zartsa
05.12.2003, 15:05
* Älä käytä hiivaa. Kaikki, missä on hiivaa käyttäytyy
arvaamattomasti uunissa.
* Älä käytä mustikkaa. Kaikki, mihin sitä sotket on ikuisesti
sinistä.
* Piparkakkutaikina menne pilalle uunissa. Parhaimmillaan
se on jääkaapista syötynä.
* Jos kuitenkin päätät paistaa sen, jätä viimeiselle pellilliselle
vain yksi pipari. Viimeinen pellillinen palaa aina, mutta näin
minimoit vahingon.
* Tee aina ensimmäiselle pellille yksi torttu, jossa ei ole
täytettä. Kun syöt sen ensimmäisenä et ahneuksissasi polta
suutasi hilloon.
* Kaupan tortuista saa kotitekoisen näköisiä, kun sotkee niitä
hieman luumuhillolla ja polttaa sakarat uunissa.
* Minkä ompelija peittää koristeompeleella, leipuri peittää
tomusokerilla.
* Älä vedä tomusokeria henkeen. Ajatus on kiehtova, mutta
toteutus yskittää kaksi tuntia.
* Tukevasta tonttulakista saa oivallisen kermavaahdon
pursottimen (konepestävä).
-----------------------
Minut on helppo pitää tyytyväisenä niin kauan, kun saan tahtoni läpi.
arvaamattomasti uunissa.
* Älä käytä mustikkaa. Kaikki, mihin sitä sotket on ikuisesti
sinistä.
* Piparkakkutaikina menne pilalle uunissa. Parhaimmillaan
se on jääkaapista syötynä.
* Jos kuitenkin päätät paistaa sen, jätä viimeiselle pellilliselle
vain yksi pipari. Viimeinen pellillinen palaa aina, mutta näin
minimoit vahingon.
* Tee aina ensimmäiselle pellille yksi torttu, jossa ei ole
täytettä. Kun syöt sen ensimmäisenä et ahneuksissasi polta
suutasi hilloon.
* Kaupan tortuista saa kotitekoisen näköisiä, kun sotkee niitä
hieman luumuhillolla ja polttaa sakarat uunissa.
* Minkä ompelija peittää koristeompeleella, leipuri peittää
tomusokerilla.
* Älä vedä tomusokeria henkeen. Ajatus on kiehtova, mutta
toteutus yskittää kaksi tuntia.
* Tukevasta tonttulakista saa oivallisen kermavaahdon
pursottimen (konepestävä).
-----------------------
Minut on helppo pitää tyytyväisenä niin kauan, kun saan tahtoni läpi.