PDA

View Full Version : Siemens Gigaset SE361


MäIte
12.04.2007, 16:40
Siemens Gigaset SE361 Wlan


http://static.petrisimolin.com/gallery/data/images/MaIte-se361led.jpg


Hopean värinen laite sisältää palomuurin, tukiaseman ja neliporttisen kytkimen. Asennus on yksinkertainen ja ohjeet selkeät.

http://static.petrisimolin.com/gallery/data/images/MaIte-se361portit.jpg


Laitetta hallitaan selaimalla, jossa on javatuki. Hallintapaneeli on selkeä ja yksinkertainen, sekä sisältää "Wizard"-toimintoja, joilla helpotetaan laitteen käyttöönottoa ja kotiverkon turvaamista.


Langaton salaus tukee WPA2-PSK, WPA-PSK, 64/128 bit WEP-salaustekniikoita. Tukiaseman keskustelee 54 Mbps nopeudella ja maximi kantama on 300m avomaastossa.

Kotiverkossamme Siemenssiin on langattomasti ollut kytkettynä parhaimmillaan viisi työasemaa. Laite ostettiin avokaupalla ja sen olisi saanut palauttaa, jos MacBook ei olisi keskustellut Internettiin sen läpi. Laite keskustelee samanaikaisesti niin windowsien, linuxien, kuin macbookin kanssa.


Ainoa ongelma johon olemme törmänneet käytössä liittyy SE361:sen DNS-palveluun, jos langattomassa ja langallisessa verkossa on samanaikaisesti työasemia kiinni, niin nimipalvelu alkaa takkuuntua, mutta asettamalla työasemissa ISP:in DNS:n oletukseksi tämä ongelma on helppo kiertää.




Keywords

Palomuuri , reititin , NAT
WPA2-PSK , WPA-PSK , WEP
PPPoE , PPTP , Static IP , Dynamic IP , Bridge Mode


---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*