PDA

View Full Version : FFRP: Lohikäärmeen silmä


trulez
29.01.2003, 09:47
Maailma: Keski-Maa
Pelityyli: Nopat(pelaaja heittää ja ilmottaa tuloksen) ja PJ mukana, sääntöjä käytetään paljon
PJ Osuus: Suuri
Pelaajahahmot: Sinun pitää tehdä pelaajahahmosi käyttämällä MERP sääntökirjaa joka löytyy "Nyt pelit käyntiin!!!" threadissä olevasta osoitteesta, hahmo aloittaa tasolta 1. Hahmolomake on sivulla 88. (FFRP: Kutsu hahmot eivät käy tähän!!)

Tämä peli eroaa Kutsuun siten että yritämme matkia normaalia Kynä&Paperi pelaamista, tämä tietenkään ei tarkoita etteikö velvollisuutesi edelleen olisi kuvailla tarkasti sanallisesti mitä teet(jotta tunnelma ja kuva tilanteesta välittyy muillekin).

Jos on jotain epäselvää niin lue "FFRP: Lohikäärmeen silmä(ohjeet)" ja postita mahdolliset kysymyksesi threadin jatkoksi, editoin sen sitten aina ajan tasalle jolloi vastaukset löytyvät ylimmäisenä ja kysymykset alta.

Peli alkaa vasta kun ensimmäinen pelaaja on lähettänyt minulle hahmonsa, jonka jälkeen MINÄ kirjotan ensimmäisen replyn siitä miten hahmo ilmestyy peliin. Sama tapahtuu sen jälkeen kaikille jälkeen päin ilmestyville hahmoille myös, eli minä kirjoitan ensimmäisen osan Teidän hahmonne seikkailusta jonka jälkeen jatkatte siitä.

FFRP: Kutsusta poiketen tässä pelissä ei ole OOC niin rajoitettu, voi käyttää vaikka jokaisen replyn perässä mutta tietenkään pelkkää OOC tekemistä ei sallita(pitää pystyä kertomaan edes jotain mitä ukko tekee omin sanoin). Samaten tässä pelissä ei välttämättä tarvi kuvailla tapahtumia ihan niin tarkasti, eikä kirjottaa joka kerta aineen mittasta replyä, yksi lausekin riittää kunhan se on järkevä.


Edited by - trulez on 29/01/2003 10:21:25

Lars
14.02.2003, 08:12
minkälainen hahmo tähän seikkailuun kannattaa tehdä?

--
Lars (http://www.petrisimolin.net/gallery/index.cgi?action=view&ken=Lars&lite=1)

Lars
20.02.2003, 23:55
halo

millanen hahmo kannattaa tehdä?

--
Lars (http://www.petrisimolin.net/gallery/index.cgi?action=view&ken=Lars&lite=1)

trulez
21.02.2003, 00:01
Lars:
Mikä tahansa hahmo kelpaa, kunhan pelaaja itse jaksaa pelata sillä.

Kaikille:
Tämä peli on pistetty jäihin tällä hetkellä, PJ on hakemassa hukkunutta motivaatiota sängyn pohjalta. Ilmoitus uudelleen aktivoinnista tulee jos tulee.

<center>-Keio™ was here-</center>

Lars
21.02.2003, 00:02
fuk :|

miksei tota toista peliä ennemminkin voisi pistää jäihin

/me purkaa turhautumistaan

--
Lars (http://www.petrisimolin.net/gallery/index.cgi?action=view&ken=Lars&lite=1)