PDA

View Full Version : Turhamaista -ko?


zartsa
19.05.2004, 14:13
Rakas päiväkirja,

eilen tuli autossa matkalla kaupasta kotiin miehen kanssa naisten kampaajalla käynnistä ym puhetta.
Totesin että kävisin useamminkin kampaajalla jos olis rahaa ja olisin aikoja sitten ottanut myös haaveilemani hiustenpidennyksen.
Mies totesi naisten hiustenpidennysten olevan turhamaista.
Mulla on joskus ollut hiustenpidennys sekä rakennekynnet jotka kait nekin luokitellaan turhamaiseksi...

Jotkut naiset laittavat itsensä täysin uusiksi. On hiustenpidennystä, rakennekynttä, silikonia vähän joka puolella vartaloa ja valkaistaan hampaita. Eteläamerikassa on yleistä rankemmatkin kirurgiset toimenpiteet kuten alempien kylkiluiden poisto.
Sitten kuitenkin samat miehet jotka pitävät kaikkea tätä turhamaisena, kuolaavat kyseisiä "keinotekoisia" naisia ja kehuvat hyvännäköisiksi - kuten Babe of the day osiossa nähdään...
Tähän en enää saanut mitään vastausta.

Vai ovatko miehet tosiaan niin sinisilmäisiä että luulevat niitä naisia ihan luonnon muokkaamiksi - vaikka osa naisista suoraan tunnustavat naistenlehtien/juorulehtien palstoilla kuinka kävivät juuri ottamassa silikonitissit ja elämänlaatu parani kuin taikaiskusta.

Olen ymmälläni...


-----------------------
Minut on helppo pitää tyytyväisenä niin kauan, kun saan tahtoni läpi.

Wille
19.05.2004, 14:15
mää ainakin tykkään luomu-naisista pikkusen sopivasti pulleista (älkää kertoko tätä rouvvalle)

--
wille

KariSalmelainen
19.05.2004, 14:26
Mulle kelpaa kans vain luomu (ei siis chatti luomu) ja Venlis! Tollaset kaikki keinotekoset hömpötykset kertoo paljon niiden ottajista.. Ihmeelliseksi mennyt tämä maailma!

- Silloin tällöin PetriSimolin.COMissa järjestetään megachatteja. Megachat tarkoittaa suomeksi illan pituista chattia jossa tietyin väliajoin jaetaan ilmaista tavaraa pois pienien tehtävien viihdyttämänä. -

MäIte
19.05.2004, 14:31
zartsa muista livauttaa seuraavalla kerralla miehelle kun pitää ostaa yber tärkeitä elektrolaitteita kotiviihdepainajaiskeskuksen lisäykseksi....

Vekku

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

Suharto
19.05.2004, 14:33
eipä ole kuule väliä onko luomu vai ei, siis sillä että kuolaako vai ei. Pääasia et on hyvännäköinen. Mun mielestä hiustenpidennys, keinokynnet yms on ihan okei kun ne ei voi mitenkään vaarantaa terveyttä... mutten suosittelis kellekkään silikoneja... on kuitenkin senverta niitä riskejä. Mut ihan sama loppujen lopuks, kaikki päättäköön elämästään ja ulkomuodostaan... t.kaljamaha :)

-odotus on ajan mitta-

Venlis
19.05.2004, 14:56
Hyvä zartsa :) sussa on asennetta! Saat miehet hetkeks hiljaseks... hehehe...

Ne naiset jos ketkä ovat tyhmiä ja turhamaisia. Ko olishan sitä rahaa varmasti johonkin muuhunkin hyödyllisempään laittaa kun silikonin tunkemiseen rintoihin ja huuliin ja kaiken moiset rasvaimut on vasta ihan persiistä. Jos läskinsä on kerännyt niin saisivat hikoillen ne poistaakkin ja tuntee kuinka kerrankin saa ite jotain aikaseks eikä aina olis valttikorttina pelkkä raha.

Jos miehet ajattelee että silikoni pylly/rinta naisessa on kaikki kohdallaan niin you wish!
Luulen että sellaisilla ämmillä on silikonia myös aivojensa tilalla. En kuitenkaan ihan tuota silikoni juttua pidä turhana koska onhan siitä niille naisille hyötyä joilla on surkastuneet maitorauhaset ja eivät ole koskaan oikein tunteneet itseään naiselliseksi puuttuvien rintojen tähden, mutta siis totaalisesti turhamaista on juuri tuollaiset 50 litran silikoni-implantit.

Mä en ainakaan miehessä hae hyvää peppua tai mahdottoman kokosta kalua (jos uskallan näin nyt sanoa) enkä kuolaa joittenkin kuvien perää. Samanlaiset vehkeet pohjimmiltaan kuitenkin kaikilla on. Enemmän mua kiinnostaa miehen luonne ja huumorintaju ja aatteet. Nyt kun oon löytänyt ittelleni sopivan miehen niin miks tuhlaisin aikaa hömpötyksiin kun voin käyttää ajan hyödyksi Karin kanssa. Tätä samaa mä toivon myös Karin ajattelevan. Mulle on sitten ihan sama että kuinka alkukantainen eläin mies vielä on ja haluaa kulkee naaraasta naaraaseen, mun ei kuitenkaan tarvitse sellaista kestää.

Huh huh... onpa puhe... no mutta mehän ollaan erilaisia. Tässähän oli vaan mun mielipiteeni.

-Turhamaisuus on saatanasta-



-se mitä en muista, sitä en tarvitse-

kumikana
19.05.2004, 15:11
Nämä zartsan mainitsemat hiustenpidennys ja rakennekynnet voi mun mielestä luokitella sellaiseen normaaliin turhamaisuuteen, muuten sais meikkaamisenkin unohtaa, onhan sekin aika turhamaista!
Mutta noi silikoonit sun muut on kyllä ihan ihme touhua! Ne menee "vähän" hätävarjelun liiotteluks.

Vaikka itsekkin meikkaan, ja oon koristellu itteeni lävistyksellä ja tatskoilla, mitkä kaikki on kuitenkin loppupeleistä aika turhamaisia, niin arvostan sellasta todellista luomuutta. Naisia jotka on kauniita ilman mitään lisähömpötyksiä ja koristeita. Ja luulen että miehetkin ennemmin arvostaa sellaista todellista luonnonkauneutta, kun sellasta keinotekoista nukkea, ainakin haluan toivoa näin <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>


&gt;&gt;ensin tuli kumi, sitten kana ja sitten muna&lt;&lt;

02.10.2004, 23:21
Kannattaa käydä katsomassa valokuvia ja naisten kokemuksia erilaisista kauneusleikkauksista sekä lukemassa tietoa niihin liittyvistä riskeistä ei-kaupallisella sivustolla:

http://www.silikonitieto.net

Kaikki ei aina mene niin kuin elokuvissa...


Note! This message was posted anonymously!

Santeri
04.10.2004, 10:36
Minä luotan kyllä täysin appiukkoon, joten en vastusta kauneusleikkauksia. Tolkkuhan siinä pitää olla, ettei ihan hullutuksiin ruveta, mutta jos pieni leikkaus, silikonitissit, tekokynnet tms. kohottaa itseluottamusta, piristää tai jopa parantaa elämänlaatua, niin siitä vain. Ja ikärajat on hyvä pitää korkeina esim. silikonitissien kanssa.

Posityyhtynen
14.10.2004, 09:10
Ottakaa erityisesti hyvät naiset huomioon, että kyllähän mekin yhtälailla kuolataan viimeisen päällä lihaksikkaita tai kuka mitenkin trimmattuja miehiä. Ei kai sellaisten joka paikasta (keinotekoisesti) "täydellisten" naisten tai miesten ihailu kuitenkaan estä tässä tosielämässä rakastamasta, ihailemasta ja pitämästä omaa puoliskoa maailman täydellisimpänä. Ainakaan sen ei pitäisi...

I don't necessarily agree with everything I say.
-Marshall McLuhan-

Käyttäjä
14.10.2004, 18:39
Luomu Rules<img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle>

#perillepääsy ei ole itsetarkoitus vaan matkanteko# ACN Activated!

cruiser60@luukku.com