PDA

View Full Version : SM-liigan taso ja lippujen hinnat


Laskos
26.11.2003, 10:36
Onko jääkiekon SM-liigan taso mielestäsi laskenut parin viime vuoden aikana? Periaatteessa 140 Suomen enemmän tai vähemmän parasta kiekkoilijaa pelaa tällä hetkellä ulkomailla eikä se tietenkään voi olla näkymättä SM-liigan tasossa, mutta ennen kaikkea kysymys kuuluukin, että onko taso laskenut mielestäsi liikaa esimerkiksi suhteessa lippujen hintoihin?

petris
26.11.2003, 10:53
Meikäläinen ei oo halliin vaivautunu enää pitkään aikaan. Seisomakatsomoon en mene ja kulmassa liput maksaa ihan homona. Kyllä kai sen lipunkin vielä maksaisi, mutta kun se peli on sitten sitä surffailua edes takaisin ilman sen suurempaa viihdettä.

EI HYVÄ.

Mielummin menen katsomaan koripalloa Pyynikille tai salibandya Kalevaan.


**********************
petris - isä ja elämän tuomari
**********************

Gazza
26.11.2003, 15:02
Enpä ole itsekkään käynyt useassa matsissa, varmaan johtuu siitä että pyörin hallilla muutenkin sen verran että "pro"-kiekkoa ei jaksa mennä katsomaan. Ehkä 3-4 matsia käyn tsiigaa ja niihinkin saan yleensä ilmaiset liput, parhaimmassa tapauksessa kutsuvieraaksikin...

-Gazza

Mielestäni taso laskenut parin viimeisen vuoden aikana. Liput ovat varmaan nousseet vähän, mutta niin on myös tasokin jos verrataan vaikka 10-15 vuotta sitten olevaan liigaan...

tuska
29.04.2004, 16:06
Muutaman kerran on tullut käytyä katsomassa pelejä, vaikka en mikään fanaatikko olekaan. Liput on kyllä tasoon nähden liian hinnakkaita. Tulisi varmasti enemmän käytyä, jos olisi halvemmat liput.

---------------------------------------------------------
http://koti.mbnet.fi/arjala/pics/sig.jpg

Laskos
29.04.2004, 16:13
Oli tosi mielenkiintoista huomata, kuinka paljon parempaa jääkiekkoa näki playoffeissa (telkasta) kuin runkosarjassa (Hakametsässä). Johtuuko sitten joukkueista vai pelin panoksesta, mutta ero oli merkittävä.

On jotenkin mielestäni katsojien (lue: asiakkaiden) aliarvioimista, jos pelaajia ja joukkueita ei jaksa runkosarjapelit kiinnostaa tarpeeksi, jotta pelin taso oli suhteessa lippujen hintoihin. Ei minuakaan asiakkaana ja katsojana jaksa silloin kiinnostaa.

- Laskos -

"Voittajat eivät luovuta, luovuttajat eivät voita"
(Juhani Tamminen)

petris
29.04.2004, 16:17
Se on nykyään melkein aivan sama lajista riippumatta, että hiukeat suoritukset nähdään vasta loppupeleissä. Kuten laskos jo totesikin, tämä on rasittava piirre nykyurheilussa. Kaikkialla määrää vain raha, jonka tieltä urheilemisen ilo on joutunut väistymään. Seurauksena on vain niin hyvä suoritus kuin on ihan pakko. Surullista.

**********************
petris - hautomopäällikkö
**********************