PDA

View Full Version : OFFROAD YRITTÄJÄÄ


retkikeitin
17.02.2007, 18:38
Tahkolla sijaitsevaan Reittiön kouluun haetaan offroad-yritystä vuokralle.
Ostin koulun Tahkon kupeesta tarkoituksena alkaa offroadtoiminta. Nyt en kuitenkaan kiireiltäni ehdi sinne perustamaan kyseistä yritystä ja näin ollen etsinkin joko olemassaolevaa yritystä laajentamaan toimintaansa tahkolle tahi kaveria joka haluaa perustaa oman ympärivuotisen offikoulutuskeskuksen/safarifirman. Voin tulla jossain määrin myös osakkaaksi ja tarjoan käyttöön aluetuntemuksen.

Tahkolla käy vuosittain n.350000-400000 kävijää, jotka ovat tottuneet käyttämään mönkijä/kelkkapalveluita. Alueella on 3kpl näitä yrityksiä mutta kukaan heistä ei tarjoa offroadpalveluita. Kuten tästäkin vuodesta huomasiutte, ympärivuotinen kalusto olisi selkeässä etulyöntiasemassa.

Koulun sijainti on loistava tähän käyttöön. Koulun tilat voi vuokrata yrityskäyttöön ja asuntokin löytyy samasta rakennuksesta. Koulussa käytössä noin 400m2 lämmintä liiketilaa, keittiö, puukäsityöluokka ja piha-aluetta 1,1ha. 90m2 ulkovarasto ja pihalle saa tehdä huoltohallin. Ajomaastot löytyy läheltä ja ajoluvat saa hankittua.

Paikka on ns. tuhannen taalan paikka, jos haluaa perustaa ympärivuotisen toiminnan.

Jos sinulla on tarvittava kokemus offroadista, intoa ja tunteen paloa niin soita 0503614949 niin jutellaan lisää.