PDA

View Full Version : Cherokee maastovaihteet hukassa


Muu
17.07.2007, 09:40
Grand Cherokee ei suostu enää kytkemään pikkuvaihteita päälle, infotauluun tulee huoltoherja service 4wd switch piipityksen kera, kun laitan jotankin vaihdetta päälle maastoasennossa. Vetoa tuntuis kuitenkin olevan, vaikka merkkivalot kertovat toista. Yritin joitakin kertoja ilman vaikutusta. Takaisin full time asentoon vipua tökätessä, rusahti välillä kurjasti. Olisko "vain" jotain helvatan sähkövikaa/säätöjä tms. vai oiretta vakavammasta, kokemuksia/neuvoja/ideoita? Laitanko jeepin heti stoppiin ja nokan kohti huoltoa, vai uskallanko perheen kera lähteä vielä tienpäälle..?

Jeeppi vm -94, 5,2l, kaikki litkut vaihdettu talvella Treella liikkeessä (jtn olettais niiden olevan ok), uusia märkyyksiä en mielestäni alla nähnyt. Maastovaihdetta tulee käytettyä harvakseltaan, normivaihteet tuntuisivat toimivan ok.

JAMANT
17.07.2007, 11:42
Siis kytkee kumminkin pikkualueen??? Liikkuuko pikkualueella??
Onko vain niin että näyttö sekoilee sen aluevaihteiston katkaisijan takia (olis kolmas kerta, eri autossa, kahden viikon sisään)???!!!

FJDC #1 !!!
Jeep Wagoneer Limited w/360V8 + TH-400 + Quadra-Trac !!!!
Jeep Comanche p/u w/4.0 + Aisin Warner 4 + New Process 231 !!!!
Nettikauppa: www.jamant.fi

Muu
17.07.2007, 12:15
Jep, näköjään kytkee ja liikkuukin, varsinaista lenkkiä en kuitenkaan uskaltanu heittää, jos jotain fyysistä vikaa jossain askissa.

Liekö sitten tosiaan näytössä tai signaaleissa häiriöö. Mistäs päin tuo katkaisija löytyis, jos kävisin heiluttelemassa kontaktia siihen? Näytön toiminta-/piuhakontakteja lienee kiva jahdata.

Yritin vanhoja topikkeja penkoa, vaan vastaavia ei osunu sokean silmiin...

JAMANT
17.07.2007, 12:34
Joo, ihme olis jos ei liikkuis!!!

Katkaisija on etukardaanin kohdalta kun katsot jakolaatikon päälle!!! Jakolaatikossa on vain kaksi sähköosaa, se toinen on nopusanturi häntäkappaleessa!!!

Ja tosiaan, noihan nyt herjaa, kolmas jo kahteen viikkoon kun kertoo samaa vikaa!! Katkaisijoita on tulossa varastoon ja nettikauppaan!!!

FJDC #1 !!!
Jeep Wagoneer Limited w/360V8 + TH-400 + Quadra-Trac !!!!
Jeep Comanche p/u w/4.0 + Aisin Warner 4 + New Process 231 !!!!
Nettikauppa: www.jamant.fi

Muu
19.07.2007, 11:48
Jeps, kiitos. Tarttee kurkkia kelien kuivuttua. Hyvin tuntuu muuten jeepisteri toimivan, jtn hengen hätää ei tainnut ollakaan.