopan, ottaa kuvan ja väittää että kyseisellä paikalla kristityt harrastavat kaikenlaista "miellyttävää".
En kuitenkaan tee niin, sinusta taas en voi olla varma. Jotkut menevät pitkällekin todistaakseen sanansa, vaikka sitten tekaistuilla todisteilla. Onko sinulla siis sellaisia todisteita joiden paikkansapitävyys on todistettu?

Arvasin, että sinulla menee heti jänis housuun ja hirveällä kiireellä sinun pitää äkkiä a priori esittää ehdottoman varmana, että mikään todiste ei voi ikimaailmassa olla totta. :) Mielenkiintoista, että voit todisteita näkemättä julistaa ne ehdottomalla varmuudella väärennetyiksi, tekaistuiksi ja merkityksettömiksi ja vaikka mitä. Sellainen kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta ja asettaa uuteen valoon myös aikaisemmat inttämisesi. Jokainen voikin nyt hiljaa mielessään miettiä, miksi edes olet koko ajan rukoillut ja pyytänyt todisteita, kun asenteesi pelkkään mahdolliseen todisteeseen on tuo. Mikähän tarkoitusperä tuon takana lienee?

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
09.10.2006, 18:40
Kuvatodisteesi todistavat vain, että metsissä on jonkinlaisia aukeita joilla on poltettu nuotioita. Aivan hyvin voisin itse mennä lähimpään metsään, tehdä sinne nuotiokuopan, ottaa kuvan ja väittää että kyseisellä paikalla kristityt harrastavat kaikenlaista "miellyttävää".
En kuitenkaan tee niin, sinusta taas en voi olla varma. Jotkut menevät pitkällekin todistaakseen sanansa, vaikka sitten tekaistuilla todisteilla. Onko sinulla siis sellaisia todisteita joiden paikkansapitävyys on todistettu?

"Arvasin, että sinulla menee heti jänis housuun ja hirveällä kiireellä sinun pitää äkkiä a priori esittää ehdottoman varmana, että mikään todiste ei voi ikimaailmassa olla totta. :) Mielenkiintoista, että voit todisteita näkemättä julistaa ne ehdottomalla varmuudella väärennetyiksi, tekaistuiksi ja merkityksettömiksi ja vaikka mitä. Sellainen kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta ja asettaa uuteen valoon myös aikaisemmat inttämisesi. Jokainen voikin nyt hiljaa mielessään miettiä, miksi edes olet koko ajan rukoillut ja pyytänyt todisteita, kun asenteesi pelkkään mahdolliseen todisteeseen on tuo. Mikähän tarkoitusperä tuon takana lienee?"

En "esittänyt ehdottomasti ettei mikään todiste voi ikimaailmassa olla totta", esitin vain toteamuksen, että nimenomaisiin todisteisiin ei ole muuta varmuutta kuin sinun sanasi. Enkä ole "rukoillut ja pyytänyt" vaan kyseenalaistanut näiden paasaamiesi todisteiden paikkansapitävyyden. Enkä julistanut ehdottomalla varmuudella väärennetyiksi, esitin vain että ne voisivat aivan hyvin olla tekaistuja.

Iita kiittää.

np
09.10.2006, 18:49
quote:
En "esittänyt ehdottomasti ettei mikään todiste voi ikimaailmassa olla totta", esitin vain toteamuksen, että nimenomaisiin todisteisiin ei ole muuta varmuutta kuin sinun sanasi. Enkä ole "rukoillut ja pyytänyt" vaan kyseenalaistanut näiden paasaamiesi todisteiden paikkansapitävyyden. Enkä julistanut ehdottomalla varmuudella väärennetyiksi, esitin vain että ne voisivat aivan hyvin olla tekaistuja.

Niin, eli teit juuri niin kuin sanoin. Ajatuskin todisteista on sinulle täysin kestämätön, sinun on pakko epätoivoisena kaikin keinoin yrittää etukäteen, [u]lainkaan edes tutustumatta todisteisiin</u>, mitätöidä ja vähätellä ja epäillä ja torjua ne millä hinnalla tahansa. Ensin suorastaan rukoilit ja anelit todisteita, ja nyt takki kääntyi aivan täydellisesti ympäri: nyt et voi edes ajatella mitään todisteita, kun heräsi hirvittävä pelko, että niitä löytyykin. Kaikessa näemme valtavan torjuntataistelun. Mitähän vastaan mahdatkaan puolustautua noin raivoisasti...?

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
09.10.2006, 19:04
"Niin, eli teit juuri niin kuin sanoin. Ajatuskin todisteista on sinulle täysin kestämätön, sinun on pakko epätoivoisena kaikin keinoin yrittää etukäteen, lainkaan edes tutustumatta todisteisiin, mitätöidä ja vähätellä ja epäillä ja torjua ne millä hinnalla tahansa. Ensin suorastaan rukoilit ja anelit todisteita, ja nyt takki kääntyi aivan täydellisesti ympäri: nyt et voi edes ajatella mitään todisteita, kun heräsi hirvittävä pelko, että niitä löytyykin. Kaikessa näemme valtavan torjuntataistelun. Mitähän vastaan mahdatkaan puolustautua noin raivoisasti...?"

Hyvä on, lupaan että tuomitsen todisteesi vasta kun olet esittänyt ne. Ja puolustaudun lähinnä kiihkouskovaisuudelta, jonka keulakuvana saat kyseenalaisen kunnian toimia.

Iita kiittää.

np
09.10.2006, 19:09
quote:
Ja puolustaudun lähinnä kiihkouskovaisuudelta, jonka keulakuvana saat kyseenalaisen kunnian toimia.

No, miten tämä "kiihkouskovaisuus" (joka on käsitteenä tietenkin totisen kristinuskon yhteydessä perusteellisen väärä, mutta unohdetaan se nyt teoreettisesti) sinua konkreettisesti uhkaa, että sitä vastaan täytyy raivoisasti puolustautua?

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
09.10.2006, 19:15
"No, miten tämä "kiihkouskovaisuus" (joka on käsitteenä tietenkin totisen kristinuskon yhteydessä perusteellisen väärä, mutta unohdetaan se nyt teoreettisesti) sinua konkreettisesti uhkaa, että sitä vastaan täytyy raivoisasti puolustautua?"

Fyysisesti ei uhkaakaan. Kiihkouskovaisuus vain sattuu olemaan suurimpia kehityksen jarruja. Kaikenlainen kehitys on pahasta, syntiä. "Ei abortille!"

Iita kiittää.

np
09.10.2006, 19:45
quote:
Fyysisesti ei uhkaakaan. Kiihkouskovaisuus vain sattuu olemaan suurimpia kehityksen jarruja. Kaikenlainen kehitys on pahasta, syntiä. "Ei abortille!"

Todella huvittavaa, että mielestäsi abortti on kehitystä! Lienee evoluutioteorian "ansiota", että sanasta kehitys tulee jollekulle ensimmäiseksi mieleen abortti. Evoluutioteoriahan opettaa, että vain vahvoilla on oikeus selviytyä hengissä ja tietenkin silloin loogisesti pitää murhata kaikki heikot.

Hassunkurista on myös se, että ensimmäinen "uhka" sinusta olisi, että abortti esimerkiksi kielletään. Luulisi, että asia olisi aivan toisinpäin - kyllä sinullekin abortti on ennen syntymääsi ollut erinomaisen vakava uhka, ja luulisin, että sinun abortoimisesi ei olisi vaikuttanut sinuun myöskään kehittävästi. :)

Toki hyvin vähän löytyykin merkittäviä keksintöjä, joita eivät olisi tehneet nimenomaan kristityt tiedemiehet. Eli siinä mielessä ymmärtääkin, että sinulla oli vaikeuksia keksiä mitään kehitykseen (nyt emme puhu siis abortista, joka ei ole missään mielessä kehitystä) liittyvää, jossa kristinusko ei olisi tärkeänä tekijänä vaikuttamassa.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/


Edited by - np on 09/10/2006 20:48:55

Iita
09.10.2006, 19:52
"Todella huvittavaa, että mielestäsi abortti on kehitystä! Lienee evoluutioteorian "ansiota", että sanasta kehitys tulee jollekulle ensimmäiseksi mieleen abortti. Evoluutioteoriahan opettaa, että vain vahvoilla on oikeus selviytyä hengissä ja tietenkin silloin loogisesti pitää murhata kaikki heikot.

Toki hyvin vähän löytyykin merkittäviä keksintöjä, joita eivät olisi tehneet nimenomaan kristityt tiedemiehet. Eli siinä mielessä ymmärtääkin, että sinulla oli vaikeuksia keksiä mitään kehitykseen (nyt emme puhu siis abortista, joka ei ole missään mielessä kehitystä) liittyvää, jossa kristinusko ei olisi tärkeänä tekijänä vaikuttamassa."

Abortti nyt tuli ensinnä mieleen, sillä mielestäni abortin pitäisi olla täysin laillinen, ja ainoa asia joka sen estää on kirkko. Ja kerrohan toki minullekin joku niistä kehityksen osa-alueista joissa kirkko on ollut mukana. Kirkkohan elää edelleen keskiajalla monien asioiden kannalta.

Iita kiittää.

np
09.10.2006, 20:04
quote:
Abortti nyt tuli ensinnä mieleen, sillä mielestäni abortin pitäisi olla täysin laillinen, ja ainoa asia joka sen estää on kirkko. Ja kerrohan toki minullekin joku niistä kehityksen osa-alueista joissa kirkko on ollut mukana. Kirkkohan elää edelleen keskiajalla monien asioiden kannalta.

Jaa, kumpaa kirkkoa tarkoitat, idoleita palvovaa Babylonin porttoa vaiko harhaoppista, homoutta ja naispappeutta suosivaa evankelis-luterilaista luopiokirkkoa? Eli nyt kyllä keksit "kirkon" tähän mukaan ihan omasta päästäsi. Minä nimittäin sanoin, että kristityt tiedemiehet ovat kaikki merkittävät keksinnöt. "Kirkoilla" ei tosiaan ole siinä suhteessa juurikaan ansioita. Esimerkiksi Isaac Newton oli harras kristitty.

Tässä muuten lisää kuvatodisteita; tämä kuva ei ole Jyväskylästä, ja valitettavasti se kuva-aineisto on julistettu salaiseksi. Mutta Jyväskylän noituusaktiviteetista on tällaista ja vielä paljon rankempaakin kuva-aineistoa. Mutta kuvatodisteethan sinä jo täysin mielessäsi torjuen mitätöitkin, joten niitä tuskin kannattaa sen kummemmin lähteä sinulle näyttämäänkään.

http://www.ilmatar.net/~np/images/nudewiccaritual.gif

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/opinions/


Edited by - np on 09/10/2006 21:04:55

Iita
09.10.2006, 20:13
"Jaa, kumpaa kirkkoa tarkoitat, idoleita palvovaa Babylonin porttoa vaiko harhaoppista, homoutta ja naispappeutta suosivaa evankelis-luterilaista luopiokirkkoa? Eli nyt kyllä keksit "kirkon" tähän mukaan ihan omasta päästäsi. Minä nimittäin sanoin, että kristityt tiedemiehet ovat kaikki merkittävät keksinnöt. "Kirkoilla" ei tosiaan ole siinä suhteessa juurikaan ansioita. Esimerkiksi Isaac Newton oli harras kristitty.

Tässä muuten lisää kuvatodisteita; tämä kuva ei ole Jyväskylästä, ja valitettavasti se kuva-aineisto on julistettu salaiseksi. Mutta Jyväskylän noituusaktiviteetista on tällaista ja vielä paljon rankempaakin kuva-aineistoa. Mutta kuvatodisteethan sinä jo täysin mielessäsi torjuen mitätöitkin, joten niitä tuskin kannattaa sen kummemmin lähteä sinulle näyttämäänkään."

Hyvä on, myönnän erehdykseni tuossa ylemmässä kohdassa. Alempi taas, vaikuttaa vanhahkolta kuvalta ja mikä todistaa että kyseessä ovat wicat?

Iita kiittää.

np
10.10.2006, 06:06
quote:
Alempi taas, vaikuttaa vanhahkolta kuvalta ja mikä todistaa että kyseessä ovat wicat?

Laitapa sinä nyt tässä vaiheessa näytteeksi vaikkapa kaksi vastakkaista kuvatodistetta, jotka osoittavat, että alastomia wiccarituaaleja ei järjestetä.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
10.10.2006, 19:36
"Laitapa sinä nyt tässä vaiheessa näytteeksi vaikkapa kaksi vastakkaista kuvatodistetta, jotka osoittavat, että alastomia wiccarituaaleja ei järjestetä."

Kunhan kerrot miten saan kuvan jonkin asian puuttumisesta.

Iita kiittää.

np
11.10.2006, 06:03
quote:
quote:Laitapa sinä nyt tässä vaiheessa näytteeksi vaikkapa kaksi vastakkaista kuvatodistetta, jotka osoittavat, että alastomia wiccarituaaleja ei järjestetä.
Kunhan kerrot miten saan kuvan jonkin asian puuttumisesta.

No laita jotain muita todisteita sitten. Tämähän rupeaa olemaan jo hyvinkin kummallista, että minun täytyy todistaa jokainen sana ja sinulle riittää kaikessa pelkkä vastaan inttäminen.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
11.10.2006, 15:24
"No laita jotain muita todisteita sitten. Tämähän rupeaa olemaan jo hyvinkin kummallista, että minun täytyy todistaa jokainen sana ja sinulle riittää kaikessa pelkkä vastaan inttäminen."

Tästä hyvästä suomit minua taas inttämisestä, mutta kuten tuolla ylempänä olen sanonut, sinä olet meistä kahdesta se joka paasaa todisteistaan. Minä vain kerron omia mielipiteitäni. Mitä sellaista olen sanonut mikä tarvitsisi todisteita? Miten pystyn esim. kuvilla todistamaan jonkin asian olemattomuuden? Menen lähimetsiin kuvailemaan luontoa, jossa ei ole noitapiirien paikkoja?

Iita kiittää.

np
11.10.2006, 19:21
quote:
Tästä hyvästä suomit minua taas inttämisestä, mutta kuten tuolla ylempänä olen sanonut, sinä olet meistä kahdesta se joka paasaa todisteistaan. Minä vain kerron omia mielipiteitäni. Mitä sellaista olen sanonut mikä tarvitsisi todisteita? Miten pystyn esim. kuvilla todistamaan jonkin asian olemattomuuden? Menen lähimetsiin kuvailemaan luontoa, jossa ei ole noitapiirien paikkoja?

Eli nyt siis myönnät, että kaikki väitteesi ovat tyhjän päällä. Mitä ihmettä varten ylipäänsä lähdit alunperinkään inttämään vastaan, kun vastaväitteilläsi ei ollut mitään pohjaa? Jos sinulla ei ole mitään vastatodisteitä minun väitteilleni, olen silloin todistanut kaikki väitteeni oikeaksi. Nyt ei enää auta, että intät vaan kerta toisensa jälkeen, että ei voi olla, ei voi olla. Toinen vaihtoehto on nyt myöntää, että hävisit tämän keskustelun totaalisesti. Minä olen esittänyt todisteita väitteilleni. Ei niitä voi se kumota, että sinä et pysty mitään todistamaan!

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
11.10.2006, 19:31
"Eli nyt siis myönnät, että kaikki väitteesi ovat tyhjän päällä. Mitä ihmettä varten ylipäänsä lähdit alunperinkään inttämään vastaan, kun vastaväitteilläsi ei ollut mitään pohjaa? Jos sinulla ei ole mitään vastatodisteitä minun väitteilleni, olen silloin todistanut kaikki väitteeni oikeaksi. Nyt ei enää auta, että intät vaan kerta toisensa jälkeen, että ei voi olla, ei voi olla. Toinen vaihtoehto on nyt myöntää, että hävisit tämän keskustelun totaalisesti. Minä olen esittänyt todisteita väitteilleni. Ei niitä voi se kumota, että sinä et pysty mitään todistamaan!"

Olet esittänyt todisteita? Suo anteeksi, mutta minulta ovat tainneet mennä ne [u]todelliset</u> todisteet ohi. Sinulla on kuva metsästä ja selkeästi netistä otettu vanha kuva joka saattaa esittää jonkin suvun juhannusjuhlaa. Kaikki muu on ollut omaa todisteluasi.

Iita kiittää.

Elmo
11.10.2006, 20:44
Iita, olet nyt vain huono häviäjä.

Help me and BenDover reopen Ristiässä.

np
11.10.2006, 21:33
quote:
Olet esittänyt todisteita? Suo anteeksi, mutta minulta ovat tainneet mennä ne [u]todelliset</u> todisteet ohi.

Hyvä, no laitapa niitä [u]todellisia</u> todisteita sitten.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
12.10.2006, 12:44
"Hyvä, no laitapa niitä todellisia todisteita sitten."

Sinäpä et taida koskaan lukea viestejäni kunnolla. Kerroppa minulle mistä hankin todisteita ja jos se on jonkin asian puutteen todistamista niin miten.

Iita kiittää.

piina
12.10.2006, 12:48
luulen, että niilo on oikeasti Tuska.

uutsuvatsukatsukajodma; haluan sinua koska sinulla on lehmä.

kerio
12.10.2006, 12:53
Musta koko homma on nyt karannut hakotielle, koko homman pointtihan on ne nuoret naiset tanssimassa alasti kuutamossa nuotionympärillä.

Video- ja kuvamateriaalia saa tornittaa...

Kerio
"Oon Palomuuri"

np
12.10.2006, 15:39
quote:
Musta koko homma on nyt karannut hakotielle, koko homman pointtihan on ne nuoret naiset tanssimassa alasti kuutamossa nuotionympärillä.

Video- ja kuvamateriaalia saa tornittaa...

Katsotaan, tuleeko tuolta iita-nimimerkiltä sellaisia. Hänhän jo myönsi, että todisteita alastomista wiccarituaaleista löytyy ja vastatodisteita ei ole lainkaan.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
12.10.2006, 19:08
"Katsotaan, tuleeko tuolta iita-nimimerkiltä sellaisia. Hänhän jo myönsi, että todisteita alastomista wiccarituaaleista löytyy ja vastatodisteita ei ole lainkaan."

Myönsinkö? Ja edelleen, kerro sinä minulle, miten saan jonkin puuttumisesta todisteita.

Iita kiittää.

np
13.10.2006, 06:52
quote:
"Katsotaan, tuleeko tuolta iita-nimimerkiltä sellaisia. Hänhän jo myönsi, että todisteita alastomista wiccarituaaleista löytyy ja vastatodisteita ei ole lainkaan."

Myönsinkö? Ja edelleen, kerro sinä minulle, miten saan jonkin puuttumisesta todisteita.

Laita niitä todellisia vastatodisteita sitten. Muussa tapauksessa tilanne on edelleenkin se, että minä olen esittänyt todisteita ja sinä et yhtään mitään, jolloin asia on jo kaikin puolin siis ratkaistu. M.O.T.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
13.10.2006, 15:04
"Laita niitä todellisia vastatodisteita sitten. Muussa tapauksessa tilanne on edelleenkin se, että minä olen esittänyt todisteita ja sinä et yhtään mitään, jolloin asia on jo kaikin puolin siis ratkaistu. M.O.T."

Et vieläkään kertonut millaisia todisteita on edes mahdollista hankkia. Ja sinunkaan todisteistasi ei voi muuta sanoa kun että aika epätoivoinen yritys.

Iita kiittää.

np
13.10.2006, 15:08
quote:
Et vieläkään kertonut millaisia todisteita on edes mahdollista hankkia.

Miksi minun pitäisi etsiä sinun väitteillesi todisteita!? Silloinhan olisi ihan sama, jos keskustelisin täällä yksin. Tosin siltähän tämä alkaa näyttää. Minä esitän todisteita ja perustelen, sinä vain jankkaat, että ei voi olla, ei voi olla, sitten toteat että sinulla ei ole mitään todisteita ja sitten taas että ei voi olla, ei voi olla.
quote:Ja sinunkaan todisteistasi ei voi muuta sanoa kun että aika epätoivoinen yritys.
Tarkastellaanpa tätä matemaattisesti. Minä olen esittänyt todisteita jonkin määrän, sanotaan n kpl. Sinä olet esittänyt nolla todistetta. N on äärettömän paljon enemmän kuin nolla. Eli olen tähän mennessä todistanut väitteeni äärettömän paljon varmemmin kuin sinä. M.O.T.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
13.10.2006, 15:18
"Miksi minun pitäisi etsiä sinun väitteillesi todisteita!? Silloinhan olisi ihan sama, jos keskustelisin täällä yksin. Tosin siltähän tämä alkaa näyttää. Minä esitän todisteita ja perustelen, sinä vain jankkaat, että ei voi olla, ei voi olla, sitten toteat että sinulla ei ole mitään todisteita ja sitten taas että ei voi olla, ei voi olla.

Tarkastellaanpa tätä matemaattisesti. Minä olen esittänyt todisteita jonkin määrän, sanotaan n kpl. Sinä olet esittänyt nolla todistetta. N on äärettömän paljon enemmän kuin nolla. Eli olen tähän mennessä todistanut väitteeni äärettömän paljon varmemmin kuin sinä. M.O.T."





Oletatko minun nyt käyvän ottamassa kaksi kuvaa, toisen metsästä, jossa ei ole noitien nuotiopaikkoja ja toisen paikkakuntamme kirkosta? Ja vielä ekstrana kolmannen, jossa näkyy oivallinen noitapiirin paikka, mutta koskemattomana? Silloin minulla taas olisi matemaattisesti m kappaletta todisteita, sinulla n, ja m&gt;n, eli minä olisin [u]matemaattisesti</u> oikeassa, mutta todellisuudessa olisimme samassa pisteessä, koska kummankaan todisteita ei voi näyttää toteen.

Iita kiittää.

Edited by - Iita on 13/10/2006 16:19:23

Edited by - Iita on 13/10/2006 16:20:02

np
13.10.2006, 16:35
quote:Oletatko minun nyt käyvän ottamassa kaksi kuvaa, toisen
Edelleenkin, miksi minun pitäisi etsiä sinun väitteillesi todisteita? Jos sinun todisteluyrityksesi kuulostavat jo sinusta itsestäsikin järjettömiltä, niin sehän vain vahvistaa sen, että olet täysin väärässä ja olet hävinnyt tämän keskustelun yhä perusteellisemmin.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
13.10.2006, 17:06
"Edelleenkin, miksi minun pitäisi etsiä sinun väitteillesi todisteita? Jos sinun todisteluyrityksesi kuulostavat jo sinusta itsestäsikin järjettömiltä, niin sehän vain vahvistaa sen, että olet täysin väärässä ja olet hävinnyt tämän keskustelun yhä perusteellisemmin."

Tarkoitin quotettamallasi lauseella pelkän ideankin järjettömyyttä. Ja nyt täysin teoreettisesti: jos sinun pitäisi ottaa kuva todisteeksi jonkin asian olemattomuudesta, miten tekisit sen? Enkä oleta sinun etsivän minulle todisteita, sitä mistä sellaisen mielikuvan olet saanut en ymmärrä. Ja tottakai kuulostaa järjettömältä että "todisteiden" määrä kertoisi kuka on oikeassa. Varsinkin kun kyseiset todisteet ovat hyvinkin epäuskottavia.

Iita kiittää.

np
13.10.2006, 18:37
quote:
Tarkoitin quotettamallasi lauseella pelkän ideankin järjettömyyttä. Ja nyt täysin teoreettisesti: jos sinun pitäisi ottaa kuva todisteeksi jonkin asian olemattomuudesta, miten tekisit sen? Enkä oleta sinun etsivän minulle todisteita, sitä mistä sellaisen mielikuvan olet saanut en ymmärrä.

Koko ajan kerta toisensa jälkeen jatkuvasti rukoilet, että minä keksisin sinulle jotain tapaa todistella sinun väitteitäsi. En edelleenkään rupea tekemään mitään sinun väitteittesi eteen, ne joudut edelleen itse todistamaan. Eikö muuten jo olisi aika myöntää, että sinulla ei kerta kaikkiaan ole yhtään mitään todisteita. Jatkuvasti vain jatkat kiemurtelua ja välttelyä ja inttämistä ja pyytelyä ja kyselyä. Se ei nyt tässä auta yhtään, vaan sinun pitää laittaa niitä omia "todellisia" todisteitasi.
quote:
Ja tottakai kuulostaa järjettömältä että "todisteiden" määrä kertoisi kuka on oikeassa. Varsinkin kun kyseiset todisteet ovat hyvinkin epäuskottavia.

No katsotaanpa nyt sitten vihdoinkin niitä sinun todisteitasi. Annapa tulla. Muuten edelleenkin vertaat nollaa (sinun todisteesi) johonkin nollasta eroavaan (esittämiini todisteisiin), jolloin jälkimmäiset ovat tietenkin äärettömän paljon vakuuttavampia kuin sellaiset, joita ei ole lainkaan edes nähty.

Laitetaanpa tämän päälle vielä lisää todisteita: http://www.wicca.fi/forum/

Käypä tuolla ja laita hakuun esim. "alasti" niin löytyy heti kolme viittausta alastonrituaaleihin. Jos nyt ei viitsi kokeilla muilla hakusanoilla, joilla löytyisi vielä lisääkin. Eli eiköhän tämä asia nyt jo ala olla täysin varmasti todistettu, varsinkin kun vertaamme vastatodisteisiin, joita ei ole lainkaan minkäänlaisia. Katsotaan, jos ehdin tänä viikonloppuna myös käydä ottamassa vielä kuvia paikallisista wiccarituaalipaikoista, joissa paikalliset nuoret tytöt käyvät aina niinä pakanajuhlapäivinään (joista ei tässä ole syytä puhua, koska kaikki osapuolet eivät selvästikään ole uskossa ja näin ollen heitä ei ole syytä laittaa alttiiksi paholaisille) tanssimassa alasti tulen ääressä.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/


Edited by - np on 13/10/2006 19:50:20

Iita
14.10.2006, 16:32
"No katsotaanpa nyt sitten vihdoinkin niitä sinun todisteitasi. Annapa tulla. Muuten edelleenkin vertaat nollaa (sinun todisteesi) johonkin nollasta eroavaan (esittämiini todisteisiin), jolloin jälkimmäiset ovat tietenkin äärettömän paljon vakuuttavampia kuin sellaiset, joita ei ole lainkaan edes nähty.

Laitetaanpa tämän päälle vielä lisää todisteita: http://www.wicca.fi/forum/

Käypä tuolla ja laita hakuun esim. "alasti" niin löytyy heti kolme viittausta alastonrituaaleihin. Jos nyt ei viitsi kokeilla muilla hakusanoilla, joilla löytyisi vielä lisääkin. Eli eiköhän tämä asia nyt jo ala olla täysin varmasti todistettu, varsinkin kun vertaamme vastatodisteisiin, joita ei ole lainkaan minkäänlaisia. Katsotaan, jos ehdin tänä viikonloppuna myös käydä ottamassa vielä kuvia paikallisista wiccarituaalipaikoista, joissa paikalliset nuoret tytöt käyvät aina niinä pakanajuhlapäivinään (joista ei tässä ole syytä puhua, koska kaikki osapuolet eivät selvästikään ole uskossa ja näin ollen heitä ei ole syytä laittaa alttiiksi paholaisille) tanssimassa alasti tulen ääressä."

Niin niitä minun todisteitani. MITEN PYSTYISIN TODISTAMAAN JONKIN ASIAN OLEMATTOMUUDEN? En mitenkään. Ellen sitten liittäisi tähän kuvia, joita en pysty ottamaan koska en omista digikameraa.
Wicca.fi: Hakusanalla alasti löytyi viitteitä näihin samoihin harhaluuloihin joita sinullakin on, eli alastomuusriitteihin, ja yhden joka liittyi kansanuskontoihin ja sekin oli näotä eräänlaisia "juhannustaikoja" eli kerätään kukkia alastomana kesällä keskellä yötä, kaikenlisäksi asuttomissa metsiköissä. Voi voi, mihin tämä maailma on menossa?
Wicat siis ovat luonnonihmisiä. Mikä heissä aiheuttaa sinussa niin suurta pelkoa/inhoa/vihaa että levität tälläistä propagandaa netissä?
Ja kaiken lisäksi. Se, että minulla ei ole mitään keinoa esittää todisteita ja sinulla on tekaistuja, ei saa sinua olemaan yhtään oikeammassa.

Iita kiittää.

np
14.10.2006, 19:56
quote:
Niin niitä minun todisteitani. MITEN PYSTYISIN TODISTAMAAN

Eipä ole minun ongelmani. Nimittäin, jos et vielä ollut huomannut, niin minun velvollisuuteni ei edelleenkään ole yrittää todistella sinun väitteitäsi.
quote:
Wicca.fi: Hakusanalla alasti löytyi viitteitä näihin samoihin harhaluuloihin joita sinullakin on, eli alastomuusriitteihin, ja yhden joka liittyi kansanuskontoihin ja sekin oli näotä eräänlaisia "juhannustaikoja" eli kerätään kukkia alastomana kesällä keskellä yötä, kaikenlisäksi asuttomissa metsiköissä. Voi voi, mihin tämä maailma on menossa?

Eli myönsit alastonrituaaleja tapahtuvan! Mitä ihmettä varten sitten heti taas intät kaiken aikaa taas vastaan, kun nyt taas tässä tapauksessa olet itsekin sitä mieltä, että wicat heiluvat alasti metsissä? Jätit muuten tarkoituksella huomiotta esimerkiksi tällaisen paljastavan lauseen, joka tuolta löytyi: "...jos itse kuulisin jos asuisin saman katon alla jokun kanssa, että hän menee kuutamolla alasti tanssimaan niin luonnollinen reaktio kummpanina olisi kysyä että mikäs juttu se on...". Eli kuutamolla alasti tanssimista esiintyy. Toinen kirjoittaja puolestaan kirjoittaa näin: "Toisekseen, tapakrisselin kanssa voi tulla turhaa vääntöä asiasta jos toisestakin, esim. siitä, miten juhlapyhiä vietetään tai passaako viettää iltoja tyttöporukalla kuutamolla alasti tanssien." Eli hän puolestaan viettää iltoja tuolla tavalla - tuossa hän mietiskeli, miten kertoisi tästä asiasta mahdolliselle poikaystävälleen. Minusta muuten tyttöporukalla kuutamolla alasti tanssiminen ei ihan kuulosta "juhannustaialta" tai kukkien keräämiseltä.
quote:
Wicat siis ovat luonnonihmisiä. Mikä heissä aiheuttaa sinussa niin suurta pelkoa/inhoa/vihaa että levität tälläistä propagandaa netissä?

Kyllä se pelko, viha ja inho on kokonaan ei-kristittyjen puolella. Totisena kristittynä minähän rakastan jokaista lähimmäistä, myös nuoria wiccatyttöjä, ja haluan auttaa heitä! Siksi siis varoitan wiccoja siitä, että heidän puuhansa on vaarallista ja syntistä. Kuvaavaa, että sinulle tulee lähimmäisten auttamisesta heti välittömästi mieleen pelko ja inho ja viha.
quote:
Ja kaiken lisäksi. Se, että minulla ei ole mitään keinoa esittää todisteita ja sinulla on tekaistuja, ei saa sinua olemaan yhtään oikeammassa.

Et sinä voi kumota todisteita pelkästään inttämällä, että tekaistuja, tekaistuja. Muutenhan kukaan ei voi koskaan todistaa mitään, jos todisteet voi aina kumota ilman perusteluja pelkällä inttämisellä. Eli sinun täytyy antaa vastatodisteita ja vastakkaista näyttöä, muuten tilanne on edelleenkin se, että olet hävinnyt tämän keskustelun perinpohjaisesti, koska et pysty perustelemaan yhtään mitään.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
14.10.2006, 21:38
Hyvä on. Lakkaan taistelemasta vastaan, koska minulta loppuivat keinot. En pysty ottamaan kuvia mistään, ja onhan huomattavasti helpompaa todistaa jonkin asian olemassaolo kuin sen puute. Määrällisesti sinulla on enemmän todisteita mutta sinun todisteesi eivät todista mitään. Myönnän että olet parempi perustelemaan väitteitäsi, ja ampumaan minun väitteeni alas. Silti olet väärässä, mutta jätän asian tähän, koska siitä alkaisi uusi väittely eikä minulla ole mitään millä väittää vastaan. Siltikään sillä, kumpi meistä voitti tämän väittelyn, ei ole väliä, sillä wicat jatkavat elämäänsä. Ja tähän haluaisin vielä sanoa että sinulla on kaiken muun lisäksikin huomattava elämänkokemuksen määrä verrattuna minuun. Ikääni en paljasta mutta varmasti vähemmän kuin sinulla. Suomessa on mielipiteenvapaus ja uskonvapaus, joten siinäkään mielessä tässä ei ole järkeä. Mutta hyvät jatkot vaan.

Iita kiittää.

Skyneth
18.10.2006, 18:24
Tiedän että tämä on jo kuollut ja kuopattu topicci mutta minun täytyy sano vielä tämä. Joku on ehkä saattanut jo mainita tästä, mutta toista vielä kerran.

Eli on kahdenlaisia wiccoja:

1. On wiccoja jotka kuuluvat joonkin coveniin (noitapiiri). Noitapiiriin voi kuulua mutta ei ole pakko. Yleensä näissä piireissä mennään metsään ja tanssitaan alasti nuotion ääressä (eli olet nähnyt tämän tyylisiä wiccoja). Tietenkään ei ole pakko olla alasti, silloin pukeudutaan viittaan/kaapuun. Mutta alastomuus on tietysti suotavaa, koska jotkut wicat uskovat että alaston keho säteilee paremmin energiaa kuin vaattettu.
Joissakin coveneissa tietysti harrastetaan seksiä yms. mutta niihinkään ei ole pakko osallistua niin kuin ei tarvitse kuulua noitapiireihinkään.

2. On myös olemassa yksittäisiä wiccoja jotka eivät ole koskaan edes puhuneen ylipapittaren/ylipapin kanssa eivätkä siksi myöskään kuulu coveneihin. Nämä yksittäiset wicat (joihin minä kuulun) kunnioittavat luontoa sellaisena kuin se on ja he eivät pakosta edes pidä minkäänlaisia riittejä. Me vain kunnioitamme luontoa ja niinä 8 sapattina jotka meillä on juhlimme niitä niin kuin kuuluu (tietysti niihin saattaa kuulua jonkinlaisia riittejä).

Tässä sinulle linkki jossa tarkemmin kerrotaan wiccalaisuudesta. Ei ehkä näin niinkuin minä kerroin, mutta samat asiat pyörii kuitenkin. http://www.varjojenkirja.com/wiccasmi.html

Hyvää Samhainta (Uusi vuotemme 31.10) sinulle, toivottavasti ymmärrät meitä paremmin.

*

np
18.10.2006, 19:06
quote:
1. On wiccoja jotka kuuluvat joonkin coveniin (noitapiiri). Noitapiiriin voi kuulua mutta ei ole pakko. Yleensä näissä piireissä mennään metsään ja tanssitaan alasti nuotion ääressä (eli olet nähnyt tämän tyylisiä wiccoja).
Jostain syystä tuo iita-nimimerkki yritti loputtomasti todistella, että tämmöisiä ei ole lainkaan olemassa ja että näin ei voi ikinä tapahtua :) Aika huvittavaa...

Työ wiccaa ja muuta saatananpalvontaa vastaan siis jatkuu yhä ankarampana lopulliseen voittoon asti. Rukoilkaamme, että näissä seuraavissa eduskuntavaaleissa valittaisiin oikein merkittävä enemmistö kristittyjä kansanedustajia, sitten alkaisi ehkä tapahtua.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
18.10.2006, 20:58
"Jostain syystä tuo iita-nimimerkki yritti loputtomasti todistella, että tämmöisiä ei ole lainkaan olemassa ja että näin ei voi ikinä tapahtua :) Aika huvittavaa..."

Kröhöm. Itseasiassa en sanonut että näin ei tapahtuisi, vaan että on myös näitä tyypin 2 wiccoja, joiden olemassaolon sinä kiistit jotta stereotypiasi ei särkyisi.

Iita kiittää.

np
19.10.2006, 05:54
quote:
Kröhöm. Itseasiassa en sanonut että näin ei tapahtuisi, vaan että on myös näitä tyypin 2 wiccoja, joiden olemassaolon sinä kiistit jotta stereotypiasi ei särkyisi.

Ja takki sen kun kääntyy niin että pölisee. Mitäs muita väitteitäsi alat nyt myöskin julkisesti perua? Joko esim. myönnät, että paloittelusurmaaja Elg oli saatananpalvoja, vai eikö hän vieläkään kelpaa esimerkiksi "todellisesta" saatananpalvojasta? Myönnätkö myös, että "kristitty wicca" on käsitteenä mahdottomuus (se muuten on mahdottomuus myös wiccojen itsensä mielestä)? Ja jokos muuten olet löytänyt konkreettisen esimerkin siitä, miten kiihkouskovaisuus uhkaa nimenomaan sinua? Sekin on yksi väite, jota muuttelit monta kertaa alkuperäisestä. Ja jokos sinulla löytyy niitä paljon puhuttuja todellisia todisteita väitteillesi?

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
19.10.2006, 17:05
"Ja takki sen kun kääntyy niin että pölisee. Mitäs muita väitteitäsi alat nyt myöskin julkisesti perua? Joko esim. myönnät, että paloittelusurmaaja Elg oli saatananpalvoja, vai eikö hän vieläkään kelpaa esimerkiksi "todellisesta" saatananpalvojasta? Myönnätkö myös, että "kristitty wicca" on käsitteenä mahdottomuus (se muuten on mahdottomuus myös wiccojen itsensä mielestä)? Ja jokos muuten olet löytänyt konkreettisen esimerkin siitä, miten kiihkouskovaisuus uhkaa nimenomaan sinua? Sekin on yksi väite, jota muuttelit monta kertaa alkuperäisestä. Ja jokos sinulla löytyy niitä paljon puhuttuja todellisia todisteita väitteillesi?"

Minähän myönsin että Elg oli saatananpalvoja. Etkö todella lue viestejäni? Kirjoitin, että en ollut lukenut lehtijutuista Elgin vakaumusta, mutta uskoin sanaasi.
Ja kristitty wicca on myöskin täysin mahdollista. Etkö lukenut Skynethin puheenvuoroa?
Ja niistä todisteista vielä. Anna minulle vinkki keinosta jolla todistan jonkin asian olemattomuuden ilman kameraa?

Iita kiittää.

np
19.10.2006, 19:16
quote:
Minähän myönsin että Elg oli saatananpalvoja. Etkö todella lue viestejäni? Kirjoitin, että en ollut lukenut lehtijutuista Elgin vakaumusta, mutta uskoin sanaasi.

Ai, nytkö hän on sitten sellainen todellinen saatananpalvoja? Viimeksi ei ollut.
quote:
Ja kristitty wicca on myöskin täysin mahdollista. Etkö lukenut
Skynethin puheenvuoroa?

Mielenkiintoista, että ns. "typeriä kysymyksiä wiccasta" -sivusto on näköjään juuri äskettäin sensuroitu pois netistä. Jännittävää, että se otetaan pois juuri, kun alat inttää taas, että kristitty wicca, kristitty wicca. Valitettavasti googlen ns. cachesta se kuitenkin edelleen löytyy (etsi tuon lainauksen hakusanoilla, ethän tietenkään koskaan ikinä usko muuten):
quote:
Voinko olla kristitty ja wicca yhtäaikaa?

Et piru vieköön muuten voikaan. Wicca on uskonto, ei harrastus. Kristinusko samoin. Noituus taas on useimmille harrastus, voit siis olla noituutta harjoittava kristitty, jolloin tosin olet ristiriidassa kristinuskon oppien kanssa. Mutta se on sinun ongelmasi, kunhan pysyt kaukana wiccasta.

Eli siinä sinulle wiccojen näkemys asiasta. Katsotaanpa, teetkö taas "true scotsman" -argumentin epätoivoissasi, eli tietenkään kyseessä ei voi olla mielestäsi "todellinen" wicca koska sieltä tulikin nyt epämieluisa totuus. :)
quote:
Ja niistä todisteista vielä. Anna minulle vinkki keinosta jolla todistan jonkin asian olemattomuuden ilman kameraa?

Mistäs minä tietäisin. Katsos kun asiahan on nimittäin siten, että minun velvollisuuteni ei edelleenkään ole yrittää etsiä todisteita sinun väitteillesi! Ilmeisesti tämä on taas jälleen kerran päässyt unohtumaan jotenkin sinulta vahingoissa epähuomiossa. Pitää varmaan toistaa se joka vastauksessa kerran tai pari. Tämä asia tuntuu olevan aivan tavattoman vaikeasti muistettava?

Laita siis jotain muita todisteita, jos et kuvatodisteita pysty laittamaan. Ai niin, muista laittaa niitä todellisia todisteita. Niitähän sinulla voi olla vain itselläsi, koska mikään todiste ei sinulle esitettynä ole koskaan ollut sellainen todellinen todiste, etenkin kun se todistaa jonkin sinulle epämieluisan asian tai kumoaa jonkin sinun väitteistäsi (ilmeisesti nämä ovatkin sellaisen ei-todellisen todisteen kriteerit).

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Skyneth
20.10.2006, 14:39
Anteeksi tungen tähän teidän sodan väliinne.

Niin minähän olen wicca (mikä on tullut jo selville), mutta valitettavasti kuulun (vielä) kirkkoon. Olen siis eroamassa kirkosta, mutta en voi vielä erota. Juu tämä on turha viesti, mutta se "todistaa" että Iita-nimimerkki on "periaatteessa" oikeassa. En ole nyt puolustamassa Niiloa mutta hänellä on kyllä jotain titoa asiasta. Harvat wicat nimittäin kuuluvat kirkkoo, mutta jotkut kuuluvat siksi, koska pelkäävät ettei wiccalaisuus olekaan heidän oma uskonto.

Eipä minulla muuta.

*

np
20.10.2006, 15:41
quote:
Niin minähän olen wicca (mikä on tullut jo selville), mutta valitettavasti kuulun (vielä) kirkkoon. Olen siis eroamassa kirkosta, mutta en voi vielä erota. Juu tämä on turha viesti, mutta se "todistaa" että Iita-nimimerkki on "periaatteessa" oikeassa.

Miten niin? Väitätkö olevasi KRISTITTY? Pieni vihje: kirkkoon kuuluminen ei tarkoita lainkaan sitä, että olisi kristitty. Jos kuuluu harhaoppiseen evankelis-luterilaiseen kirkkoon (se mm. sallii naispapit täysin Raamatun vastaisesti!), ei ole kristitty, oikeastaan päinvastoin.
quote:
En ole nyt puolustamassa Niiloa mutta hänellä on kyllä jotain titoa asiasta. Harvat wicat nimittäin kuuluvat kirkkoo, mutta jotkut kuuluvat siksi, koska pelkäävät ettei wiccalaisuus olekaan heidän oma uskonto.

Kirkkoon kuuluminen on täysin yhdentekevää sen kysymyksen kannalta, että onko olemassa "kristitty wicca". Minusta oikeastaan wiccat voisivat aivan hyvin kuulua valtionkirkkoon, se vain osoittaisi yhä selkeämmin, kuinka harhassa totisesta kristinuskosta sekin pulju on.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/


Edited by - np on 20/10/2006 16:43:46

Iita
20.10.2006, 17:23
"Ai, nytkö hän on sitten sellainen todellinen saatananpalvoja? Viimeksi ei ollut."
Saisinko pyytää että vaivautuisit lukemaan viestini edelliseltä sivulta?

Hyvä on, olen siis ollut väärässä. Hyvä että sekin tuli selväksi, olisi tullut kyllä vaikka et olisikaan hakannut asialla päätäni.
Kerropa minulle mikä tekee ihmisestä todellisen kristityn? Sinun kriteerisi ovat jääneet hiukan hämäriksi.

Iita kiittää.

np
20.10.2006, 18:24
quote:
Kerropa minulle mikä tekee ihmisestä todellisen kristityn? Sinun kriteerisi ovat jääneet hiukan hämäriksi.

Tuosta aiheesta on valtava määrä tietoa esimerkiksi vieraskirjassani ( http://www.ilmatar.net/~np/gbook/ ) sekä oppaassa todellisille kristityille ( http://www.ilmatar.net/~np/gameofsatan/guide/ ) joka tosin on englanninkielinen.

Tarkkoja kriteerejä emme edes anna julkisuuteen, koska eräät tahot yrittäisivät käyttää sellaista tietoa hyväkseen soluttautuakseen seurakuntaamme vilpillisessä mielessä. Aivan kaikki kriteerit kuitenkin löytyvät Oikeasta Raamatusta.

Tärkeimmän kriteerin jätän mainitsematta, mutta jos on opiskellut kristinuskon perusteiden alkeita hiukankin, tietää varmasti, mikä se on. Tämä onkin ei-kristillisissä keskusteluryhmissä hyvä seula: jos vastaan väittäjä ei tiedä kristinuskon perussanomaa, näkee heti, että sellaisen kanssa keskustelemiseen ei kannata tuhlata lainkaan aikaa, koska sellainen keskustelijahan ei ole viitsinyt tutustua edes kristinuskon perusteiden alkeisiin, eli tuskin hänellä on mitään järkevää sanottavaa mistään muustakaan.

Toiseksi tärkein kriteeri on tietenkin se, että totinen kristitty noudattaa tarkkaan Raamatun sanaa ja tietää, mikä on se lopullinen ja oikea Raamattu, josta totuus löytyy.

Kolmas tärkeä seikka on se, että henkilö tietää evankelis-luterilaisen, katolisen ja ortodoksisen kirkon harhaopeiksi, puhumattakaan kaiken maailman ei-kristillisistä lahkoista kuten jehovan todistajat tms.

Tästä voisi jatkaa vaikka kuinka pitkästi, mutta ei tämä oikeastaan enää kuulu keskustelun aiheeseen, muuten kuin siten, että näillä kriteereillä automaattisesti heti näkee, että wicca ei voi ikinä olla kristitty.

Kerropa sinä vuorostasi, millaiset kriteerit sellaisella todellisella saatananpalvojalla on?

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Iita
25.10.2006, 17:42
Todelliseen saatananpalvontaan en ole tutustunut, mutta esimerkiksi Elg sellainen varmaankin on, kuten kuka tahansa joka sellaiseksi itsensä tuntee, mutta esimerkiksi buddhalaiset eivät ole saatananpalvojia.

Iita kiittää.

np
25.10.2006, 19:05
quote:
Todelliseen saatananpalvontaan en ole tutustunut, mutta esimerkiksi Elg sellainen varmaankin on, kuten kuka tahansa joka sellaiseksi itsensä tuntee, mutta esimerkiksi buddhalaiset eivät ole saatananpalvojia.

No hyvä, että löytyi edes yksi sellainen sinun mielestäsi todellinen saatananpalvoja. Mutta kun tiedämme, miten tämä asia oikeasti on, niin tuo on oikeastaan aika koomista.

Jos ei ole kristitty, on saatanan puolella, eli silloin on saatananpalvoja, vaikkei edes koko asiaa tiedosta. Eli: kaikki ei-kristityt ovat ihan todellisia saatananpalvojia! Onneksi valtaosa maailman ihmisistä kuitenkin on kristittyjä, joten saatanalla riittää vielä vastustajiakin.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

29.10.2006, 22:27
Tulipa tässä luettua tämä koko keskustelu, ja haluaisin kommentoida ja kysyä paria asiaa.

Ensimmäiseksi, arvon np, miksi ihmeessä sanot, ettet halua kertoa tärkeintä kriteeriä ollakseen kunnon kristitty? sanot että tietyt tahot voisivat käyttää tietoja hyväkseen ja soluttautua seurakuntaanne. Mutta eikös juuri raamatussa sanota että kristityn on tarkoitus levittää oppiaan ja kertoa raamatun ja jeesuksen sanomaa eteenpäin. sanot että haluat auttaa vääräoppisia. mutta minä olen saannut sen kuvan ettet ole yrittänyt auttaa, vaan ennemminkin saanut ihmisten olon aika pahaksi. alkupäässä sanoit erästä anonyymia kirjoittajaa tyttövauvaksi. vähänkin herkempi ihminen saattaa kokea sen haukkumisena. tosin en minäkään sellaisesta pitäisi, jos esitän oman mielipiteeni asiasta ja sitten joku tulee sanomaan minua tyttövauvaksi mielipiteeni perusteella. myöskin, kommenttisi alkupään "jos joku lyö sinua poskelle, käännä toinenkin poskesi hänelle"- juttuun oli varsin lapsellinen, kun sanoit ettet tuntenyt lyöntiä tai nähnyt kättä tulevan näytöstä. erittäin näsäviisas vastaus. kunnon kristittynä sinunhan pitäisi tietää että raamatussa käytetään paljon metaforia.

mutta, np, olen kanssasi kyllä aivan samaa mieltä että nämä wiccat, jotka harrastavat siveettömiä asioita alastomina metsissä, eivät ole mielikuvituksen tuotetta. sellaisiakin ihmisiä on, harmi kyllä. tosin, kukaan tällä palstalla ei ole väittänyt ettei heitä olisi. on hienoa jos joku paneutuu heidän käännyttämiseensä kunnon kristityiksi. mutta, kuten skyneth on todennut, on kahdenlaisia wiccoja. itseasiassa, mikä määrittelee wiccan? joku saattaisi sanoa itseään wiccaksi jo sen takia että käyttää yrttejä ja rakastaa luontoa syvästi, ja kenties silloin tällöin tekee jonkun riitin, joka ei tosin sisällä mitään epäsiveellistä. entä jos tällainen ihminen on kristitty, on hyväksynyt jeesuksen henkilökohtaiseksi vapahtajakseen? jos joku väittää että hän ei voi olla oikea kristitty, olen tyrmistynyt. jos riitit alkavat sisältää epäsiveellisiä asioita, ja jeesukselle ei ole todellista sijaa wiccan sydämessä, ei häntä voi kutsua kristityksi.

np, olet mielestäni antanut hieman luontaantyöntävän kuvan itsestäsi. liian ylpeän. olet vastaillut näsäviisaasti, vaikka jotkut kommenttisi ovat olleet aivan korrekteja. mielestäni et tuolla asenteella pysty levittämään raamatun sanomaa. ei jeesuskaan vastaillut kysymyksiin näsäviisaasti tai lapsellisesti, lauseita väännellen. hän vastasi voimakkaasti, mutta hellästi, niille jotka kysyivät. hän auttoi ymmärtämään niitä, jotka eivät ymmärtäneet. jokaisen pitäisi myös muistaa, ettei jeesus pakota itseään kenenkään elämään, eikä kenenkään pitäisi pakottaa. jeesus antaa mahdollisuuden ihmiselle ottaa hänet vastaan. jeesus on pohjaton rakkaus ja ymmärrys, anteeksianto ja onnellisuus. niin, np, toivon sydämmestäni että olisit ystävällisempi ja etkä niin näsäviisas tai parjaava, ja olisit ymmärtäväisempi erilaisia ihmisiä kohtaan. niinkuin nyt käyttäydyt, voit olla varma, että ihmiset saavat aivan väärän kuvan jeesuksesta ja jumalasta. ymmärrä ihmistä, auta, mutta älä pakota.


kiitos




Note! This message was posted anonymously!

np
30.10.2006, 05:39
quote:
Ensimmäiseksi, arvon np, miksi ihmeessä sanot, ettet halua kertoa tärkeintä kriteeriä ollakseen kunnon kristitty? sanot että tietyt tahot voisivat käyttää tietoja hyväkseen ja soluttautua seurakuntaanne. Mutta eikös juuri raamatussa sanota että kristityn on tarkoitus levittää oppiaan ja kertoa raamatun ja jeesuksen sanomaa eteenpäin.

Raamatussa ei sanota, että sitä pitää tehdä tämmöisella forumilla. Jokainen tosikristitty muuten kirjoittaa sanat Raamattu ja Jeesus isoilla alkukirjaimilla. Eli taisit jäädä kiinni. Viestisi vaikuttikin heti alkuun valheelliselta, varsinkin kun se on kirjoitettu anonyyminä.
quote:
sanot että haluat auttaa vääräoppisia. mutta minä olen saannut sen kuvan ettet ole yrittänyt auttaa, vaan ennemminkin saanut ihmisten olon aika pahaksi. alkupäässä sanoit erästä anonyymia kirjoittajaa tyttövauvaksi. vähänkin herkempi ihminen saattaa kokea sen haukkumisena.

Eli jätit lukematta mitä ko. anonyymi ensin itse kirjoitti. Taidatpa itse olla sama anonyymi, nyt koitat teeskennellä kristittyä.
quote:
itseasiassa, mikä määrittelee wiccan? joku saattaisi sanoa itseään wiccaksi jo sen takia että käyttää yrttejä ja rakastaa luontoa syvästi, ja kenties silloin tällöin tekee jonkun riitin, joka ei tosin sisällä mitään epäsiveellistä. entä jos tällainen ihminen on kristitty, on hyväksynyt jeesuksen henkilökohtaiseksi vapahtajakseen? jos joku väittää että hän ei voi olla oikea kristitty, olen tyrmistynyt. jos riitit alkavat sisältää epäsiveellisiä asioita, ja jeesukselle ei ole todellista sijaa wiccan sydämessä, ei häntä voi kutsua kristityksi.

Eli mielestäsi sitten voisi sitten yhtä hyvin käydä Ramadan-kuun aikana pyörimässä Kaaban temppelin ympäri ja edelleen väittää itseään kristityksi, koska muslimien pyhiinvaelluksella ei tapahdu mitään epäsiveellistä.
quote:
np, olet mielestäni antanut hieman luontaantyöntävän kuvan itsestäsi. liian ylpeän. olet vastaillut näsäviisaasti, vaikka jotkut kommenttisi ovat olleet aivan korrekteja. mielestäni et tuolla asenteella pysty levittämään raamatun sanomaa. ei jeesuskaan vastaillut kysymyksiin näsäviisaasti tai lapsellisesti, lauseita väännellen. hän vastasi voimakkaasti, mutta hellästi, niille jotka kysyivät. hän auttoi ymmärtämään niitä, jotka eivät ymmärtäneet. jokaisen pitäisi myös muistaa, ettei jeesus pakota itseään kenenkään elämään, eikä kenenkään pitäisi pakottaa. jeesus antaa mahdollisuuden ihmiselle ottaa hänet vastaan. jeesus on pohjaton rakkaus ja ymmärrys, anteeksianto ja onnellisuus. niin, np, toivon sydämmestäni että olisit ystävällisempi ja etkä niin näsäviisas tai parjaava,

Eli ensin ylistät Jeesusta (pienellä alkukirjaimella) ymmärtäväiseksi ja sitten haukut muita ihmisiä. Onko mielestäsi Jeesus nyt tyytyväinen sinuun?

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

30.10.2006, 15:19
Ei, eipä Raamatussa todellakaan sanota että ihmisten valistamista pitäisi tällaisella foorumilla tehdä. ehkäpä tosin siihen aikaan ei vielä tiedetty että tämmöisiäkin aparaatteja keksitään, vai mitä luulet?
Mutta, aivan, kyllähän sinuakin kohtaan ollaan sanottu täällä pahoja asioita. pahoittelen, kun en niitä viimeisimmässä viestissäni huomioinut. ja minun ei ollut missään vaiheessa tarkoitus loukata sinua. jos sait sen kuvan, pyydän anteeksi.

tähän vertaukseen muslimien pyhiinvaelluksesta. kysehän oli alunalkaen wiccalaisuuden määrittelystä, mutta kun nämä muslimien pyhiinvaellukset ovat jo niin tärkeitä ja oleellisia heidän uskonnolleen. tuskin kukaan todellinen muslimi edes yritäisi kutsua itseään kristityksi. ei, enpä usko että ihminen voi olla muslimi ja kristitty samaan aikaan. mutta wiccalainen ja kristitty. noh, sanoisin että se on mahdollista, mutta senkin määrittely on mielestäni niin tapauskohtaista.

kysyit että onko Jeesus nyt tyytyväinen minuun. uskon että hän on, sillä yritän parhaani mukaan elää hänen tahtonsa mukaan. otan oppia asioista, joissa ensin inhimillisesti erehdyn. katso, olen nyt kirjoittanut Raamatun ja Jeesuksen isolla, niinkuin minulle huomautit. pienehkö mukani tuossa edellisessä viestissä, mutta olen varma että Jeesus ymmärtää ja antaa anteeksi :)



Note! This message was posted anonymously!

09.11.2006, 18:45
Mielestäni ihminen ei voi olla wicca ja kristitty yhtä aikaa. Raamatussa näet käsketään tappaa velhonaiset ja kielletään esim. magia ja ennustaminen, jotka kuuluvat wiccaan.

Note! This message was posted anonymously!

11.11.2006, 22:06
[/quote]
Jos asia olisikin niin, ettei viattomia nuoria tyttöjä turmeltaisi wicca-"uskonnolla", niin teidät saatanan vallassa olevat voisi jättää kiehumaan omaan liemeen toistaiseksi. Mutta kun teillä on tämä aggressiivinen käännytysoperaatio, jolla jatkuvasti keräätte tietämättömiä tyttöjä mukaan hyppimään alastomana nuotion ympärille. Yhtenään näkee tuolla torilla wiccoja jakamassa ja käännyttämässä nuoria. Ennen vanhaan siitä seurasi nopeasti esim. tällainen kuulustelu (ja sitten tuomio):
http://www.ilmatar.net/~np/images/water.jpg
Mutta Suomessa meillä valitettavasti ei ole paljon nyt vielä keinoja. USA:ssa ja Israelissa on "fyysinen painostus" (kidutus) jo laissa sallittua, ja molemmissa muuten myös noituus puolestaan kiellettyä, joten meilläkin on hyvät mahdollisuudet uudistaa tältä osin lainsäädäntöä samaan suuntaan kuin se noissa sivistysvaltioissa on.

[/quote]

Jos todellaki olet sitä mieltä että meitä pitäisi kiduttaa jotta jälleen sinun sanojesi mukaan olisimme ns. puhtaita kristittyjä. niin sinähän se silloin väkisin käännytät! itse kuulun vielä kirkkoon mutta jos jumala ja jeesus on kuten sinä et totisesti tule siihen uskoon itse haluamaan! Kai tiedät että lapsen kidutus on laissa kielletty. se pieni piiskan isku pyllylle siis. niinkuin tuossa aijemmin lausuit!
Itse en harrastele rituaaleja, minkään laisia, enkä kuulu mihinkään ryhmään enkä siis "coveniin"! kukaan ei ketään pakota ryhmiin tai tanssimaan ilkosillaan!
Olet ikäloppu perverssi, hyi! Toivon totisesti ettet enää saa yhtään lasta käsiisi. Toivon totisesti että vanhemmat suojelevat lapsiaan sinunkaltaisiltasi! Tuo on rumaa ja laitonta jos todella olet kuvannut alastomia nuoria! Sinua voisi ihan suoraan syyttää pedofiliasta. keräät siihen kauheuteen liittyvää materiaalia, alastomia nuoria lapsia siis! YÖK!
Jos olet oikeasti tavannut wicca henkilön, tiedät että se ei ole niin kuin sinä sanot. vaan on myös olemassa henkilöitä jotka ikävä kyllä käyttää noituutta huonolla tavalla, ns. mustaa magiaakin kun on olemassa. se ei liity millään tavalla wiccaan. oleppa sinäkin kiltisti ja hommaa itsellesi kunnon työ. vaikka vapaa palo kunta hommat. tai jotain muuta mistä oikeasti on sinulle hyötyä. niinkuin kristin uskossa on olemassa saatanaan uskovia ja sitä palvovia ja jeesuksen nimeen vannovia, on myös ns. valkoisia noitia, ja mustia noitia. ymmärsitkö?

Niinkauan kuin et vahingoita tee niinkuin tahdot, sillä kaikki tulee palaamaan sinulle kolminkertaisena!!!!

Note! This message was posted anonymously!

np
26.12.2006, 20:16
quote:
Jos todellaki olet sitä mieltä että meitä pitäisi kiduttaa jotta jälleen sinun sanojesi mukaan olisimme ns. puhtaita kristittyjä. niin sinähän se silloin väkisin käännytät!

Väitätkö olevasi viisaampi kuin USA:n kymmenet oikeusoppineet, jotka ovat säätäneet ko. lait? Kysehän ei siis ole käännyttämisestä, vaan fyysisellä painostuksella saadaan kiikkiin terroristeja ja saatananpalvojia, jotka turmelisivat tai johtaisivat kuolemaan satoja tai tuhansia ihmisiä!
quote:
itse kuulun vielä kirkkoon mutta jos jumala ja jeesus on kuten sinä et totisesti tule siihen uskoon itse haluamaan! Kai tiedät että lapsen kidutus on laissa kielletty. se pieni piiskan isku pyllylle siis. niinkuin tuossa aijemmin lausuit!

Jokainen oikea kristitty kylläkin tietää, että Raamatun mukaan lapsen kurittaminen (poikaa täytyy kurittaa kepillä, tyttöä vitsalla) on nimenomaan sallittua, kun se tehdään rakastaen eikä vihassa. Tämän lakimme kieltää, ja näin ollen joka ikinen kerta ja aina kun tästä asiasta olen puhunut, olen aina painottanut, että kristitty noudattaa tätäkin lakia, vaikka se onkin Raamatun mukaan väärä laki.
quote:
Itse en harrastele rituaaleja, minkään laisia, enkä kuulu mihinkään ryhmään enkä siis "coveniin"! kukaan ei ketään pakota ryhmiin tai tanssimaan ilkosillaan!

Toisin sanoen, myönnät että tällaisia tapahtuu siis kuitenkin muissa "coveneissa".
quote:
Olet ikäloppu perverssi, hyi! Toivon totisesti ettet enää saa yhtään lasta käsiisi. Toivon totisesti että vanhemmat suojelevat lapsiaan sinunkaltaisiltasi! Tuo on rumaa ja laitonta jos todella olet kuvannut alastomia nuoria! Sinua voisi ihan suoraan syyttää pedofiliasta. keräät siihen kauheuteen liittyvää materiaalia, alastomia nuoria lapsia siis! YÖK!

Toisin sanoen sinun mielestäsi esimerkiksi lääkärit, jotka hoitavat alaikäisiä, ovat pedofiileja perverssejä. Kaipa sentään luit, mistä ko. kuvausasiassa oli kyse? Siinähän vanhemmat olivat nimenomaisesti pyytäneet asian tutkimista, ja kuvia otettiin vain huolestuneiden vanhempien katsottavaksi, ei todellakaan kenenkään pedofiilin mieliksi! Vai väitätkö ko. alaikäisen tytön vanhempiakin pedofiileiksi? Vain erittäin kieroutuneeseen, sairaaseen mieleen voi tulla ajatuksia, joita sinä esität. Eli jos jotakuta on tässä syytä epäillä pedofiliasta, se olet kylläkin sinä.
quote:
Jos olet oikeasti tavannut wicca henkilön, tiedät että se ei ole niin kuin sinä sanot. vaan on myös olemassa henkilöitä jotka ikävä kyllä käyttää noituutta huonolla tavalla, ns. mustaa magiaakin kun on olemassa. se ei liity millään tavalla wiccaan. oleppa sinäkin kiltisti ja hommaa itsellesi kunnon työ. vaikka vapaa palo kunta hommat. tai jotain muuta mistä oikeasti on sinulle hyötyä. niinkuin kristin uskossa on olemassa saatanaan uskovia ja sitä palvovia ja jeesuksen nimeen vannovia, on myös ns. valkoisia noitia, ja mustia noitia. ymmärsitkö?

Hyvä, että olet edes jossakin asiassa samaa mieltä. Sitähän minäkin olen koko ajan sanonut, että wiccat palvovat saatanaa (ehkä tahattomasti) harjoittaessaan noituutta. Sinun pitäisi vain tajuta se tosiseikka, että kaikki wiccat ovat käytännössä juuri niitä "mustia noitia", vaikkeivät sitä ehkä itse ymmärtäisikään, koska KAIKKI magia ja noituus ovat aina Saatanasta.
quote:
Niinkauan kuin et vahingoita tee niinkuin tahdot, sillä kaikki tulee palaamaan sinulle kolminkertaisena!!!!

Toisin sanoen, sinua odottaa uskomustesi mukaan kolminkertainen nimittely pedofiiliksi, koska nimittelit muita siten.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

28.12.2006, 13:43
Ennen kuin alan kertoa mitä Wiccalaisuus on, kerron mitä se ei ole. Wiccalaisuus ei ole Willow TV-sarjasta Buffy tai Siskoni on noita. Wiccalaisuus on samalla uskonto kuin myös elämäntapa. Se voi toki olla kumpaakin tai vain toista, se on jokaisen Wiccalaisen itse päätettävissä. Jos tulit tänne sivuille, koska näit Sabrina Teini-noidan televisiossa, ja haluat osata samat taiat, suosittelen että palaat takaisin telkkarin ääreen.


Kaiho ja kutsu
Wiccalaisuudelle on aikojen kuluessa haettu jos jonkinlaista selvennystä tai yleispätevää selitystä, ja tässä on minun osani taikapataan. Wiccalaisuus on yhteys luonnon ja maailman kanssa, se on kaiho ja kaipuu joka kutsuu luokseen, ja sen tietää sydämessään. Nykypäivänä Wiccalaisuus jakautuu pääosin tasan kahteen kastiin: Trendi-Wiccat, eli ihmiset jotka lähtevät Wiccaksi koska se on trendikästä, ja ne, jotka löytävän suuntansa kutsun avulla.

Mitä se kutsu sitten on? Jokaisellahan on tietenkin oma mielipiteensä tähän, joten kerron mitä se on minulle. Se on tunne, kun katsot öistä metsää sulkien silmäsi ja tunnet sen kutsuvan luokseen. Se on pisara ja tuoksu aamuista, märkää nurmea, joka saa sinut lähtemään vaeltamaan ja kulkemaan. Se on tunne, kun olet luonnon keskellä ja tiedät olevasi kotona, paikassa, jossa sinulla on hyvä ja turvallinen olla.

Wiccalaisuus ei ole skientologiaa eikä saatananpalvonta - veriuhrimenoja vaan se on olla yhtä maailman kanssa. Toisin kuin suurin osa uskonnoista, Wiccalaisuus ei ole käännytystä tai valistusta, se on jokaisen itsensä vapaaehtoisesti valitsema elämäntapa ja tunne.


Wiccalaisen elementtejä
Luonnon elementit ovat Wiccalaiselle tärkeä asia. Henkilökohtaisesti tärkeinpänä pidän kuuta, sillä sillä on aina ollut tärkeä asema omassa elämässäni. Luonnon kiertokulku, aurinko, sekä luonnon ilmiöt kuuluvat vahvasti jokaisen Wiccalaisen elämään.

Wiccalaisilla on käytännössä kahdeksan eri juhlapyhää vuodessa. Näitä ovat Imbolc, Beltane, Ostara, Litha, Lugnasadh, Mabon, Samhain ja Yule.

Luonnon lisäksi monelle Wiccalaiselle on tärkeä hänen oma Jumalattarensa tai Jumala. Wiccalaiset valitsevat itselleen voimahahmon, jonka tai joiden kautta Wiccalaisen oma luovuus tulee esille. Tämä näkyy pääosin eri koruissa, symboleissa ja rituaaleissa, joissa Wiccalaisen suhde omaan Jumalaan tai Jumalattareensa korostuu monilla eri tavoilla.

Note! This message was posted anonymously!

28.12.2006, 13:45
Wiccat ovat aivan tavallisia ihmisiä. He ovat niin kuin kaikki muutkin, jota on tosin vaikea uskoa todeksi, kun tarkastelee heidän ympärilleen syntyneitä myyttejä.

Tässä muutama esimerkki.

Myytti 1: Wiccat ovat liitossa paholaisen kanssa.
Fakta: Wiccan harjoittajat eivät usko paholaiseen, saati että palvelisivat häntä. Wiccat uskovat yksilön vastuuseen eli olemme itse vastuussa kaikesta mitä teemme, niin hyvästä kuin pahastakin. Mitään ulkopuolista voimaa ei voi syyttää omista teoistaan.

Myytti 2: Wiccat harjoittavat mustaa magiaa.
Fakta: Magia ei sinänsä ole hyvää eikä pahaa. Se on sähkön kaltaista neutraalia voimaa. Magian moraali on kiinni sen käyttäjästä, eli sitä voidaan käyttää hyviin ja rakentaviin asioihin tai hajottaviin ja vahingoittaviin toimiin.

Useimmat wiccat pitävät kuitenkin kiinni wiccalaisuuden perussäännöstä, jonka mukaan wicca saa tehdä mitä tahtoo, kunhan ei vahingoita ketään (tai mitään). Valtaosa magiasta tähtää siis muiden ja ympäristön hyvinvointiin.

Myytti 3: Wiccat uhraavat eläimiä.
Fakta: Wiccat kunnioittavat syvästi luontoa ja muiden oikeuksia. He eivät usko,että ihmisillä on lupa hallita eläimiä tai toisiaan. Sen sijaan he uhraavat aikaansa ja energiaansa. Varsinaisina uhrilahjoina käytetään mm. viiniä, jalokiviä tai itse tehtyjä esineitä.

Myytti 4: Wiccalaisuus on pelkkää seksiä ja alastomuutta.
Fakta: Wiccalaisuus on yksi hedelmällisyyteen liittyvistä uskonnoista. Tavallisesti hedelmällisyyteen liitetään aina seksi, mutta hedelmällisyys ei merkitse vain lasten synnyttämistä vaan se on myös uusien ajatusten, tekojen ja tilanteiden syntymistä.

Hedelmällisessä ihmissuhteessa kumpikin auttaa toista kehittämään omia lahjojaan ja rohkaisee toista sen sijaan, että rajoittaisi häntä.

Luonnonuskonnon käsite sekoitetaan usein naturismiin. Wiccalaisuudessa alastomuutta ei vaadita, yksi wiccan periaatteistahan on, että ketään ei pidä pakottaa tekemään mitään sellaista, mikä tuntuu epämukavalta. Jotkut wiccat harjoittavat rituaalejaan alastomina, toiset käyttävät kaapuja ja jotkut tavallisia vaatteita (jotka on kuitenkin varattu vain rituaalikäyttöön).

Myytti 5: Wiccalaisuus ei ole oikea uskonto.
Fakta: Wiccalaisuudessa ei ole yleispäteviä rituaaleja tai kaavoja eikä kirjoitettuja määräyksiä. Wiccojen odotetaan itse päättävän oikeasta ja väärästä. Mikään auktoriteetti ei määrittele, mitä hänen tulisi, tehdä, sanoa ja ajatella. Silti wiccalaisuus täyttää uskonnon kriteerit, joskaan se ei ole kirjauskonto.

Myytti 6: Wiccat pukeutuvat mustaan.
Fakta: Wiccat pukeutuvat miten itse haluavat. Yöaikaan ulkosalla kokoontuessaan wiccat kuitenkin pukeutuvat usein tummiin vaatteisiin. Tummat vaatteet ovat käytännölliset, koska wiccalaiset sytyttävät tulia ja istuvat maassa tai painautuvat kiinni puihin - lika ei näy niin helposti.

Toisaalta tummissa vaatteissa ei myöskään herätä niin paljoa huomiota, koska wiccat eivät halua turhaa "yleisöä" ympärilleen.

Myytti 7: Wiccoilla on pitkät kaavut ja hiippahatut.
Fakta: Monella wiccalla on pitkä kaapu, jota käytetään rituaaleissa usein myös ulkona. Se peittää muun vaatetuksen ja pitää lämpimänä. Hiippahattu ei ole wiccan varuste, vaan lasten tarinoiden velhojen päähine.

Myytti 8: Wiccat meikkaavat paksulti ja käyttävät raskaita koruja.
Fakta: Jotkut tekevät näin, jotkut eivät. Ihan kuten muutkin.

Myytti 9: Wiccat lentävät luudilla.
Fakta: Eipäs kun lentokoneilla. Wiccat käyttävät luutaa lakaistakseen syksyn lehdet puutarhasta tai vertauskuvallisesti puhdistaessaan rituaalialueen. Luutaa käytetään myös joissakin rituaaleissa, esim. wiccalaisissa häissä pariskunta hyppää luudan yli.

Myytti 10: Wiccat keittelevät vahvoja sekoituksia padoissaan.
Fakta: Yrteistä kiinnostuneet wiccat valmistavat rohtoja, salvoja ja voiteita ihan tavallisissa keittiöissä. Nämä keitokset eivät ole tavallisia luonnonlääkkeitä kummempia.

Wiccalaisuudessa pataa käytetään symbolina, lisäksi sitä voidaan pitää ulkosalla tulisijana, sisällä siinä voidaan pitää kynttilöitä.

t: wicca

Note! This message was posted anonymously!

np
28.12.2006, 16:50
quote:
Wiccat ovat aivan tavallisia ihmisiä. He ovat niin kuin kaikki muutkin, jota on tosin vaikea uskoa todeksi, kun tarkastelee heidän ympärilleen syntyneitä myyttejä.
Tässä muutama esimerkki.

Kumotaanpa ne sitten saman tien.
quote:
Myytti 1: Wiccat ovat liitossa paholaisen kanssa.
Fakta: Wiccan harjoittajat eivät usko paholaiseen, saati että palvelisivat häntä. Wiccat uskovat yksilön vastuuseen eli olemme itse vastuussa kaikesta mitä teemme, niin hyvästä kuin pahastakin. Mitään ulkopuolista voimaa ei voi syyttää omista teoistaan.

Raamatun mukaan on vain yksi Jumala. Jos uskoo johonkin muuhun, silloin vastustaa Jumalaa, eli palvoo Saatanaa.
quote:
Myytti 2: Wiccat harjoittavat mustaa magiaa.
Fakta: Magia ei sinänsä ole hyvää eikä pahaa. Se on sähkön kaltaista neutraalia voimaa. Magian moraali on kiinni sen käyttäjästä, eli sitä voidaan käyttää hyviin ja rakentaviin asioihin tai hajottaviin ja vahingoittaviin toimiin.

Mielenkiintoista. Millaisella mittarilla tätä sähkön kaltaista neutraalia voimaa mitataan?
quote:
Useimmat wiccat pitävät kuitenkin kiinni wiccalaisuuden perussäännöstä, jonka mukaan wicca saa tehdä mitä tahtoo, kunhan ei vahingoita ketään (tai mitään). Valtaosa magiasta tähtää siis muiden ja ympäristön hyvinvointiin.

Eli myönnät, että osa magiasta tähtää siis pahoinvointiin ja muiden vahingoittamiseen. Muutenhan olisit väittänyt, että KAIKKI magia tähtää vain hyvään. Erikoista, äsken vielä magia oli mielestäsi "neutraalia" eikä pahaa.
quote:
Myytti 3: Wiccat uhraavat eläimiä.
Fakta: Wiccat kunnioittavat syvästi luontoa ja muiden oikeuksia. He eivät usko,että ihmisillä on lupa hallita eläimiä tai toisiaan. Sen sijaan he uhraavat aikaansa ja energiaansa. Varsinaisina uhrilahjoina käytetään mm. viiniä, jalokiviä tai itse tehtyjä esineitä.

Kristityt käyvät jumalanpalveluksessa. Siellä ei tarvitse uhrata mitään, eräästä syystä, joka selviää, kun opettelet kristinuskon perusteiden alkeita.
quote:
Myytti 4: Wiccalaisuus on pelkkää seksiä ja alastomuutta.
...
Jotkut wiccat harjoittavat rituaalejaan alastomina, toiset käyttävät kaapuja ja jotkut tavallisia vaatteita (jotka on kuitenkin varattu vain rituaalikäyttöön).

Eli myönnät, että wiccalaisuuteen liittyy seksi- ja alastonrituaaleja. Välillä wiccat ovat väittäneet, että koskaan ei tapahdu mitään irstasta. Eli nyt taas välillä tuuliviiri pyörii näinpäin.
quote:
Myytti 5: Wiccalaisuus ei ole oikea uskonto.
Fakta: Wiccalaisuudessa ei ole yleispäteviä rituaaleja tai kaavoja eikä kirjoitettuja määräyksiä. Wiccojen odotetaan itse päättävän oikeasta ja väärästä. Mikään auktoriteetti ei määrittele, mitä hänen tulisi, tehdä, sanoa ja ajatella. Silti wiccalaisuus täyttää uskonnon kriteerit, joskaan se ei ole kirjauskonto.

Eli wiccassa ei ole mitään uskonnon piirteitä joten se siis "täyttää uskonnon kriteerit". Aika erikoinen päättelyketju. Sitten voidaan vaikka päätellä, että koska nosturit ovat usein oransseja, niin se todistaa näin ollen aivan päivänselvästi wiccalaisuuden olevan muhamettilaisuutta.
quote:
Myytti 6: Wiccat pukeutuvat mustaan.
Fakta: Wiccat pukeutuvat miten itse haluavat. Yöaikaan ulkosalla kokoontuessaan wiccat kuitenkin pukeutuvat usein tummiin vaatteisiin. Tummat vaatteet ovat käytännölliset, koska wiccalaiset sytyttävät tulia ja istuvat maassa tai painautuvat kiinni puihin - lika ei näy niin helposti.
Toisaalta tummissa vaatteissa ei myöskään herätä niin paljoa huomiota, koska wiccat eivät halua turhaa "yleisöä" ympärilleen.

Eli wiccoilla siis on jotain salattavaa, sellaista, mitä ei sovi näyttää. (Kristityillä ei muuten mitään sellaista ole.)
quote:
Myytti 7: Wiccoilla on pitkät kaavut ja hiippahatut.
Myytti 8: Wiccat meikkaavat paksulti ja käyttävät raskaita koruja.

Hassua, että wiccoille näyttävät vaatteet ja ulkonäkö olevan kovin tärkeitä, niin että niitä pitää suorastaan selitellä.
quote:
Myytti 10: Wiccat keittelevät vahvoja sekoituksia padoissaan.
Fakta: Yrteistä kiinnostuneet wiccat valmistavat rohtoja, salvoja ja voiteita ihan tavallisissa keittiöissä. Nämä keitokset eivät ole tavallisia luonnonlääkkeitä kummempia.

Toivottavasti wiccat ovat sitten tietoisia siitä, että Suomenkin luonnosta löytyy runsaasti erittäin myrkyllisiä kasveja ja sieniä, ja jopa huumeita. Tai ehkäpä he ovatkin siitä tietoisia? Kummallista, että muiden uskontojen harjoittajilla ei ole tarvetta keitellä padoissa myrkkyjä, eikä todellakaan myöskään kristityillä.
quote:
Wiccalaisuudessa pataa käytetään symbolina, lisäksi sitä voidaan pitää ulkosalla tulisijana, sisällä siinä voidaan pitää kynttilöitä.

Eikö siinä nyt sitten enää keitelläkään epämääräisiä keitoksia?

Nämä sinun kummalliset myyttisi olit määritellyt itse, ja vastailit niihen itse "faktoilla", joista puuttuivat kaikki perustelut ja näyttö.

Lisäksi mitä todennäköisemmin et edes kirjoittanut listaasi itse, vaan kopioit sen luvatta joltain web-sivustolta. En viitsi tarkistaa, koska minua ei paljon kiinnosta lueskella wiccojen propagandasivustoja - etenkin jos niiden laatu on tuota luokkaa.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

25.06.2007, 02:44
On tämä kyllä niin vitsi sivusto että ihan naurattaa. Omituista huumoria kyllä, mutta todella hyvää sellaista. :D

Note! This message was posted anonymously!

np
26.06.2007, 09:12
quote:
On tämä kyllä niin vitsi sivusto että ihan naurattaa. Omituista huumoria kyllä, mutta todella hyvää sellaista. :D

Ehkä, mutta onneksi täällä on myös asioihin keskittyviä palstoja, joilla tarkoitus on keskustella asiallisesti yhteiskuntamme asioista, kuten tämä "Niilo Paasivirta - Correct Opinions" -palsta. Tietysti urhean uljaan sankarillisen rohkeat anonyymit tulevat tänne vain herjaamaan ja inttämään, ja rohkeana menevät urheasti heti pois ja ovat hiljaa, kun niille lyödään faktat eteen.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

11.08.2007, 11:43
Tuohon wicca voi olla kristitty sanoisin että ei todellakaan voi.
Joku kertoi että voi rakastaa Jeesusta ja luontoa ja silloin tällöin suorittaa siveellisiä 'riittejä'. Mikä on riitti? Se on noituutta ja tässä tapauksessa epäjumalanpalvelus. Raamattu kieltää noituuden.

Siihen taas, etteikö foorumeilla voisi levittää uskoaan, niin miksei voisi? Foorumit ovat hyvä tapa tavoittaa ihmisiä. Ja ei ole mitään oikeaa syytä olla kertomatta oikean kristityn perimmäistä aatetta uskossaan. Se on usko Herraan Jeesukseen ja siihen että hän armosta vapahtaa kaikki jotka häneen uskoo. Tähän joku voisi sanoa että wicca voi uskoa Jumalaan. Mutta miksi hän ei sitten noudata Herran lakia vaan tieten tahtoen rikkoo sitä?

Note! This message was posted anonymously!

27.09.2007, 13:46
Hei! Niilo/Lars, joka metsissä ilta myöhään juokset kuvailemassa nuoria tyttöjä.Heitä nyt huolesi pois näistä nuorista tytöistä ja keskity hakemaan apua itsellesi.Kirjotteleeko sinun mielestäsi normaali aikuinen, kulkevansa yöllä metsissä kuvaamassa nuoria tyttöjä? Ymmärrätkö itse, ettei ole kaikki kohdaan, kun aikuinen mies kirjottelee yksityis kohtaisesti kuvaillen nuoren tytön sitomista sänkyyn ja paljaille pakaroille pyllylle antamista piiskalla.Samoin kuvaukset nuorten tyttöjen tanssimisesta iho kimaltaen hikisenä ja vartalot toisiinsa kietoutuneena."Samoin norjat tyttöjen alastomat vartalot" Pitäisi hälytys kellot alkaa soida päässä! Olen itse wicca enkä totisesti teini ikäinen. Samoin mieheni ja tyttäreni ovat wiccoja(täysin oma aloitteisesti ja omasta tahdostaan). Eli nyt tuli sinule kiperä paikka, et pääsekkään antamaan meille pylle etkä isän kädestä! Ikääkin on sen verran, että tuskin sinua edes kiinnostaa.Wiccasta en ala kanssasi väitellä se on turha keskustelu, joka ei johda mihinkään fanaattisen katsomuksesi vuoksi. Kovin rakentava keskustelu siitä ei syntyisi.Silti sinunkin on pakko hyväksyä tosi asia, jota et voi muuttaa on muitakin uskontoja ja elämän katsomuksia ei vain yksi ainoa kristinusko.Mites muuten, kun paasaat tässä synnistä ja raamatusta niin kristitythän Käyttivät mm. koe eläiminä orpolapsia, köyhiä, mielenterveys potilaita ja vammaisia testaamaan lääkkeitä ja sähköshokin vaikutuksia nunnien välityksellä.Naisia, köyhiä, mielenterveys potilaita ja köyhiä, joilla ei ollut mahdollisuutta taloudellisesti eikä juridisesti puolustautua poltettiin roviolla, raiskattiin, kidutettiin ja pahoinpideltiin. Ja kun kristin usko tänne pohjiseen tuotiin niin pakottamallahan se tehtiin ja tappamalla ellei kääntynyt uskoon. Esille on tullut todistettavasti myös lukemattomia lasten seksuaalisia hyväksikäyttö ja raiskaus syytteitä kristityille papeille...eli se siitä synnistä ja rituaaleista.Raamattukin on moneen kertaan käännetty ja muuteltu ja joitain kohtia poistettu ja tulkattu nyky muotoon ja kieleen, Jumalako on sen muuttanut???Jospa kiinnostuisit ihan vaan oma ikäisistäsi ja jättäisit vähemmälle ylenmääräisen kiinnostuksesi ja fantasiasi nuoriin tyttöihin.

Note! This message was posted anonymously!

np
28.09.2007, 07:17
quote:
Hei! Niilo/Lars, joka metsissä ilta myöhään juokset kuvailemassa nuoria tyttöjä.Heitä nyt huolesi pois näistä nuorista tytöistä ja keskity hakemaan apua itsellesi.Kirjotteleeko sinun mielestäsi normaali aikuinen, kulkevansa yöllä metsissä kuvaamassa nuoria tyttöjä?

Eli sinun mielestäsi vanhempien pitäisi jättää tytöt heitteille ja antaa heidän liukua huumeiden käyttöön jne. Oletko huumekauppias, kun tuollaista ehdottelet?
quote:
Ymmärrätkö itse, ettei ole kaikki kohdaan, kun aikuinen mies kirjottelee yksityis kohtaisesti kuvaillen nuoren tytön sitomista sänkyyn ja paljaille pakaroille pyllylle antamista piiskalla.
Samoin kuvaukset nuorten tyttöjen tanssimisesta iho kimaltaen hikisenä ja vartalot toisiinsa kietoutuneena."Samoin norjat tyttöjen alastomat vartalot" Pitäisi hälytys kellot alkaa soida päässä!

Tosiaan, hälyttävää on, kuinka sinua tuntuvat kiinnostavan asiassa pelkästään nuorten tyttöjen alastomuus ja piiskaaminen. Ruumiillinen kuritus ei edes ole enää sallittua Suomen laissa, silti se tuntuu sinua kiihoittavan. Ennen vanhaan, kun Raamatun mukainen kasvatus oli vielä käytettävissä, kuritusta ei koskaan saanut antaa vihassa eikä kiihkossa.
quote:
Olen itse wicca enkä totisesti teini ikäinen. Samoin mieheni ja tyttäreni ovat wiccoja(täysin oma aloitteisesti ja omasta tahdostaan). Eli nyt tuli sinule kiperä paikka, et pääsekkään antamaan meille pylle etkä isän kädestä! Ikääkin on sen verran, että tuskin sinua edes kiinnostaa.

Noista keksimistäsi jutuista voi päätellä, että ikäsi on noin 11-15 vuotta, eli totta, eipä juuri kiinnosta.
quote:
Wiccasta en ala kanssasi väitellä se on turha keskustelu, joka ei johda mihinkään fanaattisen katsomuksesi vuoksi. Kovin rakentava keskustelu siitä ei syntyisi.

Suomeksi siis sinulla ei olisi enää mitään argumentteja wiccan puolesta, joita ei olisi jo pelkästään tässäkin viestiketjussa jo kumottu useita kertoja, eli et uskalla edes yrittää. Myönnät siis, että et voi mitenkään puolustaa okkultismia ja noituutta.
quote:
Silti sinunkin on pakko hyväksyä tosi asia, jota et voi muuttaa on muitakin uskontoja ja elämän katsomuksia ei vain yksi ainoa kristinusko.

Eli koska sinulla ei ole mitään argumentteja, tästä seuraa, että sinun väitteesi olisi "pakko hyväksyä". Aika mielenkiintoinen näkemys. Nythän minä voin sitten sanoa, että sinun on pakko muuttaa nyt heti Pohjois-Koreaan. Siitähän ei ole esitetty mitään argumentteja.
quote:
Mites muuten, kun paasaat tässä synnistä ja raamatusta niin kristitythän Käyttivät mm. koe eläiminä orpolapsia, köyhiä, mielenterveys potilaita ja vammaisia testaamaan lääkkeitä ja sähköshokin vaikutuksia nunnien välityksellä.

Olisiko tällaisesta kristittyjen toiminnasta jotain näyttöä ja todisteita. Kuulostaa muuten todella vainoharhaiselta. Ovatko kristityt kenties laittaneet sinun mielestäsi sinunkin aivoihisi sähköshokkeja nunnien välityksellä? Mietipä, miltä tuollainen kuulostaa.
quote:
Naisia, köyhiä, mielenterveys potilaita ja köyhiä, joilla ei ollut mahdollisuutta taloudellisesti eikä juridisesti puolustautua poltettiin roviolla, raiskattiin, kidutettiin ja pahoinpideltiin.

Ahaa, puhut KATOLISTEN inkvisition toiminnasta. Jos et vielä ole huomannut, niin katolisethan eivät ole oikeastaan kristittyjä lainkaan.
quote:
Ja kun kristin usko tänne pohjiseen tuotiin niin pakottamallahan se tehtiin ja tappamalla ellei kääntynyt uskoon.

Puhut jälleen katolisesta toiminnasta. Sitten kun tänne tuotiin totinen kristinusko, niin se tuotiin puhumalla Pyhässä hengessä ja kertomalla totuus!
quote:
Esille on tullut todistettavasti myös lukemattomia lasten seksuaalisia hyväksikäyttö ja raiskaus syytteitä kristityille papeille...eli se siitä synnistä ja rituaaleista.

Hienoa, nythän varmaankin saamme kuulla esimerkiksi 10 tapauksesta sekä saamme nähdä nämä kiistattomat todisteet nimenomaan totisten kristittyjen pappien syytteistä ja tuomioista? Unohdit nimittäin jotenkin vahingoissa heti laittaa mukaan vaikkapa juuri 10 näistä lukemattomista todisteista.
quote:
Raamattukin on moneen kertaan käännetty ja muuteltu ja joitain kohtia poistettu ja tulkattu nyky muotoon ja kieleen, Jumalako on sen muuttanut???

Aivan totta, kun puhutaan harhaopeista, mutta onneksi tosikristityillä on kuitenkin se ainoa oikea Raamattu, joka koostettiin Jumalan avulla Englannissa. Se on King James Bible. Siinä on se aito, alkuperäinen Jumalan sana. Suomalaista käännöstäkin voi käyttää - 1933/38 käännöstä, joka on melko hyvä, kunhan muistaa tarkistaa oikeat jakeet alkuteoksesta, jos on pienintäkään epäselvyyttä.
quote:
Jospa kiinnostuisit ihan vaan oma ikäisistäsi ja jättäisit vähemmälle ylenmääräisen kiinnostuksesi ja fantasiasi nuoriin tyttöihin.

Minusta näytti kyllä siltä, että sinä, joka väität olevasi muka kahden tytön äiti, kiihoituit nimenomaan alastomien, hikisten tyttöjen piiskauksesta (tosikristitty ei milloinkaan kiihoittuisi sellaisesta!) niin paljon, että et paljon muusta osannut kirjoittaakaan. Varsinkin unohdit kaikilta väitteiltäsi tuossa kiihkossa pois perustelut, näytön ja todisteet - vaikka ylpeänä julistit jopa "todistettavasti" tapahtuneista "lukemattomista" tapauksista joissa vieläpä oli asialla nimenomaan "kristityt" papit (et muuten tarkentanut, tarkoititko juuri totisia kristittyjä vai kenties katolisia, luterilaisia, tai jotain muita lahkolaisia).

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

30.09.2007, 12:10
Just niin.Ole vaan tiukkana oikeassa en lähde mukaan turhaan keskusteluun.Ainakin on tosi asia fakta, jota et voi muuttaa se, että kenenkään ei ole pakko kristittynä olla.muitakin elämänkatsomuksia on vänkäät vastaan vaikka miten.Kato vaan ,minäkö se nuo kirjotinkin tyttöjen piiskaamiset ym. Näppärästi käännetty.

Note! This message was posted anonymously!

np
01.10.2007, 05:21
quote:
Just niin.Ole vaan tiukkana oikeassa en lähde mukaan turhaan keskusteluun.

Eli myönnät hävinneesi keskustelun.
quote:
Ainakin on tosi asia fakta, jota et voi muuttaa se, että kenenkään ei ole pakko kristittynä olla.

Aivan. Jumala on antanut vapaan tahdon. Voit aivan vapaasti lähteä palvomaan saatanaa, joudut sitten kuoltuasi helvettiin ikuiseen kidutukseen.
quote:
muitakin elämänkatsomuksia on vänkäät vastaan vaikka miten.Kato vaan ,minäkö se nuo kirjotinkin tyttöjen piiskaamiset ym.

Niin teit.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

01.10.2007, 12:41
Niin tuohan oli sinun ajatuksesi, että olen hävinnyt keskustelun.Tietääkseni en ole missään kilpailussa ollutkaan, mutta jos haluat näin ajatella niin ole hyvä vaan.Kyllä olet lapsellinen jankuttava mies.Itse en koe mitään hävinneeni, paitsi erään laskun, johon unohdin viite numeron laittaa.Sitä paitsi näyttää tuossa aika paljon ihmiset huomauttaneen muutkin liiallisesta kiinnostuksestasi, näihin tyttöihin.Mutta ole vaan oikeassa, kun se sinut niin onnelliseksi tekee. Kaikille Wiccoille, luonnon uskonnon harjoittajille ja Nk. "pakanoille" voimia!Yhdessä olemme vahvoja ja meitä on yllättävän paljon, huomasin kerran asiaa tutkiessani.Loistavaa. Black Cat

Note! This message was posted anonymously!

np
02.10.2007, 04:31
quote:
Niin tuohan oli sinun ajatuksesi, että olen hävinnyt keskustelun.Tietääkseni en ole missään kilpailussa ollutkaan, mutta jos haluat näin ajatella niin ole hyvä vaan.Kyllä olet lapsellinen jankuttava mies.

Eli ensin yrität luikerrella pois, että et ole muka mitään väittänytkään, ja sen päälle on sitten pakko käydä henkilöön, kun sinua harmittaa tappio niin kovasti ja sinulla ei ole mitään asia-argumentteja.
quote:
Itse en koe mitään hävinneeni, paitsi erään laskun, johon unohdin viite numeron laittaa. Sitä paitsi näyttää tuossa aika paljon ihmiset huomauttaneen muutkin liiallisesta kiinnostuksestasi, näihin tyttöihin.

Sinun kirjoituksesihan se lähes pelkästään niiden alastomien hikisten tyttöjen ympärillä pyöri. Häpeätkö nyt sitä noin kovasti, että sekin on pakko projisoida johonkuhun muuhun?
quote:
Mutta ole vaan oikeassa, kun se sinut niin onnelliseksi tekee.

Miksi sitten jatkat inttämistä, kun myönnät taas hävinneesi? Äsken vielä julistit, että et ole missään väittelyssä edes ollutkaan. Peruitko nyt taas senkin?
quote:
Kaikille Wiccoille, luonnon uskonnon harjoittajille ja Nk. "pakanoille" voimia!Yhdessä olemme vahvoja ja meitä on yllättävän paljon, huomasin kerran asiaa tutkiessani.Loistavaa. Black Cat

Wiccalaisuus ei ole yhtenäinen uskonto vaan wicca-uskonnon harjoittajien näkemykset poikkeavat toisistaan hyvinkin paljon. Wiccalaisuudessa ei ole pyhiä kirjoja, ei pappeja eikä yhtenäistä oppirakennelmaa. Se ei siis täytä uskonnon tunnusmerkkejä. Eli sellainen on se teidän "yhdessä". Wiccalaisuutta ei hyväksytty rekisteröidyksi uskonnoksi.

Onko sinulla muuten mitään näyttöä tästä "yllättävän paljon" -määrästä? Ai ei vai. Niin arvelinkin.

Vastakkaista näyttöä löytyy. "Uuspakanalliseen wicca-liikkeeseen on arvioitu kuuluvan noin pari sataa henkeä" (Sjöblom 2000) (Tom Sjöblom on tutkija, joka on tutkinut juuri mm. wicca-noituutta.)

Titus Hjelm: "Koska wiccat ovat vasta järjestäytyneet ja koska liikkeen rajat ovat varsin liikkuvat, on vaikeaa tehdä minkäänlaisia arvioita heidän lukumäärästään. Monet wiccoista kuuluvat useampaan kuin yhteen yhdistykseen, eikä wiccan harjoittajista ole mitään muuta rekisteriä. Tästä syystä arviot lukumääristä ovat väistämättä hataralla pohjalla. Aktiivisia harjoittajia arvioidaan olevan 500-1000."

evl.fi: "Kirkkoon kuuluu 82,4 % suomalaisista eli 4 384 442 henkilöä (31.12.2006)".

Rohkeimmankin arvion mukaan wiccoja on siis 0,02 % suomalaisista, todennäköisemmin 0,0038 %.

Onko sinulla nyt tarkempia ja tutkittuja numerotietoja wiccojen "yllättävän suuresta" määrästä... ai niin, sinähän et ollut edes missään keskustelussa mukana, joten et voi koskaan yrittääkään esittää mitään asia-argumentteja.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

04.10.2007, 16:43
Koska arvio on asia argumentiksi muuttunut?AI niin nyt varmaan taas itse sanoin tuon.

Note! This message was posted anonymously!

np
05.10.2007, 05:44
quote:
Koska arvio on asia argumentiksi muuttunut?AI niin nyt varmaan taas itse sanoin tuon.

Ahaa, sinulla on sitten pätevät perustelut wicca-tutkijoiden ja kirkon tutkimuskeskuksen arvioita vastaan, eli sinulla on hallussasi ne eksaktin tarkat lukemat muista, paljon pätevämmistä lähteistä.

Mutta nyt sinulle kävi niin hullunkurisen hassusti, että vahingoissa jostain ihmeen omituisen kummasta syystä UNOHDIT LAITTAA NE PÄTEVÄT LUKEMASI TUOHON VIESTIISI! Nyt kiireen vilkkaa tutkimusviitteet ja lähteet mainiten, hopi hopi.

Muutenhan inttämisesi on täysin merkityksetöntä, joutavaa roskaa. Ethän nyt anonyymisti tietenkään sellaista toki kirjoittele?

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

02.03.2008, 20:16
quote:
Toiseksi tärkein kriteeri on tietenkin se, että totinen kristitty noudattaa tarkkaan Raamatun sanaa ja tietää, mikä on se lopullinen ja oikea Raamattu, josta totuus löytyy.


Onko se seurakunta, johin sinä Niilo kuulut ainoa oikeaoppinen ja oletko sinä mielestäsi totinen kristitty? Mistä löytyy lopullinen oikea raamattu? Minä haluaisin sellaisen, että voisin lukea oikeaa Jumalan Sanaa ja tulla kaltaiseksesi totiseksi kristityksi.

Noudatatteko te sananmukaisesti Raamattua? Esim. peittävätkö teidän seurakunnassanne naiset päänsä kirkossa, tai ovatko naiset mykkinä hiljaa seurakuntanne tilaisuuksissa ja kysyvät vasta kotona miehiltään mitä pappi oikeasti sanoi? Pidättekö te orjia? Kuritatteko lapsianne ruumiillisesti?



Note! This message was posted anonymously!

np
03.03.2008, 05:38
quote:
quote:
Toiseksi tärkein kriteeri on tietenkin se, että totinen kristitty noudattaa tarkkaan Raamatun sanaa ja tietää, mikä on se lopullinen ja oikea Raamattu, josta totuus löytyy.

Onko se seurakunta, johin sinä Niilo kuulut ainoa oikeaoppinen ja oletko sinä mielestäsi totinen kristitty?

Oletko kyselyiässä? Millään kysymyksilläsi ei ole mitään tekemistä tämän keskusteluketjun aiheen kanssa.

Luultavasti emme ole ainoa seurakunta, joka noudattaa aivan kirjaimellisesti oikeaa Raamattua ja on tarkalleen samanlainen kuin alkuperäinen alkukirkko. Suomesta en ole vielä löytänyt toista totista kristittyä seurakuntaa, mutta USA:ssa todennäköisesti sellainen on.
quote:
Mistä löytyy lopullinen oikea raamattu? Minä haluaisin sellaisen, että voisin lukea oikeaa Jumalan Sanaa ja tulla kaltaiseksesi totiseksi kristityksi.

Se löytyy ihme kyllä nykyään jopa internetin puolelta. Kyseessähän on tietenkin King James Bible. Se koottiin täysin ilman katolista eksytystä 1600-luvulla Englannissa.
quote:
Noudatatteko te sananmukaisesti Raamattua? Esim. peittävätkö teidän seurakunnassanne naiset päänsä kirkossa, tai ovatko naiset mykkinä hiljaa seurakuntanne tilaisuuksissa ja kysyvät vasta kotona miehiltään mitä pappi oikeasti sanoi? Pidättekö te orjia? Kuritatteko lapsianne ruumiillisesti?

Suomen laki on tällä hetkellä ristiriidassa Raamatun kanssa, eli valtaosa kansasta ei voi mitenkään noudattaa sanaa kirjaimellisesti. Mutta katso esim. Matt. 22:17-21, niin ehkä alat saavuttaa pienen ymmärryksen hitustakaan siitä, mistä on kyse.

Mitä noihin yksityiskohtiin tulee, näkee heti, että olet tarkoitushakuisesti yrittänyt etsiä muka "hankalia" Raamatunkohtia ja lisäksi tulkinnut niitä väärin - sitäpaitsi jätit viitteet Raamattuun pois, eli et oikeasti ole edes lukenut Raamattua.

Koska viestisi ei edes liittynyt millään tavalla aiheeseen, en rupea edes vastaamaan tuollaisiin tarkoitushakuisiin kysymyksiin. Miksi minä näkisin vaivaa, kun et itsekään viitsinyt edes tarkistaa ko. asioita ensin Raamatusta ja hakea noille väitteillesi edes mitään perusteita.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

KariSalmelainen
03.03.2008, 11:57
Hyvä Niilo. Jatka taisteluasi saatanaa vastaan!

- Silloin tällöin PetriSimolin.COMissa järjestetään megachatteja. Megachat tarkoittaa suomeksi illan pituista chattia jossa tietyin väliajoin jaetaan ilmaista tavaraa pois pienien tehtävien viihdyttämänä. -

04.03.2008, 18:15
quote:
Oletko kyselyiässä? Millään kysymyksilläsi ei ole mitään tekemistä tämän keskusteluketjun aiheen kanssa.

Mitä noihin yksityiskohtiin tulee, näkee heti, että olet tarkoitushakuisesti yrittänyt etsiä muka "hankalia" Raamatunkohtia ja lisäksi tulkinnut niitä väärin - sitäpaitsi jätit viitteet Raamattuun pois, eli et oikeasti ole edes lukenut Raamattua.

Koska viestisi ei edes liittynyt millään tavalla aiheeseen, en rupea edes vastaamaan tuollaisiin tarkoitushakuisiin kysymyksiin. Miksi minä näkisin vaivaa, kun et itsekään viitsinyt edes tarkistaa ko. asioita ensin Raamatusta ja hakea noille väitteillesi edes mitään perusteita.


Kyllä minä Raamattuni olen lukenut ja jotain ymmärtänytkin. Kyselyikä on muuten koko ikä. Miksi ihmeessä tiedonhalun jossain vaiheessa pitäisi loppua? Olen utelias ja kiinnostunut asioista ja siksi sinulta kysyin niitä. Eivät nuo kysymykset mitään hankalia ole, vaan ainakin minusta selkeitä. Halusin vain vaihtoehtoisen näkemyksen ja herättää sinua ajattelemaan vauhkoamisesi sijaan. Kyllä sinä nuo mainitsemani kohdat Raamatussa tiedät, eli miksi turhaan viitteitä antaisin. Asia olisi eri, jos olisit ollut Raamattua lukematon ja siitä tietämätön. Et vain haluaisi kommentoida niitä laiskuuttasi tai ylimielisyyttäsi.

Minä en väittänyt mitään, vaan esitin kysymyksiä. Kiitos muuten antamistasi vastauksista. Esittämieni kysymysten tarkoitus oli yrittää osoittaa, kuinka ihminen ei yksinkertaisesti pysty täydellisesti toteuttamaan kaikkia Raamatun käskyjä. Myönnän toki, että olivat huonoja esimerkkejä mutta pointtini tuli varmaan kuitenkin selville. Senkin sinä tiedät mikä Raamatussa olevien käskyjen tarkoitus on, eli ei siitä sen enempää. Ja toinen kysymyksieni tarkoitus oli yrittää saada sinut ymmärtämään, ettei sinulla/teillä ole ole yksinoikeutta totuuteen. Voitko muuten ystävällisesti antaa "oikean" tulkinnan noista kohdista jos kerta minun tulkintani oli väärä. Vaikka en edes esittänyt mitään tulkintaa. Olen ihan vilpittömästi utelias ja tiedonhaluinen, eikä tarkoitukseni ole rienata.

Itse ketjun aiheesta ei minulla ole mitään sellaista sanottavaa, jota ei tässä olisi sanottu. Ugh, olen puhunut.

Note! This message was posted anonymously!

04.03.2008, 20:58
Perustan käsittelemästämme asiasta nimimerkilläni oman threadinsa, "Oikea tulkinta"

Note! This message was posted anonymously!

np
05.03.2008, 10:06
quote:
Kyllä minä Raamattuni olen lukenut ja jotain ymmärtänytkin. Kyselyikä on muuten koko ikä. Miksi ihmeessä tiedonhalun jossain vaiheessa pitäisi loppua? Olen utelias ja kiinnostunut asioista ja siksi sinulta kysyin niitä. Eivät nuo kysymykset mitään hankalia ole, vaan ainakin minusta selkeitä.

Totisella kristityllä on jo vastaukset, muilla ei!
quote:
Halusin vain vaihtoehtoisen näkemyksen ja herättää sinua ajattelemaan vauhkoamisesi sijaan. Kyllä sinä nuo mainitsemani kohdat Raamatussa tiedät, eli miksi turhaan viitteitä antaisin.

Mitäpä jos kuitenkin laittaisit aina ne tarkat viitteet, kun kerran ne tarkalleen tiedät. Muut lukijat eivät nimittäin välttämättä niitä tiedä ja haluaisivat varmasti myös tarkistaa totuuden Raamatusta.
quote:
Minä en väittänyt mitään, vaan esitin kysymyksiä. Kiitos muuten antamistasi vastauksista. Esittämieni kysymysten tarkoitus oli yrittää osoittaa, kuinka ihminen ei yksinkertaisesti pysty täydellisesti toteuttamaan kaikkia Raamatun käskyjä. Myönnän toki, että olivat huonoja esimerkkejä mutta pointtini tuli varmaan kuitenkin selville.

Ne olivat tosiaan erinomaisen huonoja esimerkkejä, sillä Jeesus sanoi: "Olkaa siis te täydelliset, niinkuin teidän taivaallinen Isänne täydellinen on." (Matt.5:48)
quote:
Senkin sinä tiedät mikä Raamatussa olevien käskyjen tarkoitus on, eli ei siitä sen enempää. Ja toinen kysymyksieni tarkoitus oli yrittää saada sinut ymmärtämään, ettei sinulla/teillä ole ole yksinoikeutta totuuteen. Voitko muuten ystävällisesti antaa "oikean" tulkinnan noista kohdista jos kerta minun tulkintani oli väärä. Vaikka en edes esittänyt mitään tulkintaa. Olen ihan vilpittömästi utelias ja tiedonhaluinen, eikä tarkoitukseni ole rienata.

Katsotaan siinä vaiheessa, kun laitat ne Raamatun kohtien viitteet jokaiseen kohtaan mukaan. Siitä nimittäin näemme, oletko edes lukenut Raamattua. Anonyymin nimimerkillä nimittäin lähes yksinomaan valehdellaan ja rohkean sankarillisen urhean uljaasti herjataan ja rienataan, joten enpä ihan heti usko, että puhut tottakaan.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

06.03.2008, 14:14
Niin, mutta ideahan on siinä, että Niilo tietää kaiken ja on aina oikeassa.Ainoa oikea kristitty ja ainoa oikea tulkinta raamatusta ja ellei ole Niilo kirjoittaa itse raamatun.Minä ole Niilo, sinun JUMALASI älä pidä muita Jumalia. Ei noh.. totta puhuen älkää lähtekö tähän provosaatio kirjoitukseen mukaan ollenkaan.Käykää tuolla Niilon kotisivuilla, niin näette mikä "kristitty" tämä on.Älkää lähtekäö näihin väittelyihin ollenkaan, ihan pelle juttu.

Note! This message was posted anonymously!

np
07.03.2008, 13:03
quote:
Niin, mutta ideahan on siinä, että Niilo tietää kaiken ja on aina oikeassa.Ainoa oikea kristitty ja ainoa oikea tulkinta raamatusta ja ellei ole Niilo kirjoittaa itse raamatun.Minä ole Niilo, sinun JUMALASI älä pidä muita Jumalia. Ei noh.. totta puhuen älkää lähtekö tähän provosaatio kirjoitukseen mukaan ollenkaan.Käykää tuolla Niilon kotisivuilla, niin näette mikä "kristitty" tämä on.Älkää lähtekäö näihin väittelyihin ollenkaan, ihan pelle juttu.

Eli toisin sanoen jouduit hirvittävään paniikkiin, koska et oikeasti tiennyt hölkäsen pöläystä Raamatusta, ja kun niitä Raamatun kohtia kysyttiin, niin nyt on pakko hämätä keinolla millä hyvänsä ja siirtyä mahdollisimman kauas käsitellystä asiasta esimerkiksi ad hominem -argumentteihin, jotka tietenkin luonnollisesti taas jälleen kerran tulevat urhean sankarillisen rohkean uljaasti anonyymin nimimerkin takaa. Tunnustit siis täten hävinneesi keskustelun täysin perinpohjaisesti ja lopullisesti. M.O.T.

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

07.03.2008, 13:24
Niilo Paasivirta-Wikipedia

Note! This message was posted anonymously!

np
07.03.2008, 17:19
quote:
Niilo Paasivirta-Wikipedia

Nyt meni jo ihan höpönpöpöksi. Aiheesta ei selvästikään ole mitään sanottavaa, ja yhä vain selvemmin varmistat sen, että hävisit keskustelun totaalisesti.


Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

05.04.2008, 22:20
Mielestäni ihminen ei voi todistaa onko Jumalaa olemassa tai mikä uskonto on oikea. Muuten, jos tuota wikipediaa on uskominen ^ ,niin olet muuten Niilo AIVAN sekaisin! Rupesit jopa hieman minua pelottamaan. Mutta joskus ihmiset (nyt puhun kaikista ihmisistä) ärsyttävät, kun sanovat, 'pitää suvaita tms.'. Mutta sitten kun tulee oikea paikka niin eivät itse suvaitsekaan mitään! Ja hei kristityt, lopettakaa sillä Helvetillä pelottelu. Jos ihminen ei ole kristitty, ei hän silloin edes Helvettiin usko. Sama kuin sanoisin tässä tuolle Niilolle että hänestä tulee seuraavassa elämässä hämähäkki, jos tuollaisella asenteella on liikkeellä. En muuten osaa sanoa mikä siinä on, mutta minusta tuntuu, että monoteistiset uskonnot ovat jotenkin, kirottuja tai jotain.Niilo, luin tuossa kitosivuiltasi jotai ulkomaalaisen Suomi-opasta, jossa puhuit 'Sauna-spirit'-asiasta. Sain käsityksen, että se tarkoitti jonkinlaista saunatonttua. Tiesitkös, että tontut kuuluivat vanhaan suomalaiseen mytologiaan ja ovat siten pakanallisia? Taidat itse joutua helvettiin ja palaa kiirastulissa miljoona vuotta. Hei kaikki pakanat ja anti-Niilot, rukoilkaamme yhdessä Kristittyjen yhteistä mielikuvitusolentoa: Jumalaa, että Niilo tosiaan joutuisi sinne Helvettiin, jotta voisi nalkuttaa siellä oleskeleville saatananpalvojille, että 'told you so!'. Olen jo kauan halunnut kirjoittaa tähän foorumiin, ja nyt kirjoitin vihdoin. Hauska päästä lukemaan, mitä rakas pedofiili, tai siis anteeksi! Tarkoitin tekosyynä Jumalan sanan levittäminen -Niiloa. Lisäksi, mikä tekisi Raamatusta uskottavamman kuin esim. Koraani tai Tipitaka? Kiitos rakas Niilo! Kiitos tästä ihanasta footumista ja sinun ihanista vastauksista, pakko myöntää, osaat kyllä väitellä. Mutta, rakkautta maailmalle, rakastan teitä kaikkia!

Note! This message was posted anonymously!

np
06.04.2008, 20:39
quote:
Mielestäni ihminen ei voi todistaa onko Jumalaa olemassa tai mikä uskonto on oikea. Muuten, jos tuota wikipediaa on uskominen ^ ,niin olet muuten Niilo AIVAN sekaisin!

Avainsana "jos".
quote:Mutta joskus ihmiset (nyt puhun kaikista ihmisistä) ärsyttävät, kun sanovat, 'pitää suvaita tms.'. Mutta sitten kun tulee oikea paikka niin eivät itse suvaitsekaan mitään!

Niinpä. Sinustakin melko selvästi huomaa, että et suvaitse kristinuskoa ja/tai luonnollisesti rohkean urhean uljaan sankarillisesti anonyyminä lähdet tuomitsemaan ihmisiä Helvettiin - se on jotain, mitä kristityt eivät koskaan tekisi, koska sehän ei ole ihmisten päätettävissä.

Foreigner's Guide to Finland -sivulla mainitaan kyllä suomalaisten saunatonttu, mutta mielestäni siellä ei kehoiteta palvomaan saunatonttuja, päinvastoin. Mutta tietenkin on tarkoitushakuisesti yritettävä käännellä ja väännellä ja vääristellä kaikki mahdollinen, anonyyminähän ei asialliseen keskusteluun tietenkään koskaan voi lähteä. Varmaankin kun esim. luet Oikeista Mielipiteistä artikkeleja esim. huumeista ja pedofiliasta tulkitset sen heti huumeiden ja pedofilian kannatukseksi. Mainitsit muuten itse saunatontun, joten joudut siis oman logiikkasi mukaisesti Helvettiin.


Edited by - np on 06/04/2008 21:39:46

18.04.2008, 21:01
Vähän hyvä sanoo jollekkin että ne menee helvettiin, jos ne ei ees usko että se on olemassa. Mutta muuten ihana vastaus ja muutenkin hyviä nää sun kommentit. Jos vaan osaisit käyttää tota sun väittelytaitoa johonkin millä on oikeesti väliä.

Note! This message was posted anonymously!

np
19.04.2008, 07:46
quote:
Vähän hyvä sanoo jollekkin että ne menee helvettiin, jos ne ei ees usko että se on olemassa.

Tarkoittanet "Vähän hyvällä" ilmeisesti Jumalan sanaa eli Raamattua, joka näin sanoo.
quote:
Mutta muuten ihana vastaus ja muutenkin hyviä nää sun kommentit. Jos vaan osaisit käyttää tota sun väittelytaitoa johonkin millä on oikeesti väliä.

Kyllähän sillä kai noille nuorille periaatteessa voisi olla pikkuriikkisen väliäkin, meneekö Taivaaseen vai Helvetin iankaikkiseen kidutukseen...

Niilo Paasivirta
http://www.ilmatar.net/%7Enp/

Kissankakka
08.02.2015, 22:41
Great ! Täysin sinun sanojesi puolella. Ei ole tervettä kuvata nuoria tyttöjä tai poikia alastomana ja siihen päälle vielä vetästä parit Jeesukset ja raamatun sanoja.

Jari
08.02.2015, 23:08
melekeen 7 vuotta vanhaa viimeinen postaus, ei huono nosto.

matke
26.02.2015, 20:24
ei todelakaan:D:D:D:D