PDA

View Full Version : operaatio


Venlis
28.10.2003, 19:25
Heipä hei päiväkirja!

Minun operaationi "opettajat hulluiksi" ei edisty odotetulla tavalla.
Ensinnäkin omassa opettajassani voin joskus huomata jopa inhimillisiä piirteitä joka taas saa minut ajattelemaan, että onko oikein jos muut tulevat "ekaluokkalaiset" eivät saisikaan nauttia Pulmun viehättävistä tempauksista ja seurasta. Paras kuulemani Pulmun ohje on ollut että piirtoheitintä EI SAA liikuttaa koska muuten lamput palavat, ja sehän tietysti johtuu vain piirtoheittimen liikuttamisesta ;)

Venlis
28.10.2003, 19:35
Hmm... Jostain syystä järkeni taas on kadonnut jonnekin taka metsään enkä osaa käyttää tätä vehjettä.
Pitipä vain operaatiosta sen verran vain vielä sanoa että opettajamme R. 666 Artama ei ole vieläkään suvainnut opetella nimiämme ulkoa. Sietää piru parka saada pienen opetuksen. Ehkä kerron sen ensi viikolla (jos vain muistan) miten rakkaalle opettajallemme kävi.

Evolver0
29.10.2003, 13:39
Tuohan kuulostaa ihan mun opetus tavalta: Mä en edes aito koittaa muistaa yhdenkään oppilaani nimeä paitsi niitten muutaman hyvän näkösen kissan (niiltä otan myös numerot ylös ^^)
Tunnit menee hyvin netissä surffatessa kun antaa oppilaille vähintään 20 sivua monisteita ja sanoo että ettikää loput netistä. Sitten kun ei ole muuta tekemistä poistan niitten koneilta kaikki ämpeekolmoset, kazaa, irkit ja muut.
Et sul menee erittäin hyvin kun MÄ en ole opettamassa teillä TOIVOTTAVASTI =P

...Expect the unexpected...

MaiklNait
29.10.2003, 13:44
Meijän opettaja Jorma kerto just ettei aio opetella nimiä, ettei pärstäkerroin vaikuta arvosteluun.

St.Pauli ja Reeperbahn..

Elmo
30.10.2003, 12:33
Kaikki opettajat muistaa aina ensimmäisenä mun nimen tai ainakin pärstän.

Help me and BenDover reopen Ristiässä.

KariSalmelainen
30.10.2003, 12:36
Elmo tosta tulikin mieleen, että näin meidän ihana kuudennen luokan opettajan vähän aika sitten.. olin just sulkemassa lielahden K-Rautaa ja kukas se siellä olikaan viimeisenä asiakkaana.. meidän oma ihana opettaja (nimi poistettu ylläpidon toimesta) omassa ihanassa persoonassaan ja limboavassa sivupersoonassaan.. siitä se sit käveli ohi.. pysähtyi (sydämeni hakkasi niin lujaa).. ja sanoi että ompa siinä tutun näköinen kaveri.. perhanan perhana se tunnisti mut.. siinä sit vaihdettiin kuulumisia tovi ja oltiin onnellisia..

- Silloin tällöin PetriSimolin.COMissa järjestetään megachatteja. Megachat tarkoittaa suomeksi illan pituista chattia jossa tietyin väliajoin jaetaan ilmaista tavaraa pois pienien tehtävien viihdyttämänä. -

Elmo
30.10.2003, 13:05
Oisit painanu turpaan. 50-50.

Help me and BenDover reopen Ristiässä.

Venlis
30.10.2003, 18:54
Juh! Tänään mietin taas että miten saisin Pulmun siirtymään varhaiseläkkeelle tai edes vuoden hermolomalle. Aika pahalta alkaa näyttään. Ensiksi ajattelin että koko luokan kanssa jonain päivänä ensi viikolla saapuisimme ilman mitään rihmankiertämää kouluun ja voisimme aiheuttaa Pulmulle joko sydänkohtauksen taikka sanoa sitä vain näköharhaksi jolloin hulluus voisi saada vihdoin siemenensä Pulmun niin muuten välkkyyn ajatusmaailmaan. Kuulin myös salaisuuden että opettajamme on yliherkkä kaikille haiseville kemikaaleille, mikä siis tuo lisää mahdollisuuksia minulle. Ensiviikon ostoslistallani onkin jo muutama suitsukepaketti, pari pahan hajuista hiuslakkapulloa kaiken kukkuraksi aion käydä mummon hajuvesillä.

MäIte
05.11.2003, 09:23
Tosta nakuilutempauksesta täytyy sitten meitä informaida etukäteen, jos sen sittenkin aijotte toteuttaa, että tiedetään saapua paikalle....

<img src=/smiley/evil.gif border=0 align=middle>

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

Venlis
21.05.2004, 12:13
ja näin ihanasti olemme saavuttaneet kevään kynnyksen ja hyppääme ihanille kesälaitumille kun toukokuun 29.päivä koittaa. Tämä päivä on monestakin syystä varmasti mieleenpainuva sekä minulle että luokkatovereilleni. Erityisen innostavaa tässä koulujen loppumisessa on se että voimme heittää veivit rakkaalle luokanvalvojallemme Pulmulle jolle muuten olemme varmaankin ostamassa läksiäislahjaksi hääkimppua koska ihana pullukka, koukkusormi törkyturpa Pulmu on taas lähdössä kesälomien koittaessa 7 viikoksi Turkkiin metsästämään itselleen jo ainakin neljättä karvakäsiaviomiestä. Näin ollen tällä kauniilla eleellä haluamme toivottaa hyvää jatkoa hänelle ja pyydämme häntä myöskin jäämään Turkkiin loppu iäksee. Hääkimppuun myös ajattelimme laittaa muutaman valkoisen liljan ja mustan ruusun jos mahdollisesti kävisikin sellainen "onnettomuus" (toisin sanoen flaksi) että Turkki joutuisi ankaran pommituksen kohteeksi juuri siellä missä Pulmu (siis erittäin rakas opettajamme) mahdollisesti majailisi.

Näin ollen voin kiittää luokanvalvojaamme erittäin saatanallisesta lukuvuodesta.

-se mitä en muista, sitä en tarvitse-