PDA

View Full Version : Korin nosto


22.02.2004, 08:09
Moro! Kuulkaa urhot kärsiikö C3:n avo-korin nostaa rungolta lokasuojien kaarista? Ajatuksena oli riisua kaikki turha paino pois ennen nostoa ja tukea ovenvälit. Retkahtaako jostain?
Remontti Reiska

Note! This message was posted anonymously!

Edited by - ZR1 on 22/02/2004 15:51:10

Harri
22.02.2004, 20:24
Mites sä pääsit anonyyminä läpi, vai onko tää taas niitä siirrettyjä juttuja... joka tapauksessa!

Kannattanee jättää ne ovet paikoilleen ja nostaa auto ovien etu ja takanurkilta tukien!!! Iten nostin korin tos Joulukuussa ja tein sellaiset käpälät, joilla tarun korista. Siel alhaalla korissa kulkee metallivahvikkeet... minä suosittelisin sua nostamaan auton siltä vahvistetulta kohdalta ja ovet paikoillaan... keulasta kandee purkaa liika paino pois ja nostaessa varoa retkauttamasta keulaa.. ja kun laitat korin säilöön sivumpaan niin tue ihmeessä se keula vaikka laudalla alta päin!!!! Mut tee ihmeessä kuitenkin kaks köyttä joiden molemmissa päissä on sellaiset koukkuja muistuttavat käpälät pellistä ja niistä nostat koria ylöspäin sillain, että nostopisteenä on yksipiste minkä kautta ne molemmat köydet kulkevat keskellä ohjaamon yläpuolella. Suosittelen käyntia Ecklersin sivuilla. Siel on myynnissä tällainen systeemi niin ymmärrät ehkä paremmin jos olin hieman epäselvä selittäjä!

Onnea matkaan! Varaudu et se projekti tulee kalliiksi kun kerran nostat korin pois!!!! Sitä kun kannattaa laittaa kaikki kuntoon kun kerran on kori ylhäällä!