bono
07.03.2004, 14:28
1 sipuli
1 dl valkoviiniä
1 rkl kalafondia
1 prk kermaa
1 prk mustapippuri-tilli tuorejuustoa
1 dl silputtua tilliä
150-200g kylmäsavulohta
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Kuullota sipuli öljyssä, lisää valkoviini ja fondi, keitä kasaan niin että noi puolet nesteestä jää. Lisää kerma ja tuorejuusto ja anna hautua. Lisää tilli ja savulohi ja tarjoile pastan kera.
-^-^-^--^-^-^-^-^-^-^-^-^-
<bono length="190" weight="100">
**<email> -bono-@city.fi </email>
</bono>
Edited by - bono on 07/03/2004 14:33:50
1 dl valkoviiniä
1 rkl kalafondia
1 prk kermaa
1 prk mustapippuri-tilli tuorejuustoa
1 dl silputtua tilliä
150-200g kylmäsavulohta
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Kuullota sipuli öljyssä, lisää valkoviini ja fondi, keitä kasaan niin että noi puolet nesteestä jää. Lisää kerma ja tuorejuusto ja anna hautua. Lisää tilli ja savulohi ja tarjoile pastan kera.
-^-^-^--^-^-^-^-^-^-^-^-^-
<bono length="190" weight="100">
**<email> -bono-@city.fi </email>
</bono>
Edited by - bono on 07/03/2004 14:33:50