PDA

View Full Version : operaatio


Venlis
08.11.2003, 12:04
Hmm... nyt ei enää pikku temput kelpaakkaan. Ajattelin että sattuisiko kukaantietämään mistä saisi ammeellisen nestemäistätyppeä halvalla? Jos saan hankittua nestemäistätyppeä niin lähden käymään putkikorjaajana visiitillä luokanvalvojani luona. Kun opettajani seuraavan kerran menee höyryävään ammeeseen on hän arvokkaampi särkyvänä kristallina jota minä en todellakaan aio säilyttää... Siksi olenkin jo nyt alkanut nostella painoja jotta saisin heivattua Pulmun näköispatsaan ikkunasta alas typpikäsittelyn jälkeen.

-se mitä en muista, sitä en tarvitse-

MäIte
08.11.2003, 12:07
Vaikuttavaa, itse kyllä tiputtaisin radiokasettisoittimen kylpyleluksi, mutta miksei pikapakastus ajaisi samaa asiaa.

<img src=/smiley/demon.gif border=0 align=middle>

Muistan yhden helsinkiläisen, jonka itsesuojeluvaisto ei estänyt hiuksien kuivaamista kylvyssä....

<img src=/smiley/evil.gif border=0 align=middle>

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

Venlis
08.11.2003, 12:11
Hmm... Liian helppoa. Kissanaisen kuvaan kuuluu olla vähän omaperäinen.

-se mitä en muista, sitä en tarvitse-

Venlis
16.01.2004, 18:38
Tässä asiassa olemmekin jo edenneet kiristys ja uhkailu vaiheeseen :)
Me nimittäin luokan tyttöjen kanssa valitettiin rehtorille luokanvalvojasta ja niin pulmu joutui puhutteluun. Silmät punasina itkemisestä se kyllä takaisin tuli mutta eipä ole sen jälkeen paskaa meidän päälle enää heitelly. Tais olla aika ressaava puhuttelu. Nyt se hupsuttelee ja lahjoo meitä ja me ollaan onnellisia. Onneksi säästyimme tuhoamasta yhtä ihmishenkeä ;) ehkä se kaikki kiva onkin kuitenki vielä edessä....

-se mitä en muista, sitä en tarvitse-

Luomu
04.02.2004, 19:42
*nauraa hysteerisenä* Venlis, en tiennytkään, että olet noin kostonhimoinen kissaeläin...
Olen jokseenkin helpottunut, kun et hyökännytkään tuon opettaja paran kimppuun...

Ala-asteelta: Muistan yhen opettajan joka saavutteli käyttäytymisellään hirviön piirteitä, itkettiin aina kuorossa sen tunneilla. Ei sitä oikein voinu erottaakkaan, kun se oli vararehtori ja ollu talossa vaikka kuinka kauan. Viäkin muistelen sitä valitettavasti vihassa. Tekee mieli aina ajaa pyörällä sen päälle, kun nään kadulla. No en sitten ole kehdannut.

Ala-aste 2: Toinen varsin letkeä opettaja opetti meille vaan kaiket päivät golffia kun sattu omistamaan osan golfkentäst, jäi kerran aika pahasti kiinni rehtorille ja ei kulunut aikaakaan kun erotettiin sekin miekkonen.

ah niin ihana yläaste: Mun rakas luokanvalvoja äijäni oli saanu jo kaks varotusta ahdistelusta ja sen kyllä sai kokee luissaan, katteli aina paidan sisään vaikka oli koittanu pistää kuinka tiukan paidan... ja jos taas oli poolo, saatiin kuulla luento seurustelun vaaroista... Hmph!
No homehtukaa opettajat kouluihinne!