PDA

View Full Version : Paha olo jo ennen suoritusta?


tuska
17.06.2002, 07:37
Olen kuullut että urheilusuorituksen jälkeen tai sen aikana saattaa tulla paha olo, ellei valmistaudu suoritukseen kunnolla.

Viime viikolla ajattelin että voisin nyt maanantaina tehdä kolme vatsalihasliikettä. Aloitin kolme päivää kestävän rankan nestetankkauskuurin torstaina. Nautin pääasiassa mallasjuomia, kuten mallasvettä ja mallaspirtelöä (olen kuullut että juuri mallasjuomat auttavat vatsalihaksia kehittymään?). Tankkauskuurini ohjelma oli suurinpiirtein seuraava: Tankkasin-Nussin-Nukuin-Tankkasin-Nukuin-Tankkasin-Nukuin.

Mitä tein väärin? En ole vielä ehtinyt suorittaa vatsalihasliikkeitä, mutta yläpääni on jo kipeä ja maha on täynnä oksennusta. Nautinko liikaa mallasjuomaa liian lyhyen ajan sisään? Vai oliko nestetankkauskuuri kenties liian lyhyt?

Kiitos vastauksestasi jo etukäteen.


---------------------
Nemo ante mortem beatus.

-tuska

Hannu
03.01.2003, 15:25
Hei tuska!

Näkemyksesi urheilusuorituksen yhteydessä tulevasta pahasta olosta ja siihen valmistautumisesta ovat oikeita.

Kuurisi ja suunnitelmasi kuullostaa muuten aivan oikeanlaiselta, mutta normaalisti kuuri kannattaa aloittaa jo keskiviikkona jos maanantaiksi meinaa vatsalihakset saada treenikuntoon. Ja tuo nussiminen tuolta välistä kannattaa jättää pois, ettei vahingossa vatsalihakset pääse rasittumaan suunniteltua aikaisemmin. Myös muita urheilullisia tai siihen viittaavia asioita kannattaa välttää kuurin aikana.

Suosittelen että pidättäydyt vatsalihasliikkeistä kunnes saat kuurisi onnistumaan. Kokeile aloittaa kuurisi 4-5 päivää ennen treenaustapahtumaa, ja pidä huoli että nestetasapainosi on koko kuurin ajan kunnossa. Kerrohan kuinka kävi!

.Doc.

.Doc. http://www.tohtori.fi/seksi/001.jpg