PDA

View Full Version : Kone paskana


mikk0
22.03.2004, 15:25
Rakas päiväkirja,

Olen täysin murtunut. Tietokoneeni zippasi 2 viikkoa sitten, enkä useista yrityksistä huolimatta ole saanut sitä kuntoon. Olen kuitenkin sen verran pihi etten ole viitsinyt ostaa uutta konetta vaan olen koittanut saada varaosia jostain edullisesti. Tässä en kuitnekaan ole onnistunut. Ensimmäinen viikko meni huumorilla, toinen viikko teki jo tiukkaa ja nyt rupean kiipeilemään seinille. Vietän aikani urheilemalla ja esim kirjaa lukien, joka on tietty erittäin piristävää vaihtelua. Pahimpia on kuitenkin hetket kun päähän pälkähtää ajatus "paljonkohan pelit on tänään päättynyt, täytyy tarkistaa www.sm-liiga.fi" sitten taas murrun kun muistan ettei kone enää toimi. Koen olevani ulkopuolella tietoteknistä kehitystä, sekä epäonnistunut IT ammattilaisena. Olenko liian rankka itselleni? Onko nyt oikea aika jo ostaa kokonaan uusi kone? Pahimmalta ehkä tuntuu etten pääse katsomaan mitä uutta waretettavaa olisi jaossa, tuntuu että kämppä on entistä pienempi kun sieltä ei ole tuttua portaalia pihalle. Koitan nyt vielä sitkutella ja miettiä ratkaisua tilanteeseeni. Olenko tosiaan näin riippuvainen tietokoneestani?

ps Olen 178cm 90kg, olenko liian lihava?

petris
22.03.2004, 22:19
Hyvä mikk0,

et ole itsellesi liian ankara. Pysy tiukkana. Kuka pitäisi sinua enää miehenä, jos nyt antaisit periksi yhdelle pienelle kasalle transistoreja, vastuksia, kondensaattoreita ja muita elektronisia hilavitkuttimia. Koneille ei nöyristellä. Älä väsy.

Voithan aina soittaa laskokselle ja kysyä ne SM-Liigan ottelutulokset. Säänkin hän varmasti kertoo mielellään <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

Minusta et ole lihava.

**********************
petris - isä ja elämän tuomari
**********************

mikk0
26.03.2004, 14:37
Olen jo päässyt ahdistuksesta alistumiseen, enää en edes luule saavani konetta itse kuntoon.

Onneksi minulla on hieno multimediakännykkä jolla voin tarkistaa tuikitärkeät jääkiekko tulokset.

Olen aloittanut jo kolmannen kirjani. Ensimmäinen oli loistava (power of one) toinen jäi kesken (bird in the hand) koska siinä oli niin paljon henkilöhahmoja etten pysynyt mukana, kolmas (isin tyttö) on kohtalaisen huvittava kertomus naisen kiukuttelusta. Ajattelin myös mennä pelaamaan jääkiekkoja tyttöjä vastaan tänään. Uuden tietokoneen voisi ostaa vaikka syksyllä kun ei kesällä paljon tule pelailtua koneella.

Kiitos lämpimistä sanoistasi ja pidän teidät tilanteen tasalla.