PDA

View Full Version : joulunvietto alajärvi-autti-suvilehtolaisittain


piina
24.12.2006, 16:13
Meillä on hyvin perinteinen uusioperhetraditiojoulu. Se menee aina näin:

Aamulla taistellaan ruokien kanssa, paitsi mie, joka tein oman osuuteni viime yönä. Mie lähin markettiin paniikkiostokselle. telkkarissa julistetaan sotaisasti joulurauhaa.

Itse Ohjelma alkaa sillä, että mut viedään isän luo n. puoleksitoista tunniksi jouluilemaan, sillävälin äiti ja Jukka (äitin avomies) käyvät etsimässä sukuhautoja kynttilöin varustautuneina. Hautojen etsimiseen menee vuosittain vaihtelevan kauan aukaa. Aina siihen menee kauan. Sitten he hakevat Jukan pojan Villen ja lopulta mut.

Jouluaatto-ohjelma on nyt edennyt siihen pisteeseen, että on haudoilla sompailun jälkeen ryysätty parveilemaan keittiössä ulkovaatteet päällä. Tai oikeastaan vain mummolla on ulkovaatteet, niitä täytyy väkipakolla maanitella siltä pois. Mummo ryysää kuitenkin kaikista eniten ja pontevimmin. Mie pakenin kirjottamaan tätä. Seuraavaksi aloitan viininjuonnin. Sitten syömme puuroa, josta mulla menee maha kipeäksi, koska äiti ei suostu muistamaan, et mie en voi syödä maitoa.

---> jatkuu

p.s: Muistinko mainita, että vihaan joulua.

uutsuvatsukatsukajodma; haluan sinua koska sinulla on lehmä.

piina
24.12.2006, 17:41
Söimme.

Tuli pöydässä puheeksi eräs vihattu ihminen, joka ainakin minulle on arka ja ikävä aihe. Mummo väkisin jatkoi juttua. jatkoi ja jatkoi ja jatkoi. Muisteli ja fiilisteli. Se ruokahalusta.

Miks mummojen on pakko olla sellasia, ettei ne kuuntele lainkaan muita ihmisiä??

Juon punaviiniä.

uutsuvatsukatsukajodma; haluan sinua koska sinulla on lehmä.

MäIte
24.12.2006, 18:05
Aina voi unohtaa sukulaisensa ja hankkia uusia....

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

Jucca
24.12.2006, 18:11
Mun joulutraditioon kuuluu eristäytyminen ihmiskontakteista päivän ajaksi, 25. päivä ilma on taas kevyempää hengittää ja jouluvitutus menee ohi että heilahtaa.

NKH
24.12.2006, 19:30
Mummot on mukavia, ainakin jouluna, ainakin sukuloidessa ja ainakin ruokapöydässä.

Taas sai kolme tuntia kuunnella keskivartalon lihavuudesta, valtavan kokosista ihmisistä (90% paikallaolijoista kuului mummon mukaan tähän kastiin) ja peräpukamista. Serkkulikan vastasyntyneellä on niin hirvee nimi että sitä täytyy haukkua eikä sillä nimellä saa lasta kutsua. Kaiken lisäks minähän en ymmärrä hyvän päälle mitään kun en syö lipeäkalaa. <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

Onneks joulu on vaan kerran vuodessa mutta valitettavasti se tulee joka vuosi!!

<center>*****************************
VAZ 2121
VAZ-Crawler (http://www.kotikone.fi/toveriniva/docs/crawler.htm)
SORONÓ Off-Road Team (http://sorono.tk) #1
Mansen Maasturi Club (http://mansenmaasturiclub.com)</center>

MäIte
24.12.2006, 21:52
Mutta onneksi kaikki mummot ei elä joka joulua...

<img src=/smiley/demon.gif border=0 align=middle>

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

piina
25.12.2006, 13:54
Olen niin järkyttynyt ja paskana nyt tästä joulusta, etten kykene enää siitä edes kirjottamaan. Eipä sillä... kyllähän nyt toisten joulujutut onkin ihan tylsiä :)

uutsuvatsukatsukajodma; haluan sinua koska sinulla on lehmä.

-MAKE-
25.12.2006, 19:19
Mulla tuli väistämättä mieleen, että onkohan mummoilla oma salainen foorumi johon saa passun ja osoitteen vasta tietyn ikäisenä. Niin tutulta tuntuu. Rupes tänään oikein naurattamaan kun yks muori alkoi haukkua ruokapöydässä erään vauvan nimeä. Se on varmaan mummojen trendilistalla tänä jouluna kärkipäässä<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

--Teknik, sano ryssä kun saranan näki.--
Kuvia matkan varrelta (http://stiletti.wipsl.com/gallery/album249)