PDA

View Full Version : Kuolo tuloo


MäIte
03.03.2004, 21:36
3.3.2004 Tampere

Kuolo tuloo. Oon liian vanha muistaakseni, että olen pistänyt uuninputsausvaahdot uuniin kun alan lämmittäään sitä. Nyt on pääkipee ja oksettaa, kunnon savutus kämpässä pitää naapurit virkeenä ja tuholiaset kuolleena.

Huomasin myös, että uunitus uuninputsausvaahdotuksella auttaa irroittamaan pinttyneemmänkin lian...

<img src=/smiley/sun.gif border=0 align=middle>

Elämä on ihanaa....

<img src=/smiley/evil.gif border=0 align=middle>

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

KariSalmelainen
04.03.2004, 07:34
Heheh tulee mieleen töistä sellainen tapaus kun mies oli ollut yön baarissa ja aamuyöstä hän soitti meille ja pyysi josko tulisimme avaamaan hänen ovensa koska avaimia ei löydy.. minäpä sitten paikalle ja ove avaamaan.. ovella vastaan iski mukava savupilvi ja kysyinkin että mikäs täällä savuaa johon tämä (luultavasti mältelle jotain sukua oleva) mies tokaisi että ei mikään.. päätin kuitenkin mennä katsomaan ja keittiössähän siellä joku savutteli mukavasti.. pyysin asukasta avaamaan uunin ja kas kummaa jotain mukavaahan siellä oli muhimassa uunivuoassa. Asukas tästä kovin ilahui että jeee olikin jo nälkä. Einekset olivat kuplivaa mustaa mössöä.. en jäänyt katsomaan söikö hän sitä vai ei.. suljin uunin ja jatkoin antoisaa työtäni.. kyseinen asiakas ei maksanut ovenaukaisusta mitään..

- Silloin tällöin PetriSimolin.COMissa järjestetään megachatteja. Megachat tarkoittaa suomeksi illan pituista chattia jossa tietyin väliajoin jaetaan ilmaista tavaraa pois pienien tehtävien viihdyttämänä. -